Ενημέρωση Κατάστασης Χρονογραμμής Και Νέα Συνέντευξη του Cobra

Cobra 8/12/2020

Ο διαλογισμός διόρθωσης χρονογραμμής στις 11 Νοεμβρίου ήταν αρκετά επιτυχής, με περίπου 80.000 συμμετέχοντες, και καταφέραμε να σταθεροποιήσουμε σε κάποιο βαθμό τη χρονογραμμή Ανάληψης.

Ακριβώς την ώρα του διαλογισμού μας στις 11 Νοεμβρίου στις 11:11 π.μ. στο Παρίσι κυκλοφόρησε η ακόλουθη ταινία, η οποία έφτασε να έχει κοινό πάνω από 2 εκατομμύρια:

https://www.france24.com/en/culture/20201118-hold-up-french-documentary-lends-voice-to-covid-19-conspiracy-theories

Στις 11 Νοεμβρίου, ένα δικαστήριο στην Πορτογαλία αποφάσισε πως τα τεστ PCR για τον κορονοϊό δεν είναι φερέγγυα και δε μπορούν να αποτελέσουν βάση για τις αποφάσεις καραντίνας:

https://www.rt.com/op-ed/507937-covid-pcr-test-fail/

Η ακόλουθη φωτογραφία λήφθηκε στο κέντρο της μεγάλης ενεργειακής δίνης (vortex) στο βουνό Jade της Taiwan στις 11 Νοεμβρίου.

Μέσα στις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου οι Φωτεινές Δυνάμεις κατάφεραν να εκκαθαρίσουν όλο τον στόλο της Χίμαιρας από την τροχιά κοντά στη Γη: αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς την απελευθέρωση του πλανήτη, καθώς τώρα οι Φωτεινές Δυνάμεις μπορούν να χρησιμοποιούν την τροχιά κοντά στη Γη πολύ πιο ελεύθερα για τις απελευθερωτικές τους επιχειρήσεις, και αυτό απελευθέρωσε μια τεράστια ποσότητα θετικής ενέργειας στην τροχιά κοντά στη Γη. Η ενέργεια αυτή κατακάθισε ήδη στην επιφάνεια του πλανήτη και είχε ως αποτέλεσμα προσπάθειες αποκαλύψεων, όπως αυτή:

https://www.rt.com/news/508962-israel-space-chief-alien-federation/

https://nypost.com/2020/12/07/aliens-in-hiding-until-mankind-is-ready-ex-israeli-space-head/

Και τα δείγματα που μεταφέρθηκαν από τη Σελήνη και τον αστεροειδή Ryugu:

https://www.space.com/china-chang-e-5-moon-orbit-docking-success

https://www.space.com/japan-hayabusa2-asteroid-samples-land-australia

Άλλη μια προσπάθεια πτήσης στο κοντινό διάστημα έχει προγραμματιστεί από τη Virgin Galactic για τις 11 Δεκεμβρίου:

http://www.parabolicarc.com/2020/12/08/preparations-underway-for-first-human-spaceflight-from-spaceport-america/http://www.parabolicarc.com/2020/12/08/preparations-underway-for-first-human-spaceflight-from-spaceport-america/

Ομάδες καλλιτεχνών χρησιμοποιούν τη νέα αυτή ενέργεια του Υδροχόου για να τοποθετήσουν μονόλιθους σε όλο τον πλανήτη, όπως αυτός που δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί από τα ΜΜΕ:

https://spaceweathergallery.com/indiv_upload.php?upload_id=170306

Από το Σεπτέμβριο εμφανίζονται αγρογλυφικά που υπαινίσσονται τον διαλογισμό μας στις 21 Δεκεμβρίου.

Το πρώτο απεικονίζει το χειμερινό ηλιοστάσιο:

http://www.cropcircleconnector.com/2020/chirton/chirton2020a.html

Το δεύτερο δείχνει την αστρολογική όψη την ώρα της μεγάλης συνόδου στις 21 Δεκεμβρίου:

http://www.cropcircleconnector.com/2020/Ipuacu/Ipuacu2020a.html

Ο αστεροειδής Παλλάς έχει ήδη εισέλθει στον Υδροχόο από τις 7 Δεκεμβρίου, και αρχίζουν σιγά σιγά να δομούνται οι ενέργειες για τον μεγάλο μας διαλογισμό  και την επίσημη είσοδο στην εποχή του Υδροχόου στις 21 Δεκεμβρίου.

Μέχρι τότε, το τετράγωνο Πλούτωνα-Έριδας στις 10 Δεκεμβρίου, το οποίο γίνεται ακριβείας στις 22:06 UTC (00:06 11 Δεκεμβρίου ώρα Ελλάδας), και μια μεγάλη ηλιακή έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου στις 16:14 UTC (18:14 ώρα Ελλάδας) θα αποτελέσουν στιγμές μεγάλης έντασης και γι΄αυτό μπορείτε να βοηθήσετε σταθεροποιώντας το πλανητικό ενεργειακό πεδίο με τον διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής τις δύο αυτές χρονικές στιγμές, εφόσον νιώθετε αυτή την καθοδήγηση:

https://greek.welovemassmeditation.com/2020/07/blog-post.html

https://eternalnowblog.com/2020/08/24/παγκόσμιος-διαλογισμός-λουλούδι-της/(ανοίγει σε μία νέα καρτέλα)

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

Ο Κρόνος θα εισέλθει στον Υδροχόο στις 17 Δεκεμβρίου στις 05:04 UTC (07:04 ώρα Ελλάδας) και ο Δίας θα εισέλθει στον Υδροχόο λίγες ημέρες αργότερα, στις 19 Δεκεμβρίου στις 13:08 UTC (15:08 ώρα Ελλάδας). Θα αξιοποιήσουμε την ενέργεια των εισερχομένων στον Υδροχόο Κρόνου και Δία για να διαλογιστούμε και να οραματιστούμε πως φτάνουμε την κρίσιμη μάζα των 144.000 ή και περισσότερων ανθρώπων που συμμετέχουν στον κύριο διαλογισμό μας για την ενεργοποίηση της Εποχής του Υδροχόου στις 21 Δεκεμβρίου.

Οι Δυνάμεις Φωτός ζητούν από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να συμμετέχουν σε αυτούς τους δύο προπαρασκευαστικούς ενισχυτικούς διαλογισμούς την ακριβή ώρα εισόδου του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο.

Μπορείτε να βρείτε την ακριβή ώρα που αντιστοιχεί στη χρονική σας ζώνη για τους δύο ενισχυτικούς διαλογισμούς εδώ, για τον πρώτο ενισχυτικό διαλογισμό:

Και εδώ για τον δεύτερο:

Οι οδηγίες και για τους δύο ενισχυτικούς διαλογισμούς είναι αυτές:

  1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.
  2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε τον διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για να επιτευχθεί η κρίσιμη μάζα των 144.000 ή περισσότερων ανθρώπων που θα διαλογίζονται για την Τελική μας Ενεργοποίηση της Εποχής του Υδροχόου.
  3. Καλέστε τη Βιολετί Φλόγα από την πρωταρχική πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού και μετά το πέρας του. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.
  4. Οραματιστείτε έναν στύλο λαμπερού λευκού Φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο, μετά να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών αυτού του σύμπαντος, μετά να διέρχεται μέσα από τον γαλαξία Μ87, μετά να εισέρχεται μέσα από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο του Γαλαξία μας, μετά να περνάει μέσα από τον Γαλαξία μας, μετά να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα και να περνάει μέσα από όλα τα πλάσματα Φωτός στο Ηλιακό μας Σύστημα και μετά μέσα από όλα τα πλάσματα στον πλανήτη Γη και μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.
  5. Οραματιστείτε το Φως αυτό να ενεργοποιεί το τσάκρα της Ψυχής χιλιάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην ενεργοποίηση της Εποχής του Υδροχόου. Οραματιστείτε αυτούς που αισθάνονται αυτή την καθοδήγηση, να συμμετέχουν πραγματικά, ο αριθμός τους να υπερβαίνει κατά πολύ την κρίσιμη μάζα και η ίδια η ενεργοποίηση να έχει μια τεράστια θετική θεραπευτική επίδραση  για όλα τα πλάσματα της Γης που έχουν αισθήματα, και να σταθεροποιεί τη θετική χρονογραμμή της Εποχής του Υδροχόου.

Ενόσω προετοιμαζόμαστε για τον διαλογισμό μας της 21ης Δεκεμβρίου, η τελική μάχη για τον πλανήτη συνεχίζεται. Οι Δυνάμεις Φωτός καθαρίζουν τώρα με πλήρη ισχύ τις υπόγειες βάσεις της Χίμαιρας.

Διαδραματίζεται επίσης ένας πολύ σφοδρός πόλεμος νανοτεχνολογίας, όπου οι Δυνάμεις Φωτός προσπαθούν να απομακρύνουν τον κορονοϊό με τεχνολογία stardust, και οι δυνάμεις του σκότους χρησιμοποιούν τα νανοοπλικά συστήματα αντεπίθεσης για να επιταχύνουν τη διάδοση του ιού:

https://juriskaza.medium.com/should-we-kill-all-viruses-on-the-planet-with-nanotech-c83ba13d089c

Παρά όλα τα πάρα πάνω, με αργά βήματα πλησιάζουμε στην ανοσία της αγέλης:

https://www.rt.com/russia/507942-half-moscow-residents-immune-covid/

Η οποία μπορεί να έχει διάρκεια ετών ή δεκαετιών:

https://www.rt.com/op-ed/507123-civid-immunity-vaccine-coronavirus/

Και τα ασυμπτωματικά κρούσματα να μην είναι μεταδοτικά:

https://www.rt.com/news/507402-wuhan-asymptomatic-cases-coronavirus-study/

Όλα αυτά σχεδιάζουν έναν εντελώς διαφορετικό πίνακα της πανδημίας:

https://www.theblaze.com/op-ed/horowitz-massive-danish-study-no-reduction-infection-rates

https://www.theblaze.com/op-ed/horowitz-new-information-on-airborne-transmission

https://www.acpjournals.org/doi/10.7326/M20-6817

Η αφύπνιση τώρα βγαίνει στα ΜΜΕ και οι σκοτεινές δυνάμεις δε μπορούν πλέον να την σταματήσουν. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πως άνθρωποι που βρίσκονται βαθιά μέσα στο σύστημα επίσης επαναστατούν ενάντια στο ίδιο το σύστημα. Αυτό ακριβώς συνέβη στον πλανήτη X τις τελευταίες τρεις εβδομάδες πριν την απελευθέρωση του 1999. Θα πάρει λίγο περισσότερο στη Γη, αλλά είναι μια πολύ καλή ένδειξη του πόσο κοντά είμαστε στη ρήξη.

Η αστυνομία διαμαρτύρεται κατά της χρήσης μάσκας στη Βαλένθια:

Η αστυνομία υποστηρίζει τους διαμαρτυρόμενους στο Παρίσι:

https://www.rt.com/news/507461-paris-police-helmets-protest/

Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφασίζει κατά της καραντίνας στην Αυστρία:

Οι Κομητειακοί Σερίφηδες αρνούνται να ακολουθήσουν εντολές καραντίνας σε πολλές κομητείες στην Καλιφόρνια, το Κολοράντο και τη Βιρτζίνια:

https://www.zerohedge.com/political/california-sheriff-slams-gov-newsoms-dictatorial-lockdowns-wont-be-blackmailed-bullied-or

https://www.zerohedge.com/political/second-major-california-sheriff-openly-rebels-against-newsom-lockdown

https://www.americanthinker.com/blog/2020/11/emeveryem_sheriff_in_los_angeles_region_refusing_to_enforce_gavin_newsoms_covid_curfew.html

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=159409

https://www.zerohedge.com/political/virginia-county-rebels-against-gov-northams-lockdown-restrictions-declares-itself-first

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα αρνείται πεισματικά την υποχρεωτική χρήση μάσκας:

Η Φλόριντα απαιτεί όλα τα αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού Florida να δείχνουν ξεκάθαρα πόσοι κύκλοι ενίσχυσης χρησιμοποιήθηκαν στον έλεγχο:

https://www.zerohedge.com/medical/first-time-us-state-will-require-disclosure-pcr-test-cycle-data

Και τέλος, ο νόμος του υποχρεωτικού εμβολιασμού εγκαταλείφθηκε στη Δανία, μετά από ημέρες έντονων διαμαρτυριών των πολιτών:

Μία νέα συνέντευξη του Cobra έχει ληφθεί ώστε να μας προετοιμάσει για τον κύριο διαλογισμό μας της Εποχής του Υδροχόου στις 21 Δεκεμβρίου.

Μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ στα ελληνικά:

https://eternalnowblog.com/2020/12/14/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%be%ce%b7-cobra/

και εδώ στα αγγλικά:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/12/interview-with-cobra-for-age-of-aquarius-final-activation.html

Στα γερμανικά:

https://liebe-das-ganze.blogspot.com/2020/12/interview-mit-cobra-uber-die-endgultige.html

https://german.welovemassmeditation.com/2020/12/interview-mit-cobra-zur-endgultigen.html

Στα ισπανικά:

https://spanish.welovemassmeditation.com/2020/12/entrevista-con-cobra-para-la-activacion.html

Στα πορτογαλικά:

https://portuguese-br.welovemassmeditation.com/2020/12/entrevista-com-o-cobra-para-ativacao.html

Στα πολωνικά:

Και στα ιαπωνικά:

https://ameblo.jp/cobrameditation/entry-12642896915.html

Ή να δείτε το βίντεο στο Youtube εδώ:

Νίκη του Φωτός!

πηγή

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Χορηγία

paypal: paypal.me/EternalNowblog

2 comments

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s