Ενημέρωση Πλανητικής Κατάστασης

Cobra  6/5/2021

Η εκκαθάριση της ομάδας Χίμαιρας συνεχίζεται. Οι Δυνάμεις Φωτός κατάφεραν να καθαρίσουν όλο το διαστημικό στόλο της Χίμαιρας, εκτός από έναν μικρό αριθμό TR-3B και άλλα σκάφη αντίστροφης μηχανικής, που λειτουργούν στο διάστημα χαμηλής τροχιάς από τον αρνητικό στρατό κάτω από τις άμεσες ή έμμεσες διαταγές της Χίμαιρας.

Παραμένει ένας αριθμός υπόγειων βάσεων της Χίμαιρας, εκ των οποίων οι περισσότερες δεν βρίσκονται πολύ βαθιά στο έδαφος, και οι οποίες είναι πολύ δύσκολο να καθαριστούν λόγω του ότι περιέχουν ελεγχόμενους από τη Χίμαιρα Πλειάδιους, Σείριους, Αρκτούριους και από άλλες αστρικές φυλές ομήρους που ελέγχονται και φυλάσσονται από φυσικές αράχνες Χίμαιρας. Οι βάσεις αυτές επίσης κρατούν έναν μεγάλο αριθμό αιχμαλωτισμένων παιδιών και ενηλίκων ανθρώπων. Η κύρια βάση της Χίμαιρας κάτω από την περιοχή πλησίον του Bukavu στο Κονγκό παραμένει ανέπαφη, και κατοικείται από την αράχνη βασίλισσα και βασιλιά καθώς και μερικές άλλες αράχνες.

Η κβαντική ανωμαλία γύρω από τη Γη καθαρίζεται όμορφα, ωστόσο παραμένουν αρκετές ανώμαλες κβαντικές διακυμάνσεις πολύ κοντά στην επιφάνεια του πλανήτη, οι οποίες ακόμη αποτρέπουν τη φυσική εκδήλωση των Ανειλημμένων όντων και των Φωτεινών σκαφών τους (εξωτερικά merkabas):

Οι κβαντικές διακυμάνσεις που συνδέονται ευθέως με τα ανθρώπινα εμφυτεύματα και τα βιοτσίπ καθαρίζονται καλύτερα από το αναμενόμενο. Ως εκ τούτου η χωροχρονική διαστρέβλωση που έχει δημιουργηθεί από τα εμφυτεύματα και τα βιοτσίπ μειώνεται ταχύτατα και δραστικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μία σημαντική μείωση στην ανθρώπινη συναισθηματική αστάθεια τις τελευταίες εβδομάδες. Επίσης, τα περισσότερα ακασικά αρχεία καθαρίστηκαν. Αυτό δε σημαίνει πως οι εγγραφές των περασμένων γεγονότων έχουν διαγραφεί, οι Φωτεινές Δυνάμεις απομακρύνουν μόνο κάθε αρνητικό ενεργειακό και συναισθηματικό φορτίο από τα γεγονότα αυτά, κι έτσι θα είναι ευκολότερο για τον κόσμο να απελευθερώνει και να συγχωρεί.

Ο συνολικός αριθμός των αρνητικών μη φυσικών οντοτήτων γύρω από τον πλανήτη έχει πέσει κάτω από ψυχολογικά σημαντικό κατώτατο όριο του ενός τρισεκατομμυρίου, και συνεχίζει να μειώνεται ταχύτατα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως παραμένουν μόνο γύρω στις εκατό μη φυσικές δαιμονικές οντότητες για κάθε ενσαρκωμένο ανθρώπινο πλάσμα, οι οποίες προσπαθούν να το ελέγξουν και να το ωθήσουν στη σκοτεινή πλευρά, κάτι που αποτελεί κατά πολύ καλύτερη αναλογία δικτύου από αυτή των τελευταίων δεκαετιών από το 1996. Όταν η αναλογία δικτύου πέσει κάτω από τους 10 μη φυσικούς δαίμονες για κάθε ενσαρκωμένο άνθρωπο, οι πιο λαμπροί και ισχυροί άνθρωποι της επιφάνειας αναμένεται να αρχίσουν να ξυπνούν ταχύτατα από την αμνησία της αποκλεισμένης σε καραντίνα Γης.

Στην επιφάνεια του πλανήτη, ο διαλογισμός μας για ειρήνη στην Ουκρανία ήταν ιδιαίτερα επιτυχής και αυτή τη φορά ο πόλεμος αποφεύχθηκε:

Οι άνθρωποι μάχονται ενάντια στην ιατρική τυραννία και ήδη υπάρχουν μεγάλες απελευθερωμένες περιοχές, όπως η Φλόριντα:

https://www.rt.com/usa/522807-florida-bans-vaccine-passports/

Υπάρχει πολλή βασισμένη στο φόβο παραπληροφόρηση, η οποία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αναφορικά με τους εμβολιασμένους ανθρώπους που μεταδίδουν τις ακίδες πρωτεΐνης και μολύνουν τους πάντες. Η μετάδοση της ακίδας πρωτεΐνης είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνη απ΄όσο νομίζουν πολλοί άνθρωποι, αν και αυξάνει σχετικά τις πιθανότητες να νοσήσει κανείς από την ασθένεια πράιον: (ΣτΜ ασθένειες τύπου «νόσος τρελών αγελάδων»)

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=171633

Επίσης, τα εμβόλια ΔΕΝ αναστέλλουν τη διαδικασία της Ανάληψης, ελαττώνουν μόνο κατά κάποιον βαθμό τη συχνότητα δόνησής σας.

Τα παρόντα εμβόλια είναι μόνο ένας Δούρειος Ίππος για μια πιθανή μελλοντική τεχνολογία που θέλει να αναπτύξει η Καμπάλ, ένα βιοτσίπ που θα εισέρχεται στο σώμα και θα συνδέεται με ένα παγκόσμιο δίκτυο ψηφιακού νομίσματος μετά τη Μεγάλη Επανεκκίνηση κάθε οικονομικής συναλλαγής, το ονομαζόμενο «Σημάδι του Θηρίου».

Η DARPA προχώρησε άλλο ένα βήμα σε αυτό το σχέδιο, συνδέοντας τα εμβόλια και τα βιοτσίπ:

Περιττό να πούμε πως αυτό το σχέδιο «Σημάδι του Θηρίου» ΔΕΝ πρόκειται να επιτύχει.

Εδώ έχει ενδιαφέρον να γνωρίζουμε πως ο Άντονι Φάουτσι, ένας από τους μπροστάρηδες της Μεγάλης Επανεκκίνησης, συνδέεται με την οικογένεια Abys η οποία είναι οικογένεια Μαύρων Ευγενών από την Ελβετία:

https://americans4innovation.blogspot.com/2021/04/anthony-fauci-chief-globalist-snake-oil.html

Οι οικογένεια Abys ήταν μία από τους «ελεγκτές του Daʻat», από μυστικιστική άποψη.

Η επόμενη φάση του σχεδίου της Καμπάλ «Μεγάλη Επανεκκίνηση» είναι ο σχεδιασμός μιας παγκόσμιας κυβερνοεπίθεσης που θα ρίξει το διαδίκτυο, το οποίο κατόπιν θα αναστήσουν με ένα νέο διαδικτυακό οικονομικό σύστημα υπό τον έλεγχό τους:

https://www.weforum.org/agenda/2020/06/covid-19-pandemic-teaches-us-about-cybersecurity-cyberattack-cyber-pandemic-risk-virus/

https://www.theorganicprepper.com/cyberattack-simulation/

Όλοι οι λάτρεις του bitcoin, των κρυπτονομισμάτων και Tor θα πρέπει να γνωρίζουν πως ο Μπιλ Γκέιτς έχει εγκαταστήσει μυστικά μία πίσω πόρτα καταγραφής με το πάτημα ενός κουμπιού σε όλα τα λειτουργικά συστήματα Windows, ώστε η Καμπάλ να γνωρίζει τα πάντα σχετικά με τις συναλλαγές σας σε bitcoin:

https://humansarefree.com/2021/03/creepy-bill-gates-strikes-again-windows-10-secretly-listens-to-everything-you-say-and-records-all-your-keystrokes-with-hidden-keylogger-that-uploads-to-microsoft.html

Μιλώντας για τον Μπιλ Γκέιτς, ο πραγματικός λόγος που τον χώρισε η Μελίντα είναι επειδή φοβάται τη γκιλοτίνα:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/malinda-gates-to-divorce-bill-hallelujah/

Σύμφωνα με πηγές, οι δίκες τύπου Νυρεμβέργης που πλησιάζουν θα συμπεριλαμβάνουν δημόσια δίκη πολλών μελών της Καμπάλ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, και θα καταλήξει σε κάτι ανάμεσα σε 500 και 5.000 ποινές θανάτου. Οι εγκληματίες καμπαλιστές θα εκτελεστούν δημόσια κυρίως στις ΗΠΑ, την Κίνα, την Ιαπωνία και μια τέταρτη χώρα που δεν πρέπει να κατονομαστεί. Οι εγκληματίες αυτοί τότε θα συγκεντρωθούν στο αιθερικό πεδίο από τις Φωτεινές Δυνάμεις, θα υποστούν ακόμη μία δίκη από το Γαλαξιακό Δικαστήριο στις εγκαταστάσεις διαλογής στο Γανυμήδη, και κατόπιν θα σταλούν για επεξεργασία στον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο.

Πολλοί ήττονες καμπαλιστές εγκληματίες θα συλληφθούν, και μετά ταχύτατα θα δικαστούν από στρατιωτικά δικαστήρια, κατόπιν θα μεταφερθούν εκτός πλανήτη από την Αντίσταση και θα ταξινομηθούν μέσα από το κέντρο ταξινόμησης του Γανυμήδη. Όσοι από αυτούς δε μπορούν ή δεν επιθυμούν να επανορθώσουν για τα εγκλήματά τους θα μεταφερθούν στον Κεντρικό Ήλιο για επαναδόμηση, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταφερθούν σε σωφρονιστικές εγκαταστάσεις σε όλο το Γαλαξία όπου θα μπορέσουν να «δουλέψουν επάνω στο κάρμα τους».

Περίπου 500.000 μεσάζοντες της Καμπάλ που προωθούσαν την αρνητική ατζέντα, όπως διεφθαρμένοι δήμαρχοι, δικηγόροι, πολιτικοί, τραπεζίτες, διοικητές νοσοκομείων, γιατροί, δημοσιογράφοι, ακόμη και κάποιοι που παρουσιάζονταν ως «εργάτες φωτός», θα συλληφθούν κατά τη χρονική στιγμή του Γεγονότος και θα εκτίσουν την ποινή τους. Έχει ενδιαφέρον να γνωρίζουμε πως κάποια πρώην μέλη της ομάδας μου που πρόδωσαν το Φως θα βρίσκονται ανάμεσα στους συλληφθέντες.

Αφού συμβούν όλα αυτά, οι Φωτεινές Δυνάμεις θα διαχειριστούν κομβικές αδικίες και πολλοί ακόμη άνθρωποι από τον πληθυσμό επιφανείας που έχουν αδικήσει σοβαρά άλλους θα εκτίσουν την ποινή τους με κατ΄οίκον συλλήψεις, κοινωνική εργασία ή οικονομικά πρόστιμα.

Εδώ είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πως πολλές παρελθούσες αδικίες θα διορθωθούν και θα θεραπευτούν μέσω των επιτροπών αλήθειας και συμφιλίωσης, μέσω διαμεσολάβησης και μέσω συγχώρεσης.

Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που είναι φυλακισμένοι για μικρά αδικήματα, όπως κατοχή μαριχουάνας ή μικροκλοπές, θα απελευθερωθούν από τη φυλακή αμέσως μετά το Γεγονός.

Όλα αυτά θα επιφέρουν τον πολυπόθητο επίλογο, έτσι που το σκοτεινό και άδικο κεφάλαιο της ανθρώπινης ιστορίας επιτέλους θα κλείσει και ένα νέο, καλύτερο θα ξεκινήσει.

Τον επόμενο μήνα ενδέχεται να ξεκινήσει μια διαδικασία μερικής Αποκάλυψης μέσα από σημάδια ζωής που θα εντοπιστούν στον Άρη από το Perseverance της NASA και μέσα από τους φακέλους ΑΤΙΑ του Πενταγώνου.

Κάποιες νύξεις Αποκάλυψης είναι ήδη εδώ:

https://justthenews.com/government/harry-reid-says-he-sought-ufo-materials-lockheed-martin-they-wouldnt-give-me-clearance

Τώρα που απομένει λιγότερη πρωτογενής ανωμαλία, η αποκλεισμένη Γη επιτέλους ανοίγει, και οι πτήσεις χαμηλής τροχιάς θα είναι διαθέσιμες για τον πληθυσμό επιφανείας αρχής γενομένης την 20η Ιουλίου.

https://www.space.com/blue-origin-new-shepard-first-astronaut-flight-july-20

Καθώς πλησιάζουμε προς το Γεγονός, υπάρχει μεγάλη παρασκηνιακή δραστηριότητα στο στρατό σε όλο τον πλανήτη για την οποία δεν επιτρέπεται να γίνει αναφορά, εκτός μερικών υπαινιγμών εδώ:

https://www.valeursactuelles.com/politique/pour-un-retour-de-lhonneur-de-nos-gouvernants-20-generaux-appellent-macron-a-defendre-le-patriotisme/

https://www.rt.com/news/522646-france-poll-country-disintegrating/

https://thecommonsenseshow.com/agenda-21-conspiracy-economics/several-world-leaders-including-putin-and-netanyahu-want-biden-gone-and-trump-appears-be-part-plot

Ίσως να θέλετε να διαβάσετε αυτή τη νουβέλα επιστημονικής φαντασίας που περιλαμβάνει τόσο την πανδημία όσο και το Γεγονός, και ενδεχομένως φέρει μια ενδιαφέρουσα προοπτική:

Θα μπορούσατε να κάνετε άσκηση χρησιμοποιώντας τη βιολετί φλόγα για να εξαγνίσετε τις ενέργειες αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο:

Ή να θάψετε περισσότερες πέτρες cintamani σε τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο για να υποστηρίξετε το θετικό ενεργειακό πλέγμα.

Μία ιαπωνική ομάδα τράβηξε αυτή τη φωτογραφία ενός πανέμορφου νεφοσκάφους της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας μετά από μια επιτυχημένη αποστολή για πέτρες cintamani στο Αomori της Ιαπωνίας:

Νίκη του Φωτός!

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σας αρέσει η δουλειά μας; Κεράστε μας έναν καφέ!
paypal.me/EternalNowblog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s