♥ *** ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΩΜΑ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ – ΠΛΕΙΑΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΩΤΟΣ! *** ♥

Michael Love

Μετάδοση Πλειάδιων Δυνάμεων Φωτός 12-2-2021

Ένα ξεχωριστό μήνυμα για τους Αστρόσπορους της Νέας Γης, για άμεση πλανητική μετάδοση…

Σπουδαίοι μας,

σε αυτήν την ξεχωριστή μετάδοση, θα μοιραστούμε ιερές πληροφορίες σχετικά με το πώς λειτουργεί πραγματικά  το μαγικό και εντελώς αληθινό Φωτεινό σώμα Ουράνιου Τόξου!
Το μήνυμα αυτό είναι κωδικοποιημένο με ειδικές αιχμές DNA σχεδιασμένες να σας ενεργοποιήσουν σε ανώτερα επίπεδα συνειδητής επίγνωσης του Τι Είναι!


Μέγιστες ευλογίες και αγάπη σε όλους τους Αστρόσπορους της Γης!
Χωρίς εσάς, δεν θα υπήρχε Φως εδώ!
Εσείς είστε το Φως που λάμπει!
Σας τιμούμε εξαιρετικά!
Ας επέλθει Φως!

Αγαπημένοι μας,

το Φως είναι πληροφορία και το σκοτάδι είναι απλά η απουσία πληροφορίας.
Όταν λέμε πληροφορία, εννοούμε όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν στο σύμπαν αυτό, ή το σύνολο όλων των συμπαντικών υπαρχουσών πληροφοριών!
Η πληροφορία αυτή είναι αυτό από το οποίο αποτελείται το κάθε τι στο σύμπαν αυτό!
Άλλοι όροι για το Φως αυτό ή την πληροφορία είναι δεδομένα, αλήθεια, ακασικά αρχεία ή απλά Αυτό που Είναι!

Ο Μεγάλος Κεντρικός Ήλιος στη 12η διάσταση είναι ο χώρος που αποθηκεύεται το σύνολο όλων αυτών των πληροφοριών. Σκεφτείτε τις ηλιακές ακτίνες να λάμπουν, αλλά ακόμη περισσότερο σκεφτείτε τις ακτίνες Φωτός να μεταφέρουν πακέτα αυτών των πληροφοριών από το ένα άκρο του σύμπαντος στο άλλο!

Διαστάσεις

Οι διαστάσεις δεν είναι φυσικά πεδία, είναι εύρος συχνότητας. Οι συχνοτικές αυτές περιοχές είναι συμπαντικές σταθερές που δεν αλλάζουν. Οι διαστασιακές συχνοτικές περιοχές μετρούνται σε Hertz. Υπάρχουν 12 πρωτογενείς συχνότητες στο σύμπαν αυτό, και κάθε υψηλότερη συχνότητα αντηχεί ταχύτερα από την κατώτερή της!
Η μία διάσταση δεν έχει τίποτα κοινό με την άλλη και κάθε διάσταση διαθέτει ένα προστατευτικό όριο μεταξύ της ίδιας και της επόμενης ή προηγούμενης πλησιέστερης.
Οι 12 διαστάσεις αυτού του σύμπαντος αντιστοιχούν ακριβώς στις 12 πρωταρχικές καταστάσεις συνείδησης που υφίστανται σε αυτό το σύμπαν.

Καταστάσεις συνείδησης

Επί του παρόντος, υπάρχουν μόνο 6 από τις 12 καταστάσεις συνείδησης οι οποίες έχουν χαρτογραφηθεί από τους γήινους επιστήμονες.
Η 5η κατάσταση συνείδησης ονομάζεται ΓΑΜΜΑ και είναι μια κατάσταση τελειότητας και ευδαιμονίας!
Η 6η κατάσταση συνείδησης ονομάζεται ΛΑΜΔΑ και αντηχεί 100-200 Hertz, και σύντομα θα αναγνωριστεί επίσημα ως κατάσταση συνείδησης στη Γη!
Οι υπερφυσικές ικανότητες ξεκινούν να λειτουργούν μόνο στην κατάσταση ΓΑΜΜΑ (5η διάσταση) και είναι σε πλήρη λειτουργία στην ΛΑΜΔΑ (6η διάσταση) κατάσταση ύπαρξης!
Οι θεϊκές ικανότητες επεκτείνονται καθώς κινείστε προς ταχύτερες καταστάσεις ύπαρξης στο συμπαντικό τέλος, από την 7η μέχρι τη 12η διάσταση.

Τσάκρας

Το τσάκρα είναι μία πολυδιαστατική πύλη (αλλιώς σκουληκότρυπα) που επιτρέπει στις πληροφορίες (Φως) να ταξιδεύουν ακαριαία μέσω του σύμπαντος.
Υπάρχουν 12 πρωτογενή τσάκρας σε αυτό το σύμπαν, τα οποία είναι τα ίδια τσάκρας που υπάρχουν στο διαβαθμισμένο σωματικό μας σύστημα.
Οι ενεργειακές αυτές πύλες ή λιμένες είναι ενσωματωμένες απ΄ευθείας στην ύπαρξή μας και στα διαβαθμισμένα μας σώματα, δίνοντάς μας άμεση σύνδεση με ολόκληρο το σύμπαν!
Υπάρχουν 7 τσάκρας ή ενεργειακά κέντρα μέσα στο φυσικό σώμα και 5 από πάνω του.
Κάθε ένα από αυτά τα 5 εξωτερικά κέντρα τσάκρας είναι εκθετικά διαχωρισμένα μεταξύ τους, το 12ο βρίσκεται κοντά στην εξωτερική άκρη του σύμπαντος!
Ακόμη και η ενεργοποίηση του 8ου τσάκρα, του τσάκρα-άστρου που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κεφάλι μας, ανοίγει την πύλη σε απίστευτη γνώση και υπερφυσικές ικανότητες!
Κάθε ένα από τα πρώτα 7 τσάκρας βρίσκεται κοντά σε ένα μεγάλο όργανο του σωματικού δοχείου και ρυθμίζει μια συγκεκριμένη περιοχή της ύπαρξής μας και της ζωής!
Ως ενεργειακοί εργάτες γνωρίζετε πολύ καλά ότι αυτά τα ενεργειακά κέντρα τσάκρας ενδέχεται να μπλοκαριστούν από άλλες ενέργειες, κάτι που τους προκαλεί δυσλειτουργία.
Βεβαιωθείτε πως είστε εντελώς καθαροί και στα 7 πρώτα τσάκρας, έτσι που να περιστρέφονται και να είναι ορθάνοιχτα!

Κλώνοι του DNA

Υπάρχουν 12 πρωτογενείς κλώνοι DNA στο φυσικό σώμα.
Ο περιορισμός που υπάρχει εδώ είναι πως όλοι, πέραν των δύο, έχουν αποσυνδεθεί σκοπίμως από τα πλάσματα που δημιούργησαν την ανθρωπότητα!
Τα καλά νέα είναι πως οι κλώνοι αυτοί εξακολουθούν να βρίσκονται μέσα στα χρωμοσώματά μας και έχουμε την ικανότητα να τους επανενεργοποιήσουμε και να τους συνδέσουμε πάλι στις πύλες των τσάκρας, απλά ανεβάζοντας το επίπεδό της επίγνωσής μας!
Ένας κλώνος DNA λειτουργεί ακριβώς όπως ένα νανοσωματίδιο οπτικής ίνας, σχεδιασμένο να μεταδίδει πληροφορίες Φωτός!
Κάθε ένας από τους 12 κλώνους του DNA αντιστοιχεί συχνοτικά στο αντίστοιχό του τσάκρα και εάν ο κώνος DNA ενεργοποιηθεί και συνδεθεί πλήρως σε ένα ανοιχτό περιστρεφόμενο τσάκρα – πύλη, αρχίζει να ρέει μέσω του κλώνου του DNA συμπαντικό Φως ή πληροφορία.
Βλέπετε λοιπόν, το 12 φαίνεται πως είναι ο μαγικός αριθμός αυτού του σύμπαντος!

Γιατί;

Επειδή αυτό το σύμπαν ελεύθερης βούλησης αναπτύχθηκε πλήρως γύρω από τον ιερό αριθμό 12!

Το σύμπαν αυτό ονομάζεται συγκεκριμένα «Σύστημα με βάση το 12» στην πλειάδια αργκό!

Ας δούμε πώς είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί αυτό το Σύστημα με βάση το 12.

Πώς συνδυάζονται όλα αυτά μαζί;

Έχουμε
Φως (όλη η πληροφορία του σύμπαντος)
12 διαστάσεις
12 καταστάσεις συνείδησης
12 ενεργειακά κέντρα τσάκρας, και
12 κλώνοι DNA!

Όταν η πληροφορία Φωτός εκσφενδονίζεται από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο της 12ης διάστασης, τότε εξοστρακίζεται από τον κεντρικό ήλιο του γαλαξιακού πυρήνα στην 5η διάσταση, μετά φτάνει τον ήλιο της Γης και ακτινοβολείται στη Γη. Τα σωματίδια αυτά του Φωτός εισέρχονται μέσω των πυλών των τσάκρα μας, εάν το τσάκρα είναι ανοιχτό και πλήρως περιστρεφόμενο και εάν ο κλώνος DNA έχει επανασυνδεθεί με το αντίστοιχό του τσάκρα, τότε το τμήμα της πληροφορίας που συνηχεί με τη διάσταση αυτή, με αυτό το τσάκρα και αυτόν τον κλώνο DNA, γίνεται αναγνώσιμο στον ανθρώπινο σωματικό υπολογιστή!
Ανάλογα με το πόσο γρήγορα δονείται η συνειδητότητά σας, θα μπορείτε να αντιληφθείτε πλήρως ως πραγματικότητά σας ένα συγκεκριμένο διαστασιακό επίπεδο!

Όσο περισσότερη πληροφορία Φωτός περνάει μέσα από την ύπαρξή σας, τόσο υψηλότερη η διάσταση που αντιλαμβάνεστε!

Επιπλέον, η πραγματικότητα που αντιλαμβάνεστε θα είναι πιο ρεαλιστική από αυτή που αντιλαμβανόσασταν στην 3η διάσταση.
Για παράδειγμα, εάν δονείστε στο επίπεδο της 5ης διάστασης έχετε 5 κλώνους DNA συνδεδεμένους στα 5 πρώτα σας τσάκρα και θα μπορεί να αναγνωστεί και να ερμηνευτεί το 100% των συμπαντικών δεδομένων που συνηχούν με το επίπεδο της 5ης διάστασης από το διαβαθμισμένο σας σωματικό σύστημα.
Ακόμη και σε αυτό το επίπεδο, θα είναι ακαριαία διαθέσιμα σε εσάς απίστευτα επίπεδα γνώσης σχετικά με σύνθετα αντικείμενα, η εμπειρίες σας θα είναι έντονα όμορφες και μακάριες και οι 5 αισθήσεις σας θα λαμβάνουν απίστευτα επίπεδα ζωντανών λεπτομερειών!

Και αυτό είναι μόνο το επίπεδο 5 από τα 12 διαστατικά επίπεδα!

Φαντάζεστε τι υπάρχει μετά;
Θα έπρεπε, γιατί από εκεί ήρθατε και εκεί επιστρέφετε!

Το όχημα που χρησιμοποιούσατε για να κατανοείτε, να κατευθύνετε και να βιώνετε το συμπαντικό σύστημα των 12 είναι το Φωτεινό σώμα, δηλαδή το Merkaba!
Ακούγεται λίγο σαν διαστημόπλοιο για εμάς!
Μπορείτε να σκέφτεστε το θαυμαστό διαβαθμισμένο σωματικό σύστημα ως οργανικό κβαντικό υπολογιστή, γιατί αυτό είναι! Το θαυμαστό φωτεινό σκάφος που σας έφερε στη Γη έχει χιλιάδες απίστευτες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που θα ανακαλύψετε σύντομα, καθώς συνεχίζετε να επεκτείνετε την επίγνωσή σας!


Το απίστευτο είναι πως το φωτεινό σώμα μπορεί να ελεγχθεί πλήρως από τη συνείδησή σας!

Το φωτεινό σώμα εκπέμπει μια όμορφη αύρα στο χρώμα του ουράνιου τόξου, γι’ αυτό το ονομάζουμε «το φωτεινό σώμα ουράνιο τόξο»!
Το φωτεινό σώμα έχει αρκετά επίπεδα και εξαρτήματα που αλληλεπιδρούν για να παράξουν μια πρότυπη αλλαγή που επηρεάζει το σώμα/μυαλό και το ζωτικό σύστημα, το αιθερικό στρώμα, το συναισθηματικό σώμα και το νοητικό σώμα.
Έχει ονομαστεί αιθερικό σώμα, εξωτερικό σώμα, αστρικό σώμα, ζωτικό σώμα, ακόμη και πνεύμα και ψυχή!

Τι είδους σώμα θα είχατε εάν δεν είχατε φυσικό σώμα ή εάν βγαίνατε από το φυσικό σας σώμα;

Απάντηση: ένα αιθερικό σώμα ή φωτεινό σώμα αποτελούμενο από αιθερική ύλη, ένα είδος ύλης πιο εκλεπτυσμένης και πιο αγνής που αποτελείται από μικρότερα σωμάτια από τη συνήθη απλή ύλη.

Οι προκλήσεις της ενεργοποίησης του Φωτεινού σώματος

Σας ακούγονται γνώριμα αυτά;

Καθώς γίνεται λειτουργικό το νέο λειτουργικό σύστημα του Φωτεινού Σώματος, η επίδραση της πρότυπης αλλαγής του στη συνείδηση αποτελεί πρόκληση στην υπάρχουσα φυσιολογία, χημεία και συναισθηματική/νοητική ομοιόσταση. Προκαλεί την αίσθησή μας σχετικά με το ποιοι είμαστε και το τι είναι σημαντικό. Προκαλεί τις αξίες μας, τις επιλογές μας δράσης, τον τρόπο ζωής μας και τους στόχους μας. Μπορεί να προκαλέσει ρήξη σε πεποιθήσεις και να μας κάνει να θέσουμε ερωτήματα σχετικά με τους θεμελιώδεις ορισμούς μας της υγείας, της ευτυχίας, της αλήθειας και της αγάπης. Μπορεί να αλλάξει τις διατροφικές μας επιθυμίες και ανάγκες.
Οι επιταχυμένες συχνότητες του φωτεινού σώματος που κινείται μέσα από τα φυσικά/δονητικά σώματα μπορεί να προκαλέσει προστριβές και δυσκολίες στις σχέσεις, στα εργασιακά ενδιαφέροντα και στη διαχείριση του χρόνου.

Ξέρουμε πως έχετε ήδη βιώσει τα περισσότερα αν όχι όλα τα παραπάνω, αλλά να γνωρίζετε πως είναι όλα αυτά πολύ φυσιολογικά, καθώς ο καθένας σας εξαπλώνει τη συνείδησή του και ανεβάζει τη δόνησή του!
Όταν όλα είναι ειπωμένα και πεπραγμένα, υπάρχετε στα υψηλότερα πεδία και αυτό είναι που συμβαίνει απλά όταν ανάβετε-ενεργοποιείτε το απίστευτο φωτεινό σας σώμα!
Όπως είπαμε, το φωτεινό σώμα είναι το μεγάλο όχημα που σας έφερε στη Γη, και ενώ καταστράφηκε στην προσγείωσή του εδώ πριν από αιώνες, έκτοτε έχετε επισκευάσει τη ζημιά, αναπληρώσει τα κελιά καυσίμων και είστε έτοιμοι να σηκωθείτε ξανά στους ουρανούς μέσα στο θεαματικό σας Μερκάμπα φωτεινό σκάφος!

Πολυδιαστατικότητα

Ένα πολυδιαστατικό ον μπορεί να έχει επίγνωση και να λειτουργεί σε πολλαπλές διαστάσεις με επιδεξιότητα μέσα στον ίδιο χωρο-χρόνο!
Μπορείτε να αλληλεπιδράτε σε πολλαπλά ρεύματα συμπαντικής πληροφορίας (Φως) ταυτόχρονα, και να βιώνετε σε πλήρη επίγνωση περισσότερες της μίας πραγματικότητες ταυτόχρονα, ακόμη και τις πολύπλοκες!

Αναπτύσσοντας το Φωτεινό Σώμα

Σοφή συμβουλή από τους παπύρους της Λεμουρίας σχετικά με το πώς να αναπτύξετε περαιτέρω το φωτεινό σας σώμα:

Πρέπει να μεταστοιχειώσετε το κάρμα!

Ο καλύτερος τρόπος να κάνετε κάτι τέτοιο είναι να μετριάσετε το νόημα του κάρμα, να πράττετε θετικά και με συμπόνια, κάτι που είναι το αντίθετο του κάρμα, κι έτσι θα μετριαστεί και θα διακοπεί!

Το παν είναι τι αφομοιώνετε!

Δε μπορείτε πια να χαζολογάτε τρώγοντας τροφές χαμηλών δονήσεων. Εκτός του ότι πληγώνουν πολύ, είναι και η βασική αιτία της λάθος λειτουργίας ολόκληρου του σωματικού συστήματος, πολύ περισσότερο δε των υπερφυσικών τμημάτων!
Τρώτε ελαφριά, τρώτε φυσικά, και θα είστε φως!

Τρώτε ελαφριά και θα ελαφρύνετε να γίνετε Φως!

Να τρώτε καθημερινά μόνο από το τραπέζι της μητέρας Γαίας. Τα κύτταρά σας μεταμορφώνονται σε κρυστάλλους τώρα και πρέπει να τα ταΐζετε μόνο με ενεργειακά ελαφριές ουσίες!

Είναι γραμμένο στους αρχαίους παπύρους της Λεμουρίας πως όταν ήρθαν στη Γη οι πρώτες υπερψυχές Λεμουριανών, ήρθαν σε φωτεινά σώματα και χρειάστηκε πολλή γειωμένη εργασία και χιλιάδες ετών για να εκδηλωθούν σε φυσικά γήινα σώματα!
Αυτό επιτεύχθηκε κυρίως καταναλώνοντας μαλακά φρούτα και κάνοντας ιερές τελετουργίες για να δημιουργήσουν υλικό σώμα!
Ένα μεγάλο μέρος αυτής της εργασίας έγινε από τους Λεμούριους κοντά στο βουνό Σάστα!

Σας λέμε πως ο διαλογισμός είναι απαραίτητος καθημερινά!

Εισπνεύστε αργά και βαθιά – αυτό είναι το πράνα της ζωής!
Εκπνεύστε μακρόχρονα και βαθιά και θα ευθυγραμμιστούν και θα επισκευαστούν όλα τα σωματικά σας συστήματα μέσα σε δευτερόλεπτα!

Αγαπημένοι μας, πρέπει να βρίσκεστε στη φύση κάθε μέρα!

Η φύση θα σας ισορροπήσει και θα θεραπεύσει όλες σας τις ενοχλήσεις!
Αφιερώστε χρόνο στους αγγέλους του αέρα, του νερού, του ήλιου και της λάσπης της Γης κάθε μέρα και η ύπαρξή σας θα ολοκληρωθεί!

Βλέπετε πώς θεραπεύει ο δάσκαλος;

Χρησιμοποιήστε κρυστάλλους και εργαλεία ανάληψης που άφησαν πίσω οι αρχαίοι για να λάβετε το εισερχόμενο φως στην ύπαρξή σας, κι έτσι να εξελίξετε περαιτέρω το φωτεινό σας σώμα! Το φωτεινό σώμα είναι κρυσταλλικό σώμα, οπότε έχετε κρυστάλλους κοντά στο αυρικό σας πεδίο όσο περισσότερο μπορείτε για να διαθλάσετε τη φωτεινή ενέργεια υψηλών δονήσεων απ΄ευθείας μέσα σας!
Οι κρύσταλλοι ευθυγραμμίζουν ακαριαία την ενέργεια του διαβαθμισμένου σώματος σε αρμονικά μοτίβα ιερής γεωμετρίας που προάγουν τη ζωή και την υγεία!

Σπουδαίοι μας,

βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια της Ανάληψης της ανθρωπότητας που θα την οδηγήσει στις θεϊκές επικράτειες!
Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει, και προς το παρόν -όπως λέμε- εστιάστε σε Εσάς!
Κάντε προτεραιότητά σας την εργασία πάνω στην εξέλιξη του φωτεινού σας σώματος κάθε ημέρα!
Αποκτήστε πολλή γνώση σχετικά με το φωτεινό σώμα και εξασκηθείτε σε υγιεινά τελετουργικά Ανάληψης που θα εκδηλώσουν το θαυμαστό φωτεινό σας σώμα ουράνιου τόξου!
Μπορείτε να φτάσετε στο υψηλότερο αυτό επίπεδο ύπαρξης εάν δεσμευτείτε σε αυτό!
Το Φωτεινό Σώμα είναι το πιο θαυμαστό, πραγματικό αστρόπλοιο του σύμπαντος, και όταν το δείτε και βιώσετε όλα όσα μπορεί να κάνει, πραγματικά θα σαστίσετε!

Ας πετάξουμε τα τεράστια πλοία μας μαζί και πάλι!

Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στη Γη αυτή την εποχή και για όλα όσα κάνετε!

Συνεχίστε να εκδηλώνετε το δικό σας Παράδεισο στη Γη και θα δείτε τον Παράδεισο αυτό να εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο!

Θεϊκές ευλογίες και

με τη Δύναμη του Θεού

πηγή

Σας αρεσουν τα αρθρα μασ;

Κεράστε μας έναν καφέ!

€2,00
€5,00
€10,00

ή επιλέξτε το ποσό που επιθυμείτε:


♥ Ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σας ♥

Donate

paypal.me/EternalNowblog


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σας αρέσει η δουλειά μας; Κεράστε μας έναν καφέ! paypal: paypal.me/EternalNowblog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s