Αιώνια Υπέρτατη Συμπαντική Αταξία

by the author

Δε θέλουμε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Δε θέλουμε ούτε την Παλαιά.
Θέλουμε την Πραγματική Φυσική Ισορροπία.

Δε θέλουμε τη Νέα Κανονικότητα.
Δε θέλουμε ούτε την Παλιά.
Θέλουμε Αλλαγή Καναλιού.

Κανάλι είναι αυτό που εκπέμπεις. Κανάλι είναι αυτό που συντονίζεσαι και λαμβάνεις. Αν δε λαμβάνεις τη συχνότητα του κόκκινου, δε θα το δεις ποτέ. Θα σου μιλούν για το κόκκινο, θα διαβάζεις για το κόκκινο· θα βλέπεις πίνακες με κυρίαρχο κόκκινο· κι όλα αυτά θα σου φαίνονται τρέλες. Υπερβολές. Συνωμοσιολογίες. Αυτοί που συνωμοτούν για να πείσουν τους γνωστικούς ότι δήθεν υπάρχει κάποιο κόκκινο.

Δε θέλουμε ούτε την Τάξη. Η Αταξία είναι καλύτερη. Μέσα στην Αταξία, το Σύμπαν λειτουργεί με θαυμαστή ισορροπία. Τι ψιθυρίζεις; Πως κάποιος το φροντίζει αυτό; Αυτόν τον κάποιον τότε θέλουμε. Αυτόν που φροντίζει την Αταξία και την Τάξη. Θέλουμε τον Μέγα Φροντιστή της Αταξίας, θέλουμε αυτήν την αταξία που έχουν οι πλανήτες και χορεύουν εκατομμύρια χρόνια τον ομαδικό χορό τους, αυτή την αταξία που έχει η φύση και απλώνει την ομορφιά της εκατομμύρια χρόνια σε όλες τις γωνιές του υπέροχου πλανήτη μας, θέλουμε αυτή την αταξία που έχουν τα ζώα κι εξελίσσονται διατηρώντας τις ισορροπίες τους. Θέλουμε την Αιώνια Υπέρτατη Συμπαντική Αταξία στη ζωή μας.

Το «Νέο» επανακωδικοποιεί το Παλιό. Δεν το ξηλώνει, δεν το αναδομεί, δεν το κοιτάζει στοχαστικά να δει τι έφταιξε. Δεν ψάχνει την υγεία, τη διατήρηση της ζωής, τη φυσικότητα. Είναι ένα αόρατο παράσιτο τεραστίων διαστάσεων που αναζητά την αυτοσυντήρησή του. Τη δική του παρασιτική εξέλιξη πάνω στην ελάχιστη ποσότητα ξενιστή. Τόσο όσο. Ναι, το κατάλαβες τώρα, έχεις έξι μήνες που άρχισες να κουτσοβλέπεις το κόκκινο, ναι, εσύ είσαι ο ξενιστής. Ο ξενιστής του τεράστιου αόρατου παράσιτου. Που θέλει το καλό σου, για να διατηρηθείς τόσο όσο.

Συμμαχητή μου! Η πιο σκοτεινή ώρα, είναι η ώρα που μυρίζει το αίμα των σκοτωμένων, η ώρα που λυγίζουν τα γόνατα και οι ώμοι από την κούραση. Η πιο σκοτεινή ώρα είναι η ώρα που κοιτάζεις γύρω τα λιβάδια σπαρμένα θάνατο. Υπαρξιακό σκοτάδι. Αν σηκώσεις τα μάτια, θα δεις τις λάμψεις. Τις πρώτες λάμψεις που εισέρχονται αργά, και θαρρείς πως είναι η ψευδαίσθηση της κούρασης. Και θαρρείς πως είναι οι ευσεβείς σου πόθοι. Και κοιτάς πάλι του θανάτου την αύρα τριγύρω σου, μέσα στην πιο σκοτεινή σου ώρα.

Σήκωσε τα μάτια. Η αλήθεια ποτέ δεν έφερε σκοτάδι. Σήκωσε τα μάτια, μπορεί να σε πνίγουν οι τοίχοι αλλά το ταβάνι έχει καταρρεύσει. Σήκωσε τα μάτια, δες τους καταρράχτες εισερχόμενου Φωτός, δες πώς λάμπουν χαρούμενοι, μυριάδες φωτόνια λαμπυρίζουν χορεύοντας στη Μεγάλη Ροή Φωτονίων που θα μείνει στην ιστορία. Σήκωσε τα μάτια, μπορεί η γη να μυρίζει θάνατο αλλά ο αιθέρας διαλαλεί τη ζωή! Σήκωσε τα μάτια, συμμαχητή μου, γράφεις ιστορία. Άνοιξε τ΄αυτιά, συμμαχητή μου, τα τραγούδια των Αγγέλων μιλάνε για Σένα.
Οι στέγες κατέρρευσαν κι οι καταρράχτες φωτός λούζουν το Παλιό σου Σύμπαν.

Συμμαχητή μου. 

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Χορηγία

paypal: //paypal.me/eternalnow

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s