Ενημέρωση Πλανητικής Κατάστασης

Cobra 13/7/2021


Η εκκαθάριση της ομάδας της Χίμαιρας συνεχίζεται. Οι Δυνάμεις Φωτός κατάφεραν να καθαρίσουν πλήρως όλες τις υπόγειες βάσεις του αποσχισθέντος πολιτισμού της Χίμαιρας, συμπεριλαμβανομένου του συγκροτήματος του Κονγκό.

Οι περισσότεροι όμηροι που ήταν αιχμάλωτοι απελευθερώθηκαν, αν και μερικοί εξακολουθούν να είναι αιχμάλωτοι στο αιθερικό και αστρικό πεδίο.


Ο Ντόναλντ Ράμσφελντ (Donald Rumsfeld) αιχμαλωτίστηκε από τις Φωτεινές Δυνάμεις στο αιθερικό πεδίο και οδηγήθηκε στον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο για επανεπεξεργασία. Δεν υφίσταται πλέον. Έτσι τώρα απομένουν μόνο δύο μέλη ζωντανά ( ο Κίσινγκερ κι ο Τσέινι) από τους Ανίερους Τέσσερεις, και οι Δυνάμεις Φωτός τώρα επέκτειναν τη λίστα των πρωταρχικών τους στόχων και την μετονόμασαν σε Ανίεροι Πέντε. Πλέον συμπεριλαμβάνει τον Χένρι Κίσινγκερ, το Ντικ Τσέινι, το Μπιλ Γκέιτς, τον Άντονι Φάουτσι και τον Κλάους Σβαμπ.

Οι σωματοποιημένοι αράχνη-βασιλιάς και αράχνη-βασίλισσα, όπως και οι περισσότερες ήσσονος σημασίας φυσικές αράχνες της Χίμαιρας απομακρύνθηκαν επίσης. Οι εναπομείνασες δυνάμεις της Χίμαιρας βρίσκονται τώρα συγκεντρωμένες στην επιφάνεια και δε μπορεί να αποκαλυφθεί τίποτε περισσότερο σχετικά επί του παρόντος.

Αυτό που απομένει τώρα να καθαριστεί υπογείως είναι κάποιες στρατιωτικές βάσεις που βρίσκονται ακόμη στα χέρια των αρνητικών στρατιωτικών (συμπεριλαμβάνοντας και αυτές που βρίσκονται στην Ανταρκτική), κατόπιν τα υπόγεια τούνελ που χρησιμοποιούνται για ανθρώπινη εμπορεία από τους Ιλλουμινάτι, τη Μαφία και τις Τριάδες (συμπεριλαμβανομένων των τούνελ μεταξύ των ΗΠΑ/Μεξικό, Καλιφόρνια/Νεβάδα και Κίνα/Μιανμάρ), και επίσης τα κέντρα εκμετάλλευσης παιδιών κάτω από κάποια κάστρα των Μαύρων Ευγενών και κάτω από κάποιες εκκλησίες και καθολικά σχολεία υπό τον έλεγχο των Ιησουιτών. Πρώτη προτεραιότητα της Αντίστασης και των θετικών στρατιωτικών τώρα είναι να σώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά που βρίσκονται ακόμη φυλακισμένα εκεί.

Εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες δίδυμες ψυχές (κυρίως αιχμάλωτοι Πλειάδιοι) από τους ανώτερους διοικητές της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας που κρατούνται αιχμάλωτοι στις υπόγειες βάσεις των αρνητικών στρατιωτικών και σε κάποιες στρατιωτικές εγκαταστάσεις της επιφανείας, ειδικά στην έρημο Νέγκεβ (Ισραήλ), κοντά στο Αμπού Καμάλ στη Συρία και κοντά στο Γκρόζνι στην Τσετσενία.

Η Αντίσταση και ο στόλος των Πλειάδιων έχουν επικοινωνήσει με τους θετικούς στρατιωτικούς στις ΗΠΑ, τη Ρωσία και την Κίνα αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες, και έχουν τεθεί σε ισχύ κάποια σχέδια που αφορούν την προετοιμασία για το Γεγονός. Τα υπόγεια συμπλέγματα του όρους Τσεγιέν και της βάσης Θούλης (Γροιλανδία) προετοιμάζονται για το σκοπό αυτό.

Οι Δυνάμεις Φωτός καθαρίζουν επίσης εντατικά τις αρνητικές μη-φυσικού-πεδίου αιθερικές και αστρικές οντότητες, και ο αριθμός τους τώρα έχει πέσει κάτω από τα 50 δισεκατομμύρια. Στην κορυφή της σκοτεινής ιεραρχίας του αιθερικού και αστρικού πεδίου εξακολουθούν να βρίσκονται κάποιες Χιμαιρικές αράχνες οι οποίες ελέγχουν μερικές χιλιάδες Άρχοντες (Archons) σε σώματα εντόμων (Άρχοντες του Κάρμα), οι οποίοι με τη σειρά τους ελέγχουν μερικά εκατομμύρια Δρακόνιους που διαχειρίζονται τις εναπομείνασες δεκάδες δισεκατομμυρίων Ερπετοειδών οντοτήτων.

Στο παρελθόν, τα συμβούλια της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας δεν έφταναν σε ομοφωνία σχετικά με το τι σχέδιο θα ακολουθήσουν για την απελευθέρωση του πλανήτη Γη, και υπήρχαν πολλές αντικρουόμενες απόψεις στο θέμα αυτό μέσα στο προσωπικό της Συνομοσπονδίας:

Την περασμένη εβδομάδα έγιναν κάποιες δράσεις από τη Semjase και κάποιους άλλους ανώτερους διοικητές, και τώρα επιτεύχθηκε συμφωνία μέσα στη Συνομοσπονδία που αφορά τη δραστική επέμβαση που θα λάβει χώρα στην κατάλληλη στιγμή στην επιφάνεια του πλανήτη. Δε μπορούν να ειπωθούν πολλά σχετικά με αυτό την παρούσα στιγμή, εκτός από το γεγονός πως εάν η καμπάλ περάσει ένα δεδομένο όριο, η επέμβαση θα προκύψει πολύ νωρίτερα και θα είναι σκληρότερη.

Μετά τις αρχές Αυγούστου, κάποιες καταστάσεις θα κλιμακωθούν, καθώς εισερχόμαστε σε ένα ειδικό χρονικό «σημείο τομής» που ξεκινά τον Αύγουστο αυτού του έτους και τελειώνει στο τέλος του 2022, το πρώτο τμήμα του οποίου χρονικού αυτού παραθύρου είναι το διάστημα Αύγουστος-Δεκέμβριος 2021 και το δεύτερο τμήμα είναι Ιανουάριος-Δεκέμβριος 2022.

Αρκετά ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο Gary Hesseltine, ο αντιπρόεδρος της Διεθνούς Συμμαχίας Εξωπλανητικής Έρευνας (ICER) εκτιμά πως το φράγμα θα σπάσει μέσα στους επόμενους 6-12 μήνες.

https://www.rt.com/news/527675-ufo-aliens-extraterrestrial-contact/

Η Solara, η οραματίστρια του περάσματος 11:11, εκτιμά πως το φράγμα θα σπάσει κάποια στιγμή ανάμεσα στον παρόντα χρόνο και το τέλος του 2022:

Στην επιφάνεια του πλανήτη, εξελίσσεται μια μάχη ανάμεσα στις δυνάμεις Φωτός και σκότους αναφορικά με το αφήγημα του κορονοϊού.

Οι σκοτεινές δυνάμεις προωθούν την ατζέντα του αέναου κρουσματολογικού lockdown τους με υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, με εμβόλια που επηρεάζουν τη σύνδεση ανάμεσα στον Ανώτερο Εαυτό και την ανθρώπινη προσωπικότητα (στους κύκλους εσωτερισμού η σχέση αυτή ονομάζεται antahkarana), όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο λογότυπο της επιχείρησης Wrap Speed:

https://beholdthemark.com/articles/f/the-warp-speed-logo-and-the-assault-on-the-blood-brain-barrier

Η παραλλαγή Δέλτα του κορονοϊού μεταδίδεται πολύ γρήγορα, αλλά είναι πολύ ελαφριά και έχει ως αποτέλεσμα ελάχιστες νοσηλείες και ακόμη λιγότερους θανάτους:

https://www.zerohedge.com/covid-19/panic-porn-dressed-science-exposing-truth-about-delta-variant

Οπότε οι Φωτεινές Δυνάμεις αρχίζουν να προωθούν αποτελεσματικά το τέλος των καραντινών και πιο αποτελεσματικές θεραπείες των νοσηλευόμενων:

https://www.zerohedge.com/covid-19/wealthy-nations-focus-hospitalizations-covid-becomes-endemic-flu

Πριν δυο ημέρες, ο Αυστριακός καγκελάριος Sebastian Kurz προέβλεψε το τέλος των καραντινών για την Αυστρία, και την μετάβαση από την εστίαση στην κυβερνητική επιβολή της υποχρεωτικότητας στην ατομική ευθύνη και ελευθερία, με μεγαλύτερη εστίαση στους νοσηλευόμενους και λιγότερη στα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Εννοείται πως τα ΜΜΕ εκτός Αυστρίας και των γείτονων κρατών δεν το ανέφεραν.

Ίσως είχε ενδιαφέρον να γνωρίζετε πως έχουν δημιουργηθεί κανάλια στο Telegram για όσους από εσάς ακολουθείτε τις αναρτήσεις μου, σε διαφορετικές γλώσσες:

https://theeventhub2015.blogspot.com/2021/06/telegram-channels-for-cobras-posts-in-differernt-languages.html

Για όσους από εσάς επιθυμείτε να συμμετέχετε σε ομαδικούς διαλογισμούς, η λίστα των ενεργών παγκόσμιων διαλογισμών βρίσκεται εδώ:

https://www.welovemassmeditation.com/p/blog-page.html

Οι Δυνάμεις Φωτός ζητούν από όσους αισθάνονται αυτή την καθοδήγηση να συμμετέχουν στον διαλογισμό Πυροδότησης του Πλέγματος, ο οποίος θα γίνει στις 19 Ιουλίου στις 11:11 το πρωί UTC:
(14:11 ώρα Ελλάδας)

Ο διαλογισμός αυτός θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση του δικτύου Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη.

Νίκη του Φωτός!


πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s