Γεωπολιτικός Υπερ-Σεισμός Έτοιμος να Εκραγεί

Benjamin Fulford   3/5/2021

Ενώ ο δυτικός κόσμος περιπλανιέται στη δυστοπία μιας ψεύτικης προεδρίας του Τζο Μπάιντεν και μιας κατασκευασμένης πανδημίας, κάτι τεράστιο σιγοβράζει.  Ένα καθεστώς χιλιάδων ετών αντιμετωπίζει συστημική κατάρρευση και συνεχίζονται οι μυστικές διαπραγματεύσεις για την αντικατάστασή του.  Δε μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα λεπτομερώς για τις διαπραγματεύσεις για λόγους ασφαλείας.  Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα είναι το μεγαλύτερο συμβάν από τότε που ξεκίνησε ο μονοθεϊσμός στην αρχαία Αίγυπτο πριν από χιλιάδες χρόνια.  Όταν συμβεί θα είναι σε όλες τις οθόνες και τα ειδησεογραφικά μέσα.  Μέχρι τότε η επιχειρησιακή μυστικότητα είναι ζωτικής σημασίας, οπότε ας δούμε τα σημάδια της συστημικής κατάρρευσης.

Το μεγαλύτερο ορατό στοιχείο είναι ο υπερπληθωρισμός που αναδύεται στις ΗΠΑ.  Αυτό είναι κάτι που παρατηρείται συνήθως κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης καθεστώτων.  Η αιτία είναι οι άνθρωποι πίσω από το avatar του Biden που τυπώνουν χρήματα σαν να μην υπάρχει αύριο (γι ‘αυτούς είναι πιθανώς αλήθεια).  Οι κυβερνητικές ελεημοσύνες εξερράγησαν το Μάρτιο σε ετήσιο ύψος 8,1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, διπλάσια από τα 4,1 τρισεκατομμύρια δολάρια από το Φεβρουάριο και 5 τρισεκατομμύρια δολάρια πάνω από το προ-«πανδημικό» επίπεδο των 3,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. 

https://www.zerohedge.com/economics/record-34-all-household-income-us-now-comes-government

Και να τι έχει προκαλέσει στις τιμές των βασικών προϊόντων κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, παρόλο που το πάρτι μόλις ξεκίνησε: Ξυλεία: +265%, WTI Ακατέργαστο (*ακατέργαστο πετρέλαιο από το Δυτικό Τέξας): +210%, Καλαμπόκι: +84%, Χαλκός: +83%, Σόγια: +72%, Ασήμι: +65%, Ζάχαρη: +59%, Βαμβάκι: +54%, Πλατίνα: +52%, Παλλάδιο: +32%, Σιτάρι: +19%, Καφές: +13%. 

http://themostimportantnews.com/archives/and-the-federal-reserve-is-trying-to-convince-us-that-inflation-isnt-a-problem

Ειδικοί της εφοδιαστικής αλυσίδας αναφέρουν ότι δεν έχουν δει ποτέ κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει τώρα.

“Υπάρχει ένα συνολικό, παγκόσμιο αδιέξοδο· τα προϊόντα σε ορισμένες περιπτώσεις δε μπορούν να αποσταλούν · και ο πληθωρισμός από την πλευρά της προσφοράς σε κλίμακα που δεν έχουμε δει εδώ και πολύ, πολύν καιρό, δείχνει επικείμενος.” 

Υπάρχει επίσης μια αναδυόμενη έλλειψη τροφίμων στις ΗΠΑ, με τις τιμές των τροφίμων να αυξάνονται και βασικά αγαθά όπως το κοτόπουλο να βρίσκονται σε έλλειψη. 

https://www.zerohedge.com/markets/one-bank-warns-soaring-food-prices-will-lead-social-unrest

https://www.msn.com/en-us/money/companies/america-is-running-low-on-chicken-blame-covid-19-a-sandwich-craze-and-huge-appetite-for-wings/ar-BB1gcqVF?ocid=uxbndlbing

Από τον περασμένο Δεκέμβριο, ένα στα επτά νοικοκυριά των ΗΠΑ υπέφερε από έλλειψη τροφίμων.  Μέχρι τον Ιανουάριο 41,8 εκατομμύρια Αμερικανοί λάμβαναν κουπόνια τροφίμων — 13%, περισσότεροι από το προηγούμενο έτος.

https://www.newsmax.com/newsfront/biden-food-stamp-programs/2021/05/02/id/1019794/

https://www.newsmax.com/newsfront/biden-food-stamp-programs/2021/05/02/id/1019794/

Εν τω μεταξύ, όλα τα πλαστά χρήματα του Μπάιντεν που διανέμονται για να κατευνάσουν τις μάζες αφαιρούν επίσης το κίνητρό τους να εργαστούν.  Η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο όπου τα franchise της McDonald’s πληρώνουν τους ανθρώπους $50 μόνο για να εμφανιστούν για μια συνέντευξη εργασίας και οι αλυσίδες παντοπωλείων πληρώνουν μπόνους υπογραφής $500. 

https://www.zerohedge.com/markets/whatever-it-takes-tampa-mcdonalds-exposes-americas-systemic-labor-shortage-forced-pay

https://www.zerohedge.com/markets/royal-farms-offers-500-signing-bonus-labor-shortage-intensifies

«Δεν ξέρω πώς θα βρούμε αρκετούς οδηγούς», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Covenant Logistics Ντέιβιντ Πάρκερ σε αναλυτές την περασμένη εβδομάδα, όταν ρωτήθηκε για την έλλειψη εργατικού δυναμικού. 

https://www.zerohedge.com/markets/70000-part-time-driver

Ο πληροφοριοδότης της Uber, Nathaniel Rothschild, έχει δώσει δημόσιες συμβουλές – σε όσους δίνουν προσοχή – τουιτάροντας:

«Τι θα συμβεί αν αύριο ο κόσμος όπως τον ξέρουμε αλλάξει;» και «Η επόμενη κρίση θα σας πιάσει στον ύπνο, και θα ξυπνήσετε φτωχοί.  Θα γίνει αστραπιαία.  Η μουσική παίζει ακόμα.  Λίγοι συνειδητοποιούν ότι όλες οι αγορές είναι εντελώς ψευδείς.  Γι’ αυτό ετοιμαστείτε.  Αγοράστε φυσικό χρυσό #Gold  και ασήμι #Silver!!»

Το ερώτημα που πρέπει να τεθεί υπό αυτές τις συνθήκες είναι γιατί το αμερικανικό δολάριο είναι τόσο ισχυρό;  Η απάντηση, φυσικά, είναι ότι τα πλαστά χρήματα του Μπάιντεν γίνονται αποδεκτά μόνο εντός των ΗΠΑ.  Με άλλα λόγια, το αμερικανικό δολάριο δεν είναι πλέον αμερικανικό.

Οι Κινέζοι δανείζουν στο καθεστώς Μπάιντεν πραγματικά χρήματα για να αγοράσδει τα πράγματά τους, επειδή η Κινέζα-Αμερικανίδα Κάθριν Τάι, η Εκπρόσωπος Εμπορίου των ΗΠΑ, είναι ο ντε φάκτο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας.

Εδώ είναι το άβαταρ Jen Psaki που χρησιμοποιούν για καθημερινές αλληλεπιδράσεις με τα εταιρικά μέσα προπαγάνδας, γνωστό και ως Mark Zuckerberg, εγγονός του David Rockefeller.

Αυτό που η οικογένεια αυτή, που πούλησε την αμερικανική εταιρική κυβέρνηση στην Κίνα, δεν συνειδητοποιεί είναι ότι, σύμφωνα με έναν ανώτερο Ευρωπαίο Βασιλικό, «όλες οι στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών του κόσμου έχουν συμμαχήσει και γνωρίζουν τι συνέβη.»  Με άλλα λόγια, γνωρίζουν ότι η Δύση έχει καταληφθεί από μια φανατική θρησκευτική αίρεση που προσπαθεί να εμβολιάσει τους πάντες στη γη με ουσίες που μεταβάλλουν τα γονίδια προκειμένου να τους υποδουλώσει μόνιμα.

Οι πηγές της υπηρεσίας λένε:

«Η απόφαση των ανώτερων στελεχών έχει ληφθεί για να τερματιστεί αυτή η τρέλα και να επανέλθει ο κόσμος σε αυτό που ήταν φυσιολογικό, όχι αυτό το λεγόμενο νέο φυσιολογικό που αυτή η αίρεση των τρελών προωθεί να καταπιεί και να χωνέψει ο παγκόσμιος άμαχος πληθυσμός».

Μιλώντας για τρελούς, ο δημόσιος διάλογος για αυτή την πανδημία και το εμβόλιο γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο περίεργος.  Τώρα λένε πράγματα όπως «οι εμβολιασμένοι άνθρωποι θα μολύνουν τους μη εμβολιασμένους», και έχουμε τα λεγόμενα στελέχη της Pfizer που λένε πράγματα όπως τα εμβόλια θα σας προκαλέσουν στείρωση, θα σας μεταδώσουν ασθένεια τρελών αγελάδων, θα σας μετατρέψουν σε άθεους κλπ.

Ενώ μερικά από αυτά αποτελούν σίγουρα τρομολαγνεία, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάποια από αυτά τα εμβόλια είναι πραγματικά δολοφονικά.  Στην Ινδία, έχει πλέον καταστεί σαφές ότι το πρόσφατο ξέσπασμα των «νέων παραλλαγών» του Covid-19 συνδεόταν άμεσα με τους εμβολιασμούς.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο τσάρος εμβολίων της Ινδίας εγκατέλειψε τη χώρα για το Ηνωμένο Βασίλειο λόγω «πρωτοφανών» απειλών. 

https://qz.com/india/2004105/serums-adar-poonawalla-has-left-india-amid-a-raging-pandemic/?utm_source=reddit.com

Στη συνέχεια, έχετε αξιοσέβαστα περιοδικά όπως το Scientific American να σημειώνουν πως «η γρίπη έχει εξαφανιστεί», αλλά να αποτυγχάνουν να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι έχει εξαφανιστεί επειδή το όνομά της άλλαξε σε «Covid-19». 

https://www.scientificamerican.com/article/flu-has-disappeared-worldwide-during-the-covid-pandemic/

Η γρίπη δεν εξαφανίστηκε στην Ιαπωνία επειδή το ιατρικό σύστημα αρνήθηκε να πει ψέματα σχετικά με αυτό.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μόνα κρούσματα Covid-19 στην Ιαπωνία προέρχονται από νοσοκομεία που ανήκουν στην προμετωπίδα της cabal, το KKR.

Η κίνηση να χρησιμοποιηθεί η πανδημία ως δικαιολογία για αυστηρό κοινωνικό έλεγχο και διαβατήρια εμβολίων επίσης συνδέεται με μια προσπάθεια να ξεκινήσει ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα τύπου «το σήμα του θηρίου».  «Η Mastercard – το PayPal – η Visa – όλες τώρα συνεργάζονται με [ιδιωτικές] κεντρικές τράπεζες», τουΐταρε ο Nat Rothschild.

Εδώ είναι η πραγματική εξήγηση για την πανδημία όπως μας προωθείται από τη CIA:

«Το κινεζικό βιολογικό εργαστήριο στη Γουχάν ανήκει στην GlaxoSmithKline, η οποία είναι ιδιοκτήτρια της Pfizer!  Αυτής που παράγει το εμβόλιο κατά του ιού που ξεκίνησε στο Βιολογικό Εργαστήριο της Γουχάν και χρηματοδοτήθηκε από τον Δρ Fauci, που προωθεί το εμβόλιο!

Η GlaxoSmithKline διοικείται από το οικονομικό τμήμα της Black Rock, που διαχειρίζεται τα οικονομικά της Open Foundation Company (Ίδρυμα του Σόρος), η οποία διαχειρίζεται τη γερμανική εταιρεία Winterthur που ανήκει στη Σόρος και κατασκεύασε ένα κινεζικό εργαστήριο στη Γουχάν και αγοράστηκε από τη γερμανική Allianz που (συμπτωματικά) έχει ως μέτοχο την Vanguard, η οποία (συμπτωματικά) είναι μέτοχος της Black Rock, η οποία (συμπτωματικά) ελέγχει τις κεντρικές τράπεζες και διαχειρίζεται περίπου το ένα τρίτο του παγκόσμιου επενδυτικού κεφαλαίου.

Η Black Rock είναι επίσης (συμπτωματικά) βασικός μέτοχος της MICROSOFT, ιδιοκτησίας του Bill Gates, ο οποίος (συμπτωματικά) είναι μέτοχος της Pfizer (η οποία – θυμάστε; πουλάει ένα θαυματουργό εμβόλιο) και (συμπτωματικά) είναι τώρα ο πρώτος χορηγός του ΠΟΥ!  Τώρα καταλαβαίνετε πώς μια νεκρή νυχτερίδα που πουλήθηκε σε μια λαϊκή αγορά στην Κίνα μόλυνε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!»

Κατά κάποιον τρόπο, όλα αυτά είναι υπερβολικά σκηνοθετημένα, γεγονός που θέτει το ερώτημα: Κι αν όλα αυτά είναι μια τεράστια τελετή μύησης;

Πέρυσι μας είπαν ότι η ανθρωπότητα θα βρεθεί στη διαδικασία αυτού που ισοδυναμεί με φυλετική τελετή ενηλικίωσης, και ότι το όλο θέμα θα διαρκέσει μέχρι το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.  Η ιδέα θα ήταν να εφαρμοστεί στην παγκόσμια διακυβέρνηση το είδος των αλλαγών που συνήθως περιλαμβάνουν έναν παγκόσμιο πόλεμο, χωρίς στην πραγματικότητα να υπάρξει παγκόσμιος πόλεμο.

Ως ένα σημάδι ότι αυτό μπορεί να είναι αληθές, παρατηρούμε όλο και περισσότερα UFO και διάφορα πράγματα διαστημικής όπερας που εμφανίζονται στα «συστημικά» εταιρικά μέσα ενημέρωσης.  Εδώ είναι ένα δείγμα από την περασμένη εβδομάδα, όπου ακόμη και το περιοδικό New Yorker παίρνει μέρος στη δράση:

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/iss-cameras-film-mystery-v-23995955

https://www.thesun.co.uk/news/14572895/skinwalker-ranch-ufo-pentagon-cows-mutilated/

https://www.vice.com/en/article/5dbpea/scientists-spot-yet-another-unexplained-ring-shaped-radio-structure-in-space

https://www.the-sun.com/news/2793810/ufo-america-spy-failure-9-11-pentagon/

https://www.newyorker.com/magazine/2021/05/10/how-the-pentagon-started-taking-ufos-seriously

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/navy-has-discussed-possibility-ufos-24015616

Σε κάθε περίπτωση, ενώ η Δύση περνάει το νευρικό κλονισμό της και βλέπει UFO, ο υπόλοιπος κόσμος είναι απασχολημένος με τον ανασχεδιασμό των συνόρων.  Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή.  Το μεγάλο θέμα εκεί εξακολουθεί να είναι η συνεχιζόμενη προσπάθεια των Τούρκων για την αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.  Ορίστε το είδος της συζήτησης που βγάζουν δημόσια:

«Μας λένε να αποφύγουμε την αλλαγή της μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο τάξης, να παραμείνουμε ως το ανατολικό μέτωπο της Δύσης, να αποφύγουμε οποιαδήποτε ενέργεια που θα φέρει την περιοχή σε εμάς και θα αφυπνίσει τον κύριο άξονα της Γης, ο οποίος εκτείνεται από τον Ατλαντικό μέχρι τις ακτές του Ειρηνικού.  Τουρκία είναι πολύ πιο αποτελεσματική από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μαζί… Η Δύση δεν είναι πλέον το κέντρο του κόσμου.»

https://www.yenisafak.com/en/columns/ibrahimkaragul/how-exactly-is-turkey-threatening-the-us-the-threat-always-emanated-from-the-west-for-the-last-millennium-this-is-the-greatest-force-since-the-ottoman-empire-3571243

Αυτά τα λόγια υποστηρίζονται από στρατιωτική δράση στη Λιβύη, το Ιράκ, το Καζακστάν, την Ουκρανία κ.λπ

https://sputniknews.com/middleeast/202105011082775984-just-like-we-did-in-syria-turkey-to-build-new-base-in-iraqi-kurdistan-amid-anti-pkk-offensive/.

Η χώρα που έχει να χάσει τα περισσότερα είναι η ισραηλινή κρυπτο-αποικία της Σαουδικής Αραβίας.  “Οι Σαουδάραβες δεν έχουν πλέον δύναμη ακόμα και με όλο αυτό το πετρέλαιο, κι έτσι δε μπορούν να «αγοράσουν» πια σεβασμό”, σύμφωνα με τη CIA.

Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να αποφευχθεί η τουρκική κατάληψη, η Αίγυπτος, η Ιορδανία, η Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες του Κόλπου προσπαθούν να κάνουν ειρήνη με το Ιράν.  “Επιδιώκουμε να έχουμε καλές σχέσεις με το Ιράν”, δήλωσε το άβαταρ του Σαουδάραβα διάδοχου του θρόνου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν στην τηλεόραση της Σαουδικής Αραβίας αυτή την εβδομάδα

Οι Σαουδάραβες πρέπει να κάνουν ειρήνη με το Ιράν επειδή ο στρατός των ΗΠΑ δεν είναι πλέον πρόθυμος να ενεργήσει ως εκτελεστής της επιβολής τους.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χάνουν τον πόλεμο με τους Houthi της Υεμένης και κινδυνεύουν πραγματικά να χάσουν τον έλεγχο των κοιτασμάτων πετρελαίου τους.  Ο λαός της Υεμένης, ο οποίος έχτισε κτίρια ύψους 12 ορόφων πριν από χιλιετίες, βλέπει τους Σαουδάραβες ως νεόπλουτους κτηνοτρόφους καμηλών που ήταν τυχεροί με το πετρέλαιο.  Θέλουν να επιστρέψουν στην ιστορική τους θέση ως πραγματική δύναμη στην αραβική χερσόνησο και πιθανότατα θα το καταφέρουν.  Οι Σαουδάραβες ενδέχεται σύντομα να φύγουν από την Αραβία.

Η άλλη χώρα που χάνει τον συνοριακό της πόλεμο είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες.  Πηγές κατά μήκος των συνόρων με το Μεξικό αναφέρουν ότι τα σύνορα αποσυντίθενται.  “Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο… είναι η Άγρια Δύση με στεροειδή”, λέει ο Σερίφης της Συνοριακής Κομητείας Goliad, Roy Boyd. 

Ο Καναδάς διατηρεί τα σύνορά του με τις ΗΠΑ ως επί το πλείστον κλειστά προς το παρόν, αλλά φαίνεται πως είναι απλά θέμα χρόνου μια κοινή στρατιωτική επιχείρηση ΗΠΑ-Καναδά για την απομάκρυνση του λάτρη του Σατανά Τζάστιν Κάστρο από την εξουσία.  Σε εκείνο το σημείο, το κομμουνιστικό σόου Biden-Rockefeller των φρικιών της Κίνας στις ΗΠΑ, θα πρέπει επίσης να καταρρεύσει.

Υπάρχει μια ισχυρή ομάδα που θέλει να αναζωογονήσει τη Δύση αποκαθιστώντας τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου, την ελευθερία του Τύπου και την αξιοκρατία.  Εάν η Δύση αποτύχει στις προσπάθειές της, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα γίνουν ένα κινεζικό αγρόκτημα του οποίου η διαχείριση είναι έχει δοθεί υπεργολαβία σε ένα μάτσο Χαζάρους συμμορίτες όπως οι Rockefellers.  Τελικά, ολόκληρος ο πλανήτης θα μετατραπεί για πάντα σε μια γιγαντιαία φάρμα ζώων.  Πρέπει όλοι να συμμετάσχουμε στον αγώνα για να βεβαιωθούμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ.  Θα νικήσουμε, αλλά θα χρειαστεί πολύ σκληρή δουλειά και γενναία αποφασιστικότητα.

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σας αρέσει η δουλειά μας; Κεράστε μας έναν καφέ!
paypal.me/EternalNowblog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s