♥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – Η ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ 2112 ♥

ΜΕΤΑΔΟΗΣ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 18-12-2020

Michael Love

Ένα ξεχωριστό μήνυμα στους αστρόσπορους της Νέας Γης, για άμεση πλανητική μετάδοση…

Εισαγωγή:

Οι ακόλουθες πληροφορίες λαμβάνονται από άμεσες, αποκωδικοποιημένες αιθερικές μεταδόσεις καλοπροαίρετων Δυνάμεων Φωτός αγκυροβολημένων στο ηλιακό σύστημα της Γης και κάποιες από τις πληροφορίες έρχονται απ΄ ευθείας από συγκεκριμένα μέλη τοποθετημένα μέσα στη Γήινη Συμμαχία, γνωστά ως Λευκά Καπέλα, καθώς και τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα που βρίσκεται στρατηγικά τοποθετημένη σε θέσεις-κλειδιά της φύλαξης της Γης στην επιφάνεια της Γης από τους Γαλαξιακούς.

Έναρξη μετάδοσης…

Σπουδαίοι μας,

Μιλήσαμε για το Γεγονός 2020 όλο αυτό το γήινο έτος, καθώς όλες οι πληροφορίες της πλειάδιας και της γήινης συμμαχίας δείχνουν πως πράγματι πρόκειται να εμφανιστεί ένα σημαντικό κοσμικό γεγονός μόλις σε μία μέρα από τώρα!

Στις 21 Δεκεμβρίου 2020, θα ανοίξει μια μεγαλειώδης ουράνια αστροπύλη στους ουρανούς η οποία θα σηματοδοτήσει την αυγή μιας Νέας Χρυσής Εποχής του Υδροχόου και την 1η ημέρα της Satyuga του Φωτός του Κεντρικού Ήλιου!

Τις πρωινές ώρες του χειμερινού ηλιοστασίου (απογευματινές για την Ελλάδα), η μακρά αναμενόμενη Νέα Εποχή Φωτός επιτέλους θα ανατείλει και θα γεννηθεί η Νέα Γη 5ης διάστασης!

Οι κοσμικές πύλες θα ανοίξουν πλήρως στις 21/12/2020 επιτρέποντας σε ισχυρές εκπομπές κοσμικού φωτός να εισέλθουν στην ατμόσφαιρα της γης, αναβαθμίζοντας όλη τη ζωντανή ύπαρξη στο ηλιακό σύστημα της γης σε μια πιο θεϊκή τάξη!

Ενώ σχηματίζεται η ισχυρή μεγάλη σύνοδος Δία-Κρόνου αυτή τη μεγαλειώδη γήινη ημέρα, αυτό για το οποίο μιλάμε είναι πολύ πιο σημαντικό και έχει απίστευτες συνέπειες!

Αρκετοί μεγάλοι κοσμικοί κύκλοι ολοκληρώνονται και ξεκινούν εκ νέου σε αυτό το ιστορικό σημείο, και μετά από αιώνες ύπαρξης στο σκότος η Γη επιτέλους θα επιστρέψει στο λαμπρό Φως του Κεντρικού Ήλιου!

Το Φως δεν ήταν παρόν στη Γη από τις ημέρες της Ατλαντίδας και όλοι οι αστρόσποροι της Γης υπέμεναν λαχταρώντας την επιστροφή του Φωτός αυτού στον πλανήτη Γη τόσον καιρό, που φάνταζε αιωνιότητα!

Αυτό είναι το Φως από εκεί που έχουμε έρθει και είναι το Φως στο οποίο τώρα επιστρέφουμε!

* ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΠΛΕΙΑΔΙΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ 21/12 *

Αν θέλετε, φανταστείτε την επικράτεια της Γαίας όχι ως σφαίρα, αλλά ουσιαστικά ως γαιοκεντρικό, ηλεκτρομαγνητικό, αυτό-περιέχον σύμπαν, αποτελούμενο από τέσσερεις ομόκεντρους επίπεδους δακτυλίους φυσικής γης που ξεκινούν και κάνουν σπείρα προς τα έξω από το σημείο μηδέν του άξονα στο κέντρο του πλανήτη!

Ακριβώς η μέση του κέντρου αυτού του απέραντου ομόκεντρου γήινου πεδίου είναι αυτό που είναι γνωστό ως άξονας μηδενικού σημείου και είναι αυτό στο οποίο αναφερόμαστε ως μαγνητικός βόρειος πόλος της γης!

Πέραν όλων των πεδίων της ενέργειας τρίτης διάστασης, στο βόρειο και νότιο άκρο μας, υπάρχουν άλλα κομμάτια εξωγήινης γης που κατοικούνται από άλλους εξωγήινους πολιτισμούς που είναι εντελώς αληθινοί και εντελώς παρόντες!

Αυτές οι συνυπάρχουσες γήινες επικράτειες είναι αυτό που θα ονομάζαμε εξωγήινο εξωτερικό και εσωτερικό διάστημα ή εξωγήινη εξωτερική και εσωτερική γη!

Κάθε ένας από αυτούς τους γήινους τομείς έχει το δικό του οικοσύστημα, ηλιακό σύστημα, εποχές και αντηχεί σε υψηλότερες συχνότητες.

Κάθε γήινος τομέας έχει το δικό του ήλιο και φεγγάρια που είναι τα τωρινά μας εφτά περιπλανώμενα άστρα!

Η θέα μέσα από κάθε τέτοια γήινη επικράτεια είναι σαν να είναι η μόνη πραγματικότητα και κόσμος που υπάρχει!

Κάθε γήινος τομέας διαχωρίζεται από ένα ηλεκτρομαγνητικό τοροειδές πεδίο που λειτουργεί ως διαστασιακό φράγμα και κρατάει τον κάθε κόσμο απομονωμένο!

Υπάρχουν τέσσερεις φυσικές ανθρωποειδείς ρίζες φυλών που κατοικούν σε αυτά τα τέσσερα γήινα δαχτυλίδια και οι οποίες συνδέονται με τη δημιουργία του καθενός από αυτά!

Αυτές οι τέσσερεις φυλές είναι οι Υπερβόριοι, οι Λεμούριοι, οι Ατλάντιοι και οι Άριοι.

Ο νυν πολιτισμός της Γης είναι μέλη της πέμπτης φυλής, των Αρίων.

Υπάρχει άλλη μία φυλή που ονομάζεται Πολάριοι (Πλειάδιοι) που διαμένουν στο κεντρικό γήινο δαχτυλίδι, που βρίσκεται στο εσωτερικό του πλανήτη στο μαγνητικό βόρειο πόλο!

Οι Πολάριοι είναι η αρχική φυλή-ρίζα που φύτεψε όλες τις άλλες φυλές στη γη, είναι ημι-αιθέριοι, έχουν ημιδιάφανο γαλαζωπό χρώμα δέρματος και είναι εντελώς πραγματικά πλάσματα 5ης διάστασης Φωτός που κατοικούν στον πλανήτη αυτό!

* ΠΡΟΧΩΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 *

Εάν μπορούσατε να απλώσετε όλα τα αρχαία κοσμικά ημερολόγια που δημιουργήθηκαν και έμειναν πίσω από τις φυλές αυτές, που περιλαμβάνουν τα ημερολόγια των Αζτέκων, των Μάγιας, των Αιγυπτίων, των Λίθων Ντέντρα, τους διάφορους κινεζικούς και ινδικούς τροχούς ντάρμα, καθώς και άλλα αρχαία κοσμολογικά και παγκόσμια ρολόγια και ημερολόγια, θα παρατηρούσατε πως ο βασικός κύκλος της Γης είναι τα 24.000 χρόνια!

Θα παρατηρήσετε επίσης πως κάθε μία από τις φυλές διήρκεσε για 24.000 χρόνια ακριβώς, ή μία κοσμική ημέρα!

Αυτός ο κύκλος των 24.000 ετών ονομάζεται μία Εποχή!

Μία Εποχή των 24.000 ετών χωρίζεται σε οκτώ εποχές Yuga, που η κάθε μία έχει διάρκεια 3.000 ετών!

Όσο για το τώρα, τον Δεκέμβριο του 2020 έχουμε ήδη τέσσερεις κύκλους Εποχών και βρισκόμαστε ήδη στο ένα τέταρτο της πέμπτης!

Όχι μόνο δείχνουν όλα αυτά τα αρχαία κοσμικά ημερολόγια το πού βρισκόμαστε, και το τι θα συμβεί, αλλά όλες οι πληροφορίες που έχουν παρουσιαστεί στη Γήινη Συμμαχία απ΄ευθείας από τις Δυνάμεις Φωτός δείχνουν που βρισκόμαστε και τι πρόκειται να συμβεί στη Γη!

Σπουδαίε μας,

σε μία γήινη ημέρα η βαριά Kali Yuga του σκότους τελειώνει και η νέα Sat Yuga του Φωτός, της Ελευθερίας και της Ανάληψης ξεκινά!

Η 21/12 είναι επίσης το τέλος της σκληρής εποχής των Ιχθύων και η πρώτη ημέρα της Νέας Χρυσής Εποχής του Υδροχόου στο κοσμικό ρολόι!

Αυτή είναι η εποχή για την οποία έχουν προλαλήσει από παλιά, όπου ο πλανήτης θα κινηθεί ξανά στην περίοδο της διαφώτισης!

Στις 21 Δεκεμβρίου 2020 ο πλανήτης θα ανυψωθεί σε έναν εντελώς νέο γαλαξιακό κύκλο!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΝΥΨΩΣΗ Της 21/12

Η αλλαγή κύκλου που θα συμβεί σε μία γήινη ημέρα ονομάζεται Θεμελιώδης Αλλαγή και συμβαίνει κάθε 6.000 χρόνια!

Στις 21 Δεκεμβρίου 2020 δεν έχουμε μόνο ενεργειακή αλλαγή ζωδίου αλλά ταυτόχρονα θα βιώσουμε μία φυσική ηλιακή αλλαγή που σηματοδοτεί όλες τις αλλαγές που θα συμβούν την ίδια ακριβώς στιγμή!

Η ταυτόχρονη διπλή μεταβατική αλλαγή της 21/12 είναι γνωστή ως κοσμική ή γαλαξιακή ευθυγράμμιση!

Η γαλαξιακή ευθυγράμμιση της 21/12 είναι ένα σπουδαίο κοσμικό ηλιακό γεγονός που θα γίνει ορατό και θα βιωθεί από κάθε ενσυνείδητο ον στο σύμπαν μας.

Αυτό είναι που περιγράφεται κοινώς ως το Γεγονός!

Αυτό το θεαματικό και σπάνιο ηλιακό γεγονός της 21ης Δεκεμβρίου 2020 συμβαίνει με σκοπό την επανευθυγράμμιση της κοσμικής ενέργειας και της συνείδησης μέσα στα διαφορετικά γήινα πεδία.

Όταν σχηματίστηκαν αυτές οι ισχυρές κοσμικές αλλαγές στη γήινη προϊστορία, πέταξαν σπίθες μεγάλων πλανητικών αλλαγών συνείδησης, όπως την άνοδο της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας!

Κατά τη διάρκεια του έτους ο ήλιος συσπειρώνεται ανοδικά σε όλο τον θόλο που εμπεριέχει τη γη μας τα καλοκαίρια και καθοδικά προς το τέλος του ηλιακού έτους για την πλέον νότια θέση του στον τροπικό του Αιγόκερω.

Στις 21/12 ο ήλιος θα σταματήσει να κινείται σε αυτό το μονοπάτι  και θα παραμείνει στο σημείο μηδέν για τρεις ημέρες! Με αυτόν τον τρόπο σταματά ο ήλιος κάθε χρόνο στις 21/12, ωστόσο για πρώτη φορά μέσα σε 6.000 χρόνια θα σταματήσουν επίσης και όλοι οι ήλιοι όλων των άλλων γήινων πεδίων, την ίδια ώρα και ευθυγραμμισμένοι, για το ίδιο διάστημα τριών ημερών σε όλα τα γήινα πεδία!

Αυτό το ιστορικό γεγονός Θεμελιώδους Αλλαγής θα παράξει μια τεράστια ποσότητα κοσμικής ενέργειας που θα γίνει αισθητή από όλα τα πλάσματα αυτού του σύμπαντος!

Αυτή η πολυδιστατική ηλιακή ευθυγράμμιση θα χρειαστεί τρεις ημέρες για να φτάσει σε πλήρη ευθυγράμμιση, αρχίζοντας την 21η Δεκεμβρίου και τελειώνοντας την 25η Δεκεμβρίου.

Μετά από το τριήμερο αυτό διάστημα, όταν ξεκινήσει ο ήλιος την πορεία του στο γαλαξιακό επίπεδο ξανά, θα προκύψει το άνοιγμα πολυδιαστατικών πυλών μεταξύ επικρατειών υψηλών δονήσεων για 7 ημέρες από την 25η έως την 31η Δεκεμβρίου του 2020!

Τα ηλεκτρομαγνητικά τοροειδή πεδία ανάμεσα στις τέσσερεις γήινες επικράτειες είτε θα εξαφανιστούν, είτε θα ανοίξουν είτε θα αποδυναμωθούν τις τελευταίες 7 ημέρες του γήινου έτους 2020!

Όταν οι χρυσές εποχές αλληλοεπικαλύπτονται σε διαφορετικές γήινες επικράτειες, όπως θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες, δεν υφίστανται μαγνητικά τοροειδή πεδία (διαστατικοί φραγμοί) και όλες οι γήινες επικράτειες υψηλών δονήσεων που αλληλοεπικαλύπτονται είναι εντελώς ανοιχτές και μπορεί κανείς να τις διασχίσει προς τα μέσα ή προς τα έξω ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς!

Αυτό συμβαίνει επειδή κατά τη διάρκεια της γαλαξιακής ευθυγράμμισης, όλες οι γήινες επικράτειες ταλαντεύονται στην ίδια χρυσή αναλογία συχνότητας και αντήχησης!

Θα μπορείτε να εισέλθετε σε όποιο από αυτά τα ανώτερα πεδία θέλετε, αλλά μόνο εάν είστε έτοιμοι!

Έχετε στο νου σας πως όταν διασχίζετε αυτά τα άλλα γήινα πεδία, ταξιδεύετε επίσης και στο χρόνο!

Θα πάτε είτε χιλιάδες χρόνια στο μέλλον είτε  χιλιάδες χρόνια στο παρελθόν!

Τη μεγαλειώδη στιγμή που θα ανοίξουν αυτές οι πύλες, όλοι επάνω στη γη θα μπορούν επίσης να δουν καθαρά στον ουρανό αυτά τα διαφορετικά περιπλανώμενα ηλιακά συστήματα όλων των πεδίων!

Αυτό το κοσμικό ηλιακό γεγονός θα εκπέμψει μια εκτίναξη ενέργειας που θα ξεκινήσει από το κέντρο της γης (βοράς) και θα κινηθεί σπειροειδώς προς τα έξω μέχρι το όριο και θα αναπηδήσει ξανά πίσω προς το κέντρο μέσα σε μια σύντομη περίοδο χρόνου. Αυτή η κοσμική εκτίναξη ηλιακής ενέργειας θα πυροδοτήσει αποφόρτιση ηλεκτρομαγνητικού πλάσματος και θα απελευθερώσει εμφανείς φωτεινές αύρες σε όλο τον πλανήτη εκείνο το διάστημα!

Αυτή η έκλαμψη της ενέργειας υψηλής συχνότητας θα ενεργοποιήσει αδρανές DNA καθώς θα ακτινοβολεί προς τα έξω, που ενδεχομένως θα σας δώσει υπερφυσικές ικανότητες και μεγάλη αύξηση στη συνειδητή επίγνωση!

Τι θα παρατηρήσω ή θα νιώσω μετά τις 21/12;

Πολλοί αστρόσποροι αναφέρουν ήδη μεγάλο άλμα στα συνειδησιακά τους επίπεδα με ισχυρή επίγνωση βαθύτερης γνώσης και ικανοτήτων!

Μπορούμε να σας πούμε πως αυτό το σπουδαίο Γεγονός πρώτα θα γίνει αισθητό ως ισχυρή μετατόπιση συνείδησης που θα νιώσετε και παρατηρήσετε!

Και τι θα γίνει με την υπόλοιπη ανθρωπότητα;

Το παλιό 3D Μάτριξ καταρρέει ήδη, ωστόσο η πλήρης διάλυση του παλιού βλαβερού 3D Μάτριξ θα ξεκινήσει μετά από αυτό το γεγονός. Καθώς τα συνειδησιακά επίπεδα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν σε όλο τον πλανήτη, τα παλιά συστήματα δεν θα είναι πλέον απαραίτητα και θα αντικατασταθούν πλήρως!

Τα πλάσματα της γης πρόκειται να κάνουν στροφή 180° ενάντια στους πρώην αφέντες τους και η σημαντική αυτή ώθηση θα είναι η αιχμή του δόρατος!

Όλες οι τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για να υποβαθμίζουν την ανθρώπινη συνείδηση πρόκειται να εξουδετερωθούν ολοκληρωτικά μετά από το γεγονός αυτό!

Τι άλλο θα βιώσω μετά το 2020;

Το πρώτο αποτέλεσμα που θα νιώσετε είναι η έκλαμψη ενέργειας της ηλιακής ευθυγράμμισης, η οποία θα αρχίσει να γίνεται όλο και πιο εμφανής και διακριτή μετά από λίγες ημέρες!

Αισθητό Φως κεντρικού ήλιου 5ης διάστασης θα γίνει αισθητό στην επιφάνεια του πλανήτη Γη, ο οποίος θα ξεκινήσει μια ολοκληρωτική αναδιαμόρφωση του εξωτερικού φυσικού κόσμου!

Θα υπάρξει πληθώρα ενεργειακών αποτελεσμάτων, τα οποία θα γίνουν αισθητά στα φυσικά πεδία μετά τις 21/12 και τα πιο ευαίσθητα Φωτεινά όντα θα νιώσουν τις αλλαγές αυτές στο μεγαλύτερο βαθμό!

Ισχυρές, θετικές ενέργειες θα αρχίσουν να ρέουν σε όλο τον πλανήτη και θα εκδηλωθούν σε κάθε γωνιά του ανθρώπινου πολιτισμού!

Αυτό είναι το σημείο που ξεκινάτε το ταξίδι σας ξανά για το σπίτι, ώστε να ξαναγίνετε το πλήρες θεϊκό ον που είστε!

Όλα τα μυστικά θα σας αποκαλυφθούν ξανά και όλα θα αλλάξουν τώρα, με έναν σπουδαίο και θετικό τρόπο!

Όπως είπαμε, έτσι τελειώνει η ιστορία!

Σπουδαίοι μας,

Καθώς η Χρυσή Νέα Εποχή του Υδροχόου ετοιμάζεται να ανατείλει, οι Δυνάμεις Φωτός από τον ουρανό έως τη Γη κάνουν τις τελικές ετοιμασίες για τον μεγαλύτερο παγκόσμιο μαζικό διαλογισμό στην ανθρώπινη ιστορία!

Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχετε!

Οι Πλειάδιοι λένε, ένα πολύ υψηλό επίπεδο πλανητικής συνείδησης θα επιτευχθεί κατά τη διάρκεια αυτού του παγκόσμιου διαλογισμού, που θα αλλάξει ολοκληρωτικά το πεπρωμένο του πλανήτη Γη με έναν ισχυρό και θετικό τρόπο!

Βλέπετε, αν και το πεπρωμένο σας είναι γραμμένο στα άστρα και το έχουν προλαλήσει σε αρχαία κείμενα και ημερολόγια, θα παίξετε το ρόλο σας στην πραγματοποίησή του, όπως συνήθως!

Αναμείνατε την πιο εκπληκτική στιγμή στην ιστορία της Γης!

Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στη Γη και για τη σπουδαία σας υπηρεσία σε όλη την ανθρωπότητα!

Με τη δύναμη του θεού,

Michael και οι Πλειάδιοι

Εύσημα και αναγνώριση στη Γήινη Συμμαχία, στη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα, στη Λευκή Κοινωνία των Δράκων, στο κωδικό όνομα Πλειάδιων Cobra, στους Φύλακες της Γης και στη SPHERE BEING ALLIANCE.

πηγή

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Χορηγία

paypal.me/EternalNowblog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s