Δήλωση του D.J.Trump Σχετικά με την Απαλλαγή από την Απαγγελία Κατηγοριών

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Πλήρες κείμενο της δήλωσης του D.J.Trump σχετικά με την απαλλαγή από την απαγγελία κατηγοριών

«Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω την ομάδα των αφοσιωμένων δικηγόρων μου και άλλων για την ακούραστη δουλειά τους που υποστηρίζει τη δικαιοσύνη και υπερασπίζεται την αλήθεια.

Τις  βαθύτερες ευχαριστίες μου επίσης σε όλους τους Γερουσιαστές και τα Μέλη του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών που τάχθηκαν  υπερήφανα υπέρ του Συντάγματος  που όλοι σεβόμαστε και υπέρ των ιερών νομικών αρχών  στην καρδιά της χώρας μας.

Η πολύτιμή μας Συνταγματική Δημοκρατία ιδρύθηκε με βάση το αμερόληπτο κράτος δικαίου, την απαραίτητη προστασία των ελευθεριών και των δικαιωμάτων μας.

Είναι ένα θλιβερό σχόλιο για την εποχή μας το ότι δόθηκε το ελεύθερο σε ένα πολιτικό κόμμα στην Αμερική  να υποτιμήσει το κράτος δικαίου, να δυσφημίσει την επιβολή του νόμου, να ενθαρρύνει τους όχλους, να δικαιολογήσει τους ταραξίες  και να μετατρέψει τη δικαιοσύνη σε ένα εργαλείο πολιτικής εκδίκησης και να διώξει, να βάλει στη μαύρη λίστα , να ακυρώσει και να καταπιέσει  όλα τα άτομα και τις απόψεις με τα οποία ή με τις οποίες αυτοί διαφωνούν. Πάντα προάσπιζα και  πάντα  θα προασπίζω  το ακλόνητο κράτος δικαίου, τους ήρωες της επιβολής του νόμου και το δικαίωμα των Αμερικανών να συζητούν ειρηνικά και έντιμα  τα θέματα της ημέρας χωρίς κακία και χωρίς μίσος.

Αυτή ήταν μια ακόμη φάση του μεγαλύτερου κυνηγιού μαγισσών  στην ιστορία της χώρας μας. Κανένας πρόεδρος δεν έχει περάσει ποτέ κάτι τέτοιο, και συνεχίζεται επειδή οι αντίπαλοί μας δεν μπορούν να ξεχάσουν τους σχεδόν 75 εκατομμύρια ανθρώπους, τον υψηλότερο αριθμό για έναν εν ενεργεία πρόεδρο, οι οποίοι ψήφισαν υπέρ μας  πριν λίγους μήνες.

Θέλω επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στα εκατομμύρια των αξιοπρεπών, σκληρά εργαζόμενων, νομοταγών πολιτών, ανθρώπων που αγαπούν τον Θεό και την Πατρίδα και οι οποίοι έχουν υποστηρίξει γενναία αυτές τις σημαντικές αρχές σε αυτές τις πολύ δύσκολες και απαιτητικές  στιγμές.

Το ιστορικό, πατριωτικό και όμορφο κίνημά μας για να Κάνουμε την Αμερική Πάλι Μεγάλη (M.A.G.A) μόλις ξεκίνησε. Τους επόμενους μήνες  έχω πολλά να μοιραστώ μαζί σας και ανυπομονώ να συνεχίσουμε το απίστευτο ταξίδι μας μαζί για να επιτύχουμε το αμερικανικό μεγαλείο για όλους τους ανθρώπους μας. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι παρόμοιο ποτέ πριν!

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας  και σύντομα θα αναδυθούμε με ένα όραμα για ένα λαμπρό, ακτινοβόλο και χωρίς περιορισμούς αμερικανικό μέλλον.

Όταν είμαστε ενωμένοι  δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να πετύχουμε.

Παραμένουμε ένας  Λαός, μια οικογένεια και ένα ένδοξο έθνος υπό τον Θεό και είναι δική μας ευθύνη να διατηρήσουμε αυτήν την υπέροχη κληρονομιά για τα παιδιά μας και για τις επόμενες γενιές Αμερικανών.

Είθε ο Θεός να ευλογεί όλους εσάς και είθε ο Θεός να ευλογεί για πάντα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.»

πηγή: https://www.bostonherald.com/2021/02/13/full-text-of-trumps-statement-on-impeachment-acquittal/?fbclid=IwAR34tH8NW_sI6H2QEbyP-lqi3kbhzzeuVuix1oP5nyUrm8GWeTogWlcNl-I

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s