ΟΧΙ Στις Πτήσεις για τους Εμβολιασμένους;

 Seneca  26/5/21

Οι αεροπορικές εταιρείες συνεργάστηκαν επιμελώς με τις κυβερνήσεις και τη διεθνή ομάδα δικτατορίας για την προώθηση του διαβατηρίου εμβολιασμού με το σύνθημα «χωρίς ένεση δεν πετάς». Και αυτό λειτούργησε επειδή οι φοβισμένοι και αφελείς νομότυποι πολίτες έσπευσαν να αφήσουν τους εαυτούς τους να κακοποιηθούνως ινδικά χοιρίδια «μόνο για να πάνε διακοπές»

Μια δοκιμασμένη μέθοδος «μαστίγιο και καρότο», θα μπορούσαμε να πούμε, αλλά υπάρχει ένα εμπόδιο.

Αυτή τη στιγμή, οι αεροπορικές εταιρείες συμβουλεύονται σχετικά με τους εμβολιασμένους πελάτες και τον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχουν από τους θρόμβους αίματος λόγω του πειραματικού ορού m-RNA.  Η πολιτική που εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια είναι να επιτρέπεται στα άτομα που διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο πήξης του αίματος να πετούν μόνο υπό αυστηρή επίβλεψη. Συνιστάται αυτά τα άτομα κατά προτίμηση να μην πετούν εκτός εάν πρόκειται για περίπτωση κατάστασης απειλητικής για τη ζωή.

Σε ένα ορισμένο υψόμετρο, τα άτομα αυτά διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο επιπλοκών, εγκεφαλικού επεισοδίου, θρόμβωσης ή καρδιακής προσβολής. Τώρα έχουμε πληροφορίες που επιβεβαιώνουν ότι όλοι όσοι κάνουν το εμβόλιο (ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα) έχουν  προβλήματα πήξης και αιμορραγίας ως μία από τις κύριες αντιδράσεις. Αυτές οι αντιδράσεις είναι όλες παρόμοιες με τους υφιστάμενους περιορισμούς στον συγκεκριμένο τομέα.

Οι αεροπορικές εταιρείες συζητούν τώρα σχετικά με την ευθύνη τους και το τι θα πρέπει να κάνουν με τους εμβολιασμένους, καθώς δεν τους επιτρέπεται να πετάξουν επειδή πρόκειται για κίνδυνο για την υγεία τους. Οι συζητήσεις αυτές μόλις ξεκίνησαν, αλλά φαίνεται ότι όποιος εμβολιαστεί δεν θα επιτρέπεται να πετάξει. Οι ανεμβολίαστοι, από την άλλη πλευρά, θα είναι σε θέση να επιβιβαστούν ειρηνικά.

Έτσι, οι αεροπορικές εταιρείες αισθάνονται πραγματικά εγκλωβισμένες από αυτή την κατάσταση. Η αγορά τους στις επιχειρηματικές πτήσεις και τις πτήσεις διακοπών συρρικνώνεται σημαντικά μετά από αυτό το γεγονός. Αυτή η μεγάλη απώλεια – μετά την απομυθοποίηση της καραντίνας – δημιουργήθηκε από κάποιον άλλο. Αυτός ο άλλος είναι επίσης υπεύθυνος για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την παραβίαση του κώδικα της Νυρεμβέργης και την καταστροφή της οικονομίας.

Εάν οι αεροπορικές εταιρείες επιθυμούν να επιβιώσουν, θα πρέπει να προβούν σε νομικές ενέργειες εναντίον εκείνων που τους το επέβαλαν. Αυτό προϋποθέτει ότι θα πρέπει να κατονομάσουν άτομα και οργανισμούς και να τους καταστήσουν υπεύθυνους για την τεράστια ζημιά που έχει ήδη προκληθεί και θα προκληθεί με τις ενέργειές τους.

========================================================

Ενημέρωση: στις 28 Μαΐου ο de Volkskrant ανέφερε ότι ο EASA συμβουλεύει τους πιλότους να μην πετούν δύο έως τρεις ημέρες μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κορονοϊού.


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


paypal.me/EternalNowblog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s