Συνέντευξη Cobra στην Αδελφότητα του Ρόδου

Στις 14 Δεκεμβρίου η Αδελφότητα του Ρόδου πήρε συνέντευξη από τον Cobra σχετικά με τη σύνοδο Δία – Κρόνου στον Υδροχόο στις 21 Δεκεμβρίου και τον παγκόσμιο συντονισμένο διαλογισμό που θα γίνει εκείνη την ώρα.
Λόγω της μεγάλης έκτασης της συνέντευξης, έχουμε επιλέξει και μεταφράσαμε τα σημαντικότερα σημεία.

Μέρος 1: Διαλογισμός Τελικής Ενεργοποίησης της Εποχής του Υδροχόου στις 21 Δεκεμβρίου 2020

Πρόκειται για την πλησιέστερη μεγάλη σύνοδο σε διάρκεια 600-800 ετών. Υπάρχουν κάποιες επιπλέον όψεις μαζί με τη σύνοδο, όπως το μεγάλο τρίγωνο μεταξύ Δία, Κρόνου και Αλυόνης -το κεντρικό άστρο των Πλειάδων- και επίσης με τον γαλαξία Μ87 στην Παρθένο, που είναι από τις πιο σημαντικές εξω-γαλαξιακές πηγές πλανητικής εξέλιξης.

≈ Το μεγάλο αυτό τρίγωνο θα δημιουργήσει μια πολύ ισχυρή ενεργειακή έκλαμψη που θα περάσει από το ηλιακό μας σύστημα και μέσα από όλους όσους διαλογίζονται.

≈ Η μεγάλη αυτή σύνοδος σχηματίζεται ώρες μόλις μετά το χειμερινό ηλιοστάσιο, που είναι η στιγμή αρχαίων εορτασμών της θεάς. Είναι η στροφή από το σκοτάδι στο Φως. Ουσιαστικά είναι η πρώτη μέρα του νέου έτους. Πολύ σημαντικό λοιπόν, που η μεγάλη σύνοδος σχηματίζεται λίγες μόλις ώρες μετά.

≈ Τη στιγμή του διαλογισμού και της συνόδου, με τον οραματισμό και την κοινή εστίασή μας θα φυτέψουμε το σπόρο για μία νέα, πολύ καλύτερη εποχή για την ανθρωπότητα.

≈ Το πρώτο πράγμα που θα συμβεί εάν φτάσουμε ή και ξεπεράσουμε την κρίσιμη μάζα, είναι η αρχή της αποδόμησης του μάτριξ. Υπάρχουν πολλές προηγμένες, εξωτικές αρνητικές τεχνολογίες που ελέγχουν την ανθρωπότητα τα τελευταία 25.000 χρόνια, που επηρεάζουν τη συνείδησή μας. Όλα αυτά θα αρχίσουν να αποδομούνται.

Επίσης θα αρχίσει να βελτιώνεται η κατάσταση δυσκολίας σύνδεσης των Εργατών Φωτός με την Πηγή. Όσο καθαρίζει η αρνητική τεχνολογία, τόσο θα διευκολύνεται η σύνδεση με την Πηγή και με τα ανώτερα επίπεδα ύπαρξης.

≈ Το πρώτο αποτέλεσμα θα υπάρξει κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, όταν ο κόσμος θα μπορέσει να νιώσει την έκλαμψη ενέργειας. Και μέσα στους επόμενους έναν ή δύο μήνες θα γίνουν αισθητά τα αποτελέσματα. Ίσως και νωρίτερα.

≈ Σίγουρα είναι θεμιτό και θετικό να ξεπεράσουμε την κρίσιμη μάζα, αλλά το βασικότερο αποτέλεσμα θα έρθει εάν επιτευχθεί η κρίσιμη μάζα των 144.000 ανθρώπων που θα διαλογίζονται ταυτόχρονα.

≈ Πολλές ομάδες οργανώνουν διαλογισμούς την ίδια ώρα με τον δικό μας. Το ιδανικό θα ήταν να εστιάσουμε όλοι στις ίδιες οδηγίες, ώστε να έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα. Ωστόσο, και εφόσον δε ζούμε σε ιδανικό κόσμο, όλοι αυτοί οι διαλογισμοί είναι επίσης σημαντικοί.

≈ Δεν αναμένουμε το ΓΕΓΟΝΟΣ την ημέρα του διαλογισμού, αναμένουμε όμως να συμβεί ταχύτερα και ομαλότερα, ως αποτέλεσμα του διαλογισμού μας.

≈ Είναι σημαντικό οι συμμετέχοντες να προστατέψουν τους εαυτούς τους καλώντας τη Βιολετί Φλόγα. Απλά οραματιστείτε την να κατεβαίνει από τον ουρανό, να περνάει μέσα από το ενεργειακό σας πεδίο αντίθετα στη φορά των δεικτών του ρολογιού, να αφαιρεί όλη την ανεπιθύμητη ενέργεια από το ενεργειακό σας πεδίο και να φτάνει στο κέντρο της Γης.

≈ Οι σκοτεινές δυνάμεις θα κάνουν διάφορα για να μειώσουν το αποτέλεσμα του διαλογισμού, όπως να διασπείρουν ιδέες κατά του συγχρονισμένου διαλογισμού, καθώς και να μειώσουν τις συχνότητες τόσο πριν όσο και μετά το διαλογισμό για να διατηρήσουν το μάτριξ. Αυτή τη φορά ωστόσο, θα είναι διαφορετικά, επειδή αυτή τη φορά οι Φωτεινές Δυνάμεις μπορούν να ξεκινήσουν να αφαιρούν τις σκοτεινές τεχνολογίες άμεσα μετά τον διαλογισμό. Οπότε θα το δούμε να συμβαίνει.

≈ Οι Δυνάμεις Φωτός θα προσφέρουν βοήθεια και προστασία την ώρα του διαλογισμού. Θα υπάρξουν ομάδες διαλογισμού τόσο στις υπόγειες βάσεις, όπου θα διαλογίζονται ομάδες της Αντίστασης, όσο και στη σελήνη, στα μητρικά σκάφη της γήινης τροχιάς, στα μητρικά σκάφη του ηλιακού συστήματος, σε βάσεις στους δορυφόρους του Δία, σε βάσεις στους δορυφόρους του Κρόνου. Πολλές ομάδες σε όλο το ηλιακό μας σύστημα, αλλά και σε άλλα αστρικά συστήματα, θα εστιάζουν εκείνη την ώρα το Φως τους σε αυτό το ηλιακό σύστημα. Βασικά, θα υπάρξουν και ομάδες σε γαλαξίες πέρα από αυτόν το γαλαξία. Είναι λοιπόν μία τεράστια κοσμική ευκαιρία.

≈ Βρισκόμαστε στην Τελική Μάχη, μέχρι να συμβεί το ΓΕΓΟΝΟΣ. Οι σκοτεινές δυνάμεις θα προσπαθήσουν φυσικά και μέσα στο 2021 να πειράξουν τις χρονογραμμές, αλλά αν φτάσουμε την κρίσιμη μάζα οι χρονογραμμές θα είναι πολύ πιο σταθερές. Αν, για παράδειγμα, δεν είχαμε φτάσει την κρίσιμη μάζα στο διαλογισμό του Ιανουαρίου, αυτή τη στιγμή θα ζούσαμε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Η κατάσταση θα έμοιαζε πολύ περισσότερο με τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων».

≈ Οι αστρολογικοί  κύκλοι βαδίζουν προς τα πίσω. Μπήκαμε στην εποχή των Ιχθύων τη Ρωμαϊκή εποχή, και τώρα μπαίνουμε στην εποχή του Υδροχόου. Αυτό που δε γνωρίζουν οι περισσότεροι αστρολόγοι, είναι πως η αστρολογία δεν αποτυπώνεται μόνο στο πεδίο των πλανητών και των άστρων του ζωδιακού. Αποτυπώνεται ουσιαστικά σε ενεργειακά πεδία, που ονομάζονται ακτίνες. Υπάρχουν συνδυασμοί 12 ακτίνων, που συνδέονται με την επιστήμη του Ζωδιακού. Και τα ενεργειακά πεδία αυτά έχουν γαλαξιακή καταγωγή. Ο συνδυασμός τους δημιουργεί τις αστρολογικές επιρροές που βιώνουμε.

≈ Η Εποχή των Ιχθύων ήταν η εποχή που η ανθρωπότητα τέθηκε σε έντονο θρησκευτικό προγραμματισμό. Ήδη εδώ και 500 χρόνια, από την Αναγέννηση, αυτό έχει αρχίσει να κλονίζεται. Αυτά τα 500 χρόνια, που έχει αρχίσει να διαφαίνεται στον ορίζοντα η εποχή του Υδροχόου, οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να αναζητούν μέσα τους τη σύνδεση με το Πνεύμα.
Οι δυνάμεις σκότους προσπαθούν να διαστρέψουν την ενέργεια του Υδροχόου, διαφημίζοντας τη δική τους θρησκεία, που είναι η μοναδικότητα της ΤΝ. Σε αυτό πιστεύουν οι σκοτεινές δυνάμεις, στην ένωση ανθρώπου-μηχανής. Και αυτό αφορά η δική τους «επανεκκίνηση». Η Υδροχοϊκή ενέργεια μπορεί να ξεκινήσει έναν εξαγνισμό αυτών των ιδεών. Εάν έχουμε τη δική μας σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό μας, με το πνεύμα μας, με το θεϊκό μας, μπορούμε να τα μεταμορφώσουμε όλα αυτά σε πλανητικό επίπεδο.

≈ Οι σκοτεινές δυνάμεις δε μπορούν να καταστρέψουν τις ενέργειες αυτές, επειδή είναι πολύ ισχυρές και εισέρχονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Δε μπορούν ούτε να τους διαφύγουν, επειδή δεν έχουν πού να πάνε. Προσπαθούν να δημιουργήσουν μέγιστο φόβο, επειδή ο φόβος λειτουργεί ως φράγμα για την ενέργεια αυτή. Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργούν όλα αυτά τριγύρω, τις καραντίνες και την τρομολαγνεία του ιού, ώστε να διατηρείται η ανθρωπότητα σε χαμηλές δονήσεις. Ο ενέργειες αυτές όμως είναι γαλαξιακής και υπερ-γαλαξιακής φύσης. Καμία μηχανική τους δε μπορεί να σταματήσει αυτές τις ενέργειες.

≈ Μία αρνητική πτυχή της Εποχής του Υδροχόου είναι η υπερ-εξάρτηση από την τεχνολογία, όπως και η συναισθηματική αποστασιοποίηση.

≈ Μετά την απελευθέρωση, όσοι υπηρετούσαν το σύνολο και όχι τον εαυτό τους, όσοι είχαν ανώτερα ιδανικά τώρα θα διευκολυνθούν στην καθημερινότητά τους, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα γι΄αυτούς. Σε αντίθεση με την προηγούμενη εποχή, που περνούσαν καλά όσοι είχαν ως προτεραιότητα το Εγώ τους.

≈ Ο γαλαξίας Μ87 έχει ήδη στείλει μια έκλαμψη ενέργειας κοσμικής αγάπης, σε προηγούμενο διαλογισμό, το διαλογισμό ΑΙΟΝ.  Ήταν από τις ομορφότερες ενέργειες που έχουμε πολλοί από εμάς βιώσει. Από τότε, δεν έχει ξαναϋπάρξει αυτή η ενέργεια στη γη. Τώρα θα επιστρέψει ισχυρότερη.

≈ Η κοσμική έκλαμψη προέρχεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο και ταξιδεύει σε διαφορετικά γαλαξιακά συμπλέγματα. Όποτε υπάρχει κάποια σημαντική περίσταση στον γαλαξία μας, υπάρχει μια έκλαμψη που ταξιδεύει μέσω του αστερισμού της Παρθένου και τον γαλαξία Μ87, επειδή το σύμπλεγμα της Παρθένου επιβλέπει την εξέλιξη του τοπικού μας γαλαξία.

Μέρος 2: Γαλαξιακές Δυνάμεις και Δυνάμεις Φωτός

≈ Υπάρχει τόσο πολύ σκοτάδι επάνω και γύρω από τον πλανήτη αυτό, που οι Δυνάμεις Φωτός δίνουν τις πληροφορίες λίγες λίγες ώστε να μπορέσει ο κόσμος να τις διαχειριστεί, και να μπορέσουν και οι ίδιοι να τις αντιμετωπίσουν. Υπάρχουν λοιπόν καθυστερήσεις μέχρι την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης, αλλά η βασική καθυστέρηση είναι οι βόμβες τόπλετ.
Δεν πρόκειται λοιπόν για τη μία καθυστέρηση μετά την άλλη, αλλά για σύγκλιση που γίνεται όλοι και μικρότερη και διαυγέστερη, μέχρι να συμβεί η Ρήξη.

≈ Η κβαντική υπέρθεση, στην οποία βρίσκονταν τα πλοία του σκοτεινού στόλου, είναι φυσικό πεδίο σε κβαντικό επίπεδο. Θα έλεγα πως είναι διαφορετική διάσταση των πραγμάτων.

≈ Όσον αφορά τη Χίμαιρα, τα νεότερα είναι πως τα πλοία καταστράφηκαν. Ο στόλος της καταστράφηκε. Αφαιρέθηκε. Τώρα καθαρίζονται οι υπόγειες βάσεις. Η Χίμαιρα δε μπορεί να ζήσει, δε μπορεί να περάσει τη χαμηλή γήινη τροχιά γιατί θα τους σταματήσει η Γαλαξιακή Ομοσπονδία και θα τους αφαιρέσει.

≈ Τώρα που αφαιρέθηκε η «Βασίλισσα Αράχνη», πολλά όντα στον πλανήτη συνεχίζουν να τη λατρεύουν ως σκεπτομορφή, εφόσον δεν είχαν πραγματική επαφή μαζί της. Το ίδιο συμβαίνει και με όσους λατρεύουν το Σατανά. Ο Σατανάς μεταφέρθηκε στον κεντρικό ήλιο αλλά πολλοί συνεχίζουν να λατρεύουν τη σκεπτομορφή του, κάτι που διατηρεί ζωντανή την ενέργεια της σκεπτομορφής.

≈ Αυτό που συμβαίνει από τη στιγμή που καθαρίστηκε ο στόλος της Χίμαιρας, είναι ότι οι Δυνάμεις Φωτός δείχνουν λίγο περισσότερο τα πλοία τους κι έρχονται πιο κοντά. Αποκαλύπτονται όταν είναι ασφαλές.  Το θέμα είναι πως πολλοί Εργάτες Φωτός είναι εξαιρετικά σημαντικοί, και εάν είχαν εμπειρία σε φυσικό επίπεδο με τα σκάφη αυτά, τότε θα δέχονταν τις επιθέσεις των σκοτεινών δυνάμεων. Αυτό θα αλλάξει μετά το ΓΕΓΟΝΟΣ. Οι σημαντικοί εργάτες φωτός θα είναι οι πρώτοι που θα έχουν επαφή, άμεσα και δραστικά.

≈ Πολλά σκάφη των Φωτεινών Δυνάμεων είναι τώρα πολύ κοντά στη Γη, σε χαμηλή γήινη τροχιά. Κάποια απλώνονται σε όλο το υποσελήνιο διάστημα. Και ένας τεράστιος στόλος βρίσκεται σε όλο το ηλιακό σύστημα, ήδη στις τελικές θέσεις τους με το δάχτυλο στη σκανδάλη για να ξεκινήσουν το ΓΕΓΟΝΟΣ.

≈ Οι πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία, όπως του πρώην Ισραηλινού πράκτορα, αποσκοπούν στη σταδιακή αποκάλυψη των Φωτεινών Δυνάμεων και είναι μέρος του σχεδίου τους.

≈ Η «εντολή 1221» είναι μια επίκληση σαν SOS. Στρέφει την προσοχή της ομάδας σου επάνω σου. Μόλις λάβουν την κλήση, αρχίζουν άμεσα να ελέγχουν τι δεν πάει καλά ώστε να σε βοηθήσουν. Μπορείς να κάνεις την επίκληση όσες φορές το νιώθεις, και αν το κάνεις δυνατά θα φέρει περισσότερες δυνατότητες ανάμιξης ακόμη και σε φυσικό επίπεδο, λόγω της συχνότητας του ήχου.

≈ Δυστυχώς προς το παρόν οι Archons επιβλέπουν τις ψυχές που πεθαίνουν, και τις βάζουν σε κύκλο μετενσαρκώσεων. Αλλά μετά την πλήρη αποδόμηση του μάτριξ, όλα αυτά θα αλλάξουν. Το αστρικό πεδίο, το πνευματικό πεδίο, όλα τα πεδία θα αναδομηθούν και όσοι βρίσκονται εκεί θα μεταφερθούν ή θα τοποθετηθούν σε άλλους πλανήτες, κάποιοι θα ενσαρκωθούν σε νέα σώματα με νέο στόχο στον πλανήτη Γη, που θα εξυπηρετεί τον ανώτερο σκοπό.

Μέρος 3: Γεγονότα του Παρόντος

≈ Οι σκοτεινές δυνάμεις γνωρίζουν για το επερχόμενο ΓΕΓΟΝΟΣ, για την Εποχή του Υδροχόου, για την ηλιακή έκλαμψη. Και το φοβούνται, αυτός είναι και ο λόγος που μέσα στο έτος 2020 εκτέλεσαν όλα τα σχέδιά τους, επειδή γνωρίζουν πως πλησιάζει σύντομα το ΓΕΓΟΝΟΣ. Όλα αυτά είναι σημάδι της αδυναμίας τους και όχι της δύναμής τους.

Δεν έχουν τη δύναμη να το ανατρέψουν. Δε μπορούν να ανατρέψουν την πλανητική εξέλιξη και απελευθέρωση. Μπορούν μόνο να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη.

≈ Οι νέες ενέργειες θα διορθώσουν τη χρονογραμμή. Το σενάριο εξαρτάται από τις μεταβλητές, οι οποίες είναι πολλές. Πολύ σημαντικός παράγοντας είναι το πώς θα δράσουν οι εργάτες φωτός, και ειδικά αυτοί που βρίσκονται σε σημαντικά σημεία. Οι δράσεις έχουν συνέπειες, οπότε πολλά πράγματα βρίσκονται στα χέρια του κόσμου.

≈ Ο ιός (Covid-19) είναι πραγματικός. Οι πληροφορίες όμως σχετικά με αυτόν διαστρεβλώνονται από τις σκοτεινές δυνάμεις για να εφαρμόσουν την ατζέντα τους.

≈ Το ποιος θα είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα του Γεγονότος, ούτε συμπεριλαμβάνεται στο σχεδιασμό του. Ο πρόεδρος έχει επιρροές, αλλά άλλοι είναι αυτοί που αποφασίζουν τι θα συμβεί και πότε θα γίνουν οι συλλήψεις.

≈ Το πολύ σημαντικό που συμβαίνει τώρα στις ΗΠΑ είναι η αποκάλυψη της εκλογικής απάτης. Αυτό επιδρά στην παγκόσμια συνείδηση. Οι άνθρωποι αρχίζουν και έχουν επίγνωση της διαφθοράς των πολιτικών, κάτι που δημιουργεί τις συνθήκες για την πιο άμεση πυροδότηση του Γεγονότος.

≈ Υπάρχει μια Συμμαχία από ανώτατους στρατιωτικούς των ΗΠΑ, της Κίνας, της Ρωσίας και μερικών άλλων κρατών, που ασχολούνται με τις μαζικές συλλήψεις.

≈ Βρισκόμαστε στην τελική μάχη των χρονογραμμών, και είναι δύσκολο να προβλέψουμε πόσο μακριά θα φτάσει το πλάνο των σκοτεινών. Όσο περισσότερο κάνουμε το έργο μας, τους διαλογισμούς μας, τις καθημερινές δράσεις μας, όσο περισσότερο ο κόσμος υψώνει τη φωνή του, εκθέτει αυτά που συμβαίνουν, μοιράζεται τις πληροφορίες, κάνει ό,τι χρειάζεται, τόσο περισσότερο θα αποφύγουμε τα αρνητικά σενάρια.

≈ Οι μονόλιθοι που εμφανίστηκαν είναι μέρος καλλιτεχνικού πρότζεκτ και αυτή την ενέργεια φέρνει η εποχή του Υδροχόου.  Η ενέργεια των μονόλιθων μας συνδέει με τα μυστήρια του σύμπαντος, και τις μνήμες της ταινίας «Οδύσσεια του Διαστήματος». Φέρνει συνδέσεις με τις παλιές μνήμες της Ατλαντίδας. Είναι μέρος της παγκόσμιας αφύπνισης.

Μέρος 4: Πνευματική Θεραπεία

≈ Υπερβολική κούραση, πονοκέφαλοι, ζαλάδα, ναυτία, έντονοι σωματικοί παλμοί και πολλά συμπτώματα πόνου είναι μέρος της Τελικής Μάχης, όπου το σκοτάδι αντεπιτίθεται και πολλές οντότητες επιτίθονται σε Εργάτες Φωτός. Οι βαθμωτές τεχνολογίες δημιουργούν αυτά τα συμπτώματα. Πολλοί εργάτες φωτός αισθάνονται κόπωση επειδή τη νύχτα κατά τη διάρκεια του ύπνου τους λαμβάνουν μέρος σε γαλαξιακές επιχειρήσεις στο αστρικό πεδίο.

≈ Μετά την 21η Δεκεμβρίου, και καθώς όλο και περισσότερο αφαιρούνται τα εμφυτεύματα, θα είναι πιο εύκολο να συνδεθούν περισσότεροι άνθρωποι με τις ενέργειες 5ης διάστασης. Οι ενέργειες της 5ης διάστασης είναι ενέργειες ευδαιμονίας, Φωτός, Αγάπης. Όσοι εργάζονται επάνω στους εαυτούς τους το έχουν νιώσει κατά καιρούς.

≈ Όσοι είναι ευθυγραμμισμένοι με τις ενέργειες της 5ης διάστασης θα έχουν μια πνευματική εμπειρία κατά τη διάρκεια του διαχωρισμού της γης, θα έχουν μια ειρηνική εμπειρία. Όσοι πρόσκεινται στον παλιό κόσμο θα περάσουν από πολύ δύσκολη διαδικασία. Αλλά θα είναι η ίδια φυσική πραγματικότητα και για τις δύο περιπτώσεις, αν και όσοι είναι περισσότερο συνδεδεμένοι με τον ανώτερο εαυτό τους θα κάνουν τη μετάβαση αυτή πολύ πιο εύκολα.

Ο διαλογισμός, η σύνδεση με τη φύση και η σύνδεση με ό,τι είναι καλό και όμορφο βοηθάει να συνδεθούμε με τον ανώτερο εαυτό μας.

≈ Αν μπορέσετε να επεκτείνετε τη συνείδησή σας πέρα από την τροχιά της σελήνης, θα μπορέσετε να συνδεθείτε με την ενέργεια των μητρικών σκαφών και θα μπορέσουν να σας στείλουν θεραπευτική ενέργεια και να εξισορροπήσουν το ενεργειακό σας πεδίο. Ένας τρόπος να επεκτείνετε τη συνείδησή σας είναι την ώρα που διαλογίζεστε να ταξιδέψετε με το μυαλό σας, να οραματιστείτε πως πηγαίνετε πέρα από την τροχιά της σελήνης.

≈ Θεραπευτικές ενέργειες θα αρχίσουν να ρέουν σταδιακά μόλις αφαιρεθεί αρκετή από την αρνητική τεχνολογία. Αλλά πλήρεις θεραπευτικές ενέργειες θα έρθουν μόνο μετά το ΓΕΓΟΝΟΣ.

Μέρος 5: ΓΕΓΟΝΟΣ και Ανάληψη

≈ Οι Εργάτες Φωτός είναι πλάσματα που κάποια στιγμή προσφέρθηκαν εθελοντικά να έρθουν στον πλανήτη αυτό για να ανυψώσουν τις συχνότητες του πλανήτη.

≈ Το ΓΕΓΟΝΟΣ μπορεί να συμβεί ακόμη και αν παραμένει ένα μέρος της πρωταρχικής ανωμαλίας, ή της Χίμαιρας ή των Archons.

≈ Τα πλάνα των σκοτεινών δυνάμεων δεν πρόκειται να είναι επιτυχή στο σύνολό τους, αλλά κάποια τμήματά τους είναι ήδη σε εξέλιξη. Ίσως προχωρήσουν λίγο ακόμη, αλλά δεν αναμένεται να πάνε πολύ πιο πέρα απ΄ό,τι βιώνουμε τώρα.

≈ Σημάδια πως πλησιάζει το ΓΕΓΟΝΟΣ θα είναι δυνατές θετικές ενέργειες, περισσότερες αποκαλύψεις και στα ΜΜΕ, και πολλές ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην παγκόσμια γεωπολιτική σκηνή. Καθώς και αυξημένη δραστηριότητα.

≈ Το ΓΕΓΟΝΟΣ θα συμβεί μετά από έναν μεγάλο γαλαξιακό παλμό, και όχι ηλιακή έκλαμψη, δεν θα προκαλέσει λοιπόν κατακλυσμό στην επιφάνεια.

≈ Οι Δυνάμεις Φωτός παρακολουθούν τη δράση όλων των Εργατών Φωτός στη διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης. Όσοι έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα θα έχουν προτεραιότητα στην παροχή βοήθειας, μέσων, θεραπείας, πόρων, και θα είναι αυτοί που θα έχουν την πρώτη επαφή. Όπως επίσης και αυτοί που θα έχουν μεγάλη ανάγκη θεραπείας. Η διανομή θα ξεκινήσει αμέσως μετά το ΓΟΓΟΝΟΣ και θα γίνουν όλα βάσει πρωτοκόλλου.

≈ Η τεχνολογία που ο κόσμος ονομάζει MedBeds (Ιατρικά Κρεβάτια) υπάρχει στον γαλαξία εδώ και αρκετό καιρό, και μπορεί να αναστρέψει τη διαδικασία γήρανσης. Μπορεί να θεραπεύσει ασθένειες, να επιδιορθώσει τα φυσικά σώματα. Θα αρχίσει να διανέμεται κάποια στιγμή μετά το ΓΕΓΟΝΟΣ. Οι πρώτοι που θα τους δοθεί η τεχνολογία αυτή θα είναι οι Εργάτες Φωτός.

Νίκη του Φωτός!

πηγή

Ευχαριστούμε όλους εσάς τους Εργάτες Φωτός, που κόντρα στις καθημερινές αντιξοότητες, κοινωνικές απορρίψεις, πνευματικές επιθέσεις και ψυχολογικά τραύματα, δεν ξεχάσατε ποτέ την υπόσχεση που δώσατε, να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο μέχρι να φτάσουμε το στόχο μας, ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΛΑΝΗΤΗ για να εισέλθει στη Νέα Εποχή του Υδροχόου!

Ευχόμαστε υπέροχα αστρικά ταξίδια ♥

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα βίντεο για τη Νέα Εποχή:

Σας αρέσει η δουλειά μας; Κεράστε μας έναν καφέ! paypal: paypal.me/EternalNowblog

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Χορηγία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s