ΓΕΝΕΤΙΚΗ και ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ για την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNA (συνέχεια – β΄ μέρος)

John Dela 2/6/2021


Περισσότερες από 500 παγκόσμιες Elite οικογένειες, διατηρούν ατζέντες εξουσίας μέσω “πρακτικών τελετουργίας αίματος” και ενσωμάτωσης άκρως “σατανικής ιδεολογίας”, ενώ διαχειρίζονται στόχους Παγκοσμιοποίησης (One World Order) καθώς εξυπηρετούν τους αρχηγούς της NAA (Negative Alien Agenda – Αρνητική Ατζέντα Εξωπλανητικών Όντων).

Γι΄αυτούς δεν υπάρχουν κυρίαρχα έθνη ή σύνορα, θεωρούν ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό ως σκλάβους τους, και κάθε “οικογένεια της αιματηρής αυτής γραμμής”, έχει χαράξει και ένα τμήμα του πλανητικού εδάφους για την προσωπική της κυριαρχία. Ωστόσο, πιστεύουν ότι είναι εκπρόσωποι “ζωντανών Θεών” και ότι ο υπόλοιπος ανθρώπινος πληθυσμός πρέπει να υποταχθεί στον κανόνα τους και να τους λατρεύει ως τέτοιους. Για παράδειγμα, η οικογένεια Rockefeller έχει ανθρώπους που έχουν επιλεγεί ως Βασιλιάδες και Πρίγκιπες εντός της δικής τους γραμμής αίματος για την εκτέλεση μυστικών τελετών που χρησιμοποιούνται με σκοπό να διατηρήσουν τη δύναμή τους και να συνδεθούν απευθείας με τις δυνάμεις της NAA (Negative Alien Agenda – Αρνητική Ατζέντα Εξωπλανητικών Όντων).

Κυριαρχούν κρυφά σε μια βιομηχανία ή περιοχή του κόσμου για τη δική τους “γραμμή αίματος”, ενώ αυτή η επιρροή κρύβεται έντεχνα από το κοινό. Οι ετήσιες συναντήσεις τους πραγματοποιούνται σε παγκόσμιο τραπέζι, καθώς έχουν υψηλούς ρόλους στην εξουσία, υπό διάφορους οργανισμούς βιτρίνας οι οποίοι υποτίθεται ότι ενεργούν ως παγκόσμιες δεξαμενές σκέψης για να συζητούν τα τρέχοντα θέματα ανησυχίας που απασχολούν τον πλανήτη.

Η ιατρική βιομηχανία ως… “παραδοσιακό σύστημα”


Η γενετική τροποποίηση των ανθρώπων πραγματοποιείται με μεθόδους ελέγχου του νου και χρησιμοποιεί την ομπρέλα της τρέχουσας ιατρικής βιομηχανίας προκειμένου να καταστήσει τους ανθρώπους πιο “γενετικά φιλόξενους”, ώστε τα είδη της NAA να αποικίσουν και τελικά να κατοικήσουν στην επιφάνεια της γης. Ο στόχος στη διείσδυση του ιατρικού συστήματος ήταν ο σωματικός πόνος, ο βασανισμός και η πνευματική αποσύνδεση.

Αυτό από μόνο του είναι μια αποτελεσματική κατοχή της ανθρώπινης ψυχής, ευάλωτη από τη γέννηση σε αυτόν τον κόσμο και στη συνέχεια (μέσω αρρώστιας και πόνου) κατά την “έξοδο” από αυτόν τον κόσμο, μέσω του τρέχοντος ιατρικού σχεδιασμού… Τα τελευταία εκατό χρόνια, με τους Rockefeller και άλλες οικογένειες να κατασκευάζουν πολλές ιατρικές οργανώσεις φιλανθρωπίας, ξεκίνησε η αναγκαστική έκθεση σε πολλές χημικές ενώσεις, τοξίνες και δηλητήρια σε συνδυασμό με πειραματική γενετική μηχανική, χρησιμοποιώντας ανθρώπους όλων των ηλικιών ως “εργαστηριακούς αρουραίους”.

Η χρήση εμβολιασμών για τη γενετική μηχανική με βάση χημική ουσία, τον έλεγχο του νου και την ενδεχόμενη παρακολούθηση, καθώς και τη δημιουργία ασθένειας και αναπηρίας στον πιο ευάλωτο πληθυσμό, ήταν μια καλά χρηματοδοτούμενη και απίστευτα οργανωμένη εκστρατεία από το… 1955, όταν ο Jonas Salk ήταν επικεφαλής της σταυροφορίας για τον εμβολιασμό κατά της πολιομυελίτιδας. Χαρακτηρίστηκε ως ιδιοφυΐα ιατρικής έρευνας και ήρωας του αμερικανικού κοινού, ήταν ένας από τους πρώτους αρχιτέκτονες που εγκαινίασαν την πανδημία και την αντίληψη ότι οι εμβολιασμοί ήταν απολύτως απαραίτητοι για την εξασφάλιση υγιούς ανοσίας !!!

Ακόμα και τότε, οι Ελεγκτές γνώριζαν ότι για να κερδίσει ο πληθυσμός την εμπιστοσύνη τους στην ιατρική βιομηχανία, στην φαρμακευτική και στους εμβολιασμούς, έπρεπε να κυκλοφορούν έντονα στην αγορά και να απεικονίζονται ως αξιόπιστες και απολύτως απαραίτητες για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας για την εξάλειψη (ή εξάπλωση…) μολυσματικών ασθενειών. Αυτό που ξεκίνησε πριν από εβδομήντα χρόνια εξακολουθεί να είναι απίστευτα σημαντικό σήμερα για τη διαμόρφωση του νου και τον έλεγχο της αντίληψης και της οπτικής που περιβάλλει τις φαρμακευτικές εταιρείες και την ατελείωτη σειρά καταναλωτικών προϊόντων τους…

Ο πρωταρχικός στόχος των βιοτεχνολογικών βιομηχανιών που υποστηρίζονται από τους Ελεγκτές ήταν ο απώτερος στόχος της κατευθυνόμενης εξέλιξης. ΧΗΜΙΚΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΞΗ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ Η ΞΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΤΟΥΣ.

Μέχρι να μπορέσουν όλοι να αποκτήσουν ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και να δουν πέρα από την προπαγάνδα, ώστε να γνωρίζουν την πραγματική τους ιστορία, μετά να μελετήσουν και να μάθουν από τα γεγονότα του παρελθόντος, έχουν μια πρόθεση να συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη που προκαλούν καταστροφικές βλάβες στον εαυτό τους και στην ανθρωπότητα ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ (βλ. τη μανία να εμβολιάζονται ακόμη και όταν ξέρουν ότι πρόκειται για… γενετικό πείραμα!!!). 

Αυτό που συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια ως μια κρυφή συνωμοσία μεταξύ της Elite δεν είναι πλέον θεωρία, αλλά υποστηρίζεται από ανεξάρτητους ερευνητές με πραγματικά στοιχεία και αποτελέσματα. Δεν υπάρχουν επαρκείς λέξεις για να περιγράψουν τη φρίκη της τυραννίας και του ψυχολογικού πολέμου που επιβάλλεται στον παγκόσμιο πληθυσμό. ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Πολλοί άνθρωποι πίστευαν την επικρατούσα άποψη ότι η τρέχουσα κατάσταση του κόσμου που υποφέρει, φτώχεια, ασθένεια και βία δημιουργήθηκαν κατά λάθος και ότι αυτό που βλέπουμε σήμερα στο παγκόσμιο τοπίο ήταν η οργανική εξέλιξη της ανθρωπότητας από τη βιομηχανική εποχή. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ. Οι ελίτ οικογένειες έχουν αναπτύξει μεθοδικά και υπομονετικά την παγκόσμια ατζέντα τους μέσω συγκεκριμένων στόχων, τους οποίους επιδίωξαν να δημιουργήσουν μέσω της χρήσης της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ και του κρυφού τεχνολογικού ελέγχου του νου, μαζί με την παρακολούθηση όλων των κινήσεών μας. Αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει τώρα στο παγκόσμιο τοπίο είναι το σχέδιο που έχει τεθεί σε εφαρμογή από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν έγιναν διαθέσιμα μη ορατά ηλεκτρομαγνητικά τεχνολογικά όπλα και το σχεδιάγραμμα της κυβερνητικής μηχανικής ως αποτέλεσμα ανταλλαγών που έγιναν με την ΝΑΑ (Negative Alien Agenda – Αρνητική Ατζέντα Εξωπλανητικών Όντων).

Ήθελαν να συνδυάσουν τις μεθόδους του ιατρικού συστήματος παράδοσης συνθετικών χημικών ουσιών, ενέσεων και ναρκωτικών και να μετρήσουν τις επιπτώσεις που θα είχε αυτό για τους σκοπούς του μαζικού ελέγχου του μυαλού ώστε να υποδουλώσουν τον πληθυσμό. Με κάθε ένεση νευροτοξινών, κατάποση χημικών ουσιών, σε συνδυασμό με μεταδόσεις ελέγχου μυαλού (MKUltra), όταν είχαν βομβαρδίσει τα παιδιά μέσω του προγράμματος εμβολιασμού με αρκετές νευρο-τοξίνες για να στήσουν τελικά το φάσμα του αυτισμού και να πυροδοτήσουν τις ατελείωτες ταξινομήσεις των αυτοάνοσων ασθενειών σε ενήλικες, πρέπει να πίστευαν ότι έπιασαν το τζάκποτ. Αυτό θα κρατούσε ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού απασχολημένο σε λειτουργία επιβίωσης προσπαθώντας να κρατήσει τα κεφάλι του πάνω από το νερό.

Η ανθρωπότητα είναι ζώα για αυτούς… Δεν έχει σημασία τι ζει ή πεθαίνει όσο τους εξυπηρετεί. Το επόμενο στάδιο του σχεδίου τους ήταν να προετοιμάσουν τα θεμέλια για την πλήρη αυτοματοποίηση της κοινωνίας (τεχνητή νοημοσύνη/ΑΙ) μαζί με τον αυτοματισμό της ανθρωπότητας, σχεδιασμένο να γίνει ο άνθρωπος βιολογικό μηχάνημα χωρίς ψυχή που εξυπηρετεί την ελίτ. Αυτός ήταν ο συνδυασμένος στόχος για την πλήρη κυριαρχία στην κοινωνία και το κοινό. Τώρα απλά έπρεπε να καταλάβουν πώς θα το εφαρμόσουν σταδιακά στον πολιτισμό, κάνοντας αλλαγές που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν κοινωνικά με τρόπους αποδεκτούς από τις μάζες.

Αλλά… δεν τους βγήκε.

συνεχίζεται…

πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s