♥ *** ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ – Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΑΡΚΑΝΣΑΣ *** ♥

Michael Love

Μετάδοση Πλειάδιων Δυνάμεων Φωτός 6/3/2021

Ένα εξαιρετικό μήνυμα για τους αστρόσπορους της Νέας γης, για άμεση πλανητική μετάδοση…

Οι Πλειάδιοι συχνά λένε ιστορίες σχεδιασμένες να σας φέρουνε σε ανώτερα επίπεδα συνείδησης!

Αυτή η μετάδοση Φωτός είναι κωδικοποιημένη ώστε να ενεργοποιήσει τις αρχαίες θεϊκές σας μνήμες.
Οι πληροφορίες σε αυτή τη ροή στοιχείων προέρχονται από το Νόμο του Ενός Aτλα-Ρα και έχουν ληφθεί από τα ακασικά αρχεία του κρυσταλλικού πλέγματος που περιέχουν πλήρες και ακριβές αρχείο της ιστορίας του πλανήτη Γη.

Σπουδαίοι μας,

από το τέλος του γήινου έτους 2020, ρέει στη γήινη ατμόσφαιρα Φως υψηλών δονήσεων σε επίπεδα ρεκόρ, τα οποία ανυψώνουν τη συνείδηση όλης της ζωής στον κόσμο αυτό!
Τώρα ρέει μέσα από το DNA σας πολύ περισσότερη πληροφορία, καθώς αυτό συνεχίζει να συνδέεται με τα σημεία των τσάκρα σας που του αντιστοιχούν.
Νέα γνώση για πολλά θέματα αρχίζει να ρέει μέσα από το φωτεινό σας σώμα και κάθε λίγες ημέρες φαίνεται σαν άλλη μια αποκαλυπτική αλήθεια να έρχεται στην επιφάνεια της συνείδησής σας!
Τα γήινα πλάσματα ξυπνούν σε ταχύτητες και αριθμούς ρεκόρ τώρα, και καθώς ανεβαίνουν τα συνειδησιακά επίπεδα, έρχεται στο Φως πολύ περισσότερη πληροφορία σχετικά με το τι συνέβη στη γήινη ιστορία.

Τις αρχαίες ημέρες διατηρούσατε την πλήρη γνώση της προηγμένης κρυσταλλικής τεχνολογίας, την οποία χρησιμοποιούσατε για πλήρη θεραπεία, ως ισχυρό εργαλείο ανάληψης και μεταμόρφωσης και ως το κυρίαρχο στοιχείο πολλών τύπων εξωτικής τεχνολογίας.
Είναι καιρός να θυμηθείτε αυτή την προηγμένη γνώση, να θυμηθείτε τι συνέβη και να εξοικειωθείτε πάλι με τους αρχαίους ανώτερους εαυτούς σας!

Ορίστε η αληθινή πλειάδια έκθεση των σπουδαίων κρυστάλλων της Ατλαντίδας!

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί ως αστρόσπορο σας γοητεύει τόσο πολύ έστω και μόνο η σκέψη της μαγικής πόλης και του πολιτισμού της Ατλαντίδας;
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί σας έλκουν τόσο πολύ οι κρύσταλλοι της Γης;
Σα να είναι πολυτιμότεροι από τα διαμάντια και το χρυσό συχνά, κι ένα μέρος του εαυτού σας έχει μια βαθύτερη σχέση μαζί τους που είναι πολύ βαθιά και έντονη!

Τι είναι αυτή η ιδιαίτερη σχέση και από πού προέρχεται;

Κατ΄αρχάς, οι περισσότεροι αστρόσποροι έχουν μια πολύ αληθινή, βαθιά και ισχυρή ανάμνηση από κάτι δραματικό που έλαβε χώρα κατά τις τελευταίες ημέρες της Ατλαντίδας.
Η ενέργεια που έμεινε από αυτό το γεγονός ήταν τόσο ισχυρή, που για πολλούς από εσάς η ψυχική επιρροή είναι ακόμη ενεργή στην ύπαρξή σας!

Κι αυτό είναι εντελώς αλήθεια.

Εδώ είναι κάποια πράγματα που πιθανότατα θυμάστε από τις τελευταίες ημέρες της Ατλαντίδας:

Εργαζόσασταν επάνω στην Ανάληψή σας

Εργαζόσασταν σε μεγάλους ναούς/εργαστήρια ως ιερείς/επιστήμονες

Εργαζόσασταν μαζί με κάποιον που τώρα είστε κοντά

Εργαζόσασταν επάνω στη φυσική ενέργεια της Γης και με μεγάλους υπέροχους κρυστάλλους

Μια τεράστια καταστροφή προέκυψε και η εργασία σας διακόπηκε λίγο πριν την ολοκληρώσετε

Πριν την καταστροφή είχατε πολύ μικρό χρονικό περιθώριο να σώσετε τις πληροφορίες και την τεχνολογία σας

Τι συνέβη στις πληροφορίες αυτές και στην τεχνολογία;

Ας εισέλθουμε βαθύτερα στις αρχαίες αναμνήσεις μας…. Να δούμε αν μπορούμε να περάσουμε την αμνησία και να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε…

Ως συνήθως, θα σας πούμε μια πλειάδια ιστορία και μέχρι το τέλος της ιστορίας θα έχετε φωτιστεί!

Αγαπημένοι,

οι αστρόσποροι της Γης έχουν γνώση της ισχυρής ενέργειας και των θεραπευτικών δινών που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, και συγκεκριμένα στην Αίγυπτο, την Ισπανία, το Μεξικό και την Αγγλία.
Οι περισσότεροι γνωρίζουν την ισχυρή ενεργειακή δίνη στη Σεντόνα της Αριζόνα, καθώς και τις δίνες που βρίσκονται κοντά στο όρος Σάστα και Joshua Tree στην Καλιφόρνια.

Αλλά εδώ θα σας διαφωτίσουμε λιγάκι:

Μία από τις ισχυρότερες ενεργειακές δίνες του κόσμου βρίσκεται στη βόρεια Αμερική, στα όρη του Άρκανσας!
Οι γήινες ενεργειακές δίνες βρίσκονται πάντα στις διασταυρώσεις των φυσικών διαδρομών του γήινου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, αλλιώς γνωστές ως γραμμές Λέι.
Για όποιον βρεθεί εντός μιας τέτοιας δίνης, έστω και για λίγο, εμφανίζεται μια ισχυρή θεραπευτική και μεταμορφωτική επίδραση στο πνευματικό πεδίο.

Η ενεργειακή δίνη του Άρκανσας είναι ιδιαίτερα ισχυρή λόγω του μεγάλου κρυσταλλικού αποθέματος που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τις διασταυρούμενες γραμμές Λέι!
Οι περισσότεροι γνωρίζετε τα τεράστια και μεγαλειώδη κοιτάσματα κρυστάλλων κουράτζ της Βραζιλίας, αλλά το μεγαλύτερο μονό άθραυστο κοίτασμα κρυστάλλου κουάρτζ στον πλανήτη βρίσκεται στα βουνά του Άρκανσας!

Το τεράστιο απόθεμα κρυστάλλου κουάρτζ στο Άρκανσας ξεκινάει στην περιοχή του Λιτλ Ροκ και εκτείνεται σε μια τεράστια δυτική καμπύλη για πάνω από 200 χλμ, με πλάτος γύρω στα 40 χλμ.
Κάτω από την επιφάνεια της κεντρικής περιοχής του Άρκανσας κείτονται τεράστια υποστρώματα εξαιρετικών κρυστάλλων, των οποίων το μέγεθος και η ομορφιά είναι απαράμιλλη!
Κάποια τεμάχια κουάρτζ είναι πάνω από 40 μέτρα μήκος και ζυγίζουν μέχρι και 100 τόνους!

Σπουδαίοι μας,

αιώνες πριν ζούσατε και συμβαδίζατε με τους θεούς στη Γη, στο λαμπρό και χρυσό πολιτισμό της Ατλαντίδας!

Ζούσατε σε τελειότητα, ειρήνη και ευδαιμονία, και διαθέτατε προηγμένη γνώση επιστήμης, τεχνολογίας, θεραπείας, πνευματικότητας και τεχνών!

Είστε οι μεγαλειώδεις απόγονοι των ανθρωποειδών της Λύρας που ήρθαν στη Γη εκατομμύρια χρόνια πριν, και οι οποίοι είναι οι προ-Αδαμίτες που πρωτοδιαμόρφωσαν τον πλανήτη Γη και έσπειραν στην πρώτη ζωή εδώ!

Όπως ίσως θυμάστε, το νησί της Ποσειίδας βρισκόταν μέσα στην πρωταρχική πεντάκτινη πόλη της Ατλαντίδας στον Ατλαντικό Ωκεανό, έξω από την ανατολική ακτή της Αμερικής και κοντά στην Ευρωπαϊκή ήπειρο καθώς και τη Βόρεια Αφρική.
Εκείνη την εποχή, η Ποσειίδα ήταν το πιο ισχυρό σύμπλεγμα δινών του πλανήτη. Στην Ποσειίδα βρισκόταν ο ναός της Θεραπείας, ο ναός του Ήχου, ο ναός του Ενός, ο ναός της Αναγέννησης και ο ναός της Γνώσης.

Η Ποσειίδα ήταν επίσης το κέντρο του πλανητικού κρυσταλλικού πλέγματος ισχύος!

Η Βόρεια Αμερική, όπως και πολλές άλλες χώρες, είχε και αυτή εποικιστεί από Ατλάντιους εμφυτευτές κρυστάλλων και κρυσταλλωρύχους χιλιάδες χρόνια πριν, και μέχρι τον μεγάλο κατακλυσμό που συνέβη 12.000 χρόνια πριν.
Οι Ατλάντιοι εκείνη την εποχή ήταν πολύ όμορφα και ψηλά πλάσματα, που σήμερα θα αποκαλούνταν γίγαντες!
Χιλιάδες μεγάλοι σκελετοί τους βρέθηκαν σε όλη τη χώρα, κυρίως στην κοιλάδα του Οχάιο, όλοι οι ιθαγενείς Αμερικανοί Ινδιάνοι είναι απ΄ευθείας απόγονοι αίματος αυτών των προηγμένων αστρικών πλασμάτων που διαθέτουν ένα μοναδικό απλοσημάδι στο αίμα τους το οποίο δεν προέρχεται από τη Γη!

Απομεινάρια του ατλάντιου πολιτισμού και των επιχειρήσεών τους εξόρυξης και εμφύτευσης κρυστάλλων βρίσκονται διασκορπισμένα σε όλη την ήπειρο της βορείου Αμερικής, για όσους έχουν μάτια και βλέπουν!

Πολλοί από εσάς θα θυμηθείτε να συμμετέχετε σε έναν επίλεκτο αγγελικό οργανισμό που ονομαζόταν Ιερατείο Άτλα-Ρα, το οποίο καθοδηγούσε ολόκληρο τον πλανητικό ατλάντιο πολιτισμό εκείνη την εποχή, και ως πνευματικά και τεχνικά εξελιγμένα όντα εργαζόσασταν στους μεγάλους αυθεντικούς πρωταρχικούς ατλάντιους ναούς σε υπηρεσία όλων!
Οι περισσότεροι από εσάς έχετε ξεκάθαρες μνήμες σήμερα της εργασίας και της ζωής σε αυτούς τους μεγαλειώδεις όμορφους κρυσταλλικούς ναούς φωτός!
Πολλοί από εσάς θυμάστε να εργάζεστε με θεραπευτικές ενέργειες κρυστάλλων, και άλλοι θυμάστε να κάνετε τεχνικές εργασίες με τους κρυστάλλους.
Οι κύριοι κρύσταλλοι στεγάζονταν σε αυτούς τους μεγαλειώδεις ναούς, κάποιοι από τους οποίους ήταν μαρμάρινοι, άλλοι ήταν από φύλλα κρυστάλλων βηρύλλου, κορουνδίου και αδάμαντα.
Τα θεϊκά σχέδια των ναών αυτών του φωτός μεταφέρθηκαν από την 5η διάσταση από τους Πλειάδιους και άλλους αστρόσπορους που εγκαταστάθηκαν στον πλανήτη εκατομμύρια χρόνια πριν!

Ως μέλη του Άτλα-Ρα, όλοι διατηρούσατε τα υψηλά προαπαιτούμενα της συνείδησης και ήσασταν ικανοί να δονείστε σε πολύ υψηλές συχνότητες συνείδησης, στο επίπεδο της 12ης διάστασης Φωτός και ενέργειας, παραμένοντας πολύ αγνοί και συντονισμένοι με την αληθινή έννοια της «Ενότητας» του δημιουργού/θεού.
Διατηρούσατε ανώτερη διαστασιακή-τηλεπαθητική επαφή με τα εξελιγμένα διαστημικά αδέρφια από τις Πλειάδες, τον Αρκτούρο, την Ανδρομέδα και το Σείριο στα ανώτερα πεδία.
Είχατε τελειοποιήσει, με την αρκτουριανή τεχνολογία, την ικανότητα να αναπτύσσετε κρυστάλλους κάθε δομής και ουσίας, εξαιρετικής ομορφιάς και μεγέθους με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης στους υπόγειους κρυσταλλικούς πυθμένες του Άρκανσας, του Θιβέτ και της Βραζιλίας. Ωστόσο η μεγαλύτερη επιχείρηση σποράς και εξόρυξης κρυστάλλων βρισκόταν στα κρυστάλλινα πεδία του σημερινού Άρκανσας!

Επιλέξατε την περιοχή του Άρκανσας λόγω της ισχυρής ενέργειάς του των γραμμών Λέι και των χιλιάδων τετραγωνικών μιλίων του ανοιχτού χώρου.
Ακόμη και πριν φυτευτεί εκεί το μεγάλο κρυσταλλικό απόθεμα, η δίνη των γραμμών Λέι της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας ήταν τόσο ισχυρή που σας τράβηξε στην περιοχή αυτή, ακριβώς όπως και τους σύγχρονους αστρόσπορους!

Η περιοχή στόχος για την πρωταρχική αυτή επιχείρηση καλλιέργειας και εξόρυξης κρυστάλλων ήταν στο όρος και τη λίμνη Ουατσιτά, στην περιοχή του Ταλιμένα Ριτζ και στις πηγές Εύρηκα στο Άρκανσας. Η ισχυρή και μοναδική ηλεκτρομαγνητική δίνη εκεί δημιουργούσε την τέλεια υπερδιαστασιακή ατμόσφαιρα για την καλλιέργεια εξωτικών κρυστάλλων κουάρτζ.
Στο βασικό νησί της Ατλαντίδας στον Ατλαντικό Ωκεανό, είχε χτιστεί ένα πλανητικό σύστημα πολυδιαστασιακών τούνελ με τη χρήση αρκτούριας τεχνολογίας, το οποίο ξεκινούσε από το αρχηγείο στην Ποσειίδα και διέσχιζε ολόκληρη τη Γη! 
Το μεγαλειώδες αυτό σύστημα τούνελ χρησιμοποιούνταν κατά κύριο λόγο για τη μεταφορά τεράστιων κρυστάλλων, στο μέγεθος μισού ποδοσφαιρικού γηπέδου, από τις περιοχές καλλιέργειας και εξόρυξης προς το κεντρικό νησί.

Ακόμη στις μέρες μας υπάρχει η πύλη εισόδου στο δυτικό άκρο του κρυσταλλικού αποθέματος στο Άρκανσας, στο σύγχρονο Μπέιτσβιλ. Μπορείτε να μπείτε μέσω της εισόδου αυτής και να προχωρήσετε, και αν προχωρήσετε αρκετά θα ανακαλύψετε πως δεν υπάρχει τέλος στο τούνελ αυτό, και ότι θα μπορούσατε κυριολεκτικά να βγείτε στην άλλη άκρη του κόσμου.
Η είσοδος αυτή συνδέεται επίσης με αυτό που ονομάζεται Έσω Γη και Αγκάρθα! Κοντά στην επιφάνεια αυτών των εισόδων θα βρείτε σίγουρα κρυστάλλους τηγμένους με καθαρό χρυσάφι και ασήμι, διαμάντια και άλλα εξωτικά στοιχεία υψηλής περιδίνησης που αψηφούν τους νόμους της φυσικής!

Μία άλλη τέτοια είσοδος στην Έσω Γη βρίσκεται στο σπήλαιο Μαμούθ στο Κεντάκι. Μια ενδιαφέρουσα πλειάδια σημείωση είναι πως όλες οι είσοδοι στην Έσω Γη σε όλο τον κόσμο βρίσκονται ακριβώς επάνω στις ισχυρότερες γραμμές Λέι, καθώς και απ΄ ευθείας επάνω από τα υποστρώματα των ατλάντιων κρυστάλλων!

Καθώς οι εμφυτευμένοι κρύσταλλοι του Άρκανσας μεγάλωναν και ωρίμαζαν,  τους εξορύσσατε  και τους φέρνατε στο κεντρικό νησί στον Ατλαντικό. Οι πιο εξελιγμένοι, σύνθετοι και όμορφοι κρύσταλλοι στη Γη εκείνη την εποχή βρίσκονταν στο κεντρικό νησί της Ατλαντίδας.
Ίσως θυμάστε πόσο γοητευτικοί και ενεργειακοί ήταν αυτοί οι καλοήθεις κρύσταλλοι! Φανταστείτε έναν θεαματικό βιολετί ή ροζ κρύσταλλο διαποτισμένο με διαμάντια, χρυσάφι και ασήμι που ζυγίζει μέχρι και 15 τόνους! Για κάτι τέτοιο μιλάμε!

Θυμάστε τους εννέα κύριους κρυστάλλους που ήταν τοποθετημένοι γύρω στο νησί;
Ήταν περίπου 15 μέτρα ψηλοί, ο καθένας διαφορετικό χρώμα, και διάφανοι σαν χρωματιστά παγάκια! Όταν εμποτίζονταν με φως υψηλών συχνοτήτων, κάθε ένας από αυτούς τους εξωτικούς κρυστάλλους εξέπεμπε μια απίστευτη και υπέροχη αύρα ενέργειας που γινόταν ορατή και αισθητή χιλιόμετρα μακριά!
Οι κρύσταλλοι αυτοί ενεργοδοτούσαν κάθε πτυχή του ατλάντιου πολιτισμού, συμπεριλαμβάνοντας τον ηλεκτρισμό, τις επικοινωνίες, τους υπολογιστές, τα εργαλεία, τα ταξίδια, τις θεραπείες και πολλές άλλες εξωτικές τεχνολογίες που μέχρι σήμερα δεν έχουν ξαναανακαλυφθεί!

Θυμάστε πως η Ποσειίδα ήταν η πρωτεύουσα της Ατλαντίδας, και ονομαζόταν Σμαραγδένια Πόλη, κάτι που προέκυπτε από έναν θαυμαστό πράσινο σμαραγδένιο κρύσταλλο που φώτιζε ολόκληρη την πόλη!

Όπως γνωρίζετε, μεγάλη καταστροφή θα έπεφτε στη χρυσή φυλή της Ατλαντίδας. Ως μέλος του Ιερατείου Άλτα-Ρα είχατε επίγνωση του τι ερχόταν και εκείνη τη στιγμή η βασική σας ανησυχία ήταν να μπορέσετε να συντηρήσετε την ατλάντια γνώση που ήταν αποθηκευμένη στους  μεγάλους κρυστάλλους, τοποθετώντας τους κρυστάλλους σε ασφαλές σημείο όπου θα μπορούσατε να τους επανενεργοποιήσετε κάποια στιγμή στο μέλλον.
Εβδομάδες μόνο πριν τη μεγάλη καταστροφή της Ατλαντίδας και πριν τον μεγάλο κατακλυσμό που χτύπησε τη Γη, τοποθετήσατε τους ατλάντιους κυρίαρχους κρυστάλλους μερικά χιλιόμετρα κάτω από το έδαφος του Άρκανσας και τους κλειδώσατε με μια διαστασιακή κλειδαριά για ασφάλεια.

Οι μεγαλειώδεις αυτοί θησαυροί τοποθετήθηκαν μακριά από την πρόσβαση των σημερινών εξορύξεων εσκεμμένα.

Επτά από τους Κυρίαρχους κρυστάλλους και δύο από τους δευτερεύοντες επανατοποθετήθηκαν στα ογκώδη συστήματα μεταφοράς στα υπόγεια τούνελ με βοήθεια από τον Σείριο Β. Τρεις Κυρίαρχοι κρύσταλλοι μεταφέρθηκαν στα ατλάντια πεδία κρυστάλλων του Άρκανσας, δύο Κυρίαρχοι κρύσταλλοι μεταφέρθηκαν στις υπόγειες φάρμες κρυστάλλων της Βραζιλίας στις περιοχές Μπαΐα και Μινάς Ζεράις, ένας μεταφέρθηκε στο υπόγειο ρήγμα κάτω από το όρος Σάστα και ο κρύσταλλος της Μεγάλης Φλόγας τοποθετήθηκε υπογείως στη θάλασσα των Σαργασσών, βαθιά κάτω από το Μπίμινι. Οι δύο δευτερεύοντες κρύσταλλοι από το νησί του Ογκ μεταφέρθηκαν στα ρήγματα κάτω από την περιοχή του Τιαχουανάκο, στη Βολιβία, κοντά στη λίμνη Τιτικάκα.

Τρεις ατλάντιοι κρύσταλλοι σοφίας και θεραπείας που κάποτε εξέπεμπαν μεγαλειώδες φως και ουράνια ενέργεια στο ναό της Θεραπείας, στο ναό του Ενός και στο ναό της Γνώσης στην Ποσειίδα, τοποθετήθηκαν σε ασφαλές σημείο στα ατλάντια πεδία κρυστάλλων του Άρκανσας.
Οι τρεις κρύσταλλοι που τοποθετήθηκαν στο Άρκανσας είναι συντονισμένοι σε ένα σύστημα που περιλαμβάνει τους εναπομείναντες πέντε Κυρίαρχους κρυστάλλους που είναι τοποθετημένοι στη Βραζιλία, στο Σάστα, στο Μπίμινι και τους δύο αρκτουριανούς κρυστάλλους τοποθετημένους κάτω από τη λίμνη Τιτικάκα. Αυτοί είναι εξειδικευμένοι κρύσταλλοι σοφίας, θεραπείας, ενέργειας και μεταφοράς, και χρησιμοποιούνταν στο ναό της Θεραπείας, το ναό του Ήχου και του Φωτός, το ναό της Γνώσης, το ναό του Ενός, το ναό του Θωθ, το ρουμπινένιο ναό της Φωτιάς και το ναό της Αναγέννησης.

Οι κρύσταλλοι που είναι τοποθετημένοι υπόγεια από τους αρχαίους Ατλάντιους στο Άρκανσας, είναι απίστευτων διαστάσεων και εξαιρετικά μαγευτικοί σε ομορφιά, αποπνέουν τέλεια συμμετρία και εκπέμπουν ένα εσωτερικό θεσπέσιο φως!

Οι εξώκοσμοι αυτοί κρύσταλλοι δονούνται σε συχνότητες από την 5η διάσταση και επάνω, και εμπεριέχουν μεγαλύτερη ισχύ από οποιοδήποτε αντικείμενο στη Γη! Υπάρχουν πάμπολλα χιλιόμετρα σπηλαίων κρυστάλλων στα βουνά του Άρκανσας που στεγάζουν κάποιους από τους πιο εξωτικούς και ισχυρούς κρυστάλλους κουάρτζ στον κόσμο.
Τα γιγάντια αυτά πολύτιμα πετράδια είναι αρκτουριανής και σειριακής κατασκευής, ένα ζωντανό αμάλγαμα πολλών κρυσταλλικών δομών εμποτισμένων με ένα κράμα πλατίνας και χρυσού.

Οι τρεις τεράστιοι ατλάντιοι κρύσταλλοι τοποθετήθηκαν βαθιά στο γήινο φλοιό στη γη του Άρκανσας 12.000 περίπου χρόνια πριν, εκτός εμβέλειας οποιασδήποτε σύγχρονης επιχείρησης εξόρυξης. Άλλο ένα ίζημα 8 χιλιομέτρων του μεγάλου κατακλυσμού σκέπασε αμέσως μετά την περιοχή αυτή.

Αν μπορούσατε να δονηθείτε σε αρκετά υψηλή συχνότητα ώστε να ανοίξετε την διαστασιακή κλειδαριά, και εάν μπορούσατε να σκάψετε αρκετά βαθιά, θα τα βρίσκατε όλα εκεί ακριβώς που τα αφήσατε!

Παρεμπιπτόντως, ολόκληρος ο πλανήτης σκεπάστηκε με το ίδιο αυτό ίζημα λάσπης των 8 χιλιομέτρων μετά το μεγάλο κατακλυσμό, κι αυτός είναι ο λόγος που δύσκολα μπορούν αν ανευρεθούν τα περισσότερα προηγμένα κτίσματα που υπήρχαν στη Γη πριν από 12.000 χρόνια.
Υπάρχουν κτίρια που ήταν χτισμένα από διαφορετικές ανθρωποειδείς ράτσες σε όλη τη γη, μεγάλα όσο μία πόλη, που θα ζάλιζαν όποιον τα έβλεπε με την εμφάνιση και το σχεδιασμό τους! Εκατομμύρια από αυτές τις γιγάντιες κατασκευές  και όλων των ειδών προηγμένες τεχνολογίες και αντικείμενα θάφτηκαν βαθιά κάτω από τη Γη από τουλάχιστον 8 χλμ λάσπης Νιμπίρου.

Το κρυσταλλικό πεδίο του Άρκανσας-Ατλαντίδας περιέχει μοναδικούς συνδυασμούς αποθεμάτων μαγνητικών μετάλλων, υδροφόρου ορίζοντα και διαμαντιών, τα οποία λειτουργούν σε συνεργασία με τα κουάρτζ που εμφυτεύθηκαν αρχικά εκεί. Λόγω αυτής της ενεργειακής ανάμιξης, η κρυσταλλική δίνη του Άρκανσας είναι η πιο ισχυρή στον κόσμο όσον αφορά τη δραστικότητα και τη χρησιμότητα αυτού του πεδίου πύλης της δίνης.

Οι ατλάντιοι κρύσταλλοι έχουν εκατομμύρια ιδιότητες, ειδικά όταν συνδυάζονται με μαγνήτες.

Οι ιδιότητες αυτές παραμένουν άγνωστες στους σύγχρονους επιστήμονες. Ο μαγνητίτης βρίσκεται σε αφθονία στη Γη, αλλά μαγνητικά μέταλλα που εμφανίζουν εγγενή πολικότητα είναι αρκετά σπάνια. Μία από τις σημαντικότερες συγκεντρώσεις μαγνήτη εγγενούς πολικότητας βρίσκεται στο κέντρο των κουάρτζ της κρυσταλλικής δίνης στο Μάγκνετ Κοβ του Άρκανσας, κοντά στις θερμές πηγές.
Το κρυσταλλικό κουάρτζ είναι πολυδιαστασιακό, και όταν αναμιγνύεται με κάποιες μαγνητικές ιδιότητες δημιουργεί αυτό που ονομάζεται αστροπύλες και σκουληκότρυπες στο διάστημα. Αυτές επί του παρόντος εμφανίζονται περιοδικά, εμφανίζονται κι εξαφανίζονται σε τυχαίες σχισμές πάνω από την επιφάνεια της Γης στην κρυσταλλική δίνη.

Η κρυσταλλική ενέργεια είναι μια πηγή ισχύος παντοδύναμη, που έχει συνέπειες πολύ πέρα της τωρινής κατανόησης της ανθρωπότητας.
Η κρυσταλλική δομή σχηματίζεται από μια ουσία συχνοτικής φωτεινής δόνησης που είναι πολυδιαστασιακή και συναφής, υπάρχει στην ύλη και στην αντιύλη. Είναι η ουράνια πινακίδα που παραθέτει όλη την εκδήλωση της δημιουργίας, και σχηματίζει την ίδια τη σύνθεση του μάτριξ κάθε πεδίου της ύπαρξης. Είναι το ένζυμο της μεταγωγής της πραγματικότητας και η πηγή της ζωτικότητας της θεϊκής σκέψης που σχηματίζει το ίδιο το σύμπαν.

Οι τρεις ατλάντιοι κύριοι κρύσταλλοι που θάφτηκαν στα βουνά του Άρκανσας δημιουργούν την πιο ισχυρή ηλεκτρομαγνητική δίνη στη Γη και υφίστανται σε αυτό που μπορεί να ονομαστεί ενδογενές διάστημα σε μια συχνότητα παράλληλης υπερδιαστατικότητας.
Μια πολύ σπάνια μορφή του ευγενούς μετάλλου χρυσού είναι παρούσα στα βαθύτερα υποστρώματα των κρυστάλλων κουάρτζ κάτω από το Άρκανσας.

Είναι η μορφή ενός μοναδικού, κρυσταλλικού ήλεκτρου.

Οι γήινοι γεωλόγοι γνωρίζουν καλά πως ο χρυσός συχνά παρουσιάζεται σε κρυσταλλικά κουάρτζ, αλλά έως τώρα δεν έχουν εξερευνηθεί τα κβαντικά πεδία που δημιουργείται ο οκτάεδρος κρυσταλλικός χρυσός ήλεκτρο.
Υπάρχουν επίσης χιλιάδες τετραγωνικών χιλιομέτρων από κουάρτζ και πυρίτιο σε βαθύτερα επίπεδα που τήκονταν με ασήμι και χρυσό και μονοατομικά στοιχεία λόγω της τεράστιας θερμότητας και πίεσης στον φλοιό.

Μικρά σπάνια τεμάχια αυτού του εξωτικού υλικού βγαίνουν στην επιφάνεια μέσω των σωλήνων κιμπερλίτη.

Οι κρύσταλλοι του μεγάλου ατλάντιου ναού που είναι τοποθετημένοι κάτω από τη γη του Άρκανσας είναι ουσιαστικά ένα συγχωνευμένο κράμα κουάρτζ, ασημιού και χρυσού. Δημιουργήθηκαν με τεχνολογία εξώκοσμη. Η συχνότητα του κρυσταλλικού χρυσού ήλεκτρου είναι ικανή να συνδυαστεί με συγκεκριμένους τύπους κουάρτζ υψηλής συχνότητας και να ενεργοποιήσει το «λύγισμα και πλάσιμο» διαστασιακών πεδίων μέσω μιας ηλεκτρο-αλχημικής διαδικασίας που μεταμορφώνει την ατομική δομή.

Οι Κυρίαρχοι κρύσταλλοι κάτω από το Άρκανσας έκτοτε έχουν μεταδώσει τη δόνησή τους στα ενδογενή κουάρτζ της περιοχής και οι τρεις Κυρίαρχοι κρύσταλλοι που περιέχουν ένα συγχωνευμένο κράμα χρυσού ανώτερης διάστασης έκτοτε έχουν διανθίσει τα φυσικά σχηματιζόμενα κουάρτζ με αυτές τις ιδιότητες εξωτικών στοιχείων!

Οι κρύσταλλοι των βουνών του Άρκανσας φέρουν μία μοναδική αρμονική, που είναι ιδιαίτερα ισχυρή.

Όλοι οι κρύσταλλοι είναι ζωντανοί, με την πραγματική έννοια, και έχουν δομημένη συνείδηση και αυτό-επίγνωση, αλλά ο καθένας φέρει μοναδικά και ειδικά στοιχειακά μοτίβα.

Η ισχυρή αυτή αρμονική έχει σχηματιστεί από τη συγκέντρωση του ηλεκτρισμού και του μαγνητισμού που εκπέμπονται από τη διασταύρωση των γραμμών Λέι στο Άρκανσας, και όπως γνωρίζετε ο ηλεκτρισμός και ο μαγνητισμός είναι συστατικά του Φωτός!
Το φάσμα του ορατού φωτός δεν είναι παρά ένα μικρό τμήμα σε σύγκριση με το μεγαλειώδες γεωμετρικό Φως του ανώτερου φάσματος.

Αυτοί οι απίστευτοι κρύσταλλοι εκπέμπουν Φως 5ης διάστασης φάσματος ΓΑΜΜΑ!
Δεν έχετε ιδέα τι ενέργεια είναι ικανοί να παράξουν.

Βλέπετε, η χρήση των μαγνητικών ενεργειών μαζί με το αιθερικό φως, το φως πάνω και κάτω από το ορατό φάσμα, το φως που αναφέρεστε ως υπεριώδες και γάμμα, είναι αυτή που περιορίζει και ενισχύει τους κρυστάλλους.
Αυτό είναι ένα από τα αρχαία μυστικά της αλτάντιας τεχνολογίας κρυστάλλων που θα επανέλθει πλήρως στη συνειδητή σας μνήμη στο κοντινό μέλλον!

Η ενέργεια των κρυσταλλικών πεδίων του Άρκανσας είναι σε ανώτερη διάσταση από αυτή του πολυδιαστασιακού οκτάεδρου που σχηματίστηκε στα επίπεδα της 9ης έως 12ης διάστασης!
Η ενέργεια μετασχηματίζεται από εξάγωνη του κουάρτζ σε οκτάεδρη του χρυσού, κουάρτζ και αδάμαντα.
Τα διαμάντια προβάλλουν και την οκτάεδρη και τη δωδεκάεδρη γεωμετρία, και οι ηφαιστειακοί σωλήνες κιμπερλίτη στο Άρκανσας που φέρουν την ενέργεια του διαμαντιού μεταμορφώνουν τον κύβο σε οκτάεδρο.

Ο εξάεδρος κύβος είναι περίκλειστος στο οκτάεδρο.

Σπουδαίοι μας,

ορίστε η μνήμη που ενεργοποιούμε…

20.000 γήινα χρόνια πριν, δώσατε έναν ιερό και άθραυστο όρκο στο αγγελικό συμβούλιο του Άτλα-Ρα, και κρατήσατε τον όρκο σας μέχρι σήμερα!
Εκείνες τις ημέρες ορκιστήκατε να σώσετε τη γνώση και κρατήσατε το λόγο σας!
Ορκιστήκατε να σώσετε τους κρυστάλλους, καθώς περιείχαν τη δύναμη του σύμπαντος, και κρατήσατε το λόγο σας!
Ορκιστήκατε να βοηθήσετε όλα τα πλάσματα της Γης στην ανάληψή τους στα ανώτερα πεδία, και κρατήσατε το λόγο σας!
Ορκιστήκατε εκείνες τις μοιραίες ημέρες στην Ατλαντίδα, μπροστά στους θεϊκούς αδερφούς και αδερφές σας, πως θα επιστρέφατε στο μέλλον, θα επανενεργοποιούσατε τους θαυμαστούς και ισχυρούς ατλάντιους Κυρίαρχους κρυστάλλους και πως θα ξανακάνατε τον κόσμο αυτό Παράδεισο, όπως πάντα προοριζόταν να είναι!

Θα μπορούσε κάποιος να πει «Είναι αλήθεια όλα αυτά; Πώς γίνεται; Πώς θα κάνω κάτι τέτοιο; Δε θυμάμαι πώς να ενεργοποιώ τους κρυστάλλους!»

Κι εμείς λέμε «Αν όχι εσείς, τότε ποιος;»

«Ήσασταν οι αρχικοί προγραμματιστές αυτών των φανταστικών κρυστάλλων και ουσιαστικά είστε οι μόνοι που γνωρίζετε πώς να τους ενεργοποιήσετε!
Ξέρετε μέσα σας πως οι ίδιο οι κρύσταλλοι έχουν αρχίσει και σας μιλάνε, σας υπενθυμίζουν και σας προετοιμάζουν!
Το ξέρουμε γιατί μιλάνε και σε εμάς!
Δεν τους ακούσατε να λένε “συντονιστείτε μαζί μας με τη νέα υψηλότερη συνείδησή σας και παρακολουθήστε τι θα συμβεί”!»

Αγαπημένοι,

η επιστήμη και μαγεία της ατλάντιας τεχνολογίας κρυστάλλων έχει ξεχαστεί πολύν καιρό, από τις αρχαίες ημέρες της Ατλαντίδας, αλλά στην τελευταία σας ενσάρκωση το DNA σας έχει εξελιχθεί σε μια ανώτερη κατάσταση ύπαρξης, όπου όλη η γνώση η διαφυλαγμένη στα κρυσταλλικά ακασικά αρχεία, τη ζωντανή βιβλιοθήκη, τώρα αρχίζει να ρέει μέσω της ύπαρξής σας!

Η πληροφορία είναι όλη εδώ και η γνώση επίσης, κι εσείς έχετε όλες τις ικανότητες τώρα να συντονιστείτε με αυτά και να τα διαβάσετε!
Οι αστρόσποροι της Ατλαντίδας στη Γη σήμερα, με τον επαρκή δείκτη φωτός όντως μπορούν να νιώσουν την ενέργεια αυτών των ζωντανών Κυρίαρχων κρυστάλλων, να συνδεθούν μαζί τους σε ανώτερη λειτουργία συνείδησης και να αρχίσουν να λαμβάνουν τους υψηλής δόνησης φωτεινούς κώδικες!

Σας υποσχόμαστε πως όταν το κάνετε, η δόνησή σας θα φτάσει στα ύψη!

Αυτοί είναι οι λόγοι που έχετε τόσο στενή σύνδεση με τους κρυστάλλους, σπουδαίοι μας, και τώρα είναι ώρα να σας δοθούν όλα τα τεχνικά μυστικά τους.
Δε χρειάζεται να πάτε να σκάψετε για τους Κυρίαρχους κρυστάλλους στα κρυσταλλικά πεδία του Άρκανσας, όχι ακόμη, καθώς οι Πλειάδιοι και οι Αρκτούριοι έχουν τον πλήρη έλεγχό τους, και σύντομα θα τους δείτε και θα τους αγγίξετε ξανά, το υποσχόμαστε!
Τα μπλε πλάσματα εξακολουθούν να φυλάνε τα τούνελ του Άρκανσας μέχρι σήμερα, και την κατάλληλη στιγμή θα βγάλουμε τα πολύτιμα πετρώματα από το έδαφος.

Αυτή θα είναι ημέρα μεγάλου εορτασμού!

Καθώς αρχίζει να ρέει η προγραμματισμένη φωτεινή πληροφορία από τους ατλάντιους Κυρίαρχους κρυστάλλους στη συνείδησή σας, θα αρχίσετε να θυμάστε όλο και περισσότερα σχετικά με το πώς λειτουργούν τα άτομα και τα στοιχεία, και με τον καιρό θα δείτε ξανά πόσο εύκολο είναι να χειρίζεστε την ύλη, το χώρο και το χρόνο!
Θα θυμηθείτε πώς να συνδυάζετε τη συνείδηση με αυτούς τους υπέροχους κρυστάλλους για να εκδηλώνετε οτιδήποτε!
Θα ενθυμηθείτε πώς χρησιμοποιώντας αρχαία κρυσταλλική τεχνολογία μπορείτε να ταξιδεύετε εύκολα και ακαριαία ανάμεσα σε δύο σημεία μέσα στο χρόνο και προς τις δύο κατευθύνσεις και μέσα από όλο το διάστημα!

Οι Κυρίαρχοι κρύσταλλοι θα αποκαλύψουν ξανά πώς δουλεύουν οι ενισχυτές βαρύτητας, συνδυάζοντας κάποια εξωτικά αλλά φυσικά στοιχεία για να δημιουργηθεί αντιύλη που κυριολεκτικά λυγίζει το χώρο και το χρόνο!

Η μνήμη της γνώσης του πώς το ζευγάρωμα των κρυστάλλων με εξωτικές καταστάσεις ύλης μπορεί να δημιουργήσει την ισχύ ενός άστρου θα σας αποκαλυφθεί και πάλι από τους ίδιους τους κρυστάλλους!
Όλα αυτά θα τα ενθυμηθείτε, φυσικά σταδιακά και καθώς και όσο η δόνησή σας το επιτρέπει!

Εσείς, σπουδαίοι μας, είστε οι Μεγάλοι Διαφυλαχτές των Ιερών Κρυστάλλων της Ατλαντίδας και βρίσκεστε όλον αυτόν τον καιρό σε ένα μονοπάτι να ξαναξυπνήσετε αυτό το αρχαίο κομμάτι του εαυτού σας, ώστε να μπορέσετε ξανά να ακμάσετε στη Χρυσή Εποχή, και αυτή τη φορά για τα καλά!

Μαζί οι 4,5 δις αστρόσποροι της Γης, από καθαρή καλοπροαίρετη δύναμη συνείδησης, θα ενεργοποιήσουν ξανά το κρυσταλλικό πλέγμα του πλανήτη Γη για το κοινό καλό όλων των πλασμάτων που πασχίζουν σε αυτό τον κόσμο!

Σας ευχαριστούμε για την πνευματική εργασία που κάνετε και που ήρθατε στη Γη αυτή την εποχή να βοηθήσετε!

Μέρα με τη μέρα ανερχόσαστε εσωτερικά, επιστρέφετε στην ανώτερη φύση σας, και σύντομα θα λάβετε πάλι τη θέση σας ως τα πλάσματα της λαμπερής φυλής που περπάτησαν με τους θεούς στη Γη!

Θεϊκές ευλογίες και με τη βοήθεια του θεού!

Michael και οι Πλειάδιοι

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σας αρέσει η δουλειά μας; Κεράστε μας έναν καφέ! paypal: paypal.me/EternalNowblog

3 comments

  1. Λυπαμαι πολυ γιατι το αθρο αν και μαγευτικο ειναι εχθρικο..
    Λυπαμαι πολυ γιατι οι ατλαντες εχουν αλλοιωθει υπο την επήρεια των ερπετοειδων και ειναι εχθροι της ανθρωποτητας…
    Λυπαμαι πολυ γιατι το αθρο ειναι ανθελληνικο και απευθύνεται σε προβατα.
    Με χαρα σας υπενθυμιζω οτι το DNA μας ειναι και θα παραμεινει Ελληνικο δηλαδη φωτεινο..

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s