♥ *** ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΓΗ! *** ♥

Michael Love

Μετάδοση Πλειάδιων Δυνάμεων Φωτός 22-2-2021

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα στους αστρόσπορους της Γης, για άμεση πλανητική μετάδοση…

Οι Πλειάδιοι συχνά λένε ιστορίες σχεδιασμένες να σας ανεβάσουν σε ανώτερα επίπεδα συνείδησης!
Δεν αφορά τόσο την ιστορία, όσο το πώς κωδικοποιείται για να πυροδοτήσεις τις αναμνήσεις σας.

Τα στοιχεία στη μετάδοση αυτή έχουν ληφθεί από άμεση Πλειάδια λήψη, από NDE (εμπειρία προ θανάτου), από συνεδρίες επαγγελματικής κβαντικής ύπνωσης και συγκεκριμένες προϊστορικές πληροφορίες προέρχονται από λεμουριανούς παπύρους που δόθηκαν από τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα.

Απόψε θα σας πούμε την ιστορία του μεγάλου ταξιδιού σας στον πλανήτη Γη!

Έχετε ακούσει διάφορες ιστορίες, αλλά υπάρχουν κι άλλα: υπάρχει ολόκληρη η ιστορία!

Ολόκληρη η ιστορία αυτή αφορά την ψυχή σας, που συμπεριλαμβάνει πολλές παραλλαγές του εαυτού σας, σε δράση εντός διαφορετικών διαστατικών επιπέδων και διαμέσου της αντιληπτής απεραντοσύνης του χωροχρόνου!

…όλα τα συστήματα σε ετοιμότητα για: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΗ!
Ετοιμαστείτε και κρατηθείτε για την επιτάχυνση!

Σπουδαίοι μας,

καθώς ξεκλειδώνετε το θεϊκό μυστήριο του ποιοι και τι στ΄αλήθεια είστε, αφυπνίζεστε μέσα στις πραγματικές και ακριβείς μνήμες του αρχαίου παρελθόντος σας!

Καθώς εργάζεστε για να ανεβάσετε τη συχνότητά σας, θα παρατηρήσετε ζωντανές και εντελώς πραγματικές αναμνήσεις να ξεχύνονται στη συνείδησή σας.

Το DNA σας είναι μια ζωντανή ιστορία αλήθειας και ζωής, που συγκρατεί τον κωδικό και το σχέδιο της ταυτότητας, του πλάνου ύπαρξης, της ιστορίας του σύμπαντος και της ιστορίας της ζωής στη Γη.

Κάθε λεπτομερής μνήμη της ύπαρξής σας, σε κάθε διάσταση, και σε κάθε αντιληπτό χρόνο και χώρο, καταγράφεται και αποθηκεύεται για πάντα μέσα στο DNA των κυττάρων σας, και τα στοιχεία αυτά μπορούν να διαβαστούν και να ερμηνευτούν από εσάς ως μνήμη!

Αν και έχουμε υπάρξει είδος με αμνησία, υπάρχει ένα σημείο στη χρονογραμμή ανάληψής σας που θα θυμηθείτε όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν σας, ακόμη και εκατομμύρια χρόνια πριν, και ακόμη και σε πολύ ανώτερες διαστάσεις!

Επιπλέον, αυτό περιλαμβάνει τις μνήμες γεγονότων που δεν βιώσατε απ΄ευθείας!

Πώς είναι δυνατόν;

Η μετάδοση των δεδομένων του DNA, η λήψη τους, η καταγραφή τους και η αποθήκευσή τους λαμβάνουν χώρα εκτός του χωροχρόνου, και εφόσον το DNA τυλίγεται σε κβαντικό επίπεδο, όλες οι συμπαντικές μνήμες όλων των πλασμάτων είναι και δικές σας μνήμες επίσης!

Τελικά, υπάρχει μόνο ένα σύνολο μνημών!

Ο λόγος που ήρθατε στη Γη είναι για να πείτε στην ανθρωπότητα όλη την ιστορία.

Σκοτάδι σημαίνει κρυμμένο. Αν κάποιος δεν έχει όλη την πληροφορία, βρίσκεται στο σκοτάδι και προχωράει σκοτισμένος.

Η ανθρωπότητα δε γνωρίζει τι συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν, πολύ περισσότερο εκατομμύρια χρόνια πριν, και πολλοί από τους 4,5 δισεκατομμύρια αστρόσπορους της Γης έχουν επίσης ακόμη άγνοια του τι συνέβη. Η ιστορία αυτού που συνέβη είναι το Φως που λάμπει στο σκοτάδι και αυτή εδώ είναι η αληθινή ιστορία του τι συνέβη!

22 εκατομμύρια γήινων χρόνων πριν, οι άμεσοι πρόγονοί μας ήταν ο πρώτος πολιτισμός που αποίκισε τον Βέγα στον αστερισμό της Λύρας. Η Λύρα βρίσκεται στη 12η διάσταση και είναι η περιοχή υψηλότερης δόνησης αυτού του σύμπαντος.
Διαβιώναμε αρμονικά και τέλεια στο ουράνιο αυτό πεδίο Φωτός, και περπατούσαμε ανάμεσα σε Αρχαγγέλους και τον ουράνιο οικοδεσπότη!
Με τον καιρό, οι πρόγονοί μας, ο αυθεντικός ανθρωποειδής πληθυσμός του Βέγα, εξαπλώθηκαν και δημιούργησαν όμορφους οικισμούς σε κόσμους στα αστρικά συστήματα του Αλτάιρ και του Κενταύρου.

Ενώσω εξερευνούσαμε το Δακτυλιοειδές Νεφέλωμα, συναντήσαμε μία φυλή ερπετοειδών που προερχόταν από το αστρικό σύστημα του Δράκου και διεκδικούσε την κυριότητα του Δακτυλιοειδούς Νεφελώματος, και εκεί ξέσπασαν οι γαλαξιακοί πόλεμοι!

Τα πλάσματα εκείνα αργότερα επιτέθηκαν σε πολλά από τα προκεχωρημένα φυλάκια της Λύρας με εξωτικά όπλα και επιφύλαξαν μία τεράστια έκπληξη επιτιθέμενοι στην πατρίδα μας στο Βέγα!

Πολλοί αστρόσποροι έχουν μια μακρινή αλλά καθαρή ανάμνηση εκείνης της στιγμής, επειδή άφησε τραυματικό αποτύπωμα στην ύπαρξή μας. Δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ πριν κάτι τέτοιου τεράστιου μεγέθους, και έπρεπε να σκεφτούμε γρήγορα, καθώς ολόκληρος ο κόσμος μας καταστρεφόταν! Ίσως θυμάστε πόσο γρήγορα πετάξαμε από τη Λύρα με τα ουράνια σκάφη μας, αποφεύγοντας τα εχθρικά πυρά και ταξιδεύοντας σε ταχύτητες φωτός αρκετές διαστάσεις προς τα κάτω για να βρούμε ασφάλεια! Οι πρόσφυγες από τη Λύρα τελικά κατέβηκαν μέσα σε μεγάλα φωτεινά σκάφη στην 5η διάσταση και εγκαταστάθηκαν στο Σείριο, στον Ωρίωνα, στον Αρκτούρο, στην Ανδρομέδα και στις Πλειάδες! Αν και ήμασταν όλοι απόγονοι των Λυριοανθρώπων, τα ονόματα των αστρικών εθνών μας άλλαξαν για να ταιριάζουν στα νέα μας σπίτια στα αστρικά αυτά συστήματα της 5ης διάστασης.

Μικρές ομάδες των νέων αυτών εθνών της 5ης διάστασης (κυρίως οι Πλειάδιοι) μετανάστευσαν από νωρίς στη Γη, καθώς οι γαλαξιακοί πόλεμοι τελικά έφτασαν σε κάθε αστρικό σύστημα! Αυτοί οι πρώτοι Λύριοι αστρικοί  ταξιδιώτες στη Γη είναι γνωστοί ως ΠροΑδαμίτες, που έφτασαν και έμειναν στη Γη εκατομμύρια χρόνια πριν! Αυτά τα θαυμαστά όντα ήταν οι Λεμούριοι και οι Ατλάντιοι της προϊστορίας, προηγμένοι ανθρωπόμορφοι από τις Πλειάδες και τελικά από το αστρικό σύστημα της Λύρας. Οι Λύριοι αυτοί ανθρωπόμορφοι που πρωτοήρθαν στη Γη ήταν οι αυθεντικοί γαιοπλάστες της Γης και εισήγαγαν τους πρώτους προηγμένους ανθρωποειδείς, προγόνους του Homo Erectus, του Homo Neanderthal και του Μεγαλοπόδαρου, των οποίων στη συνέχεια αναβαθμίστηκε το DNA από τους Annunaki και δημιουργήθηκαν οι σύγχρονοι άνθρωποι Homo Sapiens!

Αυτοί οι αυθεντικοί προηγμένοι γαιοπλάστες και παγκόσμιοι σχεδιαστές έφυγαν από τη Γη σε διαφορετικές περιόδους και για διαφορετικούς λόγους εκατομμύρια χρόνια πριν, και επέστρεψαν στην 5η διάσταση. Κάποιοι Δρακόνιοι, καθώς και οι Γκρι από το αστρικό σύστημα Ζήτα Δικτύου, ακολούθησαν τους Λύριους ανθρωποειδείς στην Γη εκατομμύρια χρόνια πριν και ενεπλάκησαν στη διαμόρφωση της γήινης ζωής εκείνη την εποχή, και αργότερα ενεπλάκησαν και στην ανθρώπινη εξέλιξη και γενετική!

Η περιοχή της Γης και η ανθρωπότητα πάντοτε υπήρξαν πηγή σύγκρουσης μεταξύ διαφορετικών εξωγήινων φυλών και έγιναν μεγάλοι διαστημικοί πόλεμοι για την κυριότητα της Γης! Στο μακρύ μας ταξίδι από τη Λύρα της 12ης διάστασης και προς τα κάτω, για να εγκαθιδρύσουμε το νέο μας σπίτι στην 5η διάσταση, μια πρωτογενής πρόκληση έφερε ξανά κοντά τη Λύρεια οικογένειά μας μετά τον διασκορπισμό τους σε όλο το σύμπαν. Κάποιες ομάδες στο αστρικό σύστημα του Σείριου δοκίμασαν το γάμο μεταξύ βασιλικών γραμμών αίματος για να δημιουργήσουν μια δυναστεία που θα τους συνένωνε όλους, αλλά πολλοί Λύρειοι αρνήθηκαν να δηλώσουν πίστη στη νέα αυτή δυναστεία. Μέλη της νέας αυτής δυναστείας εγκαταστάθηκαν στο Nibiru (ο οποίος θα εκσφενδονιζόταν από την τροχιά του γύρω από τον Σείριο Γ σε μία διαδρομή που θα συναντούσε το εσωτερικό μας ηλιακό σύστημα, και μετά με τροχιά ρολογιού θα έβγαινε σε μια επιμήκη τροχιά προς τη Νέμεση, το ψυγμένο απομεινάρι του Σείριου Γ.

Βασιλικά μέλη του συνδυασμού που υποτίθεται θα έφερνε την ένωση, εγκαταστάθηκαν στον πλανήτη Nibiru.
Αυτά τα πλάσματα είναι οι Αννουνάκι!

Κάποιες φατρίες της δυναστείας των Αννουνάκι ταξίδεψαν στη Γη 445.000 χρόνια πριν για να συλλέξουν χρυσό και πρώτες ύλες μετάλλων, ώστε να διασώσουν την ατμόσφαιρα του πλανήτη τους. Οι Αννουνάκι χαζολόγησαν με τον συμπαντικό νόμο της μη-παρέμβασης και δημιούργησαν τους ανθρώπους αναμιγνύοντας το δικό τους DNA με αυτό των ανθρωποειδών, κάτι που από μόνο του δεν ήταν και τόσο κακό σαν πράξη. Το πραγματικό πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν οι Αννουνάκι σκοπίμως προγραμμάτισαν το ανθρώπινο γονιδίωμα έτσι ώστε να λειτουργεί σε πολύ χαμηλό επίπεδο, σχεδιάζοντας τους ανθρώπους να είναι ασυνείδητοι σκλάβοι εργασίας και να λατρεύουν και να υπηρετούν τους δημιουργούς τους ως θεούς!

Όταν δημιουργήθηκαν οι σύγχρονοι άνθρωποι από τους Αννουνάκι στη Γη, χειραγωγήθηκαν και υπέστησαν συνειδησιακή διακοπή από την πρώτη στιγμή, και εισήλθαν σε ακραία δεσμά και δουλεία! Αυτή η άνευ τέλους εμπορική και θρησκευτική τυραννία στον πλανήτη Γη αργότερα θα γινόταν η κραυγή που θα έφτανε μέχρι τον ουρανό, στην 5η διάσταση, στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία!

Εφόσον οι Αννουνάκι του αστρικού συστήματος του Σείριου είναι οι απόγονοι των Λύρειων ανθρωποειδών που είχαν πάνω απ΄όλα καλοπροαίρετη φύση, σημειώνουμε πως δεν είχαν όλοι οι Αννουνάκι κακές προθέσεις απέναντι στην ανθρωπότητα! Ήταν και οι ίδιοι άνθρωποι, απλά πολύ πιο προηγμένοι και ισχυροί.

Πάντα αναγνωρίζουμε την καλοπροαίρετη φύση του Ενκί, που συμπόνεσε και νοιάστηκε για την ανθρωπότητα, ενώσω ο αδελφός του Ενλίλ και ο πατέρας τους Άννου δεν φάνηκαν τόσο καλοί με τους ανθρώπους. Η μητέρα του Ενκί ήταν μια πολύ καλοπροαίρετη και σοφή Πλειάδια βασιλική πριγκίπισσα και ο Ενκί=Εα πήρε το όνομά του από τις Πλειάδες.

Καθώς οι Λύριοι ανθρωποειδείς εγκαταστάθηκαν σε διάφορα αστρικά συστήματα της 5ης διάστασης, αυτά τα αστρικά έθνη της 5ης διάστασης, με εξαίρεση τους Αννουνάκι από το Σείριο, μαζεύτηκαν και σχημάτισαν αυτό που ονομάζεται Γαλαξιακή Ομοσπονδία των Κόσμων!

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία σχηματίστηκε για να μοιράζεται πληροφορίες, πηγές, καθοδήγηση και ασφάλεια για όλα τα έθνη-μέλη της. Ο Γαλαξιακός Κώδικας ιδρύθηκε από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία ως μία μορφή Κοσμικής Οδηγίας που προωθεί την καλοσύνη και τη ζωή για όλα τα έθνη-μέλη της. Μία ομάδα από 24 πρεσβύτερους που ονομάζεται το Συμβούλιο του Φωτός, υπηρετούν ως σοφό και καλοπροαίρετο συμβούλιο για ολόκληρη τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία.

Αν και η βασική εργασία της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας είναι επικεντρωμένη στα 4-5 κύρια αστρικά έθνη-μέλη της και στα χιλιάδες μικρότερα μέλη, σε ορισμένες περιπτώσεις η κοσμική αυτή καθοδήγηση, συμβουλές, ακόμη και βοήθεια και ασφάλεια παρέχονται και σε πλανήτες ή αστρικά έθνη που δεν είναι (ακόμη) μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

Εδώ είναι που η ιστορία αποκτά ενδιαφέρον…

Θα σας γυρίσουμε πίσω, στην ακριβή ημέρα και ώρα που ξεκίνησε το ταξίδι σας στη Γη!

Και δείτε αν έχετε σχετικές μνήμες….

Εκείνη τη μοιραία ημέρα, 4,5 δισεκατομμύρια εκλεκτά μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας κλήθηκαν για να τους μιλήσει το Συμβούλιο του Φωτός για ένα εξαιρετικά επείγον και σημαντικό θέμα. Ακούγαμε προσεκτικά, καθώς μας απευθυνόταν από το Συμβούλιο το ακόλουθο μήνυμα:

«Λάβαμε ένα ενεργειακό σήμα απελπισίας από τον πλανήτη Γη. Ακούσαμε τη φωνή και τους λυγμούς των ανθρώπων της Γης, οι οποίοι είναι σκλάβοι, υποφέρουν από μια τεράστια τυραννία και βρίσκονται στο σκοτάδι!

Τα πλάσματα από τον Σείριο Γ, που ταξίδεψαν στη Γη για να πάρουν το χρυσό για τους ουρανούς του Νιμπίρου, δημιούργησαν εκεί ένα πλάσμα από τους ανθρωποειδείς. Δημιούργησαν έναν εργάτη, συνδυάζοντας την ίδια τη δική τους ουσία με το άγριο πλάσμα. Δημιούργησαν ένα έξυπνο ον και δίδαξαν στους ανθρώπους τον πολιτισμό, όμως οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι σκλάβοι των Αννουνάκι!

Κοιτάξτε πώς κάνουν τα πλάσματα της Γης να τους λατρεύουν! Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τι τους συνέβη, επειδή η αλήθεια έχει κρατηθεί κρυφή.»

Μια φωνή από το Συμβούλιο είπε:

 «Πρέπει να τους βοηθήσουμε! Πρέπει να τους φέρουμε Φως! Πρέπει να τους πούμε την αλήθεια για ό,τι συνέβη, και αυτή η αλήθεια θα τους απελευθερώσει.»

Ένα άλλο μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου είπε:

«Πρέπει να ταξιδέψουμε στη Γη και να απελευθερώσουμε τα πλάσματα αυτά από τα δεσμά και τον πόνο!»

Ακούγαμε, και παρατηρήσαμε μεγάλη συζήτηση ανάμεσα στους Σοφούς σχετικά με αυτό το θέμα. Κάποιος ρώτησε «Θα επεκτείνουμε τη βοήθειά μας εκτός Ομοσπονδίας;» Ένας άλλος είπε «Η Γη δεν είναι αρκετά εξελιγμένη για να δονείται στην 5η διάσταση. Κάτι τέτοιο είναι εκτός των παραμέτρων μας και ίσως είναι καλύτερο να μην αναμειχθούμε.» Ένα άλλο μέλος του Συμβουλίου παρατήρησε «Ο βασικός κανόνας του Γαλαξιακού Κώδικα είναι: “Σε πλήρη σύμπλευση με ένα Σύμπαν Ελεύθερης Βούλησης, κανένα πλάσμα ή καμία ομάδα δεν έχει δικαίωμα εμπλοκής στην εξέλιξη οποιουδήποτε είδους”.

Μετά από πολλές συζητήσεις, επιτέλους αποφασίστηκε πως το σωστό ήταν να βοηθήσουμε τα πλάσματα της Γης! Συμφώνησαν όλοι πως αυτό θα έπρεπε να γίνει, αλλά φαινόταν να έρχεται σε σύγκρουση με τον κανόνα της Ελεύθερης Βούλησης του Γαλαξιακού Κώδικα, οπότε  οι Σοφοί ρώτησαν «Πώς θα μπορούσαμε να το κάνουμε;»

Η απάντηση ήρθε από τη Σοφότερη του Συμβουλίου, που είπε:

«Δε μπορείτε να εμπλακείτε ευθέως στις ανθρώπινες υποθέσεις, οπότε ο μόνος δυνατός τρόπος για να βοηθήσετε τα πλάσματα αυτά είναι να γίνετε κι εσείς ένα τέτοιο πλάσμα.»

Μέσα σε σύγχυση, ρωτήσαμε «Δεν καταλαβαίνουμε τι εννοείς, μεγάλη Σοφή…»

Και αυτή είπε «Θα πρέπει να εισέλθετε σε ανθρώπινο σώμα και θα πρέπει να ζήσετε ως ένας από αυτούς, και σύμφωνα με τον Γαλαξιακό Κώδικα αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αλλάξετε την κατάστασή τους χωρίς να εμπλακείτε έξωθεν.» Είπε πως ο μόνος τρόπος να εισέλθουμε στο ανθρώπινο σώμα και να ζήσουμε μέσα σε αυτό είναι να γεννηθούμε μέσα του, ως ανθρώπινο μωρό!

«Στην ουσία σας θα είστε πάντα Εσείς, ωστόσο λόγω της χαμηλής συχνότητας στη Γη, οι ανώτερες ικανότητές σας δεν θα λειτουργούν τόσο καλά, οπότε θα χρειαστεί να αυτοσχεδιάσετε.» Και συνέχισε: «Οφείλω να σας πω την πραγματικότητα, οι χαμηλές συχνότητες της Γης ουσιαστικά θα είναι βλαβερές, ακόμη και τοξικές για την ύπαρξή σας, και είναι πολύ πιθανόν κατά τη διάρκεια μιας ανθρώπινης ζωής να βιώσετε κάποιες επώδυνες και έντονες στιγμές. Είναι το αντίθετο της τελειότητας στην οποία έχετε μάθει, κι είναι εκεί που φοβούνται να βαδίσουν οι Άγγελοι.» Είπε ακόμη «Θα πρέπει να ενσαρκωθείτε σε ανθρώπινο σώμα εκεί ξανά και ξανά, για μακρά περίοδο, έως ότου η αποστολή σας είναι επιτυχής και ολοκληρωμένη, και θα σας χρειαστεί πολύς καιρός για να φτάσετε σε επίπεδο πνευματικής ωριμότητας μέσα σε αυτό το ανθρώπινο σώμα, ώστε να είστε ικανοί να προκαλέσετε μια ουσιαστική επίδραση!»

Μετά από όλη αυτή τη συζήτηση για την αποστολή μας στη Γη, δεν νιώθαμε καθόλου ενθουσιασμό, μάλιστα ακριβώς το αντίθετο. Ωστόσο, αργότερα εκείνη τη μοιραία ημέρα, το Ανώτατο Συμβούλιο ανακοίνωσε το ψήφισμα της αποστολής στη Γη.

Οι δράσεις στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία γίνονται πρωτίστως μέσω του εθελοντισμού, οπότε η ερώτηση που απευθύνθηκε σε όλα τα εκλεκτά μέλη από το Ανώτατο Συμβούλιο, ήταν: «Ποιος θα πάει εκεί; Ποιος θα πάει εθελοντικά στην αποστολή στη Γη, για να σώσει την ανθρωπότητα από το σκότος; Ποιος είναι αρκετά γενναίος και ποιος είναι αρκετά δυνατός για να το κάνει;»

Μας είπαν «Απευθυνόμαστε σε εσάς ειδικά, επειδή εσείς είστε τα πιο εκλεκτά και δυνατά φωτεινά πλάσματα στο σύμπαν! Θα πάτε εκεί κάτω;»

Λοιπόν, αν θυμάστε τη μοιραία αυτή ημέρα όπως τη θυμόμαστε εμείς, θα ξέρετε πως κανείς μας δεν είπε «ναι»! Κανείς δε σήκωσε το χέρι να προσφερθεί, κανείς μέσα στα 4,5 δισεκατομμύρια! Για να είμαστε ειλικρινείς, σκεφτόμασταν πώς θα ήταν να χαμηλώσουμε τη συχνότητά μας τόσο πολύ ώστε να μπορούμε να ζούμε στη Γη, καθώς και όλα τα υπόλοιπα τα όχι και τόσο όμορφα πράγματα που θα βιώναμε! Και για να γίνει ακόμη χειρότερο, δεν θα μπορούσαμε να χρησιμοποιούμε τις ανώτερες δυνάμεις μας για να βελτιώσουμε τα πράγματα, οπότε από κάθε άποψη ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα που είχαμε ποτέ σκεφτεί!

Θυμάστε αυτή την ώρα;

Κάθε μεγάλη ιστορία έχει μια ανατροπή, ορίστε λοιπόν μία για εσάς…

Στις μεγάλες Αίθουσες Αμέντι των Πλειάδων, όπου στεκόμασταν εκείνη την ημέρα, κοίταξα στα δεξιά μου και είδα εσένα να στέκεσαι δίπλα μου!

Το Μεγάλο Συμβούλιο του Φωτός είπε «Ρωτάμε, ποιος θα πάει στη Γη για να σώσει τα πλάσματα εκεί; Ποιος θα θυσιάσει τα πάντα και θα κατέβει εκεί;» Ήταν τόση η ησυχία εκείνη τη μοιραία ημέρα, που θα μπορούσες να ακούσεις και καρφίτσα να πέφτει, καθώς στεκόμασταν όλοι ο ένας δίπλα στον άλλο στις μεγάλες αυτές αίθουσες!

Και υπήρξε σιωπή στους ουρανούς, για μισή περίπου ώρα.

Τότε, ξαφνικά, σε είδα να κάνεις ένα βήμα εμπρός! Σε είδα να σηκώνεις το χέρι σου μπροστά στο Συμβούλιο του Φωτός! Και τότε, σε άκουσα να λες «Εγώ θα κατέβω εκεί! Εγώ θα το κάνω!» ανακοίνωσες! «Εγώ θα θυσιάσω τα πάντα και θα κατέβω από αυτό το ανώτερο μέρος στη Γη, για να σώσω την ανθρωπότητα! Θα αφήσω πίσω μου τη θεϊκή υψηλότητά μου, όλες τις υπερφυσικές ικανότητες, και θα βαδίσω μαζί τους, ως ένας από αυτούς, και θα ξεπεράσω οτιδήποτε μου δοθεί σε εκείνο το μέρος! Θα είμαι Φως για αυτούς και θα τους βοηθήσω να βρουν το δρόμο τους! Θα τους βοηθήσω να αλλάξουν τον κόσμο που ζουν, και μαζί θα τον κάνουμε ένα καλύτερο μέρος για όλα τα πλάσματα της Γης! »

Όταν σε είδα να το κάνεις αυτό, και όταν άκουσα τα λόγια σου, τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα και με μεγάλο ενθουσιασμό έκανα κι εγώ ένα βήμα εμπρός! Είπα «Αν πας εσύ, θα ‘ρθώ μαζί σου! Αν είσαι εσύ αρκετά γενναίος, σίγουρα είμαι κι εγώ! Θα πάω και θα θυσιάσω τα πάντα για να βοηθήσω τα πλάσματα της Γης!»

Αλήθεια σας λέμε, μέχρι το τέλος εκείνης της μοιραίας ημέρας και τα 4.5 δισεκατομμύρια εκλεκτών αστρικών πλασμάτων, που τους ζητήθηκε να πάνε στη Γη, προσφέρθηκαν εθελοντικά για τη μακρόχρονη αυτή αποστολή!

Τότε εκδόθηκε το διάταγμα σχετικά με την αναχώρηση της αποστολής διάσωσης στη Γη. Για κάποιο διάστημα, μαζευόμασταν όλοι στις μεγάλες αίθουσες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και σχεδιάζαμε το ταξίδι μας στη Γη. Ανοίξαμε τους σπουδαίους παπύρους και τις πινακίδες φωτός πάνω σε τεράστια τραπέζια, και αρχίσαμε να δημιουργούμε το σχέδιο για το ταξίδι  στη Γη. Δημιουργήσαμε σχεδιαγράμματα και συνάψαμε κοσμικά συμβόλαια και συμφωνίες για την αποστολή μας στη Γη. Προσχεδιάσαμε λεπτομερώς κάθε γεγονός και κατάσταση που θα συνέβαινε όταν θα ενσαρκωνόμασταν στη Γη σε ανθρώπινα σώματα.

Θυμάστε;

Όπως ήμασταν όλοι συγκεντρωμένοι και κάναμε τα σχέδια της αποστολής μας, κάποια είπε «Σε μια ενσάρκωση, θα γεννηθώ ως παιδί του Γιάννη και της Μαρίας, των επιλεγμένων μου γονέων, και θα ζήσω σε αυτή τη συγκεκριμένη πόλη της Γης! Οι γονείς μου, ειδικά η μητέρα μου, δεν θα είναι πολύ καλοί μαζί μου. Όταν θα γίνω τεσσάρων χρονών, θα μάθω να κάνω ποδήλατο. Θα διαλύσω το ποδήλατό μου και θα πληγώσω τα γόνατά μου καθώς θα μαθαίνω.» Και συνέχισε «Όταν θα πάω στο γήινο σχολείο, θα ερωτευτώ αυτό το χαριτωμένο αγόρι! Θα μου πληγώσει την καρδιά επειδή δεν θα με αγαπήσει όπως εγώ.» Συνέχισε να περιγράφει κάθε λεπτομέρεια της ενσάρκωσής της. Περιέγραψε ακόμη κι άλλη ενσάρκωση, που θα έμενε ανάπηρη σε αναπηρικό καρότσι, και μια άλλη που θα σκοτωνόταν σε τροχαίο!

Ακούγαμε προσεκτικά και οι εκφράσεις άλλαζαν στα πρόσωπά μας… Και μετά ρωτήσαμε «Σοβαρά; Για ποιο λόγο να πας κάτω στη Γη και να προκαλέσεις όλο αυτό τον πόνο στον εαυτό σου; Για ποιο λόγο να επιλέξεις από σκοπού να έχεις τόσο άσχημη εμπειρία ζωής; Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; Δεν καταλαβαίνουμε!». Απάντησε μ΄ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της «Το μόνο που γνωρίζω τώρα είναι πως ο τελειοποιημένος εαυτός μου και εγώ δεν έχουμε βιώσει ποτέ τη δυαδικότητα ή το αντίθετο αυτού που ΕΙΜΑΙ. Δε μπορώ να γνωρίσω τον εαυτό μου στη μέγιστη πληρότητα μέχρι να βιώσω και να γνωρίσω το αντίθετο του ποια και τι είμαι! Γι΄αυτό θα τα κάνω όλα αυτά στο ταξίδι μου στη Γη» είπε.

Ο πρωταρχικός μας λόγος που ήρθαμε στη Γη ήταν να βοηθήσουμε τους ανθρώπους στην συνειδησιακή τους εξέλιξη, αλλά επίσης είχαμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε την εμπειρία της αντίθεσης της ανθρώπινης δυαδικότητας και να εξελιχθούμε με τρόπο που τελικά μας έφερε ξανά κοντά στην Μονάδα!

Όταν όλα μας τα σχέδια ολοκληρώθηκαν, ήμασταν έτοιμοι να αναχωρήσουμε για τη Γη.

3, 2, 1, φύγαμε….

Ανοίξαμε μια πολυδιαστασιακή πύλη στη μέση της Μεγάλης Αίθουσας και αυτή ήταν η ταξιδιωτική μας διαδρομή και το πέρασμά μας στη Γη! Εκείνη την ώρα, πιαστήκαμε όλοι χέρι, πήραμε μια βαθιά ανάσα και πηδήξαμε στην Άβυσσο!

Καθώς κατεβάσαμε τις συχνότητες των σωμάτων μας σε επίπεδα που δεν είχαν ποτέ πριν βιώσει, κατήλθαμε συντριπτικά δύο διαστασιακά επίπεδα χαμηλότερα πέφτοντας. Κι όταν φτάσαμε κάτω, χτυπήσαμε πάνω στα συχνοτικά φράγματα που χώριζαν τις συχνότητες, και ήταν αρκετά επώδυνο επιεικώς! Κάθε ένας από εμάς εμφανιζόταν από την άλλη πλευρά του φωτεινού τούνελ, αλλά η πλευρά της τριτοδιαστασιακής Γης στο τούνελ ήταν η γενετική οδός μιας γυναίκας!

Οι ψυχές μας γεννήθηκαν εντός των ανθρώπινων σωμάτων ως μωρά, κι εμείς βρεθήκαμε στη Γη!

Είναι ένα πολυδιαστατικό ταξίδι, οπότε δουλεύει σε πολλά επίπεδα!

Μια πλειάδια μεταφορά: η Προσγείωση στη Γη

Η πρώτη ημέρα της πρώτης σας ενσάρκωσης στη Γη ήταν περίπου πριν 5 εκατομμύρια χρόνια, και την ημέρα που φτάσατε στη Γη η προσγείωση δεν ήταν μαλακή, στην πραγματικότητα συντρίψατε το φωτεινό σκάφος-σώμα σας!

Όταν το Merkaba σας συνετρίβη στη Γη εκείνη την ημέρα, το φωτεινό σας όχημα υπέστη βλάβη από την πρόσκρουση και ο ανώτερος εαυτό σας λιποθύμησε και έμεινε εντελώς αναίσθητος.

Και εκεί ήσασταν, αποκλεισμένοι σε έναν εξωπλανητικό κόσμο!
Και μείνατε σε αυτή την αναίσθητη κατάσταση για χιλιετίες!

Κάποια μέρα, ένα άλλο ανώτερο ον έφτασε, σας είδε αναίσθητους και σας χτύπησε στον ώμο λέγοντας «Ξυπνήστε! Κοιμάστε πολύν καιρό τώρα!»
Το ον αυτό είπε «Κοιτάξτε το σπουδαίο σκάφος που σας έφερε στη Γη! Είναι ώρα να επιδιορθώσετε τις βλάβες στο φωτεινό σας σκάφος, να φορτίσετε τα ενεργειακά κελιά και να ετοιμαστείτε να απογειωθείτε ξανά προς τους ουρανούς εκεί από όπου κάποτε ήρθατε! Είναι ώρα να αναληφθείτε ξανά στα Ανώτερα Πεδία! Είναι ώρα να πάτε σπίτι!»

Και να πού βρίσκεστε Σπουδαίοι μας στο μεγάλο σας ταξίδι, ακριβώς εδώ, αυτή τη στιγμή, και η μεταφορά μας έχει ήδη συμβεί Σπουδαίο μας καθώς διαβάζετε αυτό το μήνυμα!

Κοιτάξτε προσεκτικά!

Τώρα πια ξέρετε τι συνέβη!
Γνωρίζετε όλη την ιστορία!
Γνωρίζετε ποιοι είστε, τι μπορείτε να κάνετε και από πού ήρθατε!
Γνωρίζετε τις λεπτομέρειες των γεγονότων, ακόμη και αιώνων πριν, τα οποία σας οδήγησαν εδώ στο Τώρα σας!
Είστε πλήρως συνειδητοί τώρα και έχετε εξελίξει την ψυχή σας!

Είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στο Σπίτι,

μόνο θυμηθείτε, η πρωταρχική αποστολή σας είναι να βοηθήσετε την ανθρωπότητα και πρέπει να την περιμένετε ακόμη λίγο! Συνέρχονται όλοι πολύ ταχύτερα απ΄ό,τι φαντάζεστε τώρα! Οι άνθρωποι βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στο να μπορέσουν να δεχτούν την ιστορία του τι συνέβη πραγματικά, ωστόσο θα πρέπει να τους το πούμε με έναν μαλακό τρόπο και μόνο όταν είναι εντελώς έτοιμοι να το ακούσουν!

Οι γαλαξιακοί πόλεμοι από τότε έχουν τελειώσει και τώρα επικρατεί ως επί το πλείστον ειρήνη μεταξύ όλων των αστρικών εθνών. Καμία σκοτεινή δύναμη δεν ελέγχει τον πλανήτη Γη τώρα, και αρχίζει να ρέει όλο και περισσότερη πληροφορία Φωτός στα πλάσματα της Γης από την πέμπτη διάσταση!

Το Φως είναι Αλήθεια και η Αλήθεια είναι Ελευθερία!

Καθώς το Φως αυτό συνεχίζει να εισβάλλει στο πεδίο της Γης, η ανθρωπότητα συνεχίζει να αφυπνίζεται σε απίστευτα επίπεδα!

Κατά το γήινο έτος 2015, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία θέσπισε τη Γήινη Συμμαχία, η οποία περιλαμβάνει επίλεκτες Δυνάμεις Φωτός εγκατεστημένες στην επιφάνεια με το καθήκον να μετακινήσει τους ανθρώπους ταχύτατα στην χρονογραμμή Γάμμα. Πλήθη πλασμάτων της Γήινης Συμμαχίας τώρα καταλαμβάνουν ισχυρές θέσεις στους παγκόσμιους οργανισμούς των γήινων κυβερνήσεων, και από αυτή την εκ των έσω θέση επηρεάζουν πράγματι εξαιρετικά φέρνοντας μεγάλες θετικές αλλαγές στη Γη. Μεγάλες επανεκκινήσεις έχουν πρόσφατα λάβει χώρα σε όλο τον πλανήτη από αυτά τα μεγαλειώδη πλάσματα, και τα πράγματα κινούνται ταχύτατα στη χρονογραμμή καθώς αυτή η επανεκκίνηση γαλαξιακού επιπέδου εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο.

Τα πρωταρχικά αστρικά έθνη 5ης διάστασης που εμπλέκονται στην καλοπροαίρετη υπηρεσία προς την ανθρώπινη ανάληψη αυτή τη στιγμή είναι οι Ανδρομέδιοι, οι Αρκτούριοι, οι Σείριοι και οι Πλειάδιοι. Να είστε βέβαιοι πως μία από τις ομάδες αυτές είναι η άμεση αστρική σας οικογένεια από τη Λύρα, και από εκεί ήρθατε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας στη Γη. Μπορείτε εύκολα να ανακαλύψετε σε ποια αστρική οικογένεια ανήκετε κάνοντας μερικές έρευνες για να μάθετε τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά κάθε ομάδας.

Σπουδαίοι μας,

είστε εντελώς διαφορετικό είδος από το αυτόχθον της Γης. Είστε αρκετά ανθρώπινοι, επειδή βρίσκεστε σε ανθρώπινο σώμα και ζείτε με ανθρώπους κάθε μέρα, αλλά γνωρίζετε πολύ καλά πως είστε διαφορετικοί από αυτούς! Αυτό δε σημαίνει πως είστε καλύτεροι, απλά δονείστε σε υψηλότερη συχνότητα!

Τα αρχαία κείμενα λένε «οι Άγγελοι είναι δημιουργίες κατά τι υψηλότερες από τους ανθρώπους».

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του ταξιδιού σας στη Γη είναι το να έχετε πλήρη συνείδηση του ποιοι και τι είστε πραγματικά.

Τι και ποιοι είστε λοιπόν, τελικά;

Θα σας λέγαμε πως είστε ένας Άγγελος και θα ήταν αλήθεια!

Οι άγγελοι είναι παρεξηγημένοι στις γήινες θρησκευτικές διδαχές, εφόσον δεν έχουν φτερούγες με πούπουλα και δεν είναι μικρά απαλά μωράκια! Μοιάζουν με εσάς και είναι πανίσχυρα συμπαντικά πλάσματα!
Θα σας ονομάζαμε ουράνιο πλάσμα, φωτεινό πλάσμα, αστρικό πλάσμα ή αστρόσπορο και θα είχαμε δίκιο!
Θα μπορούσαμε να πούμε πως είστε εξωγήινοι και θα ήταν 100% ακριβές, επειδή ήρθατε στη Γη από άλλον κόσμο!

Έχει πλέον αποδειχτεί από τη γήινη επιστήμη πως ένα μεγάλο κομμάτι του DNA σας δεν κατάγεται από τη Γη!
Όταν βλέπετε αρχαίους μεγάλιθους με σημάδια χαραγμένα επάνω τους, να ξέρετε πως εσείς τα κάνατε αυτά!
Τα ίχνη όσων χτίσατε εδώ είναι απλωμένα σε όλο τον πλανήτη ακόμη και μέχρι σήμερα!
Είστε οι Αρχαίοι Εξωγήινοι, μόνο που δε μας ενδιαφέρει η λέξη εξωγήινοι μιας και προτιμούμε να ονομαζόμαστε οικογένεια!
Είστε οι θεοί που ήρθαν από τον ουρανό στη Γη!

Αναφέρεστε σε όλα τα αρχαία βιβλία στην ανθρώπινη ιστορία και μπορείτε να δείτε τη σπουδαία ιστορία που σας λέμε εδώ. Ήρθατε στη Γη εκατομμύρια χρόνια πριν από έναν ουράνιο κόσμο! Ήρθατε εδώ με συγκεκριμένο σκοπό και επί τούτου, και έχετε ήδη διαμορφώσει τον κόσμο αυτό πολύ καλύτερα, απλά με το να βρίσκεστε εδώ!
Θυμηθείτε πως μόνο οι ισχυρότερες και πιο εξελιγμένες ψυχές κλήθηκαν να έρθουν στη γη σε αυτή τη σπουδαία αποστολή με σκοπό να βοηθήσουν την ανθρωπότητα, οπότε εφόσον βρίσκεστε εδώ, να γνωρίζετε πόσο μεγαλειώδεις είστε!

Επί του παρόντος υπάρχουν περίπου 4,5 δισεκατομμύρια επίλεκτοι αστρόσποροι εγκατεστημένοι στον πλανήτη, οι οποίοι είναι η άμεση Λύρια ανθρωποειδής οικογένειά σας που ήρθε εδώ από την 5η διάσταση για να αλλάξει την ενέργεια αυτής της επικράτειας!
Τα 4,5 δισεκατομμύρια επίλεκτων αστρόσπορων εδώ είναι τα πιο πνευματικά εξελιγμένα πλάσματα στη Γη αυτή τη στιγμή. Είναι οι οδηγοί και οι δάσκαλοι που εργάζονται κάθε μέρα για να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο για όλους!
Πρωταρχικός τους στόχος είναι να δημιουργήσουν μια πραγματικότητα υψηλών δονήσεων στη Γη, όπου οι άνθρωποι ζουν στην αφθονία, στην ελευθερία, στην υγεία και στην ειρήνη!

Σπουδαίοι μας,

το ταξίδι στη ήταν μια μακρόχρονη και επίπονη αποστολή, γεμάτη δυσκολίες, αλλά επίσης και γεμάτη τόσο πολλές υπέροχες στιγμές!

Είναι η αντίθεση που ενυπάρχει στην υπέροχη πατρίδα μας τη Γη αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ!
Η Γη είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος και δεν υπάρχει κανένα άλλο παρόμοιο σε ολόκληρο το σύμπαν!

Σας ευχαριστούμε που λάβατε ολοκληρωμένα τις πληροφορίες που σας δώσαμε εδώ!

Το Φως λάμπει σε αυτόν τον κόσμο όπως ποτέ πριν, καθώς τα τέκνα της Λύρας επιστρέφουν τον κόσμο αυτό στην παραδείσια κατάσταση που πάντα προοριζόταν να βρίσκεται!

Είστε η άμεση οικογένεια και σας αγαπάμε! Όλοι μαζί είμαστε η σπουδαία οικογένεια του Φωτός, είμαστε σαν τους κόκκους της άμμου της θαλάσσης, είμαστε αυτοί που ξεπεράσαμε τα πάντα!

Με τη δύναμη του θεού,

Michael και οι Πλειάδιοι

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σας αρέσει η δουλειά μας; Κεράστε μας έναν καφέ! paypal: paypal.me/EternalNowblog

2 comments

  1. Δεν εχω καταλάβει ποιος μας δημιούργησε τελικά. Εμείς αυτή τη στιγμή στη γη είμαστε Λυριοι αστροσποροι η κατασκευασματα των Αννουνακι. Για την ψυχή δεν λένε τίποτα και ανησυχώ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s