Ενημέρωση Πλανητικής Κατάστασης

Cobra 31/3/2021

Το καθάρισμα της ομάδας της Χίμαιρας συνεχίζεται. Οι Δυνάμεις Φωτός κατάφεραν να καθαρίσουν ουσιαστικά όλον το στόλο της Χίμαιρας και τις περισσότερες από τις υπόγειες βάσεις της Χίμαιρας.

Οι εναπομείνασες υπόγειες βάσεις της Χίμαιρας είναι πολύ δυσκολότερο να καθαριστούν, καθώς συνδέονται με την επίγεια υποδομή της καμπάλ. Η βασική υπόγεια βάση της Χίμαιρας κάτω από τη Λίμνη Kivu στο Κονγκό, με τον βασιλιά και τη βασίλισσα αράχνη, δεν έχει ακόμη καθαριστεί.

Οι Φωτεινές Δυνάμεις καθαρίζουν επίσης ταχύτατα την πρωτογενή κβαντική ανωμαλία γύρω από τη Γη. Η Κβαντική πρωτογενής ανωμαλία είναι ένα τυχαίο κβαντικό πεδίο το οποίο εμποδίζει τα Ανειλημμένα Όντα αν εκδηλωθούν στη φυσική επικράτεια και ως εκ τούτου τα εμποδίζει να βοηθήσουν ευθέως την ανθρωπότητα. Η ποσότητα αυτής της κβαντικής πρωτογενούς ανωμαλίας γύρω από τη Γη ήταν απλά τεράστια, πολύ μεγαλύτερη από το αναμενόμενο, και περιλάμβανε την κβαντική δυνητική χρονογραμμή για όλα τα αρνητικά γεγονότα που θα μπορούσαν να συμβούν. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της γενικής ανωμαλίας έχει καθαριστεί μέσα στους τελευταίους δύο μήνες, και οι περισσότερες πιθανές αρνητικές εκβάσεις γεγονότων έχουν ακυρωθεί.

Ένα πολύ μικρό τμήμα της ανωμαλίας αυτής εκτείνεται πέραν της σεληνιακής τροχιάς σε όλο το ηλιακό σύστημα και ακόμη και σε όλο το σύμπαν, καθώς μέχρι να ελευθερωθεί και ο τελευταίος πλανήτης από το σκοτάδι, κανένα τμήμα του σύμπαντος δε μπορεί να είναι εντελώς ελεύθερο. Ακόμη και ένα καρκινογόνο κύτταρο σε έναν κατά τα άλλα υγιή οργανισμό είναι υπερβολικό, και χρειάζεται θεραπεία.

Λόγω της τεράστιας ποσότητας ανωμαλίας που χρειάζεται να καθαριστεί, ο διαλογισμός Εποχή του Υδροχόου τον περασμένο Δεκέμβρη δεν οδήγησε σε μεγαλύτερες φυσικές ανακατατάξεις μέσα στους μήνες που ακολούθησαν τον διαλογισμό, και πολλοί άνθρωποι απογοητεύτηκαν, συμπεριλαμβανομένου και εμού. Ωστόσο, θα πρέπει να κατανοήσουμε πως καθαρίζουμε εκατομμύρια εκατομμυρίων έτη κοσμικού σκότους, και δε γίνεται να αναμένουμε αποτελέσματα από τη μια στιγμή στην άλλη.

Για το λόγο αυτό θα εκτιμούσα αν οι αναγνώστες αναρτούσαν σχόλια καλοπροαίρετα και ωφέλιμα, καθώς τα αρνητικά και άνευ νοήματος σχόλια δεν θα εγκρίνονται, υπάρχει ήδη περισσότερη από αρκετή ανωμαλία και αρνητικότητα παντού. Θα ήταν επίσης ωφέλιμο να διαβάσει ο κόσμος παλιά άρθρα από το μπλογκ αυτό (2012portal.blogspot.com) διότι τότε ίσως να είναι σε θέση να τοποθετήσουν σε ευρύτερο πλαίσιο τις πρόσφατες ενημερώσεις.

Σε μία ή δύο εβδομάδες οι Δυνάμεις Φωτός θα αρχίσουν να καθαρίζουν την κβαντική πρωτογενή ανωμαλία που συνδέεται απ΄ευθείας με τα ανθρώπινα εμφυτεύματα. Είναι αδύνατον να προβλεφθεί το τι θα συμβεί όταν αρχίσουν αν την καθαρίζουν, καθώς η ποσότητα της ανωμαλίας αυτής είναι τεράστια επίσης. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως οι Δυνάμεις Φωτός θα αρχίσουν να καθαρίζουν όλα τα ακασικά αρχεία που φυλάσσονται σε στρώσεις γύρω από την πλανητική επιφάνεια ώστε να καθαρίσουν αποτελεσματικά τα ενεργειακά αποτυπώματα όλων των αρνητικών γεγονότων του παρελθόντος της ανθρωπότητας.

Στο αιθερικό και το αστρικό πεδίο κοντά στην πλανητική επιφάνεια, οι Δυνάμεις Φωτός καθαρίζουν επίσης αρνητικές οντότητες που εξακολουθούν να καταπιέζουν την ανθρωπότητα. Είναι ακόμη παρούσες τρισεκατομμύρια τρισεκατομμυρίων από αυτές τις οντότητες, και πρέπει να αφαιρεθούν μαζί με τις αρνητικές αιθερικές βαθμωτές τεχνολογίες τους πριν λάβει χώρα οποιαδήποτε ουσιαστική σημαντική εξελικτική τομή.

Στην πλανητική επιφάνεια, οι σκοτεινές δυνάμεις ελέγχουν το ενεργειακό πλέγμα μέσω των πολέμων και της σφαγής των ζώων:

https://agnvegglobal.blogspot.com/2021/03/ley-lines-and-loosh.html

Για να βοηθήσουμε να αποκατασταθεί το ενεργειακό πλέγμα και να έλθει στα χέρια των Φωτεινών Δυνάμεων, χρειάζεται ο τακτικός διαλογισμός κάθε 4 ώρες Το Λουλούδι της Ζωής:

https://eternalnowblog.com/2021/02/26διαλογισμός-λουλούδι-της-ζωής-ουράνι/

https://greek.welovemassmeditation.com/2021/02/blog-post.html

https://greek.welovemassmeditation.com/2021/04/blog-post.html

https://www.welovemassmeditation.com/2019/09/flower-of-life-meditation-every-4-hours.html

https://www.welovemassmeditation.com/2021/03/why-we-need-to-use-flower-of-life-in-our-daily-meditation-practice.html

Στο φυσικό πεδίο στην επιφάνεια, η ομάδα της Χίμαιρας είναι ακόμη παρούσα μέσα στο DARPA, από όπου ασκούν σημαντική ποσότητα επιρροής στην επιφανειακή Καμπάλ μέσω των οικογενειών Orsini, Torlonia και Theodoli καθώς και άλλες οικογένειες μαύρων ευγενών. Μέσω των ανώτερων στην ιεραρχία Ιησουιτών ελέγχουν την υπόλοιπη καμπάλ:

https://www.naturalnews.com/2021-01-04-lin-wood-drops-major-bombshells-pedophile-extortion-blackmail.html

Μέσω του DARPA, σχεδιάζουν να αναπτύξουν μία νέα γενιά βιοτσίπ που θα μπουν στα εμβόλια, καθώς επιθυμούν να αναβαθμίσουν τα παλιά βιοτσίπ της Siemens που έχει τώρα το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας:

https://www.defenseone.com/technology/2020/03/military-funded-biosensor-could-be-future-pandemic-detection/163497/

Αυτά τα βιοτσίπ θα βασίζονται σε ένα στρώμα υδρογέλης διαμέτρου μερικών χιλιοστών, την οποία το σώμα θα αναγνωρίζει ως δικό του ιστό και δεν θα την απορρίπτει, ενώ το τσιπ θα είναι ενσωματωμένο ανάμεσα στα 50 και 100 μικρόμετρα εντός της υδρογέλης.

Το βιοτσίπ θα επιβλέπει τη βιοχημική δραστηριότητα του σώματος και θα μπορεί να εντοπίσει τεχνολογία σταρνταστ των Πλειάδιων, και να την εξουδετερώσει με τη δική του αρνητική τεχνολογία σταρνταστ, παρόμοια με αυτήν εδώ:

https://eternalnowblog.com/2021/01/08 ερευνητές-του-johns-hopkins-κατασκευάζουν-απειρ/

Θα μπορούσε επίσης να συνδεθεί με το ήδη υπάρχον βιοτσίπ της Siemens που βρίσκεται στο μετωπιαίο λοβό του εγκεφάλου, το οποίο το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας έχει δεχτεί με τους εμβολιασμούς από τα τέλη του 1940 έως τις αρχές του 2000 και με τα αναψυκτικά. Ο σκοπός του θα ήταν να ελέγχει και να επιβλέπει την δραστηριότητα του εγκεφάλου και τα συναισθήματα:

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/hi-tech-brain-implants-size-23417127

Το βιοτσίπ αυτό θα χρησιμοποιούσε υπερήχους για επικοινωνία, όπως κάνουν τα παλιά μικροτσίπ της Siemens:

https://eternalnowblog.com/2021/04/05η-νευρική-σκόνη-θα-μπορούσε-να-ελέγχε/

https://www.scientificamerican.com/article/neural-dust-could-enable-a-fitbit-for-the-nervous-system/

Αυτή η τεχνολογία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και δεν είναι παρούσα στα υπάρχοντα εμβόλια Covid. Η ομάδα μας έλεγξε κάποια από τα παρόντα εμβόλια Covid σε εργαστήριο και δε βρήκε μικροτσίπ μεγαλύτερα από 50 μικρόμετρα (που είναι το μικρότερο λειτουργικό μέγεθος ενός εν ενεργεία μικροτσίπ) ούτε στα εμβόλια της Astra Zeneca ούτε στα εμβόλια της Cominarly, αλλά εντόπισαν νανοσωματίδια λιπιδίων στο εμβόλιο της Cominarly.

Αν και τα εμβόλια Covid παρουσιάζουν παρενέργειες, δεν αποτελούν εργαλείο μείωσης του πληθυσμού, όπως πολλοί άνθρωποι φοβούνται. Ωστόσο, η καμπάλ χρησιμοποιεί τα διαβατήρια εμβολιασμού σαν εργαλείο για τον πληθυσμιακό έλεγχο, και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οι Συμμαχικές Δυνάμεις οργάνωσαν μυστηριώδη σαμποτάζ και καθυστερήσεις στη διανομή των εμβολίων.

Έχουν παρουσιαστεί επιπλέον αποδείξεις ότι ο Κορονοϊός προήλθε από εργαστήριο στη Wuhan:

https://nworeport.me/2021/03/05/the-overwhelming-evidence-of-the-origin-of-the-covid-19-pandemic-was-covered-up-by-us-government-officials-us-scientific-authorities-and-their-chinese-counterparts/

Και όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για την πανδημία και για τις καραντίνες θα δώσουν λόγο για τα εγκλήματά τους σε δίκες τύπου Νυρεμβέργης:

Με τα σχέδια της πανδημίας να καταρρέουν αργά και σταθερά, η καμπάλ θέλει τώρα να σχεδιάσει ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο:

https://brucewilds.blogspot.com/2021/03/bidens-ukrainian-putin-push-may-lead-to.html

Πριν δύο εβδομάδες, οι Πλειάδιοι επικοινώνησαν ξανά με υψηλόβαθμους στρατιωτικούς της Διαστημικής Δύναμης της Ρωσίας και τους έδωσαν στρατηγικές πληροφορίες με προορισμό τον Πούτιν. Προς έκπληξη, πληροφορίες σχετικά με αυτή την επαφή διέρρευσαν σε εναλλακτικά μέσα:

Οι Πλειάδιοι επικοινώνησαν πως στην περίπτωση που κλιμακωθεί πλήρης σύρραξη στην Ουκρανία, ίσως πυροδοτήσουν την απελευθέρωση των φακέλων πλήρους αποκάλυψης μέσω των ρωσικών ΜΜΕ και ακόμη ίσως διακινδυνεύσουν να δείξουν ένα μικρό τμήμα του στόλου τους δημόσια.

Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι εντελώς απαραίτητος ο έκτακτος διαλογισμός για Ειρήνη στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία, ώστε να αποφευχθεί η περιδίνηση της κατάστασης εκτός ελέγχου:

https://www.welovemassmeditation.com/2021/03/urgent-meditation-for-peace-in-syria-every-4-hours.html

Τα ΜΜΕ σκοπίμως λογοκρίνουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία, επειδή η καμπάλ θέλει να φέρει προ εκπλήξεως τους πάντες με έναν ξαφνικό πόλεμο από το πουθενά. Ωστόσο, το θέμα διαρρέει:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/us-army-raises-europe-threat-level-potential-imminent-crisis-ukraine-russia-fears

Οι οικογένειες των Δράκων και οι Δυνάμεις της Συμμαχίας μέσα στις χώρες των BRICS κάνουν κάποιες συγκαλυμμένες στρατηγικές κινήσεις που τελικά θα οδηγήσουν στην πτώση της καμπάλ. Το μόνο στοιχείο που μπορώ να δώσω είναι αυτό:

https://www.zerohedge.com/covid-19/eu-greenlights-talks-possible-sputnik-procurement-after-dubbing-russias-rollout-propaganda

Για όσους ενδιαφέρονται, αξιόπιστες πηγές από το πολύ κοντινό περιβάλλον του Τραμπ είπαν πως έχουν αδιαμφισβήτητες αποδείξεις εκλογικής απάτης, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη ώρα να τις παρουσιάσουν.

Αν και δεν δείχνουν να συμβαίνουν μεγάλες θετικές εξελίξεις στην επιφάνεια του πλανήτη ακόμη, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη προπαρασκευαστική εργασία.

Εάν αισθάνεστε αυτή την καθοδήγηση, μπορείτε να βιώσετε τη θεραπευτική ενέργεια των Ταχυονικών θαλάμων:

http://tachyonis.org/Chamber.html

Παρακαλώ να σημειώσετε πως οι Ταχυονικοί θάλαμοι ΔΕΝ είναι Ιατρικά Κρεβάτια (MedBeds). Τα Ιατρικά Κρεβάτια αναπτύχθηκαν από την Αντίσταση στα τέλη του 1970 και τις αρχές του 1980 με τη βοήθεια των Ανδρομέδιων, και θα είναι διαθέσιμα στον πληθυσμό της επιφάνειας μόνο μετά το Γεγονός.

Νίκη του Φωτός!

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σας αρέσει η δουλειά μας; Κεράστε μας έναν καφέ! paypal: paypal.me/EternalNowblog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s