Επείγον Μήνυμα προς τον Επίγειο Πληθυσμό

Cobra 23/5/2021

Οι Δυνάμεις Φωτός βρίσκονται στο μέσο της κύριας επίθεσής τους με στόχο την εκκαθάριση των υπόγειων βάσεων της Χίμαιρας.

Από το 1996 η Χίμαιρα έχει αιχμαλωτίσει πολλούς Πλειάδιους και μέλη της Αντίστασης, τους μετέφερε υπογείως και ως τελευταία αμυντική της γραμμή η Χίμαιρα τώρα χρησιμοποιεί αυτούς τους ομήρους σε σκοτεινά τελετουργικά θυσίας, κατόπιν αιχμαλωτίζει την ουσία της ψυχής τους και τους εξαναγκάζει να ενσαρκώνονται ξανά και ξανά σε σώματα κλώνων, τα οποία είναι αιχμαλωτισμένα ως όμηροι στη βάση της Χίμαιρας, και επαναλαμβάνοντας αυτή τη διαδικασία. Όλο αυτό δημιουργεί έναν τεράστιο όγκο πόνου και κατά συνέπεια παράγει ενεργειακή βορά που συλλέγεται και προβάλλεται με βαθμωτή τεχνολογία προς τον πληθυσμό της επιφανείας.

Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τις δυνάμεις της Αντίστασης και για το στόλο των Πλειάδιων, και χρειάζονται βοήθεια από τον επίγειο πληθυσμό.

Αυτό που ζητούν είναι όσο περισσότεροι δυνατόν εργάτες φωτός να διαλογίζονται όσο συχνότερα και όποτε αισθάνονται την καθοδήγηση, για να επιλυθεί αυτή η κατάσταση το συντομότερο και με τον πλέον ανώδυνο τρόπο που είναι δυνατόν.

Οδηγίες:

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να βοηθήσετε στην απελευθέρωση όλων των ομήρων από τις υπόγειες βάσεις.

3. Καλέστε τη Βιολετί Φλόγα από την πρωτογενή πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού και μετά το πέρας του. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

4. Οραματιστείτε έναν στύλο ροζ Φωτός να εκπέμπεται από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο και μετά να κατέρχεται μέσω του σώματός σας και να φτάνει βαθιά στο κέντρο της Γης.

5. Οραματιστείτε αυτό το ροζ Φως να ρέει μέσα από την καρδιά σας και μετά μέσα από τα χέρια σας άμεσα προς κάθε αιχμάλωτο στις υπόγειες βάσεις. Οραματιστείτε τις Δυνάμεις Φωτός να απελευθερώνουν όλους τους ομήρους από όλες τις εναπομείνασες υπόγειες βάσεις, και να απομακρύνουν όλες τις σκοτεινές οντότητες από όλες αυτές τις τοποθεσίες. Οραματιστείτε τη διαδικασία αυτή να λαμβάνει χώρα ταχύτατα και ομαλά σε όλη την έκταση της υπόγειας κυψέλης. Οραματιστείτε όλη την υπόγεια κυψέλη της Γης επιτέλους να απελευθερώνεται από το σκοτάδι και τη σκλαβιά, να απελευθερώνεται από τα μοχθηρά όντα.

6. Ζητήστε από την παρουσία της Θεάς (το θεϊκό θηλυκό) να κατευθύνει ενέργειες θεραπείας σε όλους τους απελευθερωμένους ομήρους, έτσι ώστε τα τραύματά τους να θεραπευτούν πλήρως. Αφήστε τις ενέργειες αυτές να ρέουν συνεχόμενα και να εξαπλώνονται στην επιφάνεια του πλανήτη, έτσι ώστε να μπορούν να θεραπεύσουν και όλες τις άλλες καταστάσεις παγκόσμια. Επιτρέψτε στις ενέργειες αυτές να συνεχίσουν να ρέουν μέσα από την καρδιά σας και μετά μέσα από τα χέρια σας προς αυτές τις καταστάσεις, για λίγα λεπτά.

Η θεά επιθυμεί ειρήνη και ειρήνη θα επέλθει!

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


paypal.me/EternalNowblog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s