Κρατήστε το Φως


Σημείωση από τη blogger:
Έχουμε επιλέξει να σας παρουσιάζουμε κάποια άρθρα εδώ, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι συμφωνούμε με όσα λένε. Άριστο είναι ο καθένας μας να καλλιεργήσει τη Διάκριση, διότι βρισκόμαστε σε INFOWAR –Πόλεμο Πληροφορίας. Μέσα σε 10 σωστές πληροφορίες μπορεί να βρίσκεται και μία (σκοπίμως) στρεβλή, με αποτέλεσμα να προκαλείται (συχνά ασυνείδητη) σύγχυση και τελικά ο ψυχισμός μας να κατακεραυνώνεται.
Προσωπικά επιλέγω πάντα αυτό που κρατάει μέσα μου το Φως δυνατό. Και επιδιώκω να κατανοήσω τον τρόπο που κινείται το παρασκήνιο, ώστε να μη χρειάζομαι τις ερμηνείες των άρθρων αλλά μόνο τις πληροφορίες.

Cobra  24/8/2021


Οι Δυνάμεις Φωτός έχουν αρχίσει να καθαρίζουν την εσώτατη στιβάδα του αιθερικού και αστρικού μάτριξ των σκοτεινών δυνάμεων, που ακόμη έχει παρούσες δεκάδες δισεκατομμυρίων ερπετικές οντότητες. Αυτό σε πρακτικό επίπεδο σημαίνει ότι η μάχη για την επιφάνεια του πλανήτη σε επίπεδα μη φυσικά φτάνει τώρα στην κορύφωσή της. Οι σκοτεινές επιθέσεις τις τελευταίες εβδομάδες προκάλεσαν κατάρρευση κατά 40% περίπου στο πλέγμα Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη, και ευτυχώς το πλέγμα τις τελευταίες ημέρες αργά και σταθερά επανέρχεται.


Μη-φυσικές σκοτεινές δυνάμεις χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες τους των βαθμωτών πεδίων και κατάληψης μέσω οντοτήτων για να κρατούν τον πληθυσμό επιφανείας σε κατάσταση φόβου και να προκαλούν έτσι Μαζική Ψύχωση:


https://noqreport.com/2021/08/19/mass-psychosis-is-the-most-viable-explanation-for-what-were-seeing-in-america-today/

Αυτός ο φόβος είναι σαν σύννεφο γύρω από την επιφάνεια του πλανήτη και ακόμη και οι περισσότεροι από τους Εργάτες Φωτός έχουν υποκύψει σε αυτόν.

Οι Φωτεινές Δυνάμεις επικοινώνησαν πως είναι μεγίστης σημασίας να στραφούμε Εσωτερικά, να συνδεθούμε με το Φως και να κρατήσουμε το Φως ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στον εξωτερικό κόσμο τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Εάν κρατήσουν το Φως αρκετοί άνθρωποι, αυτό θα εξασφαλίσει το πλέον θετικό δυνατό αποτέλεσμα στην παρούσα απαιτητική κατάσταση προκλήσεων.

Υπάρχουν πολλές τρομακτικές ειδήσεις στα ΜΜΕ αλλά τελικά δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε οι περισσότεροι που διαβάζετε αυτό το blog (The Portal). Τα εμβόλια ΔΕΝ χρησιμοποιούνται για τη μείωση του πλανητικού πληθυσμού, και η πλειονότητα όσων τα κάνουν ΔΕΝ θα πεθάνει. Μετά το Γεγονός, οι Δυνάμεις Φωτός θα μπορούν με την τεχνολογία τους να ανατρέψουν και να θεραπεύσουν ΟΛΕΣ τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολίων.

Οι Δυνάμεις Φωτός επικοινώνησαν ότι είναι εξαιρετικά καλό οι άνθρωποι να ελαχιστοποιήσουν την έκθεσή τους στα ΜΜΕ και στα εναλλακτικά Μέσα, και καλύτερα να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στη φύση, να συναντιούνται μεταξύ τους σε μικρές ομάδες που προσφέρουν έμπνευση, να ακούνε μουσική ή να κάνουν οτιδήποτε χρειάζεται για να κρατούν ψηλά τις δονήσεις τους. Εάν αισθάνεστε αυτή την καθοδήγηση μπορείτε επίσης να διαλογίζεστε και να καθαρίζετε την ενέργεια των Εργατών του Φωτός και του ενεργειακού πλέγματος του πλανήτη με τη βιολετί φλόγα.

Η ταχυονική τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να διατηρήσουν ψηλά τη δονητική τους κατάσταση συνείδησης:

http://tachyonis.org/Products.html

Επίσης, οι πέτρες cintamani, όταν φοριούνται ατομικά, μπορούν να βοηθήσουν πολύ προς το σκοπό αυτό, επειδή είναι η υψηλότερα δονούμενη ύλη στον πλανήτη αυτό.

http://www.cintamani.space/Cintamani.html

Καθώς καθαρίζονται τα μη-φυσικά πεδία, οι Πλειάδιοι πλησιάζουν πιο κοντά στην επιφάνεια, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο αυτό:

Και πριν λίγες ημέρες το πιο κάτω νεφοσκάφος περικύκλωσε το όρος Fuji:

Ο Μάρκο Πόλο, πρέσβης των βενετικών οικογενειών Μαύρων Ευγενών, ήρθε σε επαφή με κακοπροαίρετες οικογένειες της καμπάλ στην Κίνα ήδη από τον 13° αιώνα. Αυτή υπήρξε η αρχή μιας μακράς και επιτυχούς συνεργασίας ανάμεσα στις Ανατολικές και Δυτικές φατρίες της καμπάλ, η οποία επεκτάθηκε σε μεγάλο βαθμό με την παρουσία των Ιησουιτών στις αρχές της Δυναστείας Τσινγκ στο Πεκίνο τον 17° και 18° αιώνα.

Εφόσον οι φατρίες της καμπάλ εκτέθηκαν σε μεγάλο βαθμό τις τελευταίες δεκαετίες μέσω των εναλλακτικών Μέσων, οι οικογένειες Μαύρων Ευγενών και οι Ιησουίτες αποφάσισαν να μετακινήσουν πολλούς από τα σημαίνοντα πρόσωπά τους από τη Δύση στην Κίνα και το 2016 συνεργάστηκαν σε μια νέα συμμαχία με τον Xi και το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα ως ορατό κινεζικό μέτωπο, και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ως ορατό Δυτικό μέτωπο. Στόχος τους είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη μιας δυστοπικής κοινωνίας με την Κίνα ως παγκόσμιο ηγεμόνα.

Για να καταφέρουν αυτό το στόχο αμόλησαν τον κορονοϊό, και το εργαστήριο της Wuhan εξακολουθεί να αναπτύσσει νέα στελέχη, ενώ κάποιες πηγές ισχυρίζονται ότι ήδη έχει αναπτυχθεί η παραλλαγή Δέλτα η οποία τοποθετήθηκε στην Ινδία. Δεν είναι σύμπτωση που η Shi Zhengli, η διάσημη Κυρία Νυχτερίδα από το εργαστήριο της Wuhan, προειδοποιεί για τις παραλλαγές του κορονοϊού:

https://www.zerohedge.com/covid-19/wuhans-bat-lady-warns-coming-covid-19-mutants

Η συνεργασία ανάμεσα στις καμπαλικές φατρίες της Ανατολής και της Δύσης για τη δημιουργία της πανδημίας είναι ξεκάθαρα ορατή:

https://www.naturalnews.com/2021-08-04-bill-gates-partnered-ccp-conduct-coronavirus-research.html

Για να επιτύχουν τους στόχους τους της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, για να εξασφαλίσουν σπάνιες γαίες απαραίτητες για την παγκόσμια δυστοπία τους της υψηλής τεχνολογίας, και για να εξασφαλίσουν τη ροή ρευστού χρήματος από τη διακίνηση ναρκωτικών και ανθρώπων, η Κίνα άρχισε να αλλάζει τα καθεστώτα των γειτόνων κρατών της. Το πρώτο κράτος που έπεσε ήταν η Μυανμάρ και το δεύτερο το Αφγανιστάν:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=180233

Ο Joe Biden και ο Mark Milley δεν ήταν ανίκανοι παίκτες στο παιχνίδι αυτό, αλλά πρόθυμοι σκλάβοι των Κινέζων χειριστών τους:

https://www.ibtimes.com.au/biden-lets-china-grab-worlds-biggest-lithium-deposits-botched-afghanistan-exit-1744058

Ο ακόλουθος διαλογισμός μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία της κατάστασης στο Αφγανιστάν και εάν νιώθετε αυτήν την καθοδήγηση μπορείτε να συμμετέχετε:

https://www.welovemassmeditation.com/2021/08/meditation-for-afghanistan-every-4-hours.html?m=1

Η μόνη θετική πλευρά της κατάστασης στο Αφγανιστάν είναι ότι οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις μπόρεσαν να διασώσουν αρκετούς Πλειάδιους ομήρους που κρατούνταν από το στρατό των ΗΠΑ σε μυστικές φυλακές στο Αφγανιστάν από τα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Η επόμενη χώρα που θέλουν να υποδουλώσουν οι Κινέζοι είναι η Ταϊβάν. Η Κίνα θέλει να εξασφαλίσει τους ημιαγωγούς της και τη βιομηχανία μικροτσίπ. Για το σκοπό αυτό, σκότωσαν από τον Μάρτιο κάποια σημαντικά πρόσωπα των θετικών Δράκων στην ενδοχώρα της Κίνας και συνέλαβαν κάποια άλλα. Αυτό αποδυνάμωσε τις δυνάμεις των Κόκκινων Δράκων στην ενδοχώρα της Κίνας, οι οποίοι μέχρι τώρα κρατούσαν σε απόσταση την εισβολή στην Ταϊβάν, καθώς τώρα είναι υποχρεωμένοι να κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ για να επιβιώσουν. Η κατάσταση αυτή επιτέλους αντιμετωπίζεται και οι Δυνάμεις Φωτός λαμβάνουν δράσει για να την επιλύσουν.

Στις 28 Αυγούστου θα λάβει χώρα το πρώτο από τα δύο τετράγωνα ακριβείας Έριδας-Πλούτωνα:

Την ημέρα εκείνη έχουν προγραμματισθεί πολλές διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο εναντίον των απαγορεύσεων του κορονοϊού και σύμφωνα με πηγές πληροφοριών μας ενδέχεται να εξελιχθούν σε βίαιες. Οι Δυνάμεις Φωτός ζητούν από όσους αισθάνονται αυτή την καθοδήγηση να διαλογιστούν και να καθαρίσουν την ενέργεια των διαδηλώσεων με τη βιολετί φλόγα, ώστε να απομακρυνθεί η αρνητική ενέργεια βίας και να κυκλωθούν οι διαδηλωτές με λευκό Φως που θα τους προστατέψει και θα τους υποστηρίξει. Εάν συγκεντρωθεί παγκοσμίως η κρίσιμη μάζα των 144.000 διαδηλωτών εκείνη την ημέρα με ένα ενιαίο μήνυμα, τότε μπορεί να αρχίσει να αλλάζει το κύμα στη μάχη μεταξύ της θετικής και της αρνητικής χρονογραμμής.

Η 30ή Αυγούστου έχει οριστεί ως ημερομηνία πυροδότησης παγκόσμιας επανάστασης από κάποιες ομάδες.

Στην Αυστραλία οι οδηγοί φορτηγών το πράττουν:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9917753/Australian-truck-drivers-prepare-stage-Covid-protest-blocking-highway.html

https://www.zerohedge.com/covid-19/australian-truck-drivers-vow-block-every-major-highway-radical-anti-lockdown-strike

Ένας σχολιαστής στο blog μου έκανε ένα ενδιαφέρον σχόλιο σχετικά με το πώς θα μπορούσε αυτό να εξελιχθεί:

Με λίγα λόγια, λέει πως οι κύριες οδοί στην ήπειρο της Αυστραλίας είναι πολύ λίγες και θα μπορούσαν πολύ εύκολα να αποκλειστούν εντελώς από μόνο μία εταιρία φορτηγών. Σε αυτήν την περίπτωση, άλλες χώρες θα μπορούσαν επίσης να μιμηθούν το παράδειγμα. Συμπληρώνει πως είναι λυπηρό να υποφέρουν οι πολίτες από έλλειψη τροφοδοσίας, αλλά αν αυτό είναι απαραίτητο ίσως τελικά θα πρέπει να γίνει.

Στη Γαλλία ομάδες που υποτίθεται ότι συνδέονται με το θετικό στρατό σχεδιάζουν κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με πηγές από τη Γαλλία:

Υπάρχει κάλεσμα για επανάσταση στις 4 Σεπτεμβρίου, σε μια επιστολή τριών σελίδων με τον ισχυρισμό ότι υποστηρίζεται από τις επίγειες δυνάμεις Στρατού. Μιλάει για τη στρατηγική της λαϊκής επανάστασης και εξηγεί πως θα προηγηθούν 3 ημέρες απεργίας.

Η άλλη ενδιαφέρουσα στρατηγική που έχουν οι διαδηλωτές είναι να αρχίσουν να καταλαμβάνουν τα ΜΜΕ:

https://www.theepochtimes.com/demonstrators-occupy-london-news-headquarters-over-pandemic-coverage_3961050.html

Είναι αδύνατον να προβλεφθεί πώς θα εκδηλωθούν όλα αυτά, αλλά ανάμεσα στο παρόν και στο τέλος Οκτωβρίου ένα αντικείμενο της ζώνης Kuiper που ονομάζεται Altjira βρίσκεται σε ακριβή σύνοδο με τον Rigel, το αστέρι των σκοτεινών δυνάμεων του Ωρίωνα:

http://www.astrologicaldepth.com/TNOInfo/Altjira.htm

http://markandrewholmes.com/altjira.html

Αυτή είναι η εποχή της μεγάλης κάθαρσης των δυνάμεων του Rigel που εισέβαλαν στον πλανήτη Γη το 1996, και όταν τελειώσει η κάθαρση αυτή μέχρι τα μέσα/τέλη Οκτωβρίου, αναμένεται να είναι πολύ πιο εύκολη η εκδήλωση των ονείρων για την Εποχή του Υδροχόου στην επιφάνεια του πλανήτη.

Οι βόμβες τόπλετ μέσα στα εμφυτεύματα δεν έχουν ακόμη καθαριστεί, και εξακολουθούν να είναι ο κύριος παράγοντας που εμποδίζει το Γεγονός:

https://ascendliberation.blogspot.com/2021/08/toplet-bombs-prevent-event.html

Ένας σχολιαστής στο blog μου εξήγησε την κατάσταση πολύ ξεκάθαρα:

Οι Δυνάμεις Φωτός ζυγίζουν όλα τα σενάρια και τις ζωές που διακυβεύονται σε κάθε σενάριο και χρονογραμμή. Σε κάποιο σενάριο ενδέχεται να χαθούν έως 100 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ σε άλλο όλη η ανθρωπότητα. Οπότε επιλέγεται το βέλτιστο πιθανό σενάριο.

Οι επόμενοι δύο μήνες είναι καίριοι στην ανθρώπινη ιστορία και χρειάζεται να κρατήσουμε το Φως.
Κάθε ένας μετράει.

Νίκη του Φωτός!πηγή
Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


One comment

  1. Ειναι καπως ετσι τα δρωμενα.
    Η μαχη δινεται στο αιθερικο και αστρικο πεδιο και ωφειλουμε συμμετοχή.
    Ας αγκαλιασουμε τον αγωνα με ολη μας την αγαπη επιταχυνοντας το γεγονος που ολοι περιμενουμε.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s