♥ *** Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ – ΡΟΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 18-5-2021 *** ♥

Michael Love

Απόψε παρουσιάζουμε το μήνυμα αυτό της ελπίδας και της αγάπης για όλη την ανθρωπότητα, που έρχεται απ΄ευθείας από τους Πλειάδιους!

Οι πληροφορίες αυτές είναι ειδικά κωδικοποιημένες με Φως υψηλής συχνότητας, σχεδιασμένο να ανεβάζει τα συνειδησιακά επίπεδα!

Σπουδαίοι μας,

καθώς ο πλανήτης Γη βομβαρδίστηκε από πολύ ισχυρές κοσμικές ακτίνες τους τελευταίους γήινους μήνες, μέσα στο DNA μας έλαβε χώρα μια δραματική και αξιοσημείωτη αλλαγή, και τώρα ρέει πολύ περισσότερη φωτεινή πληροφορία μέσω του διαβαθμισμένου συστήματος σωμάτων μας!

Αυτό το Φως υψηλής συχνότητας 5ης διάστασης μεταμορφώνει οτιδήποτε αγγίζει, ακόμη και την ίδια τη δομή της αντιληπτής μας πραγματικότητας!

Όπως γνωρίζετε, παντού στον πλανήτη λαμβάνει χώρα μεγάλη μεταμόρφωση, και αυτή η μεταμόρφωση φέρνει τα πάντα σε επίγνωση.
Τα πράγματα συμβαίνουν ταχύτερα από ποτέ σε πολλά διαφορετικά επίπεδα, και κανείς θα πρέπει να είναι ικανός να κατανοεί αυτά τα επίπεδα ώστε να καταλάβει ό,τι συμβαίνει.

Είμαστε εδώ απλά για να εκπέμπουμε Φως σε όλα, σπουδαίοι μας!

* Πληροφορίες Γήινης Συμμαχίας 17/5/2021

Η Γήινη Συμμαχία πρόσφατα έλαβε σημαντικές ροές πληροφορίας από τις Φωτεινές Δυνάμεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι από το τέλος του γήινου έτους 2020 σημειώθηκαν αρκετές πολύ ισχυρές μετατοπίσεις της πραγματικότητας στο ενεργειακό πεδίο γύρω από τον πλανήτη Γη!
Σε μια από τις μεταδόσεις των πληροφοριών, οι Πλειάδιοι μετέδωσαν πως καλοπροαίρετες Δυνάμεις Φωτός πρόσφατα εκκίνησαν μία εφ όλης της ύλης πλανητική επιχείρηση για να ανυψωθούν γρήγορα τα συνειδησιακά επίπεδα όλων των πλασμάτων της Γης!
Οι Πλειάδιοι λένε πως η Ανάληψη του πλανήτη Γη προχώρησε σε ταχύτερους ρυθμούς τώρα, και πρόκειται να δείτε τα πλάσματα της Γης να αρχίζουν να εξελίσσουν τη συνείδησή τους σε αξιοσημείωτα υψηλότερα επίπεδα!

Τώρα, σπουδαίοι μας, επιτρέψτε μας να σας μιλήσουμε για την αληθινή Μεγάλη Αφύπνιση που λαμβάνει χώρα στον πλανήτη Γη!
Αυτή που είναι πολύ ισχυρή και πολύ αισθητή!

Δείτε αν κάποια από τις περιγραφές αφύπνισης πιο κάτω ταιριάζουν με την εμπειρία σας.

Οι αστρόσποροι της Γης που δονούνται κοντά ή εντός της συχνότητας της 5ης διάστασης περιγράφουν αυτή τη Μεγάλη Αφύπνιση με παρόμοιο τρόπο, και ορίστε πώς την περιγράφουν από προσωπική τους εμπειρία:

* Υπάρχει τώρα αυτή η ισχυρή επίγνωση πως κάποιος πράγματι ζει σε ανώτερη και ωραιότερη χρονογραμμή, και υπάρχει πλήρης επίγνωση της πρόσφατης αυτής ανύψωσης σε ανώτερη κατάσταση ύπαρξης.

* Η εμπειρία είναι σταθερή και δεν πατώνει!

* Υπάρχει έντονη άνοδος γνώσης επάνω σε πολλά θέματα.

* Τώρα υπάρχει άνοδος στα επίπεδα αποδοτικότητας σε κάθε πεδίο της ζωής!

* Κάθε τρόπος δράσης τελειοποιείται πολύ περισσότερο και παράγει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

* Υπάρχει πολλή περισσότερη ομορφιά, παντού!

* Όλα είναι διαποτισμένα με πολύ πιο ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

* Υπάρχει περισσότερη αγάπη, περισσότερη αφθονία, λιγότερα προβλήματα, τα πράγματα λύνονται, τα πράγματα βελτιώνονται όλο και περισσότερο, υπάρχει θεραπεία, ειρήνη και επίπεδα ελευθερίας άγνωστα μέχρι τώρα.

* Τα πράγματα εκδηλώνονται πολύ ταχύτερα, είναι πιο θετικά και έρχονται εύκολα.

* Και τέλος, έγινε αντιληπτό και συναρπαστικό ότι όσο πιο ψηλά ανεβαίνετε τόσο καλύτερα είναι!

* Είναι ένα ευδαίμον, υπέροχο συναίσθημα ότι όλα είναι καλά και υπάρχει  ενθουσιασμός και αδημονία για τα επερχόμενα!

* Γνωρίζουμε πως έχουμε έρθει τώρα και πως αυτή είναι η Μεγάλη Ανάληψη του πλανήτη Γη για την οποία έχουμε μιλήσει και την αναμέναμε τόσον καιρό!

Όταν τα αρχαία βιβλία προέτρεπαν την άνοδο σε ανώτερα επίπεδα, αυτό εννοούσαν!
Εμείς οι Πλειάδιοι λέμε «ανεβείτε ψηλότερα!».

Θυμηθείτε, το πρωταρχικό πλειάδιο δίδαγμα είναι το εξής:
ΝΑ ΔΟΝΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ.

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ανύψωση της συχνότητάς σας, επειδή μπορείτε αναντίρρητα να αγγίξετε απίστευτα επίπεδα τελειότητας, και τελικά αυτή η τελειοποίηση δεν έχει τέλος!

Πλειάδιες ρήσεις διδασκάλων για την ανύψωση των δονητικών επιπέδων:

Δημιούργησε!

Φτιάξε μουσική!

Ζωγράφισε!

Χόρεψε!

Τραγούδησε!

Γέλα και παίξε!

Διασκέδασε και κάνε μόνο ό,τι αγαπάς, γιατί αυτό είναι το νόημα! Γι΄αυτό όλα τα παιδιά είναι στα επίπεδα των Αρχαγγέλων!

Απόκτησε βαθιά γνώση σε πολλά θέματα!

Απελευθέρωσε όλα τα παλιά τραύματα από το διαβαθμισμένο σύστημα σωμάτων σου!

Απόκτησε ανώτερα επίπεδα υγειούς αυτοσεβασμού και αυτοφροντίδας, γιατί ο εαυτός σου είναι που δημιουργεί την ισχυρότερη αγάπη!

Θα πρέπει να μετασχηματίσεις το κάρμα πριν μπορέσεις να αναληφθείς!
Ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις είναι να μετριάσεις το κάρμα, εννοώντας να κάνεις δράσεις θετικές και συμπονετικές, που είναι το αντίθετο του κάρμα, κι έτσι θα μετριαστεί και θα διακοπεί.

Οι τροφές που καταναλώνεις είναι το παν και είναι το πρώτο μεγάλο βήμα στην ανάληψη του φωτεινού σώματος!
Τρώγε ελαφριές φυσικές τροφές και θα είσαι ελαφρύς-φωτεινός!
Τρώγε ελαφρά και θα γίνεις Φως!
Να τρέφεσαι μόνο από το τραπέζι της μητέρας Γαίας καθημερινά.
Τα κύτταρά σου διαμορφώνονται σε απαλούς κρυστάλλους τώρα, και θα πρέπει να τα ταΐζεις μόνο με ενεργειακές ελαφρές ουσίες.

Σου λέμε πως ο διαλογισμός είναι απαραίτητος καθημερινά!
Να εισπνέεις αργά και βαθιά, αυτό είναι το πράνα της ζωής!
Να εκπνέεις μακρόσυρτα και βαθιά και όλα τα σωματικά σου συστήματα θα ευθυγραμμιστούν και θα επισκευαστούν μέσα σε δευτερόλεπτα!

Αγαπημένοι μας, πρέπει να είστε στη φύση κάθε μέρα!
Η φύση θα σας ευθυγραμμίσει και θα θεραπεύσει οτιδήποτε σας πονά!

Χρησιμοποιείτε κρυστάλλους και εργαλεία ανάληψης που σας άφησαν οι αρχαίοι για να γίνετε κανάλι του εισερχόμενου φωτός μέσα σας και για να αναπτύξετε περεταίρω το φωτεινό σας σώμα.
Οι μονοατομικοί κρύσταλλοι ευθυγραμμίζουν ακαριαία την ενέργεια του διαβαθμισμένου σώματος στην 5η διάσταση, με μοτίβα αρμονικής ιερής γεωμετρίας που προάγουν τη ζωή και την υγεία!

Αγαπημένοι μας,

αυτή η απίστευτη Μεγάλη Αφύπνιση παρουσιάζεται επίσης σε ακόμη δύο επίπεδα στον πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή, και ορίστε η κατανόηση που θέλουμε να έχετε αυτή την ώρα:

Τα πλάσματα της 3ης διάστασης αφυπνίζονται στην 4η διάσταση (τα τριτοδιάστατα πλάσματα είναι αυτά που επηρεάζονται λιγότερο από την συνειδησιακή εξέλιξη, αλλά κάνουν πρόοδο και είναι ικανά να κάνουν το αναληπτικό άλμα).

Τα πλάσματα της 4ης διάστασης κινούνται προς την άνω 4η διάσταση και ετοιμάζονται να διασχίσουν το μεγάλο χάσμα και το πέπλο και να μπουν στην 5η διάσταση!

Βλέπετε, κάθε ένας βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο και έτσι πρέπει να είναι! Είναι καλό και είναι η φυσική τάξη!
Όλοι θα φτάσουν στον Παράδεισο. Ένας δάσκαλος είπε «δώστε τους χώρο και χρόνο και θα φτάσουν όλοι εκεί»!

Αγαπημένοι μας,

Μια σημαντική ημερομηνία στα τελευταία στοιχεία από τη Γήινη Συμμαχία έδειξε πως αρκετές ισχυρές αναβαθμίσεις χρονογραμμών έλαβαν χώρα πράγματι πρόσφατα για όλες τις διαφορετικές αυτές ομάδες δονητικών πλασμάτων που υπάρχουν στην επιφάνεια.
Τα στοιχεία ξεκαθαρίζουν πως οι αλλαγές αυτές παρουσιάζονται ακριβώς λόγω των συνειδητών επιλογών που έχει κάνει ένα πλάσμα!

Ορίστε ένας πλειάδιος λόγος σχετικά με τη δημιουργία διαστατικών αλλαγών και διαφοροποιήσεων χρονογραμμών μέσα σε ένα σύμπαν ελεύθερης βούλησης:

Η Ανάληψη είναι μία μεταφυσική διαδικασία που εμπλέκει τον συνειδητό παρατηρητή.
Για την πλειάδια επιστήμη της κβαντικής φυσικής, μια χρονογραμμή επιλέγεται μέσω της κατάρρευσης μιας δυνητικής κυματομορφής στη φυσικά αντιληπτή γήινη χρονογραμμή!
Η χρονογραμμή στην οποία ζει κάποιος, επιτυγχάνεται αποκλειστικά από τη συνειδητή επιλογή του παρατηρητή!
Είναι η ίδια απαράλλαχτη συμπαντική διαδικασία με τα καθιερωμένα συστήματα κβαντικής φυσικής εκδήλωσης!

Αυτός είναι ο τρόπος που δημιουργείτε οποιαδήποτε χρονογραμμή, κατά προτίμηση μια ανώτερη και καλύτερη!

Είναι απλά μια επιλογή, σπουδαίοι μας, και συγκεκριμένα είναι επιλογή ανάμεσα στην Αγάπη και το Φόβο!

Υπάρχει πάντα επιλογή, επειδή ζείτε σε ένα τέλειο σύμπαν ελεύθερης βούλησης!
Σας λέμε λοιπόν πως εάν έχετε πίστη και εμπιστεύεστε την επιλογή της Αγάπης, αγνοώντας το φόβο, θα έχετε κάνει την ανώτερη επιλογή και θα προωθηθείτε ευθέως και άμεσα στην ανώτερη χρονογραμμή!

Αυτή είναι η Ανάληψη και δουλεύει αποκλειστικά έτσι!

Ποια επιλογή θα κάνετε εσείς αύριο;

Ποια επιλογή θα κάνετε σήμερα;

Αγάπη ή φόβο;

Είμαστε πάντοτε μαζί σας και ακόμη και τώρα που σας μιλάμε είμαστε σε θέση να συνδεθούμε βαθιά με την ψυχή σας για να σας βοηθήσουμε με όλες τις επιλογές που σας περιμένουν!

Σπουδαίοι μας,

όλοι επάνω στη Γη επιλέγουν την κατάλληλη χρονογραμμή τους αυτή τη στιγμή και κάθε ένας κάνει την επιλογή του της ελεύθερης βούλησής του για το ποια πραγματικότητα είναι αυτή στην οποία επιθυμεί να υπάρχει!

Βλέπετε τι συμβαίνει στη Γη, αυτή την περίοδο;

Πιστεύουμε πως βλέπετε!

Να επιτρέπετε πάντα στους άλλους να κάνουν την ελεύθερη επιλογή που επιθυμούν, εσείς κρατήστε την εστίασή σας μόνο σε εσάς και στην πραγματικότητά σας!
Όλα είναι όπως θα έπρεπε να είναι, καθώς η Μεγάλη Αφύπνιση στον πλανήτη Γη προχωράει μπροστά!

Σπουδαίοι μας,

μια απίστευτη αφύπνιση λαμβάνει χώρα πραγματικά πάνω στον πλανήτη και όλα τα πλάσματα της Γης κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να βρουν το δρόμο τους!
Να είστε το ανώτερο ον και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να τους βοηθήσετε, χωρίς να παρεμβαίνετε!

Για αυτό το σκοπό βρίσκεστε εδώ!

Να είστε γι’ αυτούς Φως, έτσι ώστε όλοι να βρουν το δρόμο τους!
Φροντίστε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας, καθώς ξεδιπλώνονται οι νέες μας χρονογραμμές!

Θυμηθείτε αυτό:

Κάντε ό,τι μπορείτε να κάνετε για να δονείστε σε υψηλές συχνότητες και το σύμπαν θα ξεδιπλωθεί μπροστά σας!

Με τη δύναμη του θεού,

Michael και οι Πλειάδιοι

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


paypal.me/EternalNowblog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s