Η Ψυχική Δόνηση (και ο Νόμος της Έλξης)

Tom Montalk

Αν έχετε ποτέ εκδηλώσει με συγχρονικότητα κάτι που θέλατε στη ζωή, ξέρετε ότι η συνείδηση μπορεί να επηρεάσει την πραγματικότητα.

Πολλοί έχουν δοκιμάσει να θέσουν αυτή την αρχή σε λειτουργία με τη χρήση εστιασμένων μεθόδων οραματισμού βάσει του Νόμου της Έλξης για να προσπαθήσουν και να εκδηλώσουν τις επιθυμίες τους. Αλλά αυτή είναι μια μάλλον περιορισμένη εφαρμογή.

Αυτό που πολλοί δεν συνειδητοποιούν είναι ότι η συνείδησή μας δεν διαμορφώνει την πραγματικότητα μόνο κατά τη διάρκεια συναισθηματικά φορτισμένων εστιασμένων οραματισμών· διαμορφώνει την πραγματικότητα συνεχώς σύμφωνα με την ίδια την ποιότητα της ύπαρξης μας.

Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να κάνετε κάτι συγκεκριμένο από την άποψη των ασκήσεων απεικόνισης ή των διαλογισμών για να επηρεάσετε την πραγματικότητα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε αυτοί που είστε στο παρόν, και σε διαφορετικές διαβαθμίσεις, η ζωή θα αντικατοπτρίζει τη φύση της ύπαρξης σας.

Υπάρχει πραγματική φυσική πίσω από τη λειτουργία όλου αυτού, θέμα το οποίο θα καλύψω σε ένα μελλοντικό βίντεο σχετικά με το φανταστικό χωροχρόνο και τη σύνθεση του Feynman Διαδρομές Ακέραιης Μορφοποίησης της κβαντικής μηχανικής (Path Integral formulation of quantum mechanics). Αλλά προς το παρόν, αν σκεφτείτε το χρόνο σαν ένα ποτάμι, τότε όχι μόνο προχωράμε κατά μήκος αυτού του ποταμού, μετατοπιζόμαστε επίσης κάθετα σε διαφορετικά βάθη μεταξύ των διαφορετικών ρευμάτων ή ροές του χρόνου.

Ο ποταμός του χρόνου είναι στην πραγματικότητα μια δέσμη των συνυφασμένων ροών χρόνου, όπου η κάθε μία αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο εμπειρικό θέμα. Κοντά στην κορυφή του ποταμού υπάρχει φως, που σημαίνει ειρήνη, αρμονία και καλοτυχία. Κοντά στο βυθό υπάρχει σκοτάδι, που σημαίνει πόνος, ταλαιπωρία και  εμπόδια.

Το χρονικό ρεύμα στο οποίο έχετε πρόσβαση εξαρτάται από το φάσμα της δόνησης της ψυχής σας, της ύπαρξης σας, των βαθύτερων τμημάτων της συνειδητότητάς σας. Αυτό το φάσμα δονήσεων καθορίζει με ποιες ροές χρόνου ή πιθανά μέλλοντα ανταλλάσσετε ενέργεια και κατά συνέπεια τα προσελκύετε.

Έτσι, αλλάζοντας την ύπαρξη σας, που σημαίνει την ποιοτική πτυχή της συνειδητότητάς σας, μπορείτε να αλλάξετε τη ροή εμπειριών σας στη ζωή.

Σε πολλούς σπουδαστές του Νόμου της Έλξης διαφεύγει αυτό το σημείο. Νομίζουν ότι όλα εξαρτώνται από το τι κάνουν κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας οραματισμού, όταν στην πραγματικότητα αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το ποιοι είναι κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας.

Είναι λοιπόν μια καλή ιδέα να μεταμορφώσετε το είναι σας από μια χαμηλότερη κατάσταση σε μια υψηλότερη κατάσταση. Αλλά είναι αρκετό να φοράτε απλά ένα χαμόγελο όλη μέρα και να αποφεύγετε τις αρνητικές σκέψεις;

Όχι ακριβώς, και ο λόγος είναι πως δεν είναι οι σκέψεις και τα συναισθήματα που βρίσκονται στο επιφανειακό επίπεδο, αυτά που προκαλούν τη συγχρονισμένη έλξη. Αντίθετα, αυτό που έχει σημασία είναι το βαθύτερο υποσυνείδητο θεμέλιο από το οποίο προκύπτουν.

Αφορά το ποιοι είστε στο υποσυνείδητο επίπεδο, αυτό που σας περιστρέφει μεταξύ διαφορετικών ροών του χρόνου. Αφορά αυτό με το οποίο συντονίζεστε συναισθηματικά και έλκεστε προς τα εκεί. Αφορά αυτό που θεωρείτε πραγματικότητα, τις ριζικές σας υποθέσεις σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί η ζωή, τις αδιαμφισβήτητες πεποιθήσεις σας, τη συνολική διάθεση και τη νοοτροπία σας και στο τι προσβλέπετε στη ζωή.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, διαφορετικοί άνθρωποι ανταποκρίνονται διαφορετικά στην ίδια κατάσταση. Κάποιοι διασκεδάζουν, άλλοι θυμώνουν. Μερικοί αντιδρούν με κατανόηση, άλλοι κατακρίνουν. Κάποιοι ανταποκρίνονται στην πρόκληση, άλλοι συρρικνώνονται.

Όπως και τα διαφορετικά αντικείμενα που κάνουν διαφορετικούς ήχους όταν τα χτυπήσουμε  με τον ίδιο τρόπο, το πώς ο καθένας από εμάς ανταποκρίνεται και αντιδρά στη ζωή έχει να πει κάτι για το προσωπικό φάσμα συνειδησιακής συχνότητάς μας. Και είναι ακριβώς αυτή η συχνότητα αυτή που καθορίζει ποιο πιθανό μέλλον ενεργοποιούμε και προσελκύουμε.

Το πρόβλημα είναι ότι για πάρα πολλούς ανθρώπους ο τρόπος που υπάρχουν είναι το μόνο που έχουν γνωρίσει μέχρι τώρα, είναι το μόνο που πιστεύουν ότι υπάρχει, και το μόνο που κρυφά επιθυμούν και με το υποσυνείδητα συντονίζονται.

Σαν έναν ήχος ή μια μυρωδιά που είναι πάντα εκεί, συγχωνεύεται στο παρασκήνιο και γίνεται δύσκολο να παρατηρηθεί και ως εκ τούτου δύσκολο να αντιμετωπιστεί.

Γι΄αυτόν το λόγο οι άνθρωποι τείνουν να παραμένουν κλειδωμένοι στο ρεύμα του χρόνου τους και συνεχίζουν να προσελκύουν τις ίδιες εμπειρίες, ακόμα και αν στο καθημερινό συνειδητό επίπεδο επιθυμούν κάτι καλύτερο.

Επειδή η συνειδητή επιθυμία δεν είναι ταυτόσημη με υποσυνείδητη ύπαρξη. Αν απλά φορέσετε ένα κατά παραγγελία χαμόγελο και με μισή καρδιά προσπαθήσετε να σκεφτείτε ευτυχισμένες σκέψεις, αλλά κατά βάθος είστε ίδιοι όπως πάντα, η ζωή θα παραμείνει η ίδια όπως πάντα.

Αν είστε γεμάτοι εσωτερική αναταραχή και αντιδραστικότητα και προσπαθείτε να το καταστείλετε αντί να το λύσετε σε υποσυνείδητο επίπεδο, το μόνο που κάνετε είναι να βάζετε το καπάκι στη χύτρα ταχύτητας, ενώ παραμένετε στο ίδιο χρονικό ρεύμα, κι έτσι όταν η ζωή αναπόφευκτα σας πετάξει μια απ΄τα ίδια, θα καταλήξετε να εκραγείτε.

Και για αυτόν το λόγο η προτεραιότητά σας πρέπει να είναι η περιστροφή σας γύρω από την ίδια τη ρίζα της συνείδησής σας, το θεμέλιο, τον άξονα του εσωτερικού σας κόσμου. Επειδή ο τρόπος να αλλάξετε τη ζωή σας είναι αλλάζοντας κατεύθυνση στον εσωτερικό σας κόσμο και μεταμορφώνοντας την ίδια σας τη φύση.

Το πρώτο βήμα για να γίνει αυτό είναι να αναγνωρίσετε σε ποια κατάσταση βρίσκεστε και πότε αυτή αλλάζει πραγματικά.

Διαφορετικά μπορείτε εύκολα να ξεγελάσετε τον εαυτό σας με τη σκέψη ότι έχετε αλλάξει ενώ δεν έχετε.

Ανεβήκατε πραγματικά σε υψηλότερη θετική κατάσταση, ή απλά κινείστε μηχανικά; Έχετε επιστρέψει σε μια ουδέτερη κατάσταση χωρίς να το ξέρετε; Ή μήπως έχετε πέσει σε μια χαμηλότερη αρνητική κατάσταση που χρειάζεται επείγουσα διορθωτική δράση; Πώς θα το ξέρετε με σιγουριά;

Επτά Σημάδια

Λοιπόν, ορίστε πώς μπορείτε να ξέρετε.
Εδώ είναι 7 Σημάδια που δείχνουν ότι η συνείδησή σας έχει μετατοπιστεί πραγματικά.

1. Η νέα κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί –
Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να την πιέζετε. Την αισθάνεστε ως το νέο κέντρο βάρους σας, τη νέα προεπιλεγμένη κατάσταση ύπαρξής σας. Αναβλύζει από μέσα σας βαθιά και οδηγεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσετε. Είναι ακριβώς αυτό που είστε τώρα.

2. Η προηγούμενη κατάστασή σας ξεθωριάζει –
Όταν σκέφτεστε με τον παλιό τρόπο, τον αισθάνεστε ξένο και μακρινό, σαν να μην μπορείτε πραγματικά να ταυτιστείτε με αυτόν πια, σαν να πρόκειται για άλλο πρόσωπο. Μπορείτε ίσως να θυμηθείτε πώς ήταν, αλλά μάλλον από απόσταση, σαν να παρατηρείτε τη ζωή κάποιου άλλου.

3. Οι προτεραιότητές σας αλλάζουν –
Πολλά πράγματα που πριν σας απασχολούσαν τώρα χάνουν τη σημασία τους, και πράγματα για τα οποία πριν δε νοιαζόσασταν τώρα έχουν πάρει νέο νόημα.

4. Οι αντιλήψεις σας αλλάζουν –
Παρατηρείτε πράγματα για τους ανθρώπους, για το περιβάλλον σας, για τη ζωή, πράγματα που δεν είχατε προσέξει πριν. Και όσα συνηθίζατε να παρατηρείτε διαρκώς, τώρα πια δεν δίνετε σημασία.

5. Οι άνθρωποι ενεργούν διαφορετικά απέναντί σας –
Οι τύποι των ανθρώπων που προσελκύετε, ο τρόπος που σας κοιτάζουν, πόσο θερμοί ή ψυχροί είναι απέναντί σας, όλα αυτά υφίστανται μια μεταμόρφωση.

6. Οι συναισθηματικές αντιδράσεις σας αλλάζουν –
Δεδομένου ότι βλέπετε τον κόσμο μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, δεν αντιδράτε πλέον με τον ίδιο τρόπο στη ζωή. Έτσι, ο χαρακτήρας των συναισθηματικών σας αποκρίσεων αλλάζει. Γίνεται πιο δύσκολο να έχετε πρόσβαση σε παλιά συναισθηματικά μοτίβα, και νέα συναισθήματα έρχονται ευκολότερα. Αυτό είναι το φάσμα της ψυχικής σας συχνότητας που αλλάζει.

7. Συγχρονικότητες και όνειρα που αλλάζουν –
Βιώνετε μια αλλαγή στη συγχρονικότητα στη ζωή σας όσον αφορά τα είδη, τα μέσα, την ένταση και τη συχνότητα που εμφανίζονται. Η ποιότητα των ονείρων σας μπορεί επίσης να αλλάξει, δεδομένου ότι τα όνειρα είναι κατά κύριο λόγο μια έκφραση του υποσυνείδητου, και είναι το υποσυνείδητο αυτό που εδώ αλλάζει επειδή είναι μια πόρτα προς τα βαθύτερα επίπεδα της ύπαρξής σας.

Αυτά τα επτά σημάδια ισχύουν είτε είστε σε θετική, είτε είστε σε αρνητική ή ουδέτερη κατάσταση ύπαρξης. Ας δούμε μερικά παραδείγματα του καθενός.

Θετική Κατάσταση

Σε μια θετική κατάσταση, βιώνετε περισσότερες θετικές συγχρονικότητες στη ζωή. Η ζωή ίσως γίνει παράξενη, αλλά με έναν τρόπο όμορφο, η πραγματικότητα λυγίζει με θαυματουργούς μερικές φορές τρόπους. Τα όνειρά σας γίνονται πιο ουσιαστικά, φωτισμένα και ευχάριστα.

Επιπλέετε πιο φυσικά, γίνεστε ανθεκτικοί και καλοπροαίρετοι. Υπάρχει μια αίσθηση ευκολίας και σιγουριάς και αρμονίας.

Όταν βρίσκεστε με αυτόν τον τρόπο σε μια υψηλότερη χρονική ροή, προσελκύετε θετικούς ανθρώπους, και οι άνθρωποι γενικά είναι φιλικοί απέναντί σας. Εκείνοι που μπορεί να ήταν πριν ανταγωνιστικοί ξαφνικά έχουν αλλάξει. Ίσως ακόμη να παρατηρήσετε με ανθρώπους γνωστούς σας, ότι τα πράγματα τους πηγαίνουν ξαφνικά καλύτερα στη ζωή τους, κάτι που εγείρει την πιθανότητα όταν αλληλεπιδράτε με κάποιον, ουσιαστικά αλληλεπιδράτε με την όποια πιθανή εκδοχή τους συντονίζεστε μέσω της τρέχουσας δόνησης της ψυχή σας.

Βρίσκετε περισσότερο νόημα στα μικρά πράγματα και έχετε περισσότερη διορατικότητα όταν στοχάζεστε τα μεγάλα πράγματα στη ζωή. Και έτσι γίνεστε πιο περίεργοι, δημιουργικοί, διορατικοί, ανακλαστικοί και κεντραρισμένοι.

Αποκτάτε μεγαλύτερη ευαισθησία στην ομορφιά, το χρώμα, τη συμμετρία, το νόημα και την ενότητα σε όλα όσα αντιλαμβάνεστε. Όλα φαίνονται πιο ζωντανά, πιο έντονα. Η μουσική ακούγεται πιο ευχάριστη.

Αντί να αντιδράτε τυφλά στα μαθήματα της ζωής, κάνετε ενεργητική ενδοσκόπηση και μαθαίνετε από τις εμπειρίες σας. Όταν προκύπτουν προβλήματα ή προκλήσεις, η φυσική σας απάντηση έρχεται με καλοσυνάτη κατανόηση και διαυγή σαφήνεια.

Στους ανθρώπους που είναι σε κατώτερη κατάσταση, αλλά λανθασμένα πιστεύουν ότι είναι σε ανώτερη κατάσταση, είναι όλα ωραία εφ ‘όσον δεν συμβαίνει τίποτα κακό αλλά τη στιγμή που δοκιμάζονται, η αληθινή φύση τους βγαίνει, και αυτό χρησιμεύει ως δείκτης ότι πρέπει να ξαναδουλέψουν την προσέγγισή τους.

Ωραία λοιπόν, η θετική κατάσταση είναι αυτή της υψηλότερης συνείδησης, το να βρίσκεστε περισσότερο σε συντονισμό με την ουσία του  πνευματικού πυρήνα και τη θεϊκότητα. Αφορά τη δύναμη, τη σοφία, την επίγνωση και την πνευματική λεπτότητα.

Αρνητική Κατάσταση

Εδώ έχουμε το αντίθετο της θετικής κατάστασης, που είναι το βύθισμα στην αντιδραστικότητα, την εχθρότητα, τις περιορισμένες πεποιθήσεις, την ψευδαίσθηση, την αυτοκαταστροφή, τον υλισμό ή τα ζωώδη ένστικτα.

Η κατώτερη βυθίζεται μέσα στο ποτάμι του χρόνου, όσο πιο παράξενα και αρνητικά γίνονται τα πράγματα. Κατ’αρχάς, υπάρχει μια αύξηση στα ατυχήματα, τις ασθένειες και τις ατυχίες.

Τα όνειρα τείνουν να γίνουν πιο αγχωτικά, αηδιαστικά ή δαιμονικά. Οι συγχρονικότητες παίρνουν μια στροφή προς το σκοτάδι μέσω των κακών οιωνών, των προειδοποιητικών σημαδιών και των συμβολικών καταστροφών στη ζωή.

Τείνετε να προσελκύετε ανθρώπους που είναι είτε εχθρικοί προς εσάς είτε βγάζουν στην επιφάνεια την εχθρότητά σας εναντίον τους.

Η ζωή σπάνια τσουλάει ομαλά και θεωρείται δεδομένο ότι για τα καλά πράγματα στη ζωή πρέπει να πολεμήσετε και να τα αρπάξετε. Είναι ο νόμος της ζούγκλας.

Βλέπετε μόνο την ασχήμια, το κακό, την απειλή ή οτιδήποτε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε σε άλλους και στον κόσμο. Υπάρχει μια σκληρή, σκοτεινή, ψυχρή γκρίζα αίσθηση για τη ζωή.

Τα χαμηλότερα χρονικά ρεύματα κυριαρχούνται από εκείνους με ισχυρές νοοτροπίες θηρευτών ή θηραμάτων. Και τα δύο είδη βρίσκονται εκεί και τρέφονται το ένα από το άλλο.

Εκείνοι που βρίσκονται στο φασματικό άκρο των θηρευτών έχουν μια δαιμονική ψυχρότητα και τη νοοτροπία ενός καταστροφέα. Αν είστε διαισθητικοί ή έχετε διδαχτεί από τη ζωή στο δρόμο μπορείτε να αντιληφθείτε αυτούς τους τύπους αρκετά εύκολα.

Εκείνοι που βρίσκονται στο φασματικό άκρο του θύματος έχουν μια βαθιά νοοτροπία θύματος και σύμπλεγμα καταδίωξης. Αισθάνονται ότι ο κόσμος τους καταδιώκει.

Στις πιο ακραίες περιπτώσεις, η ζωή τους γίνεται ένας ζωντανός εφιάλτης δεδομένου ότι είναι απασχολημένοι 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με απειλές είτε πρόκειται για συμμορίτες διώκτες ή αλλοδαπούς απαγωγείς ή κυβερνητικούς πράκτορες ή όποιος τύχει να είναι ο ανταγωνιστής τους. Η πραγματικότητά τους διαλύεται και καταλήγει σε έναν κολασμένο εφιάλτη γεμάτο μεταφυσικές απειλές σε κάθε γωνιά. Και δεν είναι όλα στο μυαλό τους, είναι πραγματικά, αλλά η πραγματικότητα αλλάζει ανάλογα με το χρονικό ρεύμα με το οποίο είστε συντονισμένοι.

Αυτό που δεν συνειδητοποιούν είναι ότι στην πραγματικότητα προσελκύουν και ενισχύουν τέτοια εφιαλτικά βιώματα επειδή υποσυνείδητα συντονίζονται με πολύ χαμηλή συχνότητα που τους κλειδώνει σε αυτές τις χαμηλότερες χρονικές ροές. Συνεχώς επιβεβαιώνουν και ενισχύουν ότι αυτός ο εφιάλτης είναι η μόνη  πραγματικότητα. Αυτό είναι το αδιαμφισβήτητο ριζικό τους συμπέρασμα, κι έτσι παραμένουν κλειδωμένοι σε αυτό.

Αν μπορούσαν να το σπάσουν, να βγουν έξω από αυτό και να ανέβουν σε μια υψηλότερη κατάσταση συνείδησης πετώντας το φόβο και τη νοοτροπία του θύματος, εγγυημένα το 90% του εφιάλτη θα εξατμιζόταν επειδή θα μετατοπίζονταν σε ένα υψηλότερο χρονικό ρεύμα πέρα από την εύκολη πρόσβαση των σκοτεινών δυνάμεων που κυβερνούν τα χαμηλότερα επίπεδα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να αναγνωρίζετε πότε αρχίζουν όλα αυτά να συμβαίνουν, ώστε να μπορείτε να αντιστρέψετε τα πράγματα και να επιστρέψετε σε μια υψηλότερη χρονική ροή.

Ουδέτερη Κατάσταση

Αυτά τα δύο σύνολα παραδειγμάτων, τα θετικά και τα αρνητικά, χρησιμεύουν για να δείξουν τι συμβαίνει όταν η ψυχική σας δόνηση είναι τόσο υψηλή ή τόσο χαμηλή που η πραγματικότητά σας γίνεται εξαιρετικά ασυνήθιστη.

Γεγονός είναι, ωστόσο, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα βιώσουν κανένα από αυτά τα άκρα, επειδή το φάσμα συντονισμού τους τοποθετεί κάπου στη μέση, στα πιο ουδέτερα ή πεζά χρονικά ρεύματα.

Η συνηθισμένη συνείδηση σας κλειδώνει σε μια συνηθισμένη πραγματικότητα. Αν δεν έχετε σχεδόν καμία συγχρονικότητα, καμία απιθανότητα και δε συμβαίνει τίποτα περίεργο ή μαγικό εκτός από τα συνηθισμένα σκαμπανεβάσματα της ζωή, βρίσκεστε σε αυτή την ουδέτερη κατάσταση της ύπαρξης.

Ουδέτεροι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είστε κενοί, απαθείς ή ασυγκίνητοι σαν ρομπότ. Σημαίνει απλά ότι ζείτε τη ζωή μέσα στις παραμέτρους αυτού που θεωρείται φυσιολογικό. Φυσιολογικά συναισθήματα, φυσιολογικές αντιδράσεις, φυσιολογικά ενδιαφέροντα, φυσιολογική πραγματικότητα.

Όταν μετατοπίζεστε σε μια εξαιρετική κατάσταση ύπαρξης είναι που μετατοπίζεστε σε μια εξαιρετική πραγματικότητα.

Βασική Γραμμή Συχνότητας

Τώρα, στην πράξη, κατά τη διάρκεια των μηνών παρασυρόμαστε γύρω από μια συγκεκριμένη βασική γραμμή όσον αφορά την προσωπική μας χρονική ροή, μερικές φορές παρασυρόμαστε λίγο υψηλότερα, μερικές φορές λίγο χαμηλότερα. Αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της αστρολογίας, των βιορυθμών και των συμπεριφερολογικών προτύπων που επιλέγετε να εμπλακείτε και να ενισχύσετε.

Εάν επιλέξετε να μείνετε πάνω από αυτή τη βασική γραμμή βάσης για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτή η υψηλότερη κατάσταση γίνεται η νέα βασική γραμμή και τόσο η εσωτερική φύση σας όσο και η εξωτερική ζωή σας υφίστανται μια μόνιμη αλλαγή. Αυτό είναι το βάθος της αλλαγής που πρέπει να στοχεύουμε.

Συμπέρασμα

Έτσι λοιπόν, όπως μπορείτε να δείτε, η συνείδηση επηρεάζει την πραγματικότητα, αλλά οι επιπτώσεις αυτού του γεγονότος πηγαίνουν πολύ πέρα από την απλή προσπάθεια εκδήλωσης των επιθυμιών σας χρησιμοποιώντας τις τελετουργίες του Νόμου της Έλξης.

Το σύμπαν είναι μια έκφραση ενός κοσμικού πεδίου συνείδησης του οποίου η δική μας συνείδηση είναι ένα μέρος. Και έτσι η ρίζα της ύπαρξης μας συνδέεται με τη ρίζα της πραγματικότητας.

Ο εσωτερικός και εξωτερικός κόσμος είναι στενά συνδεδεμένοι, και αλλάζοντας την ίδια σας την κατάσταση αλλάζετε την ίδια σας την ύπαρξη.

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σας αρέσει η δουλειά μας; Κεράστε μας έναν καφέ! paypal: paypal.me/EternalNowblog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s