Υπήκοοι και Δούλοι των Ελασσόνων Θεών (Μέρος Ι)

Preston James, Ph.D 26 Αυγούστου 2016

Εάν κοιμάσαι με σκύλους μπορείς να κολλήσεις ψύλλους. Τα πάρα κάτω είναι χειρότερα, πολύ χειρότερα

Σημείωση P. James: Εάν δεν έχετε ενδιαφέρον ή γνώση του παρασκηνίου σε θέματα «Μυστικού Διαστημικού Πολέμου, (Secret Space War), των μυστικών και σχεδόν εντελώς κρυμμένων μηχανισμών των κορυφαίων αρχηγών της Χαζαρικής μαφίας (ΧΜ), ή των απίστευτα σκοτεινών, κακών, αιθερικών ασώματων οντοτήτων που εξυπηρετούν για να πάρουν τη δύναμή τους, πιθανότατα χάνετε το χρόνο σας διαβάζοντας αυτό το άρθρο. Για όσους ενδιαφέρονται, αυτό είναι ένα μακροσκελές άρθρο και μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο διαβάζοντας τους έντονους τίτλους. Κάνοντας αυτό θα έχετε τα πιο σημαντικά σημεία αυτού του άρθρου.

Σημείωση Ιουλιανού Βουδούρη: Το άρθρο αυτό έχει γραφτεί πριν από κάτι λιγότερο από πέντε χρόνια. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. Πολλά απ’ αυτά που αναλύει ο Preston James, συμβαίνουν ήδη στις μέρες μας αλλά και πάλι θα φανούν απίστευτα σε πολλούς…..φανταστείτε λοιπόν πως θα φαίνονταν πριν πέντε χρόνια! Ο James με κανένα τρόπο δεν μας λέει ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, αλλά μας λέει ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ κάποιοι να γίνει. Ποια ήταν τα σχέδιά τους. Οι νεότερες εξελίξεις και οι επιτυχίες της Παγκόσμιας Αντίστασης σε συνδυασμό με την μαζική αφύπνιση των Ανθρώπων και με την βοήθεια θετικών εξωκοσμικών δυνάμεων, δεν θα επιτρέψουν στα σχέδια αυτά να πραγματοποιηθούν. Κάνετε υπομονή και βελτιώστε τους εαυτούς σας ώστε να είστε σε θέση να συμμετάσχετε στον Νέο Κόσμο που ήδη ανατέλλει.

Χάρη σε μια μεγάλη παγκόσμια μετατόπιση ισχύος που έχει συμβεί, η Χαζαρική Μαφία (ΧΜ) έχει στριμωχτεί σημαντικά και τώρα αποικοδομείται προοδευτικά και σταδιακά. Τα μεγαλύτερα μυστικά της ΧΜ προστατεύονται σταθερά από τα ελεγχόμενα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης (CMMM) που αρνούνται να δημοσιεύσουν τα γεγονότα του ακραίου κακού τους, επειδή οι ΧΜ μεγαλοκαρχαρίες που το διευθύνουν ακολουθούν την πολιτική της ΧΜ που έχει καθοριστεί από τους κορυφαίους ηγέτες της.

Αντί να δημοσιεύουν την αλήθεια, τα CMMM δημοσιεύουν μεγάλα ψέματα, ψευδείς αφηγήσεις και προπαγάνδα USG και με αυτόν τον τρόπο δημιουργούν μια ψεύτικη κοινωνική πραγματικότητα που καθιστά την αλήθεια αβάσιμη για τους περισσότερους. Από τότε που η ΧΜ δολοφόνησε τον JFK, αυτή η ψεύτικη πραγματικότητα προκάλεσε παραδοσιακά τους περισσότερους Αμερικανούς να βλέπουν μόνον ψήγματα αλήθειας που διανέμονται από τα Εναλλακτικά Μέσα του Διαδικτύου ως απλή «θεωρία συνωμοσίας» από τους εξωφρενικούς «θεωρητικούς συνωμοσίας».

Όλα τα απόρρητα τελειώνουν τώρα γιατί υπάρχουν τόσες πολλές διαρροές από όλο τον κόσμο, που η διαδικασία του απορρήτου δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ορισμένοι νέοι νόμοι με εντολή της ΧΜ έχουν επιβραδύνει κάπως αυτήν τη διαδικασία, αλλά και αυτοί επίσης καθίστανται αρκετά αναποτελεσματικοί. Ακόμα κι έτσι, πολλά από τα πιο σοβαρά μυστικά είναι τόσο ασαφή, τόσο παραπλανητικά, τόσο απίστευτα κακά, που λίγοι θα μπορέσουν να τα βάλουν στο μυαλό τους, αν τους τα πεις. Τα μεγαλύτερα μυστικά με τα οποία ζουν και διατηρούνται οι κορυφαίοι «κύριοι» της ΧΜ είναι τόσο άσχημα και τόσο εσωτερικά που είναι απίστευτα από όλους, εκτός από μια πολύ, πολύ μικρή ομάδα από αυτούς που έχουν εργαστεί μέσα στα «λαγούμια» και που έχουν καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες και αποδεικτικά στοιχεία, ώστε δεν μπορούν να τα αγνοήσουν.

Τα πιο προσεκτικά προστατευμένα μυστικά των Αρχηγών της ΧΜ και των ισχυρών συνεργατών τους είναι οι ιδιωτικές διασταυρώσεις, οι σχέσεις τους, η υπαγωγή τους και η λειτουργική «δουλεία» στον απίστευτα κακό, αιθέριο, μη σωματικό κόσμο που έχουν ξεπουληθεί. Περιέργως, οι κορυφαίοι αρχηγοί της ΧΜ και οι συνεργάτες τους δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν χάσει τις ψυχές τους και έχουν γίνει σκλάβοι των οδηγών του κακού πνεύματος (ελάσσονες θεούς) που υπηρετούν και ότι αυτό το μονοπάτι οδηγεί σε ένα μόνο πράγμα – στην κρίση και τον τελικό τους θάνατο. Όταν έγιναν σκλάβοι του κρυμμένου κόσμου των κακών ελασσόνων θεών  (των εκπεσόντων), τους δόθηκε η εξουσία να κυβερνούν το κακό στον Πλανήτη Γη και έχουν κάνει σκλάβους τους περισσότερους από τους οποίους κυβερνούν.

Αυτή η σειρά τριών άρθρων είναι αφιερωμένη σε όλους όσους δολοφονήθηκαν κατόπιν εντολής των κορυφαίων αρχηγών της ΧΜ χρησιμοποιώντας τους κακούς υφισταμένους που διευθύνουν, τις Intel Agencies τους, όπως την CIA, το Div.5 το FBI, την MI-5 & 6, και την Mossad, για να αναφέρουμε μερικές.

Το αίμα τους φωνάζει από το χώμα ζητώντας δικαιοσύνη εναντίον αυτών των κορυφαίων αρχηγών της ΧΜ. Λόγω των διεστραμμένων, άρρωστων και δαιμονικών πολιτικών των κορυφαίων αρχηγών της ΧΜ (λόγω της υποταγής τους σε κακές ασώματες πνευματικές οντότητες), αυτοί οι διαβόητοι εγκληματικοί κοινωνιοπαθείς του κόσμου έχουν παράγει όλους τους παράνομους αντισυνταγματικούς, μη προκληθέντες, αδήλωτους πολέμους επιθετικότητας και αρπαγής, για το όφελος της ΧΜ και των συνεργατών της.

Αυτό το άρθρο είναι επίσης αφιερωμένο σε όλους τους πράκτορες της Intel και τους ομοσπονδιακούς κατήγορους που έχουν «τερματιστεί» από τα μυστικά διαβόητα «υπογεγραμμένα ευρήματα», καθώς και τα μέλη της Seal Team Six που δολοφονήθηκαν πρόσφατα από τους δικούς τους διοικητές για να τους εμποδίσουν να διαρρεύσουν το γεγονός ότι ο άντρας που τερμάτισαν, δολοφονήθηκε με μυστικό ένταλμα «νεκρός ή ζωντανός», ήταν στην πραγματικότητα ο συνταγματάρχης Tim Osman και όχι ο Μπιν Λάντεν, όταν ο πραγματικός Οσάμα Μπιν Λάντεν είχε πεθάνει στα τέλη του 2001, δηλ. πολύ πριν.

Αυτό το άρθρο είναι επίσης αφιερωμένο στους δολοφονημένους στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ της πτήσης Gander Canada Arrow Air από την Αίγυπτο, οι δολοφονημένοι έντεκα των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ «Spooky Teams» στη Νότια Αμερική, τον δολοφονημένο πράκτορα της DIA Tiny McKee και τα τέσσερα άλλα μέλη της ομάδας του στην Pan ΑΜ πτήση 103 στο Lockerbie της Σκωτίας επιστρέφοντας στην Αμερική για να εκθέσει τον τεράστιο αγωγό διακίνησης ναρκωτικών CIA / Pan Am στην Αμερική. Όλοι δολοφονημένοι από εντολές διοικητών της CIA και των ανωτέρων τους με το σκεπτικό «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Το αίμα όλων αυτών των Αμερικανών Στρατιωτών φωνάζει από το χώμα ζητώντας αποδοθεί δικαιοσύνη στους υπευθύνους για τις δολοφονίες τους. Όποιος θα διατάξει τη δολοφονία ενός αδελφού εν όπλοις,  είναι το χειρότερο είδος άψυχου προδότη που υπάρχει και αξίζει να αποδοθεί δικαιοσύνη και τελική απόφαση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Και αυτοί είναι το τυπικό είδος ατόμων που κάθονται στις κορυφαίες θέσεις Διοίκησης εντός της CIA και του Πενταγώνου αυτή τη στιγμή και συνεχίζουν να προδίδουν κάθε μέρα Αμερικανούς στρατιώτες και πράκτορες της Intel. Παραβιάζουν τους Όρκους τους και προδίδουν τους «We The People». Πρέπει να εκτεθούν πλήρως και δημόσια και να αντιμετωπίζονται από ομοσπονδιακές διώξεις του RICO, καθώς και διώξεις στα Διεθνή Δικαστήρια για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα πολέμου και βασανιστήρια και δολοφονίες αθώων εφήβων σε πολλές μαύρες φυλακές, συμπεριλαμβανομένων των περιβόητων πλοίων «μαύρων φυλακών».

Οι Πλουτοκράτες και οι Ολιγάρχες που μας κυβερνούν το πράττουν μέσω των μυστικών, κρυφών συσχετίσεών τους και των ισχυρών προσωπικών τους σχέσεων με άλλους Πλουτοκράτες και Ολιγάρχες, αλλά μοιράζονται μια κοινή εμπειρία.

Προκειμένου να αποκτήσουν το στάτους τους, έχουν ανέλθει μέσω συγκεκριμένων τελετουργιών μύησης που βασίζονται σε αποκρυφιστικές τελετές που γίνονται όλο και πιο σατανικές.

Σε κάποιο σημείο, όταν πλησιάζουν την υψηλότερη μύηση στην ιεραρχία της ΧΜ, προσεγγίζονται από ασώματες οντότητες στον κρυφό κόσμο των πνευμάτων και τους ζητείται να συνάψουν σύμβαση, πουλώντας τις ψυχές τους σε αντάλλαγμα για ακραία δύναμη έναντι των άλλων, απίστευτα πλούτη και υψηλή θέση στην κοινωνία.

Αλλά πρέπει να κάνουν σοβαρές και αποκρουστικές, εγκληματικές πράξεις κρυφά εναντίον των μαζών, προκειμένου να είναι εξουσιοδοτημένοι και να διατηρούν το επίπεδο εξουσίας τους. Αυτές οι πράξεις είναι παρασιτικές και απαιτούνται από τους ελάσσονες θεούς που υπηρετούν.

Κατά την εξυπηρέτηση αυτών των ελασσόνων θεών, αυτοί οι Πλουτοκράτες και Ολιγάρχες μπόρεσαν να δημιουργήσουν ένα μυστικό βασίλειο, μια Ιεραρχία Καθιέρωσης την οποία πρέπει να διατηρήσουν μέσω μυστικών πολιτικών χειρισμών για την άσκηση της μυστικής τους εξουσίας που τους έχει δοθεί.

Για να προστατεύσουν αυτό το βασίλειο της εξουσίας, του πλούτου και του καθεστώτος, έχουν δημιουργήσει μια πυραμιδική Ιεραρχία. Αυτή η Ιεραρχία είναι το μεγαλύτερο συνδικάτο οργανωμένου εγκλήματος στον κόσμο. Είναι η Χαζαρική Μαφία.

Αυτοί οι Πλουτοκράτες και οι Ολιγάρχες που είναι οι κορυφαίοι αρχηγοί αυτού του συνδικάτου της ΧΜ, έχουν δημιουργήσει τα δικά τους γραφεία Πληροφοριών και τα χρησιμοποιούν για να προστατεύσουν την ιεραρχία τους.

Επιπλέον, έχουν δημιουργήσει πολλά μυστικά, κορυφαία μυστικά, πάνω από τα κορυφαία μυστικά, μαύρα, βαθιά-μαύρα και πέρα ​​από τα μαύρα προγράμματα που κρύβονται σε διάφορους εργολάβους άμυνας (συνήθως ως ιδιοκτήτες εταιριών High Tech) για να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερα εργαλεία για τον έλεγχο της κοινωνίας και την επιδίωξη τεχνολογικών εξελίξεων που θα βοηθήσoυν τoυς σκοπούς τους.

Αυτοί οι πλουτοκράτες και οι ολιγάρχες έχουν καταλάβει το αμερικανικό κράτος, (και όχι μόνον), σχημάτισαν στενές σχέσεις, ομάδες και ενώσεις · και επικαλούνται συνήθως τον ψεύτικο μανδύα της λεγόμενης «Εθνικής Ασφάλειας» ως κάλυψη για τις κακές, παράνομες και αντισυνταγματικές πράξεις τους, οι οποίες είναι απαραίτητες για να διατηρήσουν τον έλεγχο του We The People

Μερικά από τα πιο κρυμμένα από τα μυστικά τους προγράμματα είναι βαθύ-μαύρο και πέρα ​​από το μαύρο «μη αναγνωρισμένα ειδικά προγράμματα πρόσβασης», συχνά δεν είναι καν γνωστά από τους υπεύθυνους άμυνας στους οποίους είναι ενσωματωμένα.

Αυτά τα βαθιά-μαύρα και πέρα ​​από τα μαύρα προγράμματα, όπως τόσες πολλές κρυφές λειτουργίες των Intel Agencies της ΧΜ, χρηματοδοτούνται από «μαύρο χρήμα» που συγκεντρώνεται μέσω μεγάλων εταιρικών / κρατικών οικονομικών αποτυχιών διάσωσης, συστημάτων εταιρικής πρόνοιας, διεθνών πωλήσεων όπλων και μεγάλης κλίμακας διακίνησης ναρκωτικών καθώς και άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Μερικά από αυτά τα βαθιά-μαύρα προγράμματα έχουν γίνει αδίστακτα, και έχουν γίνει μια μεγάλη μυστική δύναμη για τον εαυτό τους, ανεξάρτητα από τους κορυφαίους αρχηγούς της ΧΜ που τα δημιούργησαν ή τα εξουσιοδότησαν αρχικά.

Η αύξηση της χρηματοδότησης Black για τα μαύρα προγράμματα είναι μια πολύ μεγάλη, καλά προστατευμένη επιχείρηση της ΧΜ.

Ο λόγος για τον οποίο η χώρα του Μεξικού είναι ένα κράτος ναρκωτικών και ένα εντελώς αποτυχημένο έθνος είναι επειδή η CIA ξεκίνησε και δημιούργησε τα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών και τα χρησιμοποίησε για να συγκεντρώσει τεράστια ποσά μαύρης χρηματοδότησης. Όταν ένα καρτέλ γίνεται πολύ μεγάλο και πολύ ισχυρό, η CIA δημιουργεί έναν ανταγωνιστή και στη συνέχεια προκαλεί κρυφά έναν πόλεμο ναρκωτικών μεταξύ τους. Αυτό τους αποδυναμώνει και τους κρατά υπό έλεγχο και αραιώνει το κοπάδι παράγοντας χιλιάδες δολοφονίες, ακόμη και πολλών αθώων πολιτών.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αυτά τα καρτέλ για να παρέχουν παράνομα κέρδη από τα ναρκωτικά για τις μεγάλες τράπεζες τους για να ξεπλένουν χρήμα. Απλώς μαντέψτε γιατί τα καζίνο ήταν τόσο «αγαπητά» στη CIA, τον κορυφαίο έμπορο ναρκωτικών που ελέγχεται πλήρως από τους κορυφαίους αρχηγούς της ΧΜ.

Ορισμένα προγράμματα βαθέως-μαύρου και πέραν των μαύρων έχουν αναπτύξει τη δική τους ζωή, έχουν μπει σε μυστικές διευθετήσεις με ομάδες εξωγήινων και έχουν γίνει απατεώνες.

Και μερικά από αυτά τα «πέραν των μαύρων» προγράμματα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο και έχουν αναπτύξει τη δική τους ζωή, παράλληλα με την Ομάδα Ελέγχου Ισχύος που υποτίθεται ότι θα τους ελέγξει, τη μεγαλύτερη συνδικαλιστική οργάνωση οργανωμένου εγκλήματος στον κόσμο, την Χαζαρική Μαφία(ΧΜ).

Τουλάχιστον ένα από αυτά τα προγράμματα έχει μετατραπεί σε μια φατρία που δρα ενεργά ενάντια στην ΧΜ σε πολλά επίπεδα μέσω πολύ εξελιγμένων ψυχολογικών επιχειρήσεων, κρυφών λειτουργιών και ψυχοτρόπων εξαιρετικά υψηλής τεχνολογίας, μιμούνται τι κάνει η ΧΜ στις αμερικανικές μάζες κρυφά, αλλά πιθανότατα αυτοί το κάνουν πολύ καλύτερα.

Σε μερικές από αυτές τις «πέραν των μαύρων» επιχειρήσεις και μη αναγνωρισμένες ομάδες, αυτοί που εμπλέκονται έχουν ελεγχθεί νοητικά και τώρα λειτουργούν ως πράκτορες αυτών των εξωγήινων ηγετών ET και τους βοηθούν να επιτύχουν τη δική τους ατζέντα, η οποία σχεδιάζει να κάνει έναν τελικό γύρο ενάντια στην Παγκόσμιο Ατζέντα ΝΤΠ της ΧΜ.

Δεν είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς όλο το πρόβλημα που προκαλούν τώρα οι κορυφαίοι αρχηγοί της ΧΜ. Μείνετε συντονισμένοι, καθώς πολύ περισσότερα βρίσκονται στο δρόμο.

Μερικές από τις πιο κρυφές μυστικές επιχειρήσεις στην Ιστορία πρόκειται να αναπτυχθούν ενάντια στην ΧΜ. Θα ήταν υπέροχο αν αυτή η ατζέντα των εξωγήινων ΕΤ ήταν θετική προς το «We The People» και της ανθρώπινης φυλής. Αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι το ακριβώς αντίθετο. Φαίνονται να κάνουν μερικά από τα πράγματα που θέλουμε εμείς οι Άνθρωποι, αλλά με γενικό στόχο κατά νου, το χτύπημα, επειδή φαίνεται να έχουν ένα τελικό παιχνίδι που είναι αντι-ανθρώπινο και μπορεί απλώς να καθαρίζει το πεδίο των μεγάλων παικτών ισχύος ώστε να μπορούν να κινηθούν στη θέση τους και να αναλάβουν ανοιχτά σε κάποια μορφή, ίσως μέσω νέων χαφιέδων.

Η ατζέντα αυτής της συγκεκριμένης ομάδας εξωγήινων ET είναι ουσιαστικά διαφορετική από αυτήν των κορυφαίων αρχηγών της ΧΜ, τους οποίους αυτή η ομάδα Εξωγήινων ET χρησιμοποιεί ως ρουφιάνους μίας χρήσης για να αποκτήσει τον έλεγχο των εθνών και των μεγάλων θεσμών που διαχειρίζονται την ανθρωπότητα.

Μόλις το κάνουν αυτό, τότε σκοπεύουν να ξεφορτωθούν τους ανθρώπους με τρεις τρόπους:

Σκοπεύουν να δημιουργήσουν πόλεμο και ασθένειες με ποσοστό θυμάτων 90%. Αυτό πουλήθηκε στους κορυφαίους υπεύθυνους της ΧΜ ως απαραίτητο. Ψεκασμός χημικών ιχνών, ευγονικά υψηλής τεχνολογίας στα τρόφιμα, και δηλητηριασμένη υγειονομική περίθαλψη με εμβολιασμό και σκόπιμη ρύπανση, διαρροές ακτινοβολίας και μολύνσεις.

Σχεδιάζουν σε κάποιο σημείο να ξεκινήσουν να ξεκάνουν όλους τους ρουφιάνους και τα κορόιδα της ΧΜ καθώς και τους χρήσιμους ηλίθιους που πούλησαν τους συνανθρώπους τους για προσωρινή εξουσία, πλούτο και στάτους, μόλις δε, δεν είναι πλέον απαραίτητοι αυτοί, οι πνευματικοί οδηγοί (ελάσσονες θεοί) θα έχουν δημιουργήσει τα απαραίτητα μέσα για να συνδεθούν άμεσα με τις μάζες και να προκαλέσουν έναν παγκόσμιο λαϊκισμό που θα ελέγχουν. Θα χειραγωγήσουν τις μάζες για να γίνουν πλήθη ανεγκέφαλων, ενώ οι ευγονική και οι μαζικοί θάνατοι από τον πόλεμο θα έχουν επιτύχει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Η Ατζέντα των Εξωγήινων ET μοιάζει με την Ατζέντα των Παγκοσμιοποιητών της ΧΜ, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη και κακή, πέρα από τη φαντασία των περισσότερων.

Η Ατζέντα των Εξωγήινων ET είναι στην πραγματικότητα μια μυστική ατζέντα των ελασσόνων θεών, των εκπεσόντων, που εξεγέρθηκαν ενάντια στις θετικές δυνάμεις και ρίχτηκαν σε καραντίνα στον Πλανήτη Γη και στον περιβάλλοντα χώρο της.

Μια συγκεκριμένη ομάδα Εξωγήινων ET είναι καλά οργανωμένες «πνευματικές οντότητες» (ελάσσονες θεοί – ερπετά) και έχουν ένα παλιό σχέδιο για να κατοικήσουν ξανά τη γη με τη δική τους νέα φυλή παράξενων πλασμάτων που θα είναι εξωγήινες / ανθρώπινες υβριδοποιήσεις. Σκοπεύουν να δημιουργήσουν γενετικά αυτά τα νέα πλάσματα και να κάνουν υπολογιστές εξαρτώμενης τεχνητής νοημοσύνης με «εξαρτήματα μηχανών» στις γενετικές τους δομές, οι οποίες θα βασίζονται σε τριπλή έλικα DNA και συνεπώς αυτοθεραπεύονται.

Αυτή η ειδική σπέσιαλ φυλή τους θα είναι η συγχώνευση του «πηλού και του σιδήρου» που θα κυριαρχεί η κβαντική τεχνητή νοημοσύνη, με δυνατότητες ενσωματωμένες στο γενετικά τροποποιημένο CNS τους (όχι DNA πλέον). Αυτά τα πλάσματα προορίζονται να έχουν προηγμένες ψυχικές δυνάμεις, IQ 200 και άνω και θα εξυπηρετούν το ομαδικό μυαλό, αποτρέποντας την απόκλιση και την εξέγερση (καθώς και την ελεύθερη βούληση) σε αυτήν τη νέα φυλή υβριδικού ανθρώπου / μηχανής / εξωγήινου.

Προφανώς, μεγάλο μέρος αυτού του θέματος θα ήταν είτε ακατανόητο, είτε αδιανόητο για εκείνους που δεν έχουν την γνώση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα. Αλλά υπάρχουν πολλοί ελεγμένοι μάρτυρες που έχουν μιλήσει για το αμερικανικό μυστικό διαστημικό πρόγραμμα, τους εξωγήινους και τις σχέσεις μεταξύ των βαθέων-μαύρων σούπερ μυστικών κυριάρχων της σχετικής SCI (επιστήμης).

Αργά αλλά σταθερά τα τελευταία 50 χρόνια έχουν διαρρεύσει σημαντικές αναφορές και πραγματικά έγγραφα USG (κυβερνητικά έγγραφα της Αμερικανικής κυβέρνησης) και έχουμε ανέκδοτες αναφορές εκείνων που βρίσκονται στα περιθώρια της ΧΜ, που έχουν μιλήσει για τις απίστευτα διεστραμμένες τελετές μύησης στην ένταξη της Ιεραρχίας της ΧΜ.

Υπάρχει μια ομάδα ελεγμένων, άκρως εκπαιδευμένων πρώην στρατιωτικών και κυβερνητικών μαρτύρων που εμφανίστηκαν ομαδικά και μίλησαν παρά τις συμφωνίες τους περί απορρήτου, επειδή αυτές οι συμφωνίες απορρήτου είναι άκυρες λόγω εγκληματικής συμπεριφοράς εκείνων που τις διαχειρίζονται. Αυτό είναι το έργο αποκάλυψης του Steven Greer. Δεν συμφωνώ με όλα τα συμπεράσματά του, αλλά τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάζει η ομάδα του είναι στερεά όπως και οι «πρώτο χέρι» μάρτυρές του.

Μτφρ: Ιουλιανός Βουδούρης 26/4/2021

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s