Ο Τζων Ρόμπερτς Αποκαλύπτεται

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Το Ανώτατο Δικαστήριο έπρεπε να ακούσει υποθέσεις σχετικά με την εκλογική νοθεία την περασμένη Παρασκευή, αλλά τίποτα δεν έγινε. Τίποτα από αυτά δεν με εκπλήσσει.  Άκουσα ότι μία εξ αυτών απορρίφθηκε  λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων και άλλες προγραμματίστηκαν για τον Οκτώβριο.

Δεν θα αποκαλέσω αυτό το θλιβερό άτομο δικαστή ή δικαιοσύνη.  Δεν του αξίζει κανένας τίτλος. Είχα γράψει τον Δεκέμβριο ένα σχετικό άρθρο στο Patreon ή στο Άγριο Βερίκοκο (ΣτΜ πλατφόρμα) και διαγράφηκε. Ο Ρόμπερτς έχει πάει στο νησί Epstein πολλές φορές και ο Epstein βοήθησε τον Ρόμπερτς να υιοθετήσει παράνομα τα παιδιά του μέσω κύκλων εμπορίας ανθρώπων.  Οπότε, να το πάλι.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2020 ακούστηκαν στις αίθουσες του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ ισχυρά επιχειρήματα σχετικά με την αγωγή του Τέξας.  Ο Ρόμπερτς άρχισε να εκφοβίζει τους άλλους δικαστές.  Όλοι εκτός από δύο (Alito & Thomas) δείλιασαν μπροστά στον Ρόμπερτς..  Αυτών των γεγονότων μάρτυρας είχε γίνει ένας υπάλληλος της  Δικαιοσύνης.

Αργότερα η Δικαιοσύνη κατέρριψε αυτόν τον ισχυρισμό λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ επειδή δεν συναντήθηκαν ποτέ εξαιτίας του covid και είχαν συνομιλήσει μεταξύ τους τηλεφωνικά. Πιάστηκαν στα πράσα όμως να ψεύδονται.  Αποφάσισαν να το παρουσιάσουν ως θεωρία συνωμοσίας, έτσι ώστε ο κόσμος να μην το πιστέψει:   υπήρχε αυξημένος κίνδυνος ασφάλειας με τη χρήση του τηλεφώνου, και αποφάσισαν να συναντηθούν δια ζώσης.  Δεν μπορείς να επινοείς τέτοια πράγματα.

Από μια πηγή βαθιά μέσα στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, καθώς συζητούσαν  την εκκρεμούσα Αγωγή του Τέξας κατά της Pennsylvania κ.λπ

Από έναν υπάλληλο Δικαιοσύνης:

«Όπως ξέρεις, είμαι υπάλληλος ενός από τους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Αυτό που είδαμε σήμερα δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ. Οι δικαστές μάλωναν δυνατά πίσω από τις κλειστές πόρτες. Οι δικαστές συναντήθηκαν σε ένα κλειστό και σφραγισμένο δωμάτιο, όπως συνηθίζεται. Συνήθως είναι πολύ ήρεμοι, ωστόσο σήμερα  μπορούσαμε να ακούσουμε τα ουρλιαχτά τους  μέχρι κάτω στον διάδρομο. Συναντήθηκαν δια ζώσης, επειδή δεν θεώρησαν την τηλεφωνική επικοινωνία ως ασφαλή. Ο Πρόεδρος του Αν. Δικαστηρίου Ρόμπερτς ούρλιαζε :  «Θα είσαι υπεύθυνος για τις ταραχές αν κάνουμε ακρόαση γι’ αυτή την υπόθεση;» «Μην μου λέτε για τον Μπους εναντίον Γκορ, δεν είχαμε να κάνουμε με ταραχές τότε» «Ξεχνάς ποιος είναι ο ρόλος σου εδώ Neil και δεν θέλω να ακούσω τίποτα άλλο από τους δύο νεότερους δικαστές . Εγώ θα σας πω πώς θα ψηφίσετε.»

« Καλά Τζων», είπε ο Δικαστής Thomas, «πάμε στην πρώτη τροπολογία»

Η απάντησή μου:

Όταν ένας Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου ενδίδει στις μαφιόζικες τακτικές προστασίας του κομμουνισμού, η συνταγματική ελευθερία μας έχει χαθεί, πρέπει να τους γνωστοποιήσουμε  ότι δεν έχουν δει πατριώτες να αγωνίζονται για την ελευθερία των παιδιών τους ακόμα. 

Λιν Γουντ

Σε μία τηλεφωνική συνομιλία του για τον Πρόεδρο Trump στις 19 Αυγούστου, ο Δικαστής John Roberts είχε δηλώσει ότι θα βεβαιωνόταν πως «ο μ@λάκ@ς  δεν θα επανεκλεγεί ποτέ».  Ο Roberts ενεπλάκη σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δικαστή Stephen Breyer, συζητώντας πώς θα εργαζόντουσαν ώστε να αφαιρεθεί το αξίωμα από τον Trump.

Ο Ρόμπερτς είναι εκτεθειμένος και ανίσχυρος. Οι Ιδρυτές – Πατέρες μας διακινδύνευσαν τη σωματική τους ακεραιότητα και τη ζωή τους για να μας ελευθερώσουν. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ικανός να υπηρετεί ! Αυτή είναι η απάντηση ενός δειλού. Είναι ακατάλληλος για το αξίωμα.

Είχα ακούσει ένα μέλος να λέει ότι ο Ρόμπερτς είχε απαγχονιστεί.  Δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω.

Πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s