Simon Parkes ενημέρωση 19/1/2021

Απομαγνητοφώνηση- απόδοση-μετάφραση : Μάρη Λιώκη

Θα πούμε δυο λόγια για την υποτιθέμενη επερχόμενη ορκωμοσία. Σκεφτείτε κάποιον του οποίου το όνομα συνδέεται με τόσα εγκλήματα, να περπατήσει σε μια περιοχή με 30000 στρατιώτες, που θα μπορούσε να γίνει μια μαζική φυλακή. Μας ειπώθηκε ότι ο Biden και η οικογένεια του φτάνουν στην πρωτεύουσα. Δε θεωρώ απίθανο αυτή η ψεύτικη ορκωμοσία να έχει ήδη βιντεοσκοπηθεί ακόμα και εβδομάδες πίσω, σε κάποιο στούντιο με φωτογραφικά τρικ και CGI και αυτή είναι που θα  δείξουν τα ΜΜΕ. Πιθανώς το έκαναν έχοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όμως θεωρώ ότι δεν είναι τόσο χαζοί και υποψιάζονται τι μπορεί να συμβεί. Όταν το τυρί στην παγίδα είναι μεγάλο, τότε πας για το τυρί και δεν δίνεις σημασία στην παγίδα. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τσουλήσει το πράγμα.

Εστιάστε στον  Πτέραρχο Hyten  που είναι ο αντιπρόεδρος των Joint Chiefs ( ένα σώμα από τους παλαιότερους ένστολους που βρίσκονται στο Υπουργείο Άμυνας) που έχουν τον έλεγχο όσων διαδραματίζονται, ο οποίος πιθανώς θα κάνει κάποια ενημέρωση στο Signal, στο Parler ή στο Telegram (@GeneralHyten ). Προφανώς θα πει αυτά που εγώ και άλλοι λέμε και ίσως δώσει μία αντίστροφη μέτρηση. Ίσως αναφερθεί  σε κάποιο πρόσωπο ονόματι Castle Rock – ίσως ο Castle Rock είναι ο Πρόεδρος- οπότε παρακολουθείτε  τις ανακοινώσεις του και τις αναφορές του σε κάποιον Castle Rock.

Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω αλλά νομίζω ότι κάποια από τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα έχουν προσεγγιστεί και τους έχει ειπωθεί ότι έχουν την επιλογή να μεταδώσουν κάποια μηνύματα από την Εκπομπή Έκτακτης Ανάγκης. Στα συμβόλαια όλων ακόμα και ιδιωτικών εταιριών υπάρχει  όρος  ώστε η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση χωρίς κάποια ιδιαίτερη προειδοποίηση να μπορεί να μεταδίδει τέτοια μηνύματα Έκτακτης Ανάγκης. Ο Πρόεδρος τους δίνει την ευκαιρία να πουν ότι θα το κάνουν και εάν δεν το κάνουν θα βρεθούν σε πολύ δυσχερή θέση.

Ο Τύπος (δημοσιογράφοι, cameramen, ρεπόρτερ) γενικότερα κινείται αυτή τη στιγμή  σαν ακέφαλη μηχανή βάσει οδηγιών που του είχαν δοθεί παλαιότερα και που βασίζονταν σε μια γραμμή εναντίον του Τραμπ και υπέρ του Μπάιντεν. Όμως δεν έρχονται πλέον οδηγίες από πάνω.  Μου έκανε εντύπωση σήμερα το πρωί που κοίταζα τον βρετανικό Τύπο, ότι δεν έκαναν κουβέντα για τον επερχόμενο πρόεδρο αλλά αντιθέτως είχαν φωτογραφίες από στρατιώτες, φράχτες και blocks. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Ή  τα Media έχουν επίγνωση ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμεναν ή η πληροφόρηση από το στρατόπεδο του Μπάιντεν είναι μηδενική. Κι έτσι οι δημοσιογράφοι δεν έχουν θέματα να θίξουν και αναπαράγουν φωτογραφίες με τους στρατιώτες και τους φράχτες.  Νομίζω  ότι κάποια media αρχίζουν κα διακρίνουν πως  τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τους είχαν υποσχεθεί ότι θα εξελιχθούν. 

Θεωρώ πως η μεγαλύτερη δράση θα συμβεί αύριο (20/1) αλλά θα υπάρξουν προκαταρκτικές δράσεις σήμερα(19/1). Είμαστε στη μέρα μηδέν  όπου «συμβαίνει» αλλά δεν είμαι βέβαιος πόσα από αυτά που συμβαίνουν σήμερα  θα είναι ορατά ευρύτερα στο κοινό και πόσα όχι. Αύριο σίγουρα θα πρέπει να είναι. Έχετε όμως το νου σας τα Tweets και τα Μηνύματα του Πτ. Hyten. Νομίζω ότι έχει τον ρόλο να μεταφέρει μη κωδικοποιημένα μηνύματα στον κόσμο.

Είμαστε κοντά στη στιγμή όπου θα δούμε  στρατοδικεία.

Ο Carlson Tucker του Fox News του καναλιού που ενώ στην αρχή ήταν υπέρ του Προέδρου Τραμπ, μετά τα γύρισε, ενώ τώρα προσπαθεί να πατήσει σε δυο βάρκες, λέει  ότι η Εθνοφρουρά που βρίσκεται στο DC ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς, όπως και το Πεντάγωνο. Όμως σας διαβεβαιώνω πως η Εθνοφρουρά είναι πιστή στους αξιωματικούς κι αυτοί με τη σειρά τους στον Πρόεδρο όχι επειδή το υπαγορεύει η ιεραρχία αλλά επειδή πραγματικά αυτό επιθυμούν. Επί τέσσερα χρόνια οι Αστυνομικές Αρχές δέχονταν επιθέσεις από τους Δημοκρατικούς και από τη σοσιαλιστική αριστερά. Και το 99,9% των οργάνων της Τάξης δεν υποστηρίζουν τον Μπάιντεν.  Το Πεντάγωνο δεν παίρνει διαταγές από τον Μπάιντεν. Για παράδειγμα, όταν η πρόεδρος της Βουλής ζήτησε από το Πεντάγωνο να αφαιρέσουν τους Κωδικούς των Πυρηνικών από τον Πρόεδρο Τραμπ της δόθηκε ευγενικά η απάντηση ότι ο πρόεδρος είναι ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων και είναι αντισυνταγματικό να έχει οποιοσδήποτε άλλος τους Κωδικούς. Αυτό που σίγουρα δεν χρειάζεται ο αμερικανικός στρατός είναι, οπλισμένους πολίτες να βγουν στους δρόμους της Washington. Mε το να βγαίνει ο Carlson Tucker και να λέει ότι οι Δημοκρατικοί ελέγχουν την Εθνοφρουρα και το Πεντάγωνο, είναι σαν να λέει στον κόσμο «όλα εξαρτώνται από εσάς».  Αυτό μπορεί να πυροδοτήσει μια κατάσταση όπου πολλοί μπορεί να οπλιστούν και να βγουν στους δρόμους για να πολεμήσουν. Σας τα είπα αυτά για να υπάρξει κάποια ισορροπία. Δεν τίθεται θέμα πίστης λοιπόν.

Λοιπόν σήμερα πρέπει να δούμε κάτι. Πιστεύω ότι η «μεγάλη δουλειά» θα παιχτεί στο παρασκήνιο . Αν ο Μπάιντεν όντως κατευθύνεται προς το Καπιτώλιο σκεφτείτε 30000 στρατιώτες να του εμποδίζουν την πρόσβαση και να προσπαθούν να τον βγάλουν έξω. Θα ήταν τόσο όμορφο να δούμε δημόσιες συλλήψεις στην τηλεόραση!!! Θα είχε πολύ πλάκα να εκτυλιχτούν τέτοιες σκηνές. Όμως θεωρώ πως σήμερα όλα θα γίνουν ιδιωτικά αλλά αύριο τη «μεγάλη μέρα» λογικά θα πρέπει να δούμε κάτι.

Ας συζητήσουμε λίγο τώρα για το κατά πόσον ο Τραμπ θα ορκιστεί πίστη στο έθνος στον Λευκό Οίκο . Μπορούμε να πούμε πως τίποτα δεν θα συμβεί σε κρατικό κτίριο στο DC εξ αιτίας  του Βαθέως Κράτους. Θα ήθελα πολύ να τον δω να ορκίζεται, όμως πιστεύω πως θα υπάρξει μία περίοδος  έξι εβδομάδων έως τριών μηνών που μία Στρατιωτική Οργάνωση θα αναλάβει την διακυβέρνηση των ΗΠΑ και μετά θα κληθεί ο Πρόεδρος Τραμπ ως ο νόμιμα εκλεγμένος Πρόεδρος κατά τις τελευταίες εκλογές, να αναλάβει καθήκοντα. Ίσως πολύ έξυπνα θελήσει να μείνει εκτός χωρίς να εμπλακεί ως πολίτης, για όσο διάστημα χρειαστεί να καθαρίσει το τοπίο και μετά να αναλάβει τα καθήκοντά του.  Αυτό που λέω λοιπόν είναι πως ίσως δεν αναλάβει για τις επόμενες εβδομάδες και ίσως υπάρξει μία ομάδα Στρατηγών  με πολιτικά χαρτοφυλάκια ανάμεσα στους στρατηγούς και τον Πρόεδρο. Θα ήθελα πάρα πολύ να τον δω αύριο να ορκίζεται για τα επόμενα 4 χρόνια αλλά είναι μεγάλη η αξία της πράξης του να κάνει πίσω  αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο σε ανεξάρτητα μη πολιτικά πρόσωπα να καθαρίσουν το χάος και να επιστρέψει μετά να τα κάνει όλα από την αρχή. Θα είναι μια υπέροχη ευκαιρία για τις ΗΠΑ να πορευτούν με τις αρχές των ιδρυτών τους και του πρώτου Προέδρου τους.

Ελπίζω αυτές τις συναρπαστικές μέρες τα Media να δεχθούν να μεταδώσουν τα μηνύματα του Προέδρου στα Δίκτυά τους. Διότι αν δεν το πράξουν συνιστά η πράξη αυτή, προδοσία.

Δεν γνωρίζουν πώς θα ενεργήσουν αυτοί οι κακοί τύποι αλλά γνωρίζω  ότι διανύουμε μια συναρπαστική περίοδο. Δεν θα είναι σοφό οι πολίτες να οπλιστούν νομίζοντας ότι πράττουν κάτι καλό.

Δεν θα ενθουσιαστώ βλέποντας  τόσα πολλά εγκλήματα να αποκαλύπτονται στον κόσμο. Θα νιώσω λύπη αλλά ξέρω πως πρέπει να βγουν προς τα έξω  και γνωρίζω πως ο καθένας πρέπει να έχει την ευκαιρία να τα δει. Πρέπει να βγουν δημόσια παγκοσμίως διότι μόνο έτσι θα κατανοήσει ο κόσμος γιατί ο Πρόεδρος έκανε ό,τι έκανε  και θα καταλάβει το βάθος του προβλήματος. Υπάρχουν άλλες χώρες  που πρέπει να απελευθερωθούν. Εάν οι ΗΠΑ ενεργήσουν έτσι και υπάρξει μία παγκόσμια επανάσταση με επίκεντρο την Washington και τις ΗΠΑ, αυτοί οι κακοί τύποι θα πάρουν τα βουνά, διότι  ο λαός  στράφηκε εναντίον τους.

Είναι όλα αυτά συναρπαστικά και τα περιμέναμε καιρό. Δεν θα πανηγυρίσω για την πολυπλοκότητα όλων αυτών που θα αποκαλυφθούν αλλά θα πανηγυρίσω για το γεγονός πως η αλήθεια θα λάμψει και οι ΗΠΑ θα απελευθερωθούν.

Κάτι θα συμβεί σήμερα αλλά τα περισσότερα θα συμβούν αύριο. Παρακολουθείτε τον Πτ. Hyten . Είναι πολύ σημαντικό να δείτε τα μηνύματά του.

Είναι πολύ αργά για να γυρίσουμε πίσω τώρα. Όλα έχουν ήδη ενεργοποιηθεί. Σας ευχαριστώ .

πηγή:

https://www.bitchute.com/video/Ovl16Qm4B4X2/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s