Το Σύστημα των 12 Τσάκρα

Οι Πλειάδιοι μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Τα κύματα παλλόμενων ενεργειών είναι η πηγή ζωτικότητας του σύμπαντος, και παρόλο που φαίνεται να είμαστε μορφολογικά συμπαγείς, είμαστε φτιαγμένοι από δονούμενες ενέργειες που κυματίζουν μέσα και έξω από το σώμα μας ως κύματα φωτός που χορεύουν. Η σύνθεση της ύπαρξής μας είναι πολύ μεγαλύτερη από ό, τι συνειδητοποιούμε. Οι πόρτες που είναι γνωστές ως τσάκρα χρησιμεύουν ως μη φυσικά ανοίγματα ή πύλες προς το πεδίο της ταυτότητάς μας, μέσω του οποίου οι λεπτές ενεργειακές δυνάμεις – η αιθερική ενέργεια ή qi (τσι) ή κοσμική ακτινοβολία – εισέρχονται και εξέρχονται τόσο στις φυσικές όσο και στις μη φυσικές εκδοχές του σώματος. Υπάρχουν επτά μεγάλα κέντρα που συνδέονται με το φυσικό σώμα και πέντε που υπάρχουν πέρα από τη φυσική μορφή, επεκτείνοντας την ταυτότητα και τη σύνδεσή μας με τον ιστό της ύπαρξης στα βάθη του σύμπαντος.

Τα επτά τσάκρα στο φυσικό σώμα αντιστοιχούν στους αδένες του ενδοκρινικού συστήματος, το οποίο κατευθύνει μια μεγάλη εσωτερική φαρμακοποιία ενζύμων, ορμονών και περίπλοκης χημικής νοημοσύνης που, μαζί με το νευρικό σύστημα, βοηθά στη διαχείριση των πολυάριθμων λειτουργιών του σώματος. Κάθε τσάκρα χρησιμεύει ως κέντρο νοημοσύνης για την επεξεργασία της κοσμικής ενέργειας στον κόσμο της φυσικής ύλης και μπορεί να απεικονιστεί ως περιστρεφόμενο καλειδοσκόπιο χρωμάτων, φωτός, συμβόλων και ήχου.

Τα μαθήματα ζωής εκτυλίσσονται σε συγκεκριμένο τομέα εστίασης και ανάπτυξης, που συνδέεται με συγκεκριμένο ενεργειακό κέντρο. Η ατμόσφαιρα είναι ζωντανή, με ενεργειακές δυνάμεις ζωτικής σημασίας, και αν τα τσάκρα μας είναι ανοιχτά, η ενέργεια θα ρέει μέσα και έξω από το σώμα μας, βοηθώντας μας να διατηρήσουμε την πνευματική διαύγεια, τη συναισθηματική ισορροπία, τη σωματική υγεία και την πνευματική ανανέωση. Οι πεποιθήσεις, οι συμπεριφορές και οι ερμηνείες της ζωής μας καθορίζουν πόσο ανοιχτές ή κλειστές είναι αυτές οι πόρτες. Ο φόβος συστέλλει τα κέντρα, ενώ η αναπνοή, η ομορφιά, η αγάπη και το γέλιο τα επεκτείνουν.

Το άνοιγμα των τσάκρα σας είναι σα να κάνουμ στο σπίτι μας γενική καθαριότητα εν όψει άνοιξης. Η ροή ενέργειας μέσα στο σώμα θα φέρει στην επιφάνεια τα κρυμμένα ζητήματα που ελέγχουν τη ζωή μας και παρόλο που η αντιμετώπιση αυτών των βαθιών εσωτερικών πεποιθήσεων μπορεί να είναι δύσκολη, είναι επίσης και πολύ απελευθερωτική, εφόσον τελικά καθαρίζουμε όλα αυτά που μας κρατούν πίσω. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το Τώρα για να φέρουμε αυτό το έργο εις πέρας. Η πλήρης αντιμετώπιση της αλήθειας μας, ανοίγοντας τα τσάκρα μας και επιτρέποντας στις κοσμικές ενέργειες να ρέουν μέσα στο σώμα μας γεμάτες πληροφορίες και γνώση, σαν ένα φρέσκο δροσερό ρεύμα κρυστάλλινου νερού από το οποίο αναβλύζει η ζωτική ενέργεια, τελικά θα αναζωογονήσει το πνεύμα μας και θα ενδυναμώσει τη ζωή μας.

Το Πρώτο Τσάκρα

Το πρώτο τσάκρα βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης, η οποία φιλοξενεί μια φλογερή ενέργεια που μοιάζει με φίδι γνωστή ως Κουνταλίνι. Αυτή είναι η έδρα της δύναμής μας, όπου τα κύρια διδάγματα που πρέπει να διερευνηθούν είναι τα βασικά ζητήματα της ταυτότητας και της επιβίωσης. Οι άνθρωποι ενδέχεται να περάσουν μια ολόκληρη ζωή παλεύοντας με τα μαθήματα που βασίζονται στις διδασκαλίες τις σχετιζόμενες με το ριζικό κέντρο αυτό. Οι μεγάλοι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι σημαντικές θέσεις στην κοινωνία μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά το είδος της προσωπικότητάς μας, η ποιότητα των σχέσεών μας με την οικογένεια και τους φίλους μας καθώς και οι αρετές που ενσωματώνουμε είναι αυτά που καθορίζουν την ταυτότητά μας. Όταν εμπιστευόμαστε και αγαπάμε τον εαυτό μας, η ενέργεια εισέρχεται μέσω του πρώτου τσάκρα και ενισχύει την αυτοεκτίμησή μας, μεταμορφώνοντας τον αρχέγονο φόβο της επιβίωσης. Η κυριαρχία στην ενέργεια του κάθε τσάκρα περιλαμβάνει την ανάληψη των προσωπικών ευθυνών της ζωής μας. Η αναγνώριση των μαθημάτων που αντιστοιχούν στο κάθε ένα από τα τσάκρα απελευθερώνει το δρόμο για να μπορέσουν οι κοσμικές ενέργειες να συνδέσουν όλα τα κέντρα που μας συνδέουν με τον ιστό της ύπαρξης.

Το Δεύτερο Τσάκρα

Το τσάκρα νούμερο δύο είναι η πύλη της σεξουαλικότητας και της δημιουργικότητας, και σε αυτό το κέντρο επίσης ενδέχεται οι άνθρωποι να περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους παλεύοντας να μάθουν τα μαθήματα που συνδέονται με αυτές τις ισχυρές ενέργειες. Όλοι συναντούν την ακατέργαστη δύναμη της σεξουαλικής ενέργειας, αλλά πολύ λίγοι κατανοούν τις βαθιές ψυχικές και πνευματικές ανταλλαγές που συμβαίνουν όταν λαμβάνουμε μέρος σε ερωτική οικειότητα. Η σεξουαλική έκφραση αναδεικνύει τα μαθήματα και τις εμπειρίες του πάθους και της ευχαρίστησης· είναι επίσης η σύνδεση με τους προγόνους μας και το κέντρο για την δόμηση της οικογένειας. Το δεύτερο τσάκρα μας χρησιμεύει ως το άνοιγμα μέσω του οποίου οι συχνότητες της ταυτότητάς μας συγχωνεύονται με τις συχνότητες του συντρόφου μας για να συνυφαστούν δημιουργικά. Ουσιαστικά, μέσω της σεξουαλικής οικειότητας λαμβάνουμε το ενεργητικό πεδίο του άλλου ατόμου και αν εμπλέκεται εξαπάτηση ή δεν υπάρχει αγάπη, η αρνητική επίδραση από την ερωτική πράξη μπορεί να είναι ψυχικά, συναισθηματικά, διανοητικά και σωματικά εξουθενωτική. Ωστόσο, με αγάπη και σεβασμό, μπορούμε να εκτιναχθούμε με συναισθήματα ευδαιμονίας στα μυστήρια του σύμπαντος. Όλοι αντιμετωπίζουν την πρόκληση του μαθήματος πώς να τιμούν τη σεξουαλική ενέργεια.

Εάν βρισκόμαστε σε κατάσταση συνεχούς φόβου με θέματα που αφορούν την επιβίωσή μας και τη σεξουαλικότητά μας, τότε θα κολλήσουμε στην ανακύκλωση των μαθημάτων που αφορούν τα δύο κάτω τσάκρα. Επειδή το δεύτερο τσάκρα αποπνέει τη δύναμη της ζωής, είναι το σημείο όπου εξαϋλωμένες οντότητες συχνά προσκολλώνται στο φυσικό σώμα. Αυτές οι μη φυσικές ενέργειες θα τρέφονται στη συνέχεια από την ενέργεια που φοβόμαστε να κυριαρχήσουμε, η οποία, με τη σειρά της, δεν θα είναι ποτέ πλήρως ελεύθερη να ανέλθει μέσω της σπονδυλικής στήλης και να συνδέσει τα κατώτερα τσάκρα με όλα τα άλλα κέντρα. Για να ανοίξουμε πλήρως το δεύτερο τσάκρα μας, πρέπει να τιμήσουμε την ικανότητά μας να φέρουμε ζωή στον κόσμο και να αποδεχτούμε την ευθύνη των ερωτικών μας δραστηριοτήτων. Η σεξουαλική μας ταυτότητα μας δίνει τη δυνατότητα στη φυσική πραγματικότητα να χτίζουμε γέφυρες αγάπης και πνευματικής επίγνωσης μεταξύ φυσικής και μη φυσικής πραγματικότητας.

Το Τρίτο Τσάκρα

Το τρίτο τσάκρα, ή ηλιακό πλέγμα, χρησιμεύει ως κέντρο της αίσθησης, της διαίσθησης και της θέλησης, ενεργώντας ως εγκέφαλος στην κοιλιά μας. Ο συντονισμός με τις δραστηριότητες και την περισυλλογή του κέντρου αυτού είναι ζωτικής σημασίας για τη λήψη αποφάσεων, επειδή το σώμα μας φέρει μια τράπεζα εσωτερικής γνώσης σχετικά με τη ζωή μας, τα γεγονότα αυτού του κόσμου και το άπειρο. Πρέπει να μάθουμε να δίνουμε προσοχή στο σώμα μας και να αναγνωρίζουμε τα συναισθήματα που είναι καταγράφονται στο ένστικτό μας. Αναγνωρίζοντας το σκοπό και τη λειτουργία του τρίτου μας τσάκρα, μπορούμε άμεσα να αντιληφθούμε τις λεπτές αποχρώσεις των περισσότερων καταστάσεων τιμώντας τα συναισθήματά μας ως πολύτιμη πηγή πληροφορίας για τη διάκριση της πραγματικότητας.

Το Τέταρτο Τσάκρα

Το κέντρο της καρδιάς, ή τέταρτο τσάκρα, βρίσκεται στο μέσο του φυσικού σώματος και εξισορροπεί όλα τα τσάκρα πάνω και κάτω από αυτό με μαθήματα που αφορούν τη συναισθηματική νοημοσύνη. Σε αυτό το κέντρο μπορούμε να αποκλείσουμε τη ζωή ή να ανθίσουμε εντελώς με συμπόνια, γιατί αυτό είναι το μέρος όπου μπορούμε να αναγνωρίσουμε ένα άλλο ον ως έκδοση του εαυτού μας. Η συμπόνια είναι ένα πολύ εξελιγμένο συναισθηματικό επίτευγμα που ανοίγει το σώμα μας για να συνδεθεί με το σύμπαν σε ένα βαθύ πνευματικό επίπεδο. Μερικές φορές το άνοιγμα της καρδιάς μπορεί να είναι τρομακτική εμπειρία, επειδή ίσως αισθανθούμε εκτός ελέγχου όταν η καρδιά μας είναι ορθάνοιχτη και κατακλυζόμαστε από ενσυναισθητικές πληροφορίες. Αυτό το κέντρο μεγάλης γνώσης μπορεί να προσφέρει τόσο αποκαρδιωτικές όσο και συναρπαστικές εμπειρίες. Η αγάπη κυβερνά την καρδιά, και δικαίως. Η πραγματική δοκιμασία που προσφέρει η ζωή στη Γη είναι η ευκαιρία να περάσουμε όλα όσα συναντάμε μέσα από το τσάκρα της καρδιάς μας, αναγνωρίζοντας τη θαυμαστή ποικιλία της ζωής χωρίς κριτική. Συχνότατα το κέντρο της καρδιάς εμποδίζεται λόγω ενός καλλιεργημένου φόβου που μας κάνει να είμαστε προσεκτικοί με αυτή την ισχυρή ψυχική σύνδεση. Όταν η καρδιά είναι κλειστή, είναι ευκολότερο να προκαλέσουμε βλάβη ή να εξαπατήσουμε τους άλλους, επειδή η σύνδεση με το σύνολο της ζωής είναι απενεργοποιημένη. Η εκτίμηση για την ομορφιά της ζωής είναι ιδιαίτερα σημαντική για το άνοιγμα του κέντρου της καρδιάς.

Το Πέμπτο Τσάκρα

Το πέμπτο τσάκρα, ή το κέντρο του λαιμού, είναι υψίστης σημασίας γιατί από εδώ χρησιμοποιούμε τη δημιουργική δύναμη του λόγου για να εκφράσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας και να τα φέρουμε σε πραγμάτωση. Μέσα από αυτό το κέντρο λαμβάνουμε μαθήματα για τη δύναμη των λέξεων μιλώντας την αλήθεια μας και εκφράζοντας τις ιδέες μας. Για τη διατήρηση του τσάκρα αυτού ανοιχτού είναι πολύ σημαντική μια χαλαρή και άνετη γνάθος, έτσι ώστε η επικοινωνία να ρέει με χάρη και ευκολία. Μια σφιγμένη γνάθος υποδεικνύει την κρυφή ανάγκη ελέγχου της φυσικής ροής της έκφρασης. Η αναπνοή είναι το κλειδί για το τσάκρα αυτό. Κατευθύνοντας την εστίασή μας σε οποιοδήποτε από τα τσάκρα μας και αναπνέοντας με ρυθμικό τρόπο, με τον ήχο του «ανέμου στη σπηλιά» στο πίσω μέρος του λαιμού μας, θα τα ανοίξουμε προς μια μεγαλύτερη αντιληπτική επίγνωση. Τα μαθήματα του πέμπτου τσάκρα περιλαμβάνουν την απελευθέρωση του εαυτού μας από αμφιβολίες και εσωτερικές ανησυχίες που αφορούν την ενδεχόμενη κριτική ή καταδίκη για την έκφραση της άποψής μας. Η χειραγώγηση της αλήθειας είναι δυνατή μόνο όταν φοβόμαστε την ίδια μας τη δύναμη.

Το Έκτο Τσάκρα

Το έκτο τσάκρα, γνωστό ως το τρίτο μάτι, βρίσκεται στην ευθεία των φρυδιών μεταξύ των ματιών. Αυτό το κέντρο επηρεάζει τις ίδιες τις πολύπλοκες χημικές διεργασίες του κωνοειδούς αδένα ή επίφυσης και χρησιμεύει ως εργαλείο για το άνοιγμα της συνειδητότητάς μας σε συγχρονικότητες (ταυτόχρονη εξέλιξη χρόνων). Το τρίτο μάτι είναι ένα άνοιγμα προς τη μη φυσική πραγματικότητα, μια πολύτιμη πύλη προς τους εσωτερικούς κόσμους ως απεριόριστη πηγή γνώσης. Αυτό το κέντρο συνδέεται με την εμπειρία των βαθιά ενισχυμένων αντιλήψεων. Τα μαθήματα εδώ περιλαμβάνουν την υπέρβαση του φόβου για τη γνώση όσων αντιλαμβάνονται οι ενισχυμένες αισθήσεις μας, ώστε να αξιοποιήσουμε πλήρως τα μυστήρια που αποκαλύπτονται μέσω της ανάπτυξης της εσωτερικής όρασης.

Το Έβδομο Τσάκρα

Η κορυφή του κεφαλιού μας είναι γνωστή ως το έβδομο τσάκρα ή τσάκρα του στέμματος, και αυτό το δυναμικό κέντρο συνδέει το φυσικό νευρικό σύστημα με τον κοσμικό νου. Το νευρικό μας σύστημα ελέγχει και συντονίζει όλα τα όργανα και τις δομές του σώματος λειτουργώντας ως ραδιοδέκτης εσωτερικών και εξωτερικών σημάτων· στην πραγματικότητα εκτείνεται από τον εγκέφαλό μας προς τον αιθέρα σε λεπτές κορδέλες ή χρυσά νήματα ως φωτο-κωδικοποιημένες ίνες που μας συνδέουν με άλλα πεδία πραγματικότητας. Τα μαθήματα αυτού του κέντρου είναι πολύπλευρα και ουσιαστικά περιλαμβάνουν τη διατήρηση της λεπτής ισορροπίας της ακεραιότητας που απαιτείται για ταξίδια μεταξύ φυσικής και μη φυσικής πραγματικότητας.

Κάθε ενεργειακό κέντρο λειτουργεί αρμονικά με τα υπόλοιπα, και όταν ανοίγουμε το μυαλό και την καρδιά μας στην αποδοχή μεγαλύτερων δυνατοτήτων αναπόφευκτα δημιουργούμε περισσότερο χώρο για να εισέλθουν οι ζωντανές κοσμικές ενέργειες στο σώμα μας και να ενισχύσουν τη ζωή μας.

Υπάρχουν πέντε επιπλέον ενεργειακά κέντρα που βρίσκονται έξω και πολύ πέρα από τη φυσική μας μορφή. Αυτά τα κοσμικά τσάκρα, όπως και τα επτά εντός του σώματος, είναι επίσης παλλόμενες δίνες καλειδοσκοπικού χρώματος, φωτός, συμβόλων και ήχου που χρησιμοποιούμε για να αντιληφθούμε ποιοι είμαστε σε σχέση με όλη την ύπαρξη. Για να εξερευνήσουμε και να καθοδηγήσουμε τα κοσμικά τσάκρα, είναι απαραίτητη και σημαντική η δημιουργική απεικόνιση.

Οι έννοιες των πόλεων, των κρατών και των εθνών χρησιμεύουν ως φανταστικά αναγνωριστικά για τη δόμηση μιας γήινης πραγματικότητας· οι χάρτες χρησιμοποιούνται για να ορίσουν την πραγματικότητα, αλλά δεν είναι πραγματικότητα – δεν μπορούμε να περάσουμε τη νύχτα σε κάποιο άλλο μέρος της χώρας απλά δείχνοντας ένα σημείο του χάρτη. Χωρίς χάρτες και σημάδια θα αδυνατούσαμε να διαφοροποιήσουμε το ένα όριο από το άλλο. Με τον ίδιο αυτό τρόπο, η δημιουργική απεικόνιση μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη στην εξερεύνηση μιας πραγματικότητας που φαίνεται να είναι πέρα από την εμβέλειά μας.
Τα λουλούδια εκτιμώνται και θαυμάζονται στη Γη για τη μεγαλοπρεπή ομορφιά τους· μας ενθουσιάζουν, έχουν ισχυρή ζωτική ενέργεια, ανοίγουν τα τσάκρα μας και συχνά χρησιμοποιούνται ως σύμβολο έκφρασης των βαθύτερων αισθημάτων και συναισθημάτων μας. Η συσχέτιση των κοσμικών, πολυδιαστατικών τσάκρα με συγκεκριμένα λουλούδια μας δίνει μια εικόνα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να εξερευνήσουμε τις πολυάριθμες μη φυσικές πτυχές της ταυτότητάς μας.

Το Όγδοο Τσάκρα

Το όγδοο τσάκρα βρίσκεται τριάντα εκατοστά έως ένα μέτρο πάνω από το σώμα και συνδέεται με το κρίνο. Αυτή η πύλη που μοιάζει με τρομπέτα είναι ένας μετατροπέας ενέργειας για τα άλλα κοσμικά τσάκρα, προωθώντας της κατερχόμενες συχνότητες φωτός και διοχετεύοντας αυτή τη γνώση στα πολλαπλά στρώματα των φυσικών και μη φυσικών παραμέτρων του σώματος. Ουσιαστικά εδραιώνει τη μη φυσική σύνδεση μιας ταυτότητας που είναι μεγαλύτερη από τα όρια της φυσικής μορφής.

Το Ένατο Τσάκρα

Το ένατο τσάκρα προσφέρει στη συνειδητότητά μας μεγάλη κινητικότητα. Το σύμβολό του είναι το φεγγαρολούλουδο επειδή η λειτουργία του είναι να μας συνδέει με όλα όσα διαπνέουν το διάστημα μεταξύ της ατμόσφαιρας της Γης και της σελήνης, συμπεριλαμβάνοντας τις ισχυρές μαγνητικές ενέργειες που συνδέουν τις δύο σφαίρες. Το ενεργειακό αυτό κέντρο παρέχει μια θέα της Γης από το διάστημα και επεκτείνει τις αντιλήψεις μας σε σχέση με τη θέση μας στο κοσμικό σχέδιο της ζωής. Μέσω αυτού του κέντρου μπορούμε να εξερευνήσουμε τις χρονογραμμές της Γης, όπου έχουμε ζήσει ξανά και ξανά, σα να αναπηδούμε σε ένα τραμπολίνο πάνω και κάτω, συμμετέχοντας και στη συνέχεια παρατηρώντας τα περίπλοκα θαύματα της ζωής.

Το Δέκατο Τσάκρα

Το δέκατο κέντρο, που αντιπροσωπεύεται από τον ηλίανθο, είναι γνωστό ως το ηλιακό μας τσάκρα. Συνδέει και επεκτείνει τη συνειδητότητά μας οπουδήποτε μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, από τον ήλιο μέχρι πέρα από τον πλανήτη Πλούτωνα. Ο ήλιος θεωρείται κυβερνήτης του συστήματός μας επειδή διατηρεί και τροφοδοτεί τη ζωή παρέχοντας τις απαραίτητες συχνότητες φωτός, με τις οποίες μεταδίδονται η ζωοδόχος ενέργεια και οι πληροφορίες. Το κέντρο του ηλίανθου είναι επίσης πολύ κινητικό και αξιοποιώντας τον ήλιο ως σημείο εστίασης αναγνωρίζει την κοσμική πληροφορία ως πηγή της εξελισσόμενης γνώσης μας. Με την πάροδο του χρόνου οι άνθρωποι ευθυγραμμίζουν τη συνειδητότητά τους με τον ήλιο για να λάβουν έμπνευση για νέες ιδέες και να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες. Κάποιες φορές φτάνουν ακόμη και να κρύβονται από τον ήλιο επειδή αισθάνονται ότι οι ακτίνες του ήλιου μπορούν να διαβάσουν το μυαλό τους· αν προσβλέπουν στο να κρατήσουν μυστικά και κανείς να μην γνωρίζει τι κάνουν, επιλέγουν να λειτουργούν στο σκοτάδι.

Το Ενδέκατο Τσάκρα

Το ενδέκατο κέντρο είναι το γαλαξιακό μας τσάκρα και αντιπροσωπεύεται από το κόκκινο τριαντάφυλλο, το οποίο είναι το πιο δημοφιλές λουλούδι για το συμβολισμό και την έκφραση της αγάπης στη Γη. Η συνειδητότητά mας μπορεί να εξερευνήσει τον γαλαξία μετακινώντας το ενεργειακό κέντρο αυτό οπουδήποτε μέσα στον Γαλαξία μας, αλλά στο τέλος το κέντρο της καρδιάς θα μας καλέσει πίσω στη Γη, στη γενέτειρα όλων όσων πέρασαν μέσω της δημιουργικής του πύλης: του Γαλαξιακού Κέντρου. Η σύνδεση με τη νοημοσύνη του γαλαξία μας θα ανοίξει τη συνειδητότητά μας στην κατανόηση του πώς λειτουργούν πραγματικά τα σμήνη φωτός.

Το Δωδέκατο Τσάκρα

Το δωδέκατο τσάκρα μας συνδέει με πραγματικότητες πέρα από τον γαλαξία μας εκτείνοντας την ταυτότητά μας πέρα μακριά στην τεράστια έκταση του σύμπαντος, η οποία θεωρείται ένα μοναδικό πεδίο που περιέχει όλα όσα φαίνεται να υπάρχουν. Το συμπαντικό τσάκρα συμβολίζεται με το άνθος της μωβ εχινάκειας, του οποίου ο κώνος είναι ένα μαθηματικό θαύμα από σπείρες που αντανακλούν την τελειότητα της χρυσής τομής ως προφανές σχέδιο της ζωής. Ο χρόνος φαίνεται να κινείται προς τα πίσω στο σύμπαν λόγω της επί του παρόντος αντίληψης και πεποιθήσεών μας για το φως και το χρόνο. Μέσα από την ανάπτυξη της ραδιοαστρονομίας, φωτογραφίες του μακρινού διαστήματος απεικονίζουν γεγονότα που συνέβησαν πολύ, πολύν καιρό πριν, επιτρέποντάς μας  να ρίξουμε μια ματιά σ’ ένα μυστηριώδες παρελθόν. Το δωδέκατο τσάκρα λειτουργεί ως ανοιχτή πόρτα προς αυτή την περιοχή του παρελθόντος, καθώς και ως ένα γοητευτικό παράθυρο προς την εξερεύνηση της ταυτόχρονης εξέλιξης του χρόνου.

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σας αρέσει η δουλειά μας; Κεράστε μας έναν καφέ! paypal: paypal.me/EternalNowblog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s