To Θερινό Ηλιοστάσιο Ως Σημείο Καμπής Καθώς το Στρατιωτικό-Βιομηχανικό Σύμπλεγμα Καταλαμβάνει το Ιατρικό-Βιομηχανικό Σύμπλεγμα

Benjamin Fulford   21/6/2021

Μια σημαντική θεμελιώδης αλλαγή στα υψηλότερα επίπεδα παγκόσμιας δύναμης έλαβε χώρα στις ή γύρω στις 21 Ιουνίου 2021.  Οι παγκόσμιες στρατιωτικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες πληροφοριών αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν την τρέχουσα ψευδή ιατρική έκτακτη ανάγκη της πανδημίας ως πράξη πολέμου και να αντιδράσουν αναλόγως.  Για να παραθέσω από την MI6:

«Γνωρίζουμε ότι το όλο θέμα του Covid είναι μια απάτη, ένα ψέμα, μια απατεωνιά που βγάζει χρήματα.  Οι πολίτες που διεξήγαγαν μια αδήλωτη πράξη πολέμου έχουν πλέον βρεθεί πλήρως και πραγματικά.  Αυτό μας επιτρέπει να ασχοληθούμε πραγματικά με αυτούς τους ανθρώπους με στρατιωτική νομικολογία.»

Πηγές της Μοσάντ από την πλευρά τους αναφέρουν:

«Λαμβάνει χώρα μια επιχείρηση εκκαθάρισης του Octagon Group στην Ελβετία. Απ’ όταν ο Γιόσι Κοέν, ο επικεφαλής της Μοσάντ, παραιτήθηκε την 1η Ιουνίου, το Octagon δε λαμβάνει πλέον προστασία από τη Μοσάντ. Ο Ντέιβιντ Μπαρνέα, ο νέος αρχηγός της Μοσάντ, διατάχθηκε να παραιτηθεί.»

Ως μέρος αυτού, εκδόθηκε ένταλμα θανάτου για τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ.  Απεικονίζεται παρακάτω με τους σκλάβους του τον Κυβερνήτη του Τόκιο Koike Yuriko, και την Akie Abe τη σύζυγο του πρώην Ιάπωνα σκλάβου πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε (δεν είμαστε σίγουροι ποια είναι η γυναίκα στην άκρη αριστερά της εικόνας).

Είναι καλά τεκμηριωμένη ιστορία ότι η οικογένεια Rockefeller ανέλαβε τη δυτική ιατρική με τη δημιουργία και τη χρηματοδότηση ιατρικών ενώσεων.  Αυτές κατέστειλαν την παραδοσιακή – βασισμένη στη φύση – ιατρική υπέρ του πετρελαίου και της βασισμένης στη χημεία ιατρικής.  Δεδομένου ότι η δυτική ιατρική έχει από καιρό δομηθεί ως στρατιωτική οργάνωση με επικεφαλής τους «γενικούς χειρουργούς», ήταν εύκολο να οικειοποιηθεί αυτό το σύστημα αναλαμβάνοντας τον έλεγχο της δομής διοίκησης.  Αυτή είναι ο ΠΟΥ, οι διάφοροι ιατρικοί σύλλογοι, και ποικίλοι «γενικοί χειρουργοί».  Κάθε γιατρός που διαφωνεί με αυτή τη δομή διοίκησης θα του αφαιρείται η ιατρική “άδεια” και θα χάνει την πρόσβασή του σε έναν προσοδοφόρο μισθό.

Δεδομένου ότι ο Rockefeller Jr. είναι τελικά υπεύθυνος για την «πανδημία» και την επακόλουθη εκστρατεία εμβολιασμού όλων των ανθρώπων με τοξίνες, αυτό τον καθιστά έναν από τους χειρότερους μαζικούς δολοφόνους στην ανθρώπινη ιστορία.

Ο Ροκφέλερ έχει υποδειχτεί από τον πρώην Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου (ο οποίος τελεί υπό προστατευτική κράτηση) ως το πιο υψηλόβαθμο μέλος της γενοκτονικής Octagon Group.  Για το λόγο αυτό, αποστέλλεται προειδοποίηση στους Ελβετούς, είτε να τον παραδώσουν για ανάκριση είτε να αντιμετωπίσουν την πλήρη καταστροφή των κεντρικών γραφείων του Octagon Group κοντά στη λίμνη της Γενεύης.

Ο Rockefeller Jr. κληρονόμησε από τον David Rockefeller Sr. όχι μόνο τον έλεγχο των ιατρικών ενώσεων, αλλά και τον έλεγχο μεγάλου μέρους της λεγόμενης δομής ισχύος της G7, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων εταιρειών Fortune 500.  Αυτό είναι στο οποίο αναφέρονται ως “παγκόσμια τάξη βασισμένη σε κανόνες [Rockefeller].”

Η συνεχιζόμενη προσπάθεια αυτών των οικογενειών που κατέχουν εταιρείες να μετατρέψουν τον Πλανήτη Γη σε μια γιγαντιαία φάρμα ζώων είναι αυτό που οι στρατιωτικές οργανώσεις του κόσμου αποφάσισαν να καταπολεμήσουν.  Το παρακάτω διάγραμμα απεικονίζει τις επιπτώσεις του φασισμού, δηλαδή όταν οι εταιρείες καταλαμβάνουν την κυβέρνηση. 

Βασικά μετατρέπουν τη δομή της εξουσίας σε μια γιγαντιαία ηλεκτρική σκούπα που ρουφά τον πλούτο από τους απλούς ανθρώπους και άλλα ζωντανά πλάσματα προς μια γιγαντιαία ολιγαρχική μαύρη τρύπα.

Έχουμε επίσης λάβει αναφορές από τους P3 Ελευθεροτέκτονες, την MI6 και το FSB της Ρωσίας σχετικά με τη συνάντηση κορυφής στη Γενεύη μεταξύ του προέδρου-avatar Joe Biden των Ροκφελερικών ΗΠΑ και του Ρώσου προεδρικού μπροστάρη  Βλαντιμίρ Πούτιν την περασμένη εβδομάδα.  Στη σύνοδο κορυφής ο «Τζο Μπάιντεν» πρότεινε ένα νέο ψυχρό πόλεμο κατά της Κίνας, συμφωνούν οι παραπάνω πηγές.  Για να γλυκάνουν τη συμφωνία σταμάτησαν να μπλοκάρουν τον ρωσικό αγωγό Nordstream II και προσέφεραν πολλά άλλα κίνητρα και δωροδοκίες.  Το ένα ήταν η υπόσχεση να τερματιστεί η υστερική αντι-ρωσική εκστρατεία προπαγάνδας που διεξάγεται από τα ΜΜΕ τους.  Για να το υπογραμμίσουν αυτό επέτρεψαν στον Πούτιν μια μακρά συνέντευξη χωρίς λογοκρισία στην αμερικανική εταιρική τηλεόραση.

Ας παραθέσουμε από αυτή τη συνέντευξη για να δούμε ποια είναι η επίσημη ρωσική άποψη:

«Τα τελευταία δύο χρόνια, όπου η σχέση ΗΠΑ-Ρωσίας θυσιάστηκε για χάρη της σφοδρής πολιτικής διαμάχης στο εσωτερικό των ΗΠΑ… Κατηγορηθήκαμε για όλων των ειδών τα πράγματα: παρέμβαση στις εκλογές, κυβερνοεπιθέσεις και ούτω καθεξής.  Και ούτε μια φορά, ούτε καν μία φορά δεν μπήκαν στον κόπο να προσκομίσουν οποιουδήποτε είδους στοιχεία ή αποδείξεις.  Απλά αβάσιμες κατηγορίες.»

Ο Πούτιν σημείωσε επίσης:

«Οι ΗΠΑ είναι μια χώρα υψηλής τεχνολογίας.  Το ΝΑΤΟ έχει κηρύξει τον κυβερνοχώρο περιοχή μάχης.  Αυτό σημαίνει ότι κάτι σχεδιάζουν.  Ετοιμάζουν κάτι.»

Εδώ είναι μερικά πρόσφατα στοιχεία που υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς του:

https://edition.cnn.com/2021/06/17/tech/airlines-website-outage/index.html

https://apnews.com/article/caribbean-puerto-rico-power-outages-business-9894e9679ef144acb08973e199b8b73a

Ο Πούτιν κατέστησε επίσης σαφές ότι η Ρωσία δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε ψυχρό πόλεμο των G7 κατά της Κίνας, λέγοντας πράγματα όπως:

«Τις τελευταίες δεκαετίες, έχουμε αναπτύξει μια στρατηγική σχέση εταιρικής συνεργασίας μεταξύ Ρωσίας και Κίνας, η οποία προηγουμένως δεν είχε επιτευχθεί στην ιστορία των εθνών μας, ένα υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης και συνεργασίας σε όλους τους τομείς: στην πολιτική, στην οικονομία, στον τομέα της τεχνολογίας, στον τομέα της στρατιωτικής και τεχνικής συνεργασίας.  Δεν θεωρούμε ότι η Κίνα αποτελεί απειλή για εμάς… Δεν μας έχει κηρύξει εχθρούς, πράγμα που έκαναν οι Ηνωμένες Πολιτείες». 

http://en.kremlin.ru/events/president/news/65861

Πάει η επίσημη άποψη.

Ανεπίσημα, οι διάφορες πηγές πληροφοριών μας είχαν διαφορετικές εκδοχές του τι πραγματικά συνέβη.  Οι P3 Ελευθεροτέκτονες και η MI6 ανέφεραν ότι επετεύχθη συμφωνία για τη δημιουργία Παγκόσμιας Ομοσπονδίας προς αντικατάσταση ή ενίσχυση της υπάρχουσας διεθνούς υποδομής διακυβέρνησης.

Ωστόσο, μια ρωσική πηγή της FSB ανέφερε ότι ο μυστικός πόλεμος για τον πλανήτη εξακολουθεί να μαίνεται.  Οι πληροφορίες τους από τη Γενεύη είναι ότι τα σχέδια του Octagon Group έχουν ως εξής:

«Θα ακυρώσουν τα μετρητά σε περίπου δύο έως πέντε χρόνια.  Επίσης, όλοι οι πλούσιοι θα χάσουν ό,τι έχουν.  Οι μικρές επιχειρήσεις θα αγοραστούν από μεγάλες ημι-κυβερνητικές εταιρείες.  Οι μεγάλες επιχειρήσεις και οι κυβερνήσεις θα συγχωνευτούν.  Αλλά στην πραγματικότητα δεν θα υπάρχει κυβέρνηση, οι άνθρωποι θα γίνουν σκλάβοι».

Η FSB πρότεινε μια μυστική στρατηγική για να θέσει τέλος σε αυτά τα φρικτά σχέδια.  Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν θέλουμε να ενημερώσουμε τον εχθρό ποια είναι η αντι-στρατηγική, δεν είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε σχετικά τους αναγνώστες μας αυτή τη στιγμή.  Παρ ‘όλα αυτά, σαφώς ένα μέρος της αφορά την επίθεση στο κεφάλι του χταποδιού αντί των μαχών με τα διάφορα πλοκάμια του.

Ας δούμε τώρα πώς μαίνεται ο πόλεμος κατά των διαφόρων πλοκαμιών του Octagon.  Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι «Στην Ευρώπη, από τις 5 Ιουνίου, 13.867 άνθρωποι έχουν πεθάνει  και 1.354.336 υπέστησαν βλάβες μετά από «εμβόλιο» COVID-19».

https://m.thebl.com/world-news/13867-dead-and-1354336-injuries-in-european-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-shots.html

Η MI6 λέει ότι οι περισσότεροι θάνατοι από το εμβόλιο θα συμβούν σε τρία με πέντε χρόνια από τώρα, καθώς τα prions που περιέχουν κάνουν τη ζημιά τους.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει τώρα μια έξαρση της αποκάλυψης σχετικά με το πώς ολόκληρη η αιτιολόγηση αυτής της εκστρατείας εμβολιασμού ήταν εγκληματική.  Ακολουθεί ένα παράδειγμα:

«Ο πρώην επικεφαλής του CDC Ρόμπερτ Ρέντφιλντ δήλωσε για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος «διερεύνησε» την προέλευση της πανδημίας σε αυτό που δεν ήταν τίποτα περισσότερο από πολιτικό θέατρο που διεξήχθη από μια εξαιρετικά αντικρουόμενη ομάδα – ένας από τους οποίους, ο Peter Deszak της ΜΚΟ EcoHealth Alliance, συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν και χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των εκατομμυρίων δολαρίων από το NIH του Anthony Fauci». 

https://www.zerohedge.com/covid-19/who-highly-compromised-unfit-lead-covid-19-investigation-according-former-cdc-director

Περιττό να πούμε ότι ένα μεγάλο μέρος της ηγεσίας του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος συμμετέχει σε αυτό το έγκλημα.  Η Μοσάντ μας έστειλε αυτή την εικόνα ενός μαοϊστικού κινέζικου χαρτονομίσματος του ενός γιουάν με ένα σαφές σιωνιστικό σύμβολο πάνω του.  Πηγές των Ασιατικών Μυστικών Κοινωνιών, από την πλευρά τους, υπόσχονται να εκκαθαρίσουν όλα τα μπάσταρδα τέκνα του Ντέιβιντ Ροκφέλερ από τη δομή εξουσίας της Κίνας.

Ο ΠΟΥ παρεμπιπτόντως αναφέρει ότι 650.000, 1,5 εκατομμύρια και 2,56 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν αντίστοιχα από γρίπη, φυματίωση και πνευμονία το 2017 σε ένα σύνολο 4,7 εκατομμυρίων  θανάτων. 

https://www.who.int/news/item/13-12-2017-up-to-650-000-people-die-of-respiratory-diseases-linked-to-seasonal-flu-each-year

https://ourworldindata.org/pneumonia

Αυτό συγκρίνεται με τα 3,86 εκατομμύρια που υποτίθεται ότι πέθαναν από Covid-19 από τότε που ξέσπασε, το 2019.  Περιττό να πούμε ότι αυτά τα έτη η πνευμονία, η φυματίωση και οι θάνατοι από γρίπη εξαφανίστηκαν μαγικά από τις στατιστικές. 

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι στην Ιαπωνία, δεδομένου ότι οι γιατροί και το στρατιωτικό προσωπικό αρνούνται να εμβολιάσουν ανθρώπους, συντάσσουν οδοντιάτρους, τραυματιοφορείς και κτηνιάτρους μεταξύ άλλων για τη χορήγηση εμβολίων. Οι εμβολιαστές πληρώνονται 400.000 γιεν (3.640 δολάρια ΗΠΑ) για κάθε άτομο που εμβολιάζουν.  Να είστε βέβαιοι ότι ο σκλάβας πρωθυπουργός Yoshihide Suga και ολόκληρο το υπουργικό του συμβούλιο θα εκτελεστούν για αυτά τα εγκλήματα.

Όπως και να έχει, βρίσκεται σε εξέλιξη μια πλήρης εξέγερση κατά της απάτης.  Εδώ είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα από την αυστραλιανή τηλεόραση:

Εδώ είναι ένα από τα GB News του Ηνωμένου Βασιλείου:

Αυτό που είναι πλέον αναμφισβήτητο είναι ότι υπάρχει αχαλίνωτη υποκρισία για τον Covid όσον αφορά τη συμπεριφορά των ηγετών μας, δεδομένων των κανονισμών που περιμένουν από εμάς τους απλούς θνητούς να ακολουθήσουμε.  Το είδαμε αυτό ξεκάθαρα στη σύνοδο κορυφής των G7 – που τώρα παρεμπιπτόντως αποτελεί επίσημα μια εκδήλωση υπερ-εξάπλωσης της Κορνουάλης – όπου υπήρχαν χαιρετισμοί-γροθιές, μάσκες και κοινωνική αποστασιοποίηση δημοσίως.  Σε σύγκριση με τις ατελείωτες αγκαλιές και την κανονική κοινωνικοποίηση όταν νόμιζαν ότι οι κάμερες ήταν σβηστές.  Τώρα αποδεικνύεται ότι αυτού του είδους η υποκρισία του Covid μπορεί να συνέβαινε στο Νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ για πολλές εβδομάδες. 

https://www.gbnews.uk/shows/dan-wootton-covid-hypocrisy-of-elites-is-an-insult-to-hardworking-brits/107263

Η MI6 δημιούργησε το GB News για να παρέχει στο κοινό πληροφορίες βασισμένες σε στοιχεία, αφού έκανε μια γλωσσική ανάλυση των εταιρικών ΜΜΕ και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σχεδόν όλα τα άρθρα χρηματοδοτούνταν εμπορικά. 

https://www.gbnews.uk/

Οι Ροκφέλερς και η Octagon Group κάνουν τη δική τους αντεπίθεση εναντίον των Βρετανών.  Τμήμα αυτής είναι μια σε εξέλιξη κίνηση να δημοσιοποιηθεί ευρέως η αλήθεια για το θάνατο της Diana Spencer.

Αυτό παρατηρήθηκε στο πρωτοσέλιδοτης 19ης Ιουνίου στην Daily Mail, ένα θέμα που η MI6 λέει ότι πληρώθηκαν για να δημοσιεύσουν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ακολουθούν περισσότερα.

Ουσιαστικά, δολοφονήθηκε κατ’ εντολή του πρίγκιπα Φιλίππου, εν αγνοία της βασίλισσας Ελισάβετ, επειδή ήταν έγκυος στο παιδί του Ντόντι Φαγιέντ και επρόκειτο να προσηλυτιστεί στο Ισλάμ.  Αυτή η εν ψυχρώ δολοφονία μιας νεαρής μητέρας είναι σίγουρα έγκλημα και η αλήθεια για αυτό πρέπει να αποκαλυφθεί, αλλά δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τη συστηματική γενοκτονία.

Το άλλο πράγμα που ετοιμάζει η ψεύτικη κυβέρνηση Ροκφέλερ-Μπάιντεν, με έδρα της το Fort McPherson της Ατλάντα Τζόρτζια, είναι η οικονομική δολιοφθορά που αποσκοπεί στην ενίσχυση των κερδών της πετρελαϊκής βιομηχανίας, σύμφωνα με την NSA.

Ο Jim Stone Freelance σημείωσε ότι πολλά αμερικανικά υδατοφράγματα έχουν σκόπιμα αποστραγγιστεί για να στερήσουν από τους Αμερικανούς την υδροηλεκτρική ενέργεια.  Παρεμπιπτόντως, δε μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στον ιστότοπό του από υπολογιστή στην Ιαπωνία.  Όταν πηγαίνουμε στον ιστότοπό του λαμβάνουμε την ακόλουθη διεύθυνση URL:

jimstone.is/shutupordie.html  

Ευτυχώς ακόμα έχουμε πρόσβαση σε αυτήν από iPhone.

Σε κάθε περίπτωση, σημειώνουμε ότι η δολιοφθορά φραγμάτων, πυρηνικών σταθμών και άλλων εγκαταστάσεων ωφελεί τη βιομηχανία πετρελαίου που ελέγχεται από τους Rockefeller. 

https://www.smithsonianmag.com/smart-news/hoover-dams-lake-mead-hits-lowest-water-level-1930s-180978022/

https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2021-06-17/green-energy-the-issue-is-politics-not-technology-or-cost

Παρατηρούμε επίσης μια σειρά από «άρθρα» στα μέσα εταιρικής προπαγάνδας που προωθούν ύπουλα το πετρέλαιο.  Ορίστε ένα μικρό παράδειγμα:

«Σε όλο τον κόσμο, οι εργολάβοι ενέργειας αντικαθιστούν τα καύσιμα άνθρακα που εκπέμπουν αέρια θερμοκηπίου και τις μονάδες παραγωγής ενέργειας με αέριο, με αιολικά και ηλιακά πάρκα.  Αλλά δεν τοποθετούν πάντα αρκετές μπαταρίες ούτε διατηρούν αρκετή εφεδρική ισχύ ώστε να τροφοδοτούν αυτές τις καθαρές πηγές ενέργειας μετά τη δύση του ήλιου ή την εξασθένιση των ανέμων.» 

https://www.japantimes.co.jp/news/2021/06/18/world/global-power-grids/

Να είστε βέβαιοι ότι οι φάρμες μπαταριών θα είναι πρωταρχικοί στόχοι σαμποτάζ μόλις στηθούν.

Σε μια ένδειξη ότι το Πεντάγωνο έχει διαχωριστεί από τους Ροκφέλερ, σημειώνουμε ότι ο στρατός των ΗΠΑ αποσύρει στρατεύματα, αεροσκάφη και πυραυλικές άμυνες από τη Μέση Ανατολή. 

https://edition.cnn.com/2021/06/18/politics/pentagon-remove-missile-defense-saudi-arabia-middle-east/index.html

Έτσι τώρα φαίνεται ότι οι Έλληνες αντικατέστησαν τους Αμερικανούς:

«Τον Απρίλιο, η Ελλάδα δήλωσε ότι θα δανείσει μια πυροβολαρχία Patriot στη Σαουδική Αραβία για να προστατεύσει τις κρίσιμες ενεργειακές υποδομές της». 

https://www.msn.com/en-us/news/world/saudi-talks-up-strength-after-us-cuts-military-assets/ar-AALfv53

Επίσης, όπως σημειώσαμε την περασμένη εβδομάδα, η βιτρίνα του Octagon Group, το World Economic Forum, προβλέπει σημαντικές κυβερνοεπιθέσεις κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους.  Αυτός είναι άλλος ένας λόγος για τον οποίο η Γενεύη ετοιμάζει πράξη εξέγερσης.

Τέλος, κλείνουμε αυτή την εβδομάδα με κάποιες ανεπεξέργαστες πληροφορίες από την MI6:

«Η υπόθεση ‘Νταϊάνα’ πρόκειται σύντομα να είναι πιο σημαντική από αυτές τις τρελές παπαριές για τον κορωνοϊό… Απολύσαμε δεν ξέρω κι εγώ πόσους δικαστές.  Όλοι οι αξιωματικοί μας αρχίζουν να σκέφτονται «θεέ μου, κάναμε λάθος». Έχουμε αστυνομικούς και άλλους που βγαίνουν μπροστά.  Το όλο θέμα αρχίζει να καταρρέει.

Ο Richard Dearlove και όλοι οι γενικοί διευθυντής που διοικούν τις υπηρεσίες πληροφοριών λένε ψέματα και όλα αυτά τα ψέματα τώρα αποτελούν ποινικά αδικήματα, οπότε βρίσκονται σε τυφλή κατάσταση πανικού.  Όλη η κακή συμπεριφορά του παρελθόντος έχει σταματήσει…

Το σκάνδαλο Libor (ΣτΜ: https://www.georgakopoulos.org/2012/07/libor/) ουσιαστικά χρεοκόπησε τους Rothschilds κι έτσι στράφηκαν σε οτιδήποτε άλλο μπορούν να κάνουν.  Οι άνθρωποι αυτοί δεν δέχονται να χάσουν τα πλούτη τους.  Αυτή είναι η ανταπόδοσή τους, όπου χρησιμοποιούν ιατρικές μεθόδους, σκοτώνοντας ανθρώπους…

Έχουμε μιλήσει με ανθρώπους των μυστικών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο και έχουν δωροδοκηθεί.  Αυτό που αυτοί οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι έχουν χάσει, είναι φευγάτοι.  Πετάξαμε απ΄ έξω τον πρωθυπουργό τους στο Ισραήλ. Εξοντώσαμε αυτή την ομάδα εκτελώντας τους Μπους.

Ολόκληρη η επιχείρηση Covid θα πρέπει να υποβληθεί σε δέουσα διαδικασία.  Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έφυγε από το Λονδίνο, η βασίλισσα δεν μπορεί να βρεθεί και κανένα τηλεφώνημα δεν θα απαντηθεί…

Κάτι φαίνεται να άλλαξε εν μία νυκτί.  Σταμάτησαν να ακούν το ιατρικό-βιομηχανικό συγκρότημα και τώρα ακούνε το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα.  Οι κυβερνήσεις του κόσμου έχουν αρχίσει να στρέφονται ενάντια σε αυτή την ιατρική τυραννία.»

Ας δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


3 comments

  1. Πολύ ωραία παράθεση έγκυρων στοιχείων,κ πιστεύουμε πως έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα !!!
    Ευχαριστούμε για την ενημέρωση !!!
    Κ περιμένουμε νεώτερα.

    Η Καμπάλα είναι τελειωμένη ότι κ να κάνουν πλέον !!!

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s