ΧΗΜΙΚΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ και ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ για την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNA (α΄μέρος)

John Dela 1/6/2021

Όσο περισσότερο ανακτούμε (πληροφορούμαστε αλλά και… “θυμόμαστε”) την αληθινή ιστορία μας, τόσο πιο εύκολα μπορούμε να βλέπουμε τους “παίκτες” και τις “ατζέντες” πίσω από τα τρέχοντα γεγονότα στο “παγκόσμιο τοπίο μας”. Αυτήν τη στιγμή ζούμε μέσω πολλαπλών θυελλωδών γεγονότων που σκοπό έχουν να μας τροποποιήσουν μόνιμα και να εξαφανίσουν όλα όσα μας κάνουν ανθρώπους… Πολλοί βέβαια – και ευτυχώς, “ξυπνούν” και βλέπουν πιο ξεκάθαρα κάποιους από τους “παίκτες”, τις θεσμικές δομές και… τα κρυμμένα κίνητρα από πίσω που εργάζονται για την επίτευξη της “σκοτεινής ατζέντας” και της δουλείας της ανθρωπότητας… (και ευτυχώς ενημερώνουν…).

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΞΟΜΟΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ Η ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ;

Θεωρώ ότι είναι πια ξεκάθαρο πως η προσωπική μας ελευθερία δεν θα επιστρέψει στην καθημερινή μας ζωή, εκτός εάν υποταχθούμε στην εξουσία τους και συμμετέχουμε σε ένα υποχρεωτικό παγκόσμιο σχέδιο εμβολιασμού. Θεωρώ ότι βλέπουμε ξεκάθαρα τις  εκστρατείες εμβολιασμού που σχεδιάστηκαν στην πραγματικότητα ως προγράμματα χημικής και κοινωνικής μηχανικής για τη ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNA.

Οι ακόλουθες πληροφορίες δεν πρέπει να εκληφθούν ως ιατρικές συμβουλές, αλλά προορίζονται για την ενδυνάμωση της δικής σας έρευνας και προ πάντων της ψυχής σας. Οι δημόσιες εκστρατείες εμβολιασμού σχεδιάστηκαν – εδώ και χρόνια – από τους “Ελεγκτές” για λόγους γενετικής τροποποίησης και ως ελεγχόμενα ιατρικά πειράματα.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΙΑ ΠΩΣ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ.

Σήμερα, οι περισσότερες ιατρικές αρχές και οι ασθενείς στην πραγματικότητα δεν έχουν ιδέα ποια συστατικά εγχέονται απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος μέσω εμβολιασμών. ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΘΟΓΟΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

Αυτές οι πληροφορίες προορίζονται να βοηθήσουν στην κατανόηση των μεγαλύτερων θεμάτων της Γενετικής Τροποποίησης του Ανθρώπινου DNA μέσω της χρήσης της χημικής γενετικής μηχανικής και της κυβερνητικής μηχανικής που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία του ανθρώπινου σώματος με σκοπό να αποτελεί αγωγό για τεχνητές συχνότητες, προκειμένου να υποδουλωθεί ως βιολογική μηχανή. Οι ενέσεις και τα συνθετικά φαρμακευτικά προϊόντα που συνήθως ερευνώνται, κατασκευάζονται και παραδίδονται μέσω του συστήματος της ιατρικής βιομηχανίας, βασίζονται όλα σε πρότυπα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή από συνεργασίες με παγκόσμιες οργανώσεις υγείας οι οποίες λειτουργούν κάτω από… σκοτεινά κέντρα.

Έχουμε εισέλθει σε μια νέα εποχή, κατά την οποία αυτές οι πολλές ουσίες συνδυάζονται με νανοτεχνολογία για να μας συνδέσουν λειτουργικά με μια σειρά ηλεκτρονικών συσκευών που μεταδίδουν ψηφιακά κωδικοποιημένες συχνότητες.

Πώς όμως φτάσαμε ως εδώ;

Οι Ελεγκτές έχουν χρησιμοποιήσει την επιρροή των γενικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και τη μαζική προώθηση του ακαδημαϊκού-επιστημονικού-ιατρικού συστήματος τα τελευταία εκατό χρόνια για να προετοιμάσουν τις μάζες μέσω προγραμμάτων χημικής, κοινωνικής και γενετικής μηχανικής ώστε να κάνουν τις σημερινές γενιές πολύ πιο ευαίσθητες στην ιδέα της γενετικής τροποποίησής τους. Δουλεύοντας πάνω σε μεθόδους για την επιρροή των ενεργειακών δυνατοτήτων ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ για να μας κινήσουν (και να μας σπρώξουν) στις κατευθύνσεις που ήθελαν να πάμε (για το λόγο αυτό τονίζουμε και ξανατονίζουμε, μάθετε/κατανοείστε πώς λειτουργεί Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ).

Ουσιαστικά, άρχισαν να δημιουργούν τους φύλακες του matrix/μήτρας σε όλους τους πυλώνες ελέγχου της κοινωνίας, με την επαναλαμβανόμενη γοητεία των ανθρώπων να “κοιμούνται” και απλά να ακολουθούν “τα βέλη που είναι ζωγραφισμένα στο πάτωμα”. Οι κυβερνητικοί επιστήμονες επικεντρώνονται στον τρόπο με τον οποίο κάθε άτομο επεξεργάζεται πληροφορίες, στη συνέχεια αντιδρά σε αυτές τις πληροφορίες και ύστερα μελετούν την ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ… ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ καθώς και τα επίπεδα εξόδου που απαιτούνται για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος από τον χειριστή ελέγχου…

Ως αποτέλεσμα, στην επιστήμη, στην ακαδημαϊκή κοινότητα, στην ιατρική, ακόμη και στη βιομηχανία ψυχαγωγίας, πολλοί άνθρωποι υπέστησαν πλύση εγκεφάλου για να σκεφτούν ότι η εμφύτευση τσιπ, οι νευρικοί σύνδεσμοι σε εγκεφάλους Τεχνητής Νοημοσύνης/AI και η προσθήκη βιονικών τμημάτων, θα δημιουργήσουν έναν… αθάνατο υπεράνθρωπο !! Επί του παρόντος, η NAA (Negative Alien Agenda – Αρνητική Ατζέντα Εξωπλανητικών όντων) μεταφέρει τον μαζικό γενετικό πειραματισμό στο επόμενο επίπεδο, την προβλεπόμενη μετάδοση για την πραγματοποίηση των σημάτων AI που τρέχουν σε όλα τα ανθρώπινα κύτταρα, τη βιο-νευρολογία και τον εγκέφαλο, η οποία αναστέλλει την ελεύθερη και ανεξάρτητη σκέψη και δημιουργεί αυτόματα ελεγχόμενα μυαλά.


Για να επιτευχθούν οι τελικοί στόχοι της κυβερνητικής, έχουν σχεδιαστεί μεθοδικά βήματα για την αναδόμηση της κοινωνίας, ώστε οι μάζες να υπακούουν εύκολα στην εξουσία, διαμορφώνοντας την ανθρώπινη αντίληψη με επαναλαμβανόμενη προπαγάνδα ελέγχου του μυαλού σχετικά με τις αποδεδειγμένες επιστήμες που υποτίθεται ότι κρύβονται πίσω από αυτές τις καινοτομίες, ειδικά εκείνες στην… ιατρική βιομηχανία. Εφόσον η δωροδοκία, ο εκφοβισμός, οι απειλές και ο εκβιασμός χρησιμοποιούνται για την επιβολή της δημόσιας υγείας, δεν υπάρχει πραγματική δημόσια υγεία.

Χρειάστηκαν χρόνια πλύσης εγκεφάλου μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης για να εκπαιδεύσουν τους καταναλωτές να βασίζονται υπερβολικά στην εξουσία του ιατρικού συστήματος, παραλείποντας τη δική τους διαίσθηση και τη δική τους γνώση, στην οποία ο ιατρικός καταναλωτής υποκύπτει στην “ιατρική θεότητα” που θα συνταγογραφήσει διάφορες μεθόδους παράδοσης γενετικής μηχανικής με βάση τα χημικά.

Χωρίς τη συνειδητοποίηση του τρόπου με τον οποίο αυτές οι συνθετικές χημικές ουσίες ή τα συνδυασμένα «φάρμακα» αλληλεπιδρούν στην ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ (ενεργειακό/ ψυχικό/ πνευματικό) και της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, δεν έχουμε καμιά ελπίδα να πάρουμε στα χέρια μας τις επιλογές της ελεύθερης βούλησης και θέλησης…

Εκτελώντας αυτές τις παραπλανητικές ατζέντες, αυτές οι οικογένειες των “αιματηρών θρησκειών” πιστεύουν ότι μπορούν να κυβερνούν τη γη για πάντα ως “ζωντανοί Θεοί” και πάνω από κάθε νόμο. Η κρυφή αποστολή ήταν και είναι να τροποποιήσουν, εκ προθέσεως και συστηματικά, γενετικά το οργανικό ανθρώπινο DNA με σκοπό οι άνθρωποι να υποδουλωθούν ως γενετικά δείγματα για συνεχή πειραματισμό και δουλεία, παρέχοντας παράλληλα απεριόριστη πρόσβαση ενεργητικών και γενετικά υβριδοποιημένων σωμάτων για τη NAA. Αυτό περιλαμβάνει τα πολλά κρυμμένα υπόγεια εργαστήρια που είναι γνωστά στις ελίτ και γεννήθηκαν από κυβερνητικούς ειδικούς για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Πρόκειται βασικά για σταθμούς κλωνοποίησης που χρησιμοποιούνται για γενετικούς ελέγχους και γενετική συγκομιδή, στους οποίους τα μωρά του δοκιμαστικού σωλήνα, η κλωνοποίηση, η γονιμοποίηση διπλού σπέρματος και η αφαίρεση του DNA και του ωαρίου της μητέρας από τη διαδικασία της εγκυμοσύνης, βρίσκονται σε… εξέλιξη. Η μισογυνία δεν γνωρίζει κανένα τέλος σε αυτόν τον “στριμμένο” και άρρωστο κόσμο, στον οποίο οι ψυχοπαθείς έχουν την τάση να τροποποιήσουν και να δημιουργήσουν γενετικά σώματα που σκοτώνουν τη σύνδεση με το εσωτερικό πνεύμα μέσα στο οργανικό ανθρώπινο σώμα.


Οι Ελεγκτές διείσδυσαν πλήρως στις δομές εξουσίας της ακαδημαϊκής, επιστημονικής και ιατρικής εξουσίας. Το ακαδημαϊκό-επιστημονικό-ιατρικό σύστημα, η βιο-τεχνολογία, οι φαρμακευτικές εταιρείες ελέγχονται στην κορυφή από τα μέλη των κύριων φατριών της “λατρείας του θανάτου”. Για να κατανοήσουμε το γιατί αυτές οι σκοτεινές οντότητες θέλουν απεριόριστη πρόσβαση στον έλεγχο των ανθρώπινων φυσικών σωμάτων για προσωπική τους χρήση, πρώτα πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι περισσότερες από αυτές είναι πλάσματα χωρίς τη δυνατότητα να ενσαρκωθούν σε σωματική μορφή ή να αναδημιουργήσουν ένα ζωντανό φυσικό σώμα σε αυτό το επίπεδο.

ΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ NAA, ΕΙΤΕ ΛΟΥΣΙΦΕΡΙΑΝΙΣΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ.

Η βιομηχανία ψυχαγωγίας έχει ήδη χρησιμοποιήσει υποσυνείδητο προγραμματισμό και ψηφιακό κώδικα μέσα στο περιεχόμενο των μέσων ενημέρωσης και των ταινιών για πολλά χρόνια, προκειμένου να προγραμματίσει τις μάζες να γίνουν βίαιες, υπερ-σεξουαλικές και επιρρεπείς σε παρορμητική αυτοκαταστροφή ώστε να αυξήσουν τις δυνάμεις του χάους. Η κοινωνική μηχανική των μέσων ψυχαγωγίας και των βιντεοπαιχνιδιών που συνεχώς εμφυτεύουν σκέψεις αυτοκαταστροφής και βλάβης είναι αποτελεσματική στο να χαζεύει τις μάζες και να τις αποσυνδέει από το εσωτερικό τους πνεύμα και τη δυνατότητα άσκησης της ελεύθερης θέλησης/βούλησης, καθώς και την απόκτηση της αυτοδιάθεσης που απαιτείται για να οδηγήσουν τη ζωή τους.

συνεχίζεται…

πηγή

Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


paypal.me/EternalNowblog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s