Δαυίδ και Γολιάθ

Cobra 4/5/2021


Εισερχόμαστε τώρα στο κρίσιμο τμήμα του έτους. Μεταξύ της 15ης Αυγούστου και της 18ης Οκτωβρίου, η Έρις και ο Πλούτωνας θα βρίσκονται σε σχεδόν ακριβείας τετράγωνο. Πρόκειται για την πιο ισχυρή όψη του έτους και σηματοδοτεί μία μάχη μεταξύ δύο χρονογραμμών, τη θετική χρονογραμμή Ανάληψης και την αρνητική χρονογραμμή επανεκκίνησης/κορονοϊού:

Η περίοδος αυτή ενδέχεται να παρουσιάζεται πολύ τρομαχτική, καθώς οι σκοτεινές δυνάμεις θα κάνουν οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους για να συνεχίσουν το μακρόπνοο σχέδιό τους να καταστήσουν υποχρεωτικά τα διαβατήρια εμβολιασμού και ίσως ακόμη και τους εμβολιασμούς:

https://www.globalresearch.ca/vaccine-passports-planned-before-pandemic-began/5750611

Ο Μάρτιν Άρμστρονγκ*, ένας γνωστός οικονομικός σύμβουλος, ανέπτυξε ένα πρόγραμμα υπολογιστή με την ονομασία “Socrates” το οποίο κάνει προβλέψεις βασισμένες σε διαφορετικούς κύκλους. Έχει αρκετό ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι προβλέψεις του συχνά ταιριάζουν με τις πληροφορίες μου. Χαρακτηρίζει την περίοδο μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου ως σκοτεινή περίοδο:

Australia Lockdown Sending in Military & Increase Police Powers Without Limitation

Ωστόσο, οι Φωτεινές Δυνάμεις εργάζονται παρασκηνιακά για να αντισταθμίσουν όλα αυτά. Στις 24 Ιουλίου οι ιέρειες της Θεάς στο Κίνημα Αντίστασης έκαναν μια πολύ ισχυρή ενεργοποίηση της κουνταλίνι στις κατακόμβες κάτω από το Παρίσι:

Αυτό έδωσε την εξαιρετικά αναγκαία ενεργειακή υποστήριξη στις διαμαρτυρίες που ξεκίνησαν εκείνη την ημέρα σε πολλές χώρες παγκοσμίως:

https://www.zerohedge.com/political/thousands-join-anti-lockdown-protests-australia-amid-new-restrictions

Η γαλλική χωροφυλακή υποστήριξε τους διαδηλωτές, και σε μερικές περιπτώσεις ηγήθηκε του πλήθους, με τα κράνη τους βγαλμένα:

https://www.europereloaded.com/french-cops-march-with-the-people-in-massive-anti-pass-demonstrations-video/

Υπάρχει μία πολύ ισχυρή θετική παράταξη στο γαλλικό στρατό η οποία εργάζεται παρασκηνιακά, υποστηρίζοντας όλα αυτά.

Οι διαδηλώσεις ΕΧΟΥΝ θετικό αποτέλεσμα, και ο Μακρόν υποχρεώθηκε να υποχωρήσει μερικώς στο θέμα των υποχρεωτικών διαβατηρίων εμβολιασμού:

Οι Φωτεινές Δυνάμεις επικοινώνησαν πως οι ειρηνικές διαδηλώσεις ενάντια στην ιατρική τυραννία είναι βοηθητικές προς τη διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης και μπορούν να μειώσουν δραματικά το επίπεδο βίας που ενδέχεται να προκύψει κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της μετάβασης.

Στην ασταθή περίοδο μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου, θα είναι πολύ ευεργετικό να κάνετε επίσης τον διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής:

https://greek.welovemassmeditation.com/2021/02/blog-post.html

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

Ακριβώς στη μέση αυτής της περιόδου τετραγώνου Έριδας-Πλούτωνα από Αύγουστο έως Οκτώβριο, θα ολοκληρωθούν ορισμένες σημαντικές επιχειρήσεις των Φωτεινών Δυνάμεων, και γύρω στις 18 Σεπτεμβρίου οι σκοτεινές δυνάμεις ενδέχεται επιτέλους να αρχίσουν να χάνουν ισχύ στο υλικό πεδίο της επιφάνειας του πλανήτη.

Ένα στοιχείο:

https://www.ingersolllockwood.com/ john-mcafee-dead-man-switch-triggered/

Υπάρχουν δύο χώρες-κλειδιά σε αυτή τη διαδικασία, η Γαλλία και οι ΗΠΑ:

https://www.foxnews.com/opinion/mask-mandates-lockdown-choose-freedom-sen-rand-paul

Κι έχει ενδιαφέρον ότι ο Μάρτιν Άρμστρονγκ αναμένει ένα σημείο καμπής γύρω στις 23/24 Σεπτεμβρίου στη Γαλλία:

Is a Revolution Coming?

Το σημείο καμπής ΔΕΝ είναι ακόμη η ώρα του Γεγονότος.

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που διαδραματίζονται παρασκηνιακά στις ΗΠΑ, όπως μπορείτε να διαβάσετε σε αυτή τη μερικώς αξιόπιστη αναφορά:

Η Αντίσταση επικοινώνησε ότι δεν είναι ο Τραμπ αυτός που θα επιστρέψει στο Λευκό Οίκο την ώρα του Γεγονότος. Μάλλον θα σχηματιστεί μια προσωρινή μεταβατική κυβέρνηση έως να ορισθούν νέες εκλογές, μόλις είναι υλικοτεχνικά δυνατόν αμέσως μετά το Γεγονός.

Οι πληροφορίες σχετικά με το ψευδές αντίγραφο του Λευκού Οίκου είναι σωστές και έχουν επιβεβαιωθεί από πολλές πηγές:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/full-scale-duplicate-white-house-built-on-u-s-military-base-fake-white-house-for-a-fake-president

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν πως μόνο δύο εταιρίες, η Black Rock και η Vanguard, ελέγχουν τους περισσότερους παγκόσμια οικονομικούς πόρους:

http://endoftheamericandream.com/3-giant-financial-companies-that-the-global-elite-use-to-control-88-of-the-corporations-listed-on-the-sp-500/

Η Black Rock είναι η οικονομική δύναμη πίσω από τη Μεγάλη Επανεκκίνηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ:

http://www.williamengdahl.com/englishNEO18June2021.php

Και αγοράζει μαζικά ακίνητη περιουσία από τον κόσμο, ώστε «να μην κατέχετε τίποτα και να είστε ευτυχείς».

https://off-guardian.org/2021/07/31/whats-really-behind-the-war-on-home-ownership/

Ευτυχώς, η επίγνωση του τι εστί Black Rock και των σκοτεινών σχεδίων της έχει φτάσει το ευρύ κοινό και έχει ήδη εκκινήσει διαμαρτυρίες:

https://www.zerohedge.com/markets/follow-money-striking-coal-miners-rally-outside-blackrocks-nyc-offices

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο οι σκοτεινές δυνάμεις βιάζονται τόσο πολύ να φέρουν δια της βίας τη Μεγάλη Επανεκκίνησή τους, είναι επειδή φοβούνται την πολική μετατόπιση:

https://www.naturalnews.com/2021-08-01-bombshell-interviews-john-moore-military-knowledge-of-civilization-ending-global-event.html

Θα δώσω πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη πολική μετατόπιση και το ενημερωμένο Σχέδιο Ανάληψης αμέσως μόλις λάβω τη σχετική άδεια.

Νίκη του Φωτός!πηγή

*Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Μάρτιν Άρμστρονγκ μπορείτε να διαβάσετε εδώ:
https://terrapapers.com/o-thrylikos-martin-armstrong/Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


One comment

  1. Εψαξα για φωτογραφιες του Biden στο οβαλ γραφειο και βλεπω οτι εξω απο τα παραθυρα εχει δεντρα και οχι παρκινγκ, οπως δειχνει στο λινκ του Hal Turner Show…https://images.lbc.co.uk/images/214018?width=1200&crop=16_9&signature=uJmVzTKGN6D3MESplZGuA618uk8=

    και μια ακομη φωτο απο το δωματιο με το υποτιθεμενο ξεμονταρισμενο σκηνικο πισω του

    https://nypost.com/wp-content/uploads/sites/2/2021/02/joe-biden-meeting.jpg?quality=90&strip=all&w=1200

    οποτε πολυ φοβαμαι οτι καποιοι εδω και καιρο διακινουν μια μουφα…

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s