Επείγων Διαλογισμός για την Κατάσταση στην Ουάσιγκτον

Cobra 6-1-2021

Σχετικά με τα επεισόδια στην Washington D.C.

Οι Δυνάμεις του Φωτός προτείνουν σε όλους να απέχουν από τη βία. Καθαρίζουν όλες τις αρνητικές μη φυσικές οντότητες από την περιοχή αυτή, και εμπλέκονται σε ορισμένες «άλλες επιχειρήσεις». Ζητούν από όλους όσους αισθάνονται αυτή την καθοδήγηση να κάνουν τον ακόλουθο διαλογισμό αμέσως μετά την ανάγνωση αυτής της ανάρτησης, και στη συνέχεια όσο συχνά αισθάνονται την καθοδήγηση, μέχρι να επιλυθεί η κατάσταση:

Διαλογισμός Βουδικού Πυλώνα

Οδηγίες για το διαλογισμό

(η προτεινόμενη διάρκεια αυτού του διαλογισμού είναι τα 15 λεπτά):

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια κατάσταση χαλάρωσης. Πάρτε μια βαθιά ανάσα λαμπρού λευκού φωτός. Εκπνεύστε όλα αυτά που πλέον δεν σας εξυπηρετούν. Επαναλάβετε αυτές τις ανάσες ακόμα μερικές φορές. Στη συνέχεια, πείτε αυτό το μάντρα, ή ένα παρόμοιο, σιωπηλά ή δυνατά, αν αισθάνεστε την καθοδήγηση:

«Είμαι η Ψυχή

Είμαι Θεϊκό Φως

Είμαι Θεϊκή Θέληση

Είμαι Θεϊκή Αγάπη

Είμαι σταθερά σχεδιασμένος από εμένα, την Ψυχή»

2. Οραματιστείτε το τσάκρα ψυχής σας να φωτίζει με ένα λαμπρό λευκό φως. Οραματιστείτε αυτό το φως με τη μορφή μιας δίνης που κατεβαίνει σπειροειδώς καθαρίζοντας το ενεργειακό πεδίο σας.

3. Οραματιστείτε ένα πεντάκτινο αστέρι τοποθετημένο ψηλά στον ουρανό περίπου 15 χλμ. πάνω από την επιλεγμένη τοποθεσία. Δείτε το αστέρι αυτό να λαμπυρίζει ψηλά πάνω από την επιλεγμένη τοποθεσία, εκπέμποντας λαμπερό λευκό φως.

4. Τώρα οραματιστείτε  τη Λευκή Φωτιά του ΑΝ να εκπέμπεται από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο, να περνάει μέσα από όλα τα σημεία φωτός εντός του ηλιακού μας συστήματος και μέσα από το πεντάκτινο αστέρι, και μέσα από την επιλεγμένη τοποθεσία να φτάνει βαθιά στο κέντρο της Γης. Συνεχίστε να οραματίζεστε αυτόν τον πυλώνα για λίγα λεπτά.

5. Οραματιστείτε την κορυφή μιας λαμπρής δίνης λευκού φωτός να κατεβαίνει σπειροειδώς δεξιόστροφα από το πεντάκτινο αστέρι, να αφαιρεί και να μεταστοιχειώνει όλες τις χαμηλές δονήσεις, τις σκοτεινές οντότητες και τις σκοτεινές ενέργειες, και να τις μεταφέρει πίσω στο πεντάκτινο αστέρι για μεταστοιχείωση. Οραματιστείτε αυτή τη δίνη του περιστρεφόμενου λευκού φωτός για λίγα λεπτά.

6. Οραματιστείτε αυτόν το Βουδικό Πυλώνα πλήρως συνδεδεμένο με όλους τους Βουδικούς Πυλώνες στον πλανήτη, με το πλανητικό δίκτυο Φωτός κάτω, επάνω και στην επιφάνεια του πλανήτη, και οποιοδήποτε σημείο του Φωτός καθοδηγείται από τα Ανειλημμένα Όντα, όλα συνδέονται μαζί με αυτόν το Βουδικό Πυλώνα στο πεντάκτινο αστέρι στο δίκτυο του λαμπρού λευκού φωτός.

7. Τώρα, στο όνομα της Πηγής, στο όνομα της Παρουσίας αιώνιου φωτός ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, δηλώνουμε και διατάζουμε ο Βουδικός Πυλώνας στην επιλεγμένη τοποθεσία να είναι πλέον ολοκληρωμένος σε όλα τα επίπεδα, σύμφωνα με την καθοδήγηση από την Πηγή.

Νίκη του Φωτός!

πηγή

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Χορηγία

Σας αρέσει η δουλειά μας; Κεράστε μας έναν καφέ! paypal: paypal.me/EternalNowblog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s