♥ ~ ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΣΙΣ 2021 ~ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ~ ♥

Michael Love

Μετάδοση Πλειάδιων Δυνάμεων Φωτός


Εισαγωγή:

Παρουσιάζουμε αυτή την εξαιρετική πλειάδια διάλεξη σχετικά με τη Μορφογένεση του DNA και τις λειτουργίες της γήινης ανάληψης.

Οι Πλειάδιοι έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν συμπαντικές πληροφορίες με έναν γήινο απλό τρόπο, σχεδιασμένο και κωδικοποιημένο να πυροδοτεί το DNA και να επεκτείνει τα συνειδησιακά επίπεδα.

Έναρξη μετάδοσης…


Σπουδαία πλάσματα,

όπως γνωρίζετε, ενισχυμένες ποσότητες Φωτός υψηλών δονήσεων φτάνουν στον πλανήτη κατά τη διάρκεια του γήινου έτους 2021.
Οι πληροφορίες της Γήινης Συμμαχίας δείχνουν πως αυτό το Φως υψηλών δονήσεων δεν έρχεται τυχαία, αλλά κατευθύνεται προς τη Γη από νοήμονες και καλοπροαίρετες δυνάμεις του Φωτός.
Αυτά τα υπέροχα φωτεινά όντα είναι εδώ, στο ηλιακό μας σύστημα, με το σπουδαίο σκοπό να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στην επικείμενη εξέλιξή της.

Οι Πλειάδιοι λένε πως όταν το DNA εκτίθεται σε Φως Γάμμα υψηλών συχνοτήτων, επανακωδικοποιείται και ενεργοποιείται σχεδόν ακαριαία!

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως για να λάβει χώρα αυτή η ενεργοποίηση του DNA, θα πρέπει να είναι κανείς έτοιμος και ικανός να δεχτεί αυτού του είδους το Φως στα κύτταρα του σώματός του.
Ένα πλάσμα πρέπει να συνηχεί με την υψηλή συχνότητα δόνησης αυτής της κοσμικής ενέργειας, ώστε να μπορέσει να διεισδύσει και να έχει αποτέλεσμα!

Αυτό το ισχυρό Φως Γάμμα για το οποίο μιλάμε προέρχεται από τον γαλαξιακό πυρήνα και όταν τα ενεργειακά κύματα υψηλότερων διαστάσεων κάνουν επαφή με τον γήινο ήλιο, ο ήλιος παρουσιάζει έντονη αντίδραση παράγοντας ανεβασμένες ηλιακές εκλάμψεις και εκτινάξεις από το στέμμα του.
Όταν ένα κοσμικό κύμα Φωτός σωματιδίων Γάμμα διαπερνάει τον Ήλιο, υπερ-φορτίζει το ηλιακό στέμμα  με την ίδια κοσμική ενέργεια και οι εκλάμψεις που προκύπτουν και επηρεάζουν τη Γη φέρουν αυτά τα σωματίδια του έξυπνου Φωτός Γάμμα!
Οι φωτεινές αυτές ακτίνες που προέρχονται από το κέντρο του Γαλαξία είναι ιονισμένες με φωτονικό Γάμμα Φως το οποίο ενεργοποιεί και αναβαθμίζει το DNA όλων των ζώντων ειδών ακαριαία σε ανώτερο επίπεδο!
Αυτό το Φως μπορεί να κατορθώσει κάτι τέτοιο επειδή τα σωματίδιά του περιέχουν πιο εξελιγμένα πρότυπα DNA από ανώτερα πεδία, και τα οποία ακαριαία επανακωδικοποιούν το γήινο DNA σε μια πιο τελειοποιημένη κατάσταση.


Πώς λαμβάνεται αυτό το Φως και συγκρατείται στο φυσικό σώμα, και όταν λέμε ενεργοποίηση DNA τι ακριβώς εννοούμε;

Θεωρούμε πως μια πιο περιγραφική πρόταση θα ήταν «επανασύνδεση του DNA», καθώς όταν οι 12 έλικες του DNA στο φυσικό σκεύος επανακωδικοποιούνται από πληροφορίες κοσμικού Φωτός Γάμμα, σχηματίζουν με φυσικό τρόπο έναν γεωμετρικό σχηματισμό ανάπτυξης και κυριολεκτικά συνδέονται ξανά με μία από τις ανάλογα αντηχούσες πύλες των 12 τσάκρα! Τα τσάκρα είναι μη-φυσικές ενεργειακές πολύ-διαστατικές πύλες στο διαβαθμισμένο σώμα, οι οποίες σχηματίζουν μια βαρυτική λαβή στον έλικα του DNA και τον κρατούν στη θέση του!

Όταν ο έλικας του DNA επανασυνδέεται στην κατάλληλη γι΄αυτόν υποδοχή, αρχίζει να ρέει προηγμένη κοσμική πληροφορία μέσω των κυττάρων του έλικα του DNA, η οποία εξέρχεται μέσω του κεντρικού νευρικού συστήματος και ταξιδεύει σε όλο το σώμα!
Εφόσον  υπάρχουν 12 πρωτογενείς έλικες DNA, υπάρχουν τρισεκατομμύρια τρισεκατομμυρίων απειροελάχιστων αραχνοΰφαντων κρυσταλλικών νημάτων που μεταφέρουν την κοσμική αυτή ενέργεια μέσω του σώματος, όπου κατόπιν αποκωδικοποιείται και λαμβάνεται με θαυμαστούς τρόπους από το ον που κατοικεί μέσα στο σώμα αυτό!

Ας πάμε ακόμη βαθύτερα:


Τι συμβαίνει σε υπο-κυτταρικο-ατομικό επίπεδο στ DNA σας όταν αγγίζει το αυρικό σας πεδίο μία γεωμαγνητική καταιγίδα;

Οι εισερχόμενες ακτίνες των ηλιακών σωματιδίων ιονικού Γάμμα φωτονικού Φωτός που κατευθύνονται προς εμάς, έχουν την ικανότητα να εισέρχονται στα νουκλεοτίδια του ανθρώπινου ατόμου, να αλλάζουν τους χημικούς δεσμούς του και να μεταμορφώνουν την ίδια τη σύσταση της ατομικής μας δομής. Αυτή η επαναρύθμιση της δομής των ατόμων μας μεταμορφώνει τα κύτταρά μας σε πιο σύνθετες κρυσταλλικές δομές που μπορούν κυριολεκτικά να επιτρέψουν σε όλες τις πληροφορίες του σύμπαντος να αρχίσουν να ρέουν μέσα από τον υπολογιστή του ανθρώπινου σώματος!
Η ανθρωπότητα ξεκίνησε ως προηγμένη λαμπερή αστρική ράτσα αλλά το ανθρώπινο DNA αποσυνδέθηκε από όντα καταχθόνια πριν από περίπου 350.000 έτη, και η ανθρωπότητα υποδουλώθηκε και βυθίστηκε στο σκοτάδι χωρίς καμία πληροφορία!

Κανένας άνθρωπος δεν είχε ιδέα πως είχε κάτι συμβεί.
Τόσο σοβαρή ήταν η αποσύνδεση του σώματος.

Τα καλά νέα είναι πως οι έλικες αυτοί του DNA τώρα επανενεργοποιούνται, μία μία, σε παγκόσμια κλίμακα!

Βλέπετε, όταν το ανθρώπινο DNA αποσυνδέθηκε πριν από αιώνες, οι έλικες έμειναν στη θέση τους στο φυσικό σκεύος, και τώρα κυριολεκτικά επανασυνδέονται με τη βοήθεια των θεϊκών αυτών πλασμάτων και του Φωτός που στέλνουν το οποίο αντιστοιχεί με το αρχικό θεϊκό σχεδιάγραμμα!

Η Μεγάλη Αφύπνιση της Γης έχει ξεκινήσει για την εξέλιξη, καθώς τα αστρικά έθνη κατευθύνουν τεράστιες ποσότητες φωτονικού Φωτός στη Γη, ενεργοποιώντας όλο το DNA στο σύμπαν αυτό και φωτοβολώντας το Φως επάνω σε ό,τι πριν βρισκόταν στο σκοτάδι!
Σταδιακά μεταλλασσόμαστε ξανά στα θεϊκά όντα που είμαστε πραγματικά και αυτή είναι μια διαδικασία μεταμορφωτική, ενισχυμένη από ηλιακή αλχημεία η οποία αλλάζει τα σώματα των ατομικών σωματιδίων μας από βασισμένα στον άνθρακα σε πιο λεπτεπίλεπτα συστήματα πυριτιο-κρυστάλλων.

Αυτός ο νέος κρυσταλλικός βιο-υπολογιστής ή Φωτεινό Σώμα είναι ικανός να μεταφράσει ακαριαία τα πιο προηγμένα δεδομένα στο σύμπαν, και είναι μακράν πιο αποτελεσματικός από οποιονδήποτε κβανικό υπολογιστή που έχει ποτέ επινοηθεί!
Τα κρυσταλλικά αυτά σώματα τώρα είναι ικανά να αντιληφθούν πολύ ανώτερα επίπεδα προηγμένης πληροφορίας, καθώς αναπτύσσουμε τη συνείδησή μας.


Τι τροφοδοτεί τη βιολογική αυτή μορφογένεση και τη μεγάλη αφύπνιση του πλανήτη Γη;

Αυτό οφείλεται στα συνεχή κύματα υπερφορτισμένων ακτινών πλάσμα που εκπέμπονται προς εμάς από τον ίδιο τον πυρήνα του γαλαξία μας!

Οι ακτίνες αυτές έχουν τώρα εισέλθει στην κρυσταλλική Γη, απελευθερώνοντας ένα ιονισμένο είδος ακτινοβολίας που εξουδετερώνει, καθαρίζει, επανακωδικοποιεί, ενεργοδοτεί, μεταμορφώνει και επαναδομεί το DNA μας, επιτρέποντας σε όλα τα ζώντα συστήματα να επεκταθούν και να αναπνέουν περισσότερο Φως!

Η επιστημονική ορολογία του όρου «ιονισμένη ακτινοβολία» είναι «ακτινοβολία που συντίθεται από σωματίδια το καθένα από τα οποία φέρει αρκετή κινητική ενέργεια ώστε να απελευθερώσει ένα ηλεκτρόνιο από ένα άτομο, οπότε και να το ιονίσει». Κάθε φορά που λαμβάνουμε αυτές τις κοσμικές ακτίνες Γάμμα στο φυσικό σκεύος-σώμα μας, ολόκληρο το γονιδίωμά μας ανασυντίθεται ερχόμενο σε ευθυγράμμιση με ένα πιο σύνθετο κοσμικό Πρότυπο.


Όταν λέμε «τα ιονισμένα αυτά ηλιακά σωματίδια έχουν την ικανότητα να εισέρχονται στα νουκλεοτίδια των ατόμων του ανθρώπου», καταλαβαίνετε τι σημαίνει;

Σημαίνει πως συνεχώς συμβαίνουν δισεκατομμύρια πυρηνικών αντιδράσεων στο σώμα σας καθώς αναδιαρθρώνεται σε μια πιο προηγμένη δομή!
Αυτή η ατομική αντίδραση που συμβαίνει στο φυσικό φωτεινό σωματικό σκάφος αλλάζει την αναλογία των βασικών στοιχείων της στοιχειώδους δομής, οπότε μας πηγαίνει σε μια πολύ ταχύτερη δονητική περιστροφή, και μας απελευθερώνει δια παντός από τον απαρχαιωμένο ατομικό κώδικα που βασίζεται στον άνθρακα!

Διανύουμε μια φυσιολογική ανάδυση προς ταχύτερες και φωτεινότερες πυκνότητες, και το κάνουμε βήμα βήμα, κύτταρο κύτταρο, πρόκειται για κυριολεκτική μορφογένεση!

Αυτή είναι η εξέλιξη της ανθρωπότητας και η Μεγάλη Ανάληψη του πλανήτη Γη!

Η κοσμική πρόκληση της Ανάληψης της Γης είναι η μεταφορά του φυσικού σώματος στην πέμπτη διάσταση!
Αυτή η ανάληψη ή μορφογένεση ουσιαστικά θεωρείται αδύνατη για την ανθρώπινη φυσιολογία, επειδή δε μπορείτε να μεταφέρετε ένα πυκνό υλικό αντικείμενο (το σώμα σας) σε υψηλότερα και ταχύτερα δονούμενα μη-φυσικά πεδία! Το φυσικό και το μη-φυσικό είναι πολικά αντίθετα και μοιάζουν με την ανάμιξη του λαδιού με το νερό ή με το κάρφωμα ενός τετράγωνου παλουκιού σε στρογγυλή οπή!
Ίσως το καταφέρετε να χωρέσει, αλλά θα χρειαστούν σοβαρές τροποποιήσεις για να ταιριάξει χωρίς κενά!
Μπορείτε να αναμίξετε το λάδι με το νερό για ένα νανοδευτερόλεπτο, αλλά και πάλι θα πρέπει να κάνετε κάποια μαγικά για να αναμιχθεί πλήρως!


Σπουδαίοι μας,

όπως καλά γνωρίζετε, η αφύπνιση δεν είναι εύκολη δουλειά και μπορεί να είναι ακατάστατη, ακόμη και χαοτική διαδικασία!
Όταν δύο ασυγχρόνιστες διαστάσεις όπως η 3η διάσταση και η 5η διάσταση συγκρούονται, όπως συμβαίνει τώρα στην επιφάνεια, παράγεται ένα αντισταθμιστικό διαστατικό κύμα που δεν είναι αρμονικό. Όταν κάποιος αναλήπτεται είναι πολύ φυσικό να βιώσει κάτι τέτοιο, και μόλις ευθυγραμμιστεί περισσότερο με μία ή περισσότερες από τις διαστάσεις τότε το χάος υποχωρεί!

Πράγματι, μεγάλη μεταμόρφωση λαμβάνει χώρα στις προσωπικές μας ζωές και σε ολόκληρη τη Γη αυτή την ώρα, καθώς ο καθένας μας προσπαθεί να βρει το δρόμο του!
Μπορούμε να σας πούμε πως όλα αυτά οδηγούνται κάπου, και οδηγούνται κάπου θετικά!

Είναι γνωστό στα ανώτερα όντα του σύμπαντος αυτού πως η Γη εξελίσσεται σε έναν ομορφότερο, ειρηνικότερο και πιο προηγμένο κόσμο.
Η μορφογένεση της ύπαρξής σας είναι η δυσκολότερη πρόκληση που θα συναντήσετε ποτέ, ωστόσο, καθώς γίνεστε δεξιοτέχνες, θα αρχίσετε να βιώνετε πραγματικότητες που είναι εξαιρετικά υπέροχες και θαυμαστές για να τις περιγράψει κανείς!

Το Συμβούλιο των Πλειάδων σχετικά με το πώς να κάνετε τα πράγματα πιο εύκολα καθώς επεκτείνετε την ύπαρξή σας

★ Καταναλώνετε τρόφιμα φυσικής ενέργειας και πίνετε άφθονο αγνό νερό.

★ Να βρίσκεστε στη φύση όσο το δυνατόν περισσότερο και είναι σημαντικό να έχετε φυσική επαφή με τη γη μέσω του ανθρώπινου φυσικού σας σώματος.

★ Τα στοιχεία και τα μέταλλα της γης θα αυξήσουν σημαντικά τη δόνησή σας και θα φέρουν το διαβαθμισμένο σας σώμα στη βέλτιστη λειτουργία και υγεία του.

★ Να έχετε τους κρυστάλλους των αρχαίων κοντά στο αυρικό σας πεδίο και να μάθετε τα μυστικά τους.
Η χρήση των τεχνικών γνώσεων των κρυστάλλων ήταν αυτή που βοήθησε τις εξελιγμένες φυλές εκείνες να αναληφθούν στους γαλαξιακούς πολιτισμούς.

★ Να διαλογίζεστε καθημερινά και θα αναληφθείτε.

★ Να είστε κυρίαρχοι με κάθε τρόπο και να διαχειρίζεστε κατάλληλα την ενέργειά σας.

★ Πάντα κάνετε αυτό που αγαπάτε και μόνο, καθώς αυτή είναι η οδός προς τους ουρανούς.

★ Να προσφέρετε ευγνωμοσύνη και να μιλάτε με θετικές δηλώσεις για τη ζωή και την ύπαρξή σας! Εσείς είστε οι δημιουργοί και αυτός είναι ο τρόπος να δημιουργήσετε έναν πολύ καλύτερο κόσμο!


Αγαπημένοι αστρόσποροι της Γης,

όλα τα μεγαλειώδη πλάσματα του σύμπαντος αυτού ήρθαν πρόσφατα σε αυτόν το γαλαξία για να πιάσουν μπροστινή θέση σε αυτή την τεράστια Μορφογένεση που διανύετε, και θέλουν να δουν πώς τα καταφέρατε!
Πολλοί από αυτούς έχουν ακόμη και στοιχηματίσει πως δεν είναι δυνατό να συμβεί!
Εμείς στοιχηματίζουμε πως τους έχετε ήδη καταπλήξει με τα απίστευτα κατορθώματά σας μέχρι τώρα!

Όλα τα βλέμματα είναι καρφωμένα επάνω σας, κι εμείς αναρωτιόμαστε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας;

Καθώς το ισχυρό ουράνιο Φως συνεχίζει να εκπέμπεται προς τη Γη και η συχνότητα ανεβαίνει, να γνωρίζετε πως όλα μεταμορφώνονται σε ανώτερη μορφή στην επιφάνεια του πλανήτη Γη.
Το αποτέλεσμα είναι ο δρόμος που επιθυμείτε να πάτε, και πρόκειται στ΄αλήθεια να δείτε αυτό το οποίο αναζητούσατε!

Συνεχίστε να δονείστε υψηλά και να επιλέγετε την αγάπη κάθε στιγμή!

Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στη Γη εθελοντικά για να βοηθήσετε την ανθρωπότητα!

Με τη δύναμη του θεού,

ο Michael και οι Πλειάδιοι

πηγή
Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


One comment

 1. Σας ευχαριστούμε , δεν φαντάζεστε πόσο καλό κάνετε δίνοντας την γνώση που
  μας έκρυβαν τόσα χρόνια.
  Παραμείνετε μαζί μας μέχρι το τέλος. Οι περίοδος αυτή, είναι η δυσκολότερη
  για τους ανθρώπους.

  Στις Δευ, 7 Ιουν 2021 στις 5:05 μ.μ., ο/η Eternal Now έγραψε:

  > eternalnowblog posted: » Michael Love Μετάδοση Πλειάδιων Δυνάμεων Φωτός
  > Εισαγωγή: Παρουσιάζουμε αυτή την εξαιρετική πλειάδια διάλεξη σχετικά με τη
  > Μορφογένεση του DNA και τις λειτουργίες της γήινης ανάληψης. Οι Πλειάδιοι
  > έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν »
  >

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s