♥ ** ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – 21/12, Η ΑΥΓΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ** ♥

Michael Love

Σπουδαίοι μας,

Σε 5 γήινες ημέρες, επάνω στο χειμερινό ηλιοστάσιο, θα σχηματιστεί μια πολύ σπάνια πολυδιαστατική ευθυγράμμιση και στις 7 γήινες επικράτειες μεμιάς, επιτρέποντας Φως κεντρικού ήλιου υψηλής συχνότητας, που έχει να βρεθεί στη γη από τις ημέρες της αρχαίας Ατλαντίδας, να λάμψει ξανά στον πλανήτη!

Ενώ η ισχυρή μεγάλη σύνοδος του Δία και του Κρόνου σχηματίζεται αυτή τη μεγαλειώδη ημέρα, αυτό για το οποίο μιλάμε είναι πολύ πιο σημαντικό και έχει απίστευτη επίδραση!

Τέσσερεις μεγάλοι κύκλοι κλείνουν και ξεκινά ένας νέος αυτή την ιστορική στιγμή, και μετά από αιώνες ύπαρξης του σκότους η Γη επιτέλους κινείται ξανά στο ένδοξο Φως του κεντρικού ήλιου!

Καθώς η Νέα Χρυσή Εποχή του Υδροχόου είναι έτοιμη να ανατείλει στη Γη, οι Δυνάμεις Φωτός από τον ουρανό έως το έδαφος κάνουν τις τελικές προετοιμασίες για τον μεγαλύτερο υπερ-παγκόσμιο διαλογισμό της ανθρώπινης ιστορίας!

Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχετε!

Οι Πλειάδιοι λένε πως κατά τη διάρκεια αυτού του παγκόσμιου διαλογισμού θα επιτευχθεί ένα πολύ υψηλό επίπεδο πλανητικής συνείδησης, το οποίο θα αλλάξει εντελώς το πεπρωμένο του πλανήτη Γη με έναν ισχυρό και θετικό τρόπο!

Αναμείνατε για ένα θαυμαστό μήνυμα Φωτός που δόθηκε στη Γήινη Συμμαχία απ΄ευθείας από τους Πλειάδιους, για τους αστρόσπορους του πλανήτη Γη, σχετικά με αυτήν τη μεγαλειώδη στιγμή της γήινης ιστορίας!

Ειδική μετάδοση Πλειάδιων Δυνάμεων Φωτός την Παρασκευή 18/12 το βράδυ στις 11:11 EST!

Αναμείνατε για υπερ-θαυμαστότητα!

Michael Love

πηγή

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Χορηγία

paypal: paypal.me/EternalNowblog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s