Ι. Ο ΚΗΠΟΣ

Autumn Flame, Portland, Oregon

από τη μπλόγκερ

Οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας ήταν ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου.

Έτσι σου είπαν.

Κι εγώ σου λέω, πως τα θαύματα του κόσμου είναι αμέτρητα, και τα φέρεις όλα Μέσα σου!Κι εγώ σου λέω, πως Εσύ είσαι ο θαυματοποιός του κόσμου σου και κάθε μέρα μπορείς να δημιουργείς ένα νέο θαύμα!Κι εγώ σου λέω, πως τα δικά σου θαύματα μπορούν να υπάρχουν στα αιθέρια πεδία αλλά ταυτόχρονα μπορείς να τα εκδηλώνεις και στην ύλη!

Μη βάλεις τις κουβέντες μου στ΄αραχνιασμένα ράφια των παραμυθιών. Μην τις καταχωνιάσεις στα Ωραία και Μεγάλα Λόγια, αυτά που τίποτα αληθινό δεν έφεραν στον κόσμο. Οι αλήθειες μου βροντοφωνάζουν μες στ΄αυτιά σου, πως είσαι το πιο ισχυρό της πλάσης πλάσμα, πως είσαι πιο μεγαλειώδης απ΄ό,τι εσύ ποτέ σου μέτρησες, πως είσαι Κατ΄εικόνα και Καθ΄ομοίωση πλασμένος. Κι εσύ, στο Κατ΄εικόνα έμεινες, και με αυτό παλεύεις τόσα χρόνια, νομίζοντας πως Ό,τι βλέπεις Αυτό είναι. Και προσπαθείς να πλάσεις την εικόνα σου, του καθρέφτη το ομοίωμα, της κοινωνίας την αντανάκλαση, των κοντινών ανθρώπων σου την κρίση, όλες αυτές τις ξέχωρες εικόνες να τις ενώσεις, να τις συγκεράσεις προσπαθείς σε Μία Εικόνα, τη Θεϊκή Αλάνθαστη Μεγαλειώδη Εικόνα της Γενικής Αποδοχής και Επιβράβευσης.

Κι εγώ σου λέω, τι έχεις κάνει με τον κήπο σου; Κρύψε στην αποθήκη τον καθρέφτη, και βγάλε το τσαπί σου να τσαπίσεις. Τι θα φυτέψεις στον υπέροχο δικό σου χώρο, τον κήπο της ψυχής σου; Τι είναι αυτό που καθημερινά θα το φροντίζεις, θα το καλλιεργείς και θα το καθαρίζεις, τι είναι αυτό ή αυτά που θέλεις να τρυγήσεις; Ποια πεντανόστιμα θεσπέσια φρούτα θα ΄θελες να γεύεσαι από κει, από τα χώματά σου, με τα χέρια σου σπαρμένα και μεγαλωμένα, σαν ποιους καρπούς θα επιθυμούσες στου κήπου σου το βιογραφικό να βάλεις;

Οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας είναι οι Κήποι της Καρδιάς Σου. Κι εσύ, Εσύ είσαι ο μόνος καλλιεργητής τους! Εσύ είσαι ο χρησμένος μαγικός τα πάντα ικανός Αιώνιος Καλλιεργητής των Κήπων της Καρδιάς Σου. Φρόντισε με αγάπη αυτούς τους κήπους, φύτεψε ό,τι αγαπάς κι επιθυμείς να φέρεις, μικρά σποράκια αφανή που σύντομα θα μεγαλώσουν, θα θεριέψουν και θα υμνούν καθημερινά τη δύναμή σου για Εκδήλωση.

Το Καθ΄ομοίωσή σου.

Γιατί αυτή είναι η αληθινά μεγάλη θεϊκή ιδιότητα που φέρεις:η Δημιουργία.

Τι θα ανθίζει στους Δικούς σου Κήπους;


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σας αρέσει η δουλειά μας; Κεράστε μας έναν καφέ! paypal: paypal.me/EternalNowblog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s