Διακήρυξη του Λαού των Ηνωμένων Πολιτειών για την Παγκόσμια Ειρήνη και Ευημερία

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Όταν κατά τη διάρκεια των πρόσφατων ανθρώπινων γεγονότων, καθίσταται απαραίτητο για έναν λαό να διαλύσει τις Πολιτικές Συμμορίες που τον έχουν συνδέσει με κάτι άλλο και να αναλάβει μεταξύ των Εξουσιών κάθε Πολιτείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, την ξεχωριστή και ισότιμη Θέση για την οποία του δίνουν το δικαίωμα οι Νόμοι της Φύσης και ο Θεός  της Φύσης, ένας αξιοπρεπής σεβασμός στις απόψεις της ανθρωπότητας απαιτεί να δηλώσει τις αιτίες που τον ωθούν στον διαχωρισμό από τις αρχές που επιβάλλονται από εκείνους τους ολιγοπωλιστές που ελέγχουν τα πάντα μέσω της διαφθοράς και της επιρροής.

Θεωρούμε αυτές τις Αλήθειες αυτονόητες, ότι όλοι οι Άνθρωποι δημιουργούνται ίσοι, ότι είναι προικισμένοι από τον Δημιουργό τους με ορισμένα αναφαίρετα Δικαιώματα, ότι μεταξύ αυτών είναι η Ζωή, η Ελευθερία και η Επιδίωξη της Ευτυχίας. Ότι για να διασφαλιστούν αυτά τα Δικαιώματα, οι Κυβερνήσεις θεσπίζονται μεταξύ των Ανθρώπων, αντλώντας τις δίκαιες Εξουσίες τους από τη Συγκατάθεση των Κυβερνομένων, ότι κάθε φορά που οποιαδήποτε Μορφή Κυβέρνησης γίνεται καταστροφική για αυτούς τους Σκοπούς, είναι δικαίωμα του Λαού να την αλλάξει ή να την καταργήσει και να ιδρύει νέα Κυβέρνηση, θέτοντας τα θεμέλια της πάνω σε αυτές τις Αρχές, και οργανώνοντας τις Εξουσίες της με τέτοια μορφή, ώστε να φαίνεται πιο πιθανό να επιτύχει αποτελέσματα σχετικά με  την Ασφάλεια και την Ευτυχία των ανθρώπων.

Η σύνεση, πράγματι, υπαγορεύει ότι οι Κυβερνήσεις που έχουν καθιερωθεί εδώ και πολύ καιρό δεν πρέπει να αλλάξουν για απλές και παροδικές  Αιτίες· και κατά συνέπεια όλη η Εμπειρία έχει δείξει, ότι η Ανθρωπότητα είναι περισσότερο διατεθειμένη να υποφέρει, όσο τα δεινά είναι υποφερτά, παρά να τα διορθώσει καταργώντας τις Μορφές με τις οποίες είναι εξοικιωμένη. Αλλά η ύπαρξη ενός ατελείωτου Τρένου  Καταχρήσεων και Σφετερισμών, που έχουν απαρέγκλιτα τον ίδιο Στόχο, μαρτυρά ότι υπάρχει ένα Σχέδιο περιορισμού της Ανθρωπότητας με εργαλείο τον απόλυτο  Δεσποτισμό. Τότε είναι Δικαίωμα και Καθήκον της Ανθρωπότητας να αποβάλει  μια τέτοια Κυβέρνηση και να προετοιμάσει νέους Φύλακες που θα διασφαλίσουν τη μελλοντική της Ασφάλεια. Τέτοια ήταν η γεμάτη υπομονή ανοχή αυτών των Πολιτειών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και τέτοια είναι τώρα η αναγκαιότητα που τους υποχρεώνει να αλλάξουν τα προηγούμενα Συστήματα Διακυβέρνησής τους. Η Ιστορία της σημερινής επιρροής των ολιγοπωλιστών που υποστηρίζουν τις μυστικές κοινωνίες, όπως είναι οι πεφωτισμένοι καμπαλιστές, είναι μια Ιστορία επαναλαμβανόμενων Πληγμάτων και Σφετερισμών, που όλα έχουν άμεσο Στόχο την καθιέρωση μιας απόλυτης τυραννίας όχι μόνο για τον υπέροχο λαό των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και για όλους τους ανθρώπους όλων των εθνών στον Πλανήτη. Για να αποδειχθεί αυτό, αφήστε τα Γεγονότα να υποβληθούν σε έναν ξεκάθαρο Κόσμο.

Αρνήθηκαν να λειτουργήσουν σύμφωνα με τους Νόμους αλλοιώνοντας την Αλήθεια κάτι που αποδεικνύεται με την Εκλογική Νοθεία του 2020 και την Παραχάραξη σε όλα τα επίπεδα. ‘Εχουν υφαρπάξει το νόμιμο δικαίωμά μας ημών των ανθρώπων, να ασκούμε και να φέρνουμε εις πέρας το βασικό μας δικαίωμα στην ψήφο, το πλέον υγιές  και απαραίτητο πράγμα για το δημόσιο καλό και την ορθή εκπροσώπηση.

Έχουν απαγορεύσει σε εκλεγμένους αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένων των Κυβερνητών, να ψηφίσουν νόμους άμεσης και επείγουσας σημασίας, επιβάλλοντας κανόνες που βασίζονται σε ψευδείς αναφορές και δημόσιο φόβο που δημιουργούνται από ψευδείς αφηγήσεις και παραπληροφόρηση, όπως τα στελέχη της λοίμωξης COVID και τις πραγματικές θεραπείες που μπορούν να εξαλείψουν τις λοιμώξεις.

Έχουν επιβάλει ψεύτικες λύσεις όπως τα εμβόλια COVID που περιέχουν δηλητηριώδη στοιχεία που είναι επικίνδυνα καθώς αλλάζουν το ανθρώπινο DNA με RNA και εξαλείφουν με αυτό τον τρόπο από το ανθρώπινο σώμα τη φυσική του ανοσολογική λειτουργία την απαραίτητη για την καταπολέμηση της ασθένειας. Αυτό και μόνο μπορεί να προκαλέσει την απώλεια ζωών στο μέλλον έως και στο 70% όλων εκείνων των ατόμων που έχουν πάρει τα ψεύτικα εμβόλια που προωθούνται με όλα τα μέσα ενημέρωσης υπό τον έλεγχο των ίδιων ολιγοπωλιστών καμπαλιστών ιλλουμινάτι.

Αρνήθηκαν να ψηφίσουν ή να επιβάλουν Νόμους για τη Διευκόλυνση των Ανθρώπων, εκτός εάν αυτοί οι Άνθρωποι παραιτηθούν από το Δικαίωμα Εκπροσώπησης  συμμορφούμενοι με τη λήψη των Ψεύτικων Εμβολίων COVID και υπογράφοντας αποποίηση της ευθύνης.

Αυτοί, στο Νομοθετικό Πολιτειακό Σώμα, δεν είναι εκπρόσωποι του λαού, αλλά Τύραννοι που ψηφίζουν μόνο παράνομους νόμους που υποτάσσουν τον λαό σε ψευδείς αφηγήσεις και απαιτούν την προώθηση ενός παγκόσμιου σχεδίου μείωσης του πληθυσμού με τακτικές όπως πόλεμοι, ελλείψεις τροφίμων, τροποποίηση τροφίμων που προκαλούν μακροχρόνιες ασθένειες, απενεργοποιώντας το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπινου σώματος.

Συγκάλεσαν Πολιτειακά Νομοθετικά Σώματα σε μέρη ασυνήθιστα και απομακρυσμένα από το Αποθετήριο των δημόσιων Αρχείων τους, με μοναδικό Σκοπό τον σχεδιασμό της Συμμόρφωσης με  μέτρα που θα διασφαλίζουν τη μείωση της ανθρωπότητας και τη διατήρηση των πόρων για την ατζέντα τους.

Διέλυσαν επανειλημμένα τις Πραγματικές Πολιτειακές Βουλές των Αντιπροσώπων μέσω εκλογικής χειραγώγησης, τοποθετώντας υποψηφίους που εκπροσωπούν μόνο το Τυραννικό Ολιγοπώλιο  και τις πολιτικές τους, αντιτάσσοντας Επιδρομές στα Δικαιώματα του Λαού.

Απέρριπταν για πολύ Καιρό, νομικές αγωγές από εκπροσώπους του λαού, με σκοπό να προκαλέσουν την παράνομη εκλογή άλλων, χρησιμοποιώντας επικίνδυνα εκλογικά συστήματα και τεχνολογία της Dominion. Μέσω αυτών, οι Πολιτειακές Νομοθετικές Εξουσίες , ανίκανες για σωστή και πραγματική εκπροσώπηση του λαού, δεν ανταποκρίθηκαν στην αλήθεια, οπότε τώρα αυτή η εξουσία  πρέπει να επιστραφεί στο Λαό γενικότερα προκειμένου να ασκηθεί και να διορθωθεί. Η Πολιτεία που παραμένει εν τω μεταξύ εκτεθειμένη σε όλους τους κινδύνους εισβολής στο   εσωτερικό της, συμβιβάστηκε με αντιπροσώπευση  χωρίς τρέχοντα ψηφίσματα.

Προσπάθησαν να εμποδίσουν τον Πληθυσμό όλων των Πολιτειών να ψηφίσει εκπροσώπους σε όλα τα επίπεδα εξουσίας, ώστε να επιβάλουν μυστικές ατζέντες που στοχεύουν συγκεκριμένα να βλάψουν εμάς τους ανθρώπους σε όλα τα κράτη και σε όλα τα έθνη παγκοσμίως.

Έχουν παρακωλύσει κατάφωρα την Απονομή της Δικαιοσύνης, αρνούμενοι τη Συναίνεσή του λαού  για νόμους σχετικά με την καθιέρωση Δικαστικής Αρχής και εξουσίας που θα βασίζονται στην πραγματική Δικαιοσύνη. Εμείς ο λαός σε όλους τους τομείς της εγχώριας Επιβολής του Νόμου, της εγχώριας και διεθνούς Στρατιωτικής εμπλοκής έχουμε όλοι περιοριστεί και έχουμε καθοδηγηθεί από αυτές τις  αρχές που έχουν συμβιβαστεί να ακολουθούν τις ψευδείς αφηγήσεις της τυραννίας, της επιρροής και των κατευθύνσεων των καμπαλιστών ολιγοπωλιστών ιλλουμινάτι.

Έχουν καταστήσει τους εγχώριους, περιφερειακούς και ανώτατους δικαστές εξαρτώμενους μόνο από τη θέλησή τους, για τη μονιμότητα του Αξιώματός τους, καθώς και το Ποσό και την Πληρωμή των Μισθών τους.

Έχουν δημιουργήσει ένα Πλήθος νέων Υπηρεσιών και έχουν στείλει μέχρι τώρα Σμήνη Αξιωματούχων να παρενοχλούν το Λαό μας και να κατατρώνε την Υπόστασή του με νέα πακέτα στήριξης με κεφάλαια τόνωσης, αφήνοντας ανάπηρες τις φυσιολογικές επιχειρήσεις ώστε να ευδοκιμήσουν και να λειτουργήσουν με ψεύτικα πανδημικά σχέδια και φόβο.Αυτό έχει μετατραπεί από μια προσωρινή λύση σε μία κατάσταση Ναζιστικής Γκεστάπο που απαιτεί: «Δείξε μου τα Χαρτιά σου»

Κράτησαν ανάμεσά μας, σε Καιρούς  Ειρήνης, ενεργά τα Ηνωμένα Έθνη και άλλες Στρατιωτικές Δυνάμεις του  ΝΑΤΟ, χωρίς τη συναίνεση των Στρατιωτικών Ηγετών μας που δεν έχουν συμβιβαστεί.

Έχουν επηρεαστεί για να καταστήσουν το Στρατό ανεξάρτητο και ανώτερο από την Πολιτική Εξουσία. Προσβάλλουν τον Αμερικανικό Λαό με μια ψεύτικη κυβέρνηση επιφέροντας μια απερίσκεπτη πολιτική εις βάρος της Εθνικής Ασφάλειας.

Έχουν συνεργαστεί με άλλους για να μας υποτάξουν σε μια Δικαιοδοσία ξένη προς το Σύνταγμά μας, και μη αναγνωρισμένη  από τους Νόμους μας. Συναινώντας στις Πράξεις τους που αφορούν σε μια υποτιθέμενη Νομοθεσία:

Για τη στάθμευση μεγάλων Σωμάτων Ξένων  Ενόπλων Δυνάμεων κοντά μας:

Για την προστασία τους από το ενδεχόμενο μιας Δίκης , από την Τιμωρία για τυχόν Φόνους που πιθανόν έχουν διαπράξει στους Κατοίκους αυτών των Ηνωμένων Πολιτειών με τη χρήση ψεύτικων εμβολίων που έχουν σκοτώσει δεκάδες χιλιάδες Αμερικανούς και Εκατομμύρια άλλους παγκοσμίως:

Για τη διακοπή των συναλλαγών μας με όλα τα μέρη του κόσμου κλείνοντας τις επιχειρήσεις μας μέσω του φόβου και μιας νέας πολιτικής γύρω από ένα ψεύτικο COVID και άλλα Μέτρα Πανδημίας:

Για την επιβολή Φόρων χωρίς τη Συναίνεσή μας:

Για να στερηθούμε, σε πολλές Περιπτώσεις, από τα Οφέλη της Δίκης με Ενόρκους με δολοφονίες μαρτύρων της αλήθειας σχετικά με αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία προκαλώντας τέτοια ύβρη:

Για την εμπορία και μεταφορά ανθρώπων με σκοπό τις σατανικές ανθρωποθυσίες και την πρακτική της χρήσης αδρενοχρώματος με τον βασανισμό και τη δολοφονία μικρών παιδιών:

Για την κατάργηση του  ελεύθερου Συστήματος Συνταγματικού Δικαίου, θέτοντας σε ισχύ το Ναυτικό και Ναυαρχιακό Δίκαιο και καθιερώνοντας έτσι μία αυθαίρετη Εταιρική Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ήδη χρεοκοπημένη, και διευρύνοντας τα όρια της, έτσι ώστε να την καταστήσουν ταυτόχρονα ένα Παράδειγμα και κατάλληλο ¨Όργανο για την εισαγωγή της ίδιας απόλυτης Διακυβέρνησης του λαού όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά Παγκοσμίως:

Για την αφαίρεση των Καταστατικών Χαρτών μας, με την κατάργηση των πολυτιμότερων Νόμων μας και την τροποποίηση θεμελιωδώς της Πραγματικής μορφής των Κυβερνήσεών μας  σε σχέση με τη θέληση του λαού:

Για την αναστολή των δικών μας νόμιμα εκλεγμένων Νομοθετικών Σωμάτων και την αντικατάστασή τους με ψευδώς εκλεγμένους υποψήφιους, δηλώνοντας ότι  τους παραχωρήθηκε η Εξουσία να νομοθετούν για εμάς σε κάθε περίπτωση.

Αποποιήθηκαν την πραγματική Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, κηρύσσοντάς μας εκτός και χωρίς δικαιώματα και διεξάγοντας πόλεμο εναντίον μας, σκοτώνοντάς μας αθόρυβα με εμβόλια που αλλάζουν το DNA μας με RNA, HIV και άλλα δηλητηριώδη στοιχεία.

Έχουν καταστρέψει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες και συνεχίζουν να σκοτώνουν εκατομμύρια παγκοσμίως αψήφιστα πολύ εύστοχα.

Αυτή τη στιγμή, μεταφέροντας μεγάλους ξένους Στρατούς των Ηνωμένων Εθνών και στρατεύματα του Κινεζικού Στρατού για να ολοκληρώσουν τα Έργα του Θανάτου, της Ερήμωσης και της Τυραννίας, ήδη ξεκίνησαν σε  συνθήκες Σκληρότητας και Προδοσίας, σχεδόν να παραλληλίζονται με τους πιό βάρβαρους Καιρούς, ενώ είναι εντελώς ανάξιοι να ηγούνται ενός πολιτισμένου Έθνους. Τα εργαλεία επιλογής τους περιλαμβάνουν την Ηγεσία Ομοσπονδιακών Κυβερνητικών Υπηρεσιών όπως το CDC, το FDA, ο ΟΗΕ, το CCP και οι υπηρεσίες CIA, FBI, MI6, με τις Κυβερνητικές εξουσίες στις κεντρικές τράπεζες να κλέβουν κάθε κυριαρχία των εθνών και του λαού τους.

Έχουν αναγκάσει τους Συνανθρώπους μας, Πολίτες πολλών εθνών, να παίρνουν τα όπλα εναντίον της χώρας τους, να γίνονται εκτελεστές των φίλων και αδελφών τους ή να πέφτουν από τα ίδια τους τα Χέρια. Ο στρατός μας και τα Όργανα Επιβολής του Νόμου έχουν υποταχθεί να ακολουθούν  παράνομες διαταγές και την εισβολή στα δικά τους σώματα των αναγκαστικών ψεύτικων εμβολιασμών κατά του COVID-19.

Έχουν διεγείρει εγχώριες Εξεγέρσεις αναμεταξύ μας με τα βίαια κινήματα  Black Lives Matter και Antifa και έχουν προσπαθήσει να εμφανίσουν στους Κατοίκους των κοινοτήτων μας, των πόλεων και της κυβέρνησής ότι ο ανελέητος Κανόνας του Πολέμου, είναι μια συνηθισμένη Καταστροφή, όλων των Ηλικιών, Φύλων και Καταστάσεων.

Σε κάθε στάδιο αυτών των Πιέσεων έχουμε  Αιτηθεί για Επανόρθωση με τους πιο ταπεινούς Όρους: Οι επαναλαμβανόμενες Αιτήσεις μας έχουν απαντηθεί μόνο από επαναλαμβανόμενες Προσβολές. Ένας Πρίγκιπας, του οποίου ο χαρακτήρας είναι έτσι στιγματισμένος από κάθε πράξη που μπορεί να ορίζει μια Τυραννική ομάδα ολιγοπωλιστών που ήταν ακατάλληλοι να επηρρεάζουν τον Κανόνα των ελεύθερων Ανθρώπων των Ηνωμένων Πολιτειών και όλων των άλλων εθνών στο εξωτερικό.

Έχουμε ζητήσει  την προσοχή των Αδελφών μας εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό και τους έχουμε προειδοποιήσει Κατά Καιρούς για τις Προσπάθειες του ψεύτικου Νομοθετικού Σώματός τους να επεκτείνει μια αδικαιολόγητη  Δικαιοδοσία επάνω μας.Τους έχουμε υπενθυμίσει τις Συνθήκες της ζωής μας εδώ. Έχουμε απευθύνει έκκληση στην μητρική τους Δικαιοσύνη  και Μεγαλοψυχία, και τους έχουμε προκαλέσει από τους Δεσμούς της κοινής μας Συγγένειας να αποκηρύξουν αυτούς τους Σφετερισμούς, οι οποίοι αναπόφευκτα θα διακόπτουν τις Συνδέσεις και την Επικοινωνία μας.Και αυτοί επίσης έχουν κωφεύσει στη Φωνή της Δικαιοσύνης και της Αδελφοσύνης. Πρέπει, λοιπόν, να αποδεχθούμε την Αναγκαιότητα, η οποία αποδοκιμάζει τον Διαχωρισμό μας ,  να τους αγκαλιάσουμε,  όπως αγκαλιάζουμε την υπόλοιπη Ανθρωπότητα, Εχθρούς στον Πόλεμο, εν Ειρήνη, Φίλους.

Εμείς, λοιπόν, οι Εκπρόσωποι των ΗΝΩΜΕΝΩΝ “ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ” ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, στο Όνομα, και από την Εξουσία των καλών Ανθρώπων αυτού του μεγάλου έθνους, επίσημα Κοινοποιούμε και Ανακοινώνουμε, ότι αυτές οι Ηνωμένες “Πολιτείες” είναι, και πρέπει να είναι, Ελεύθερες και Ανεξάρτητες Πολιτείες. Ότι απαλλάσσονται από κάθε Υποταγή στους ολιγοπωλιστές, στις μυστικές κοινωνίες των καμπαλιστών ιλλουμινάτι και ότι κάθε πολιτική Σύνδεση μεταξύ τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Εξωτερικό, έχει όπως θα έπρεπε άλλωστε τερματιστεί πλήρως. Ότι ως Ελεύθερες και Ανεξάρτητες Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν πλήρη εξουσία να κηρύσσουν Πόλεμο, να συνάπτουν Ειρήνη και Συμμαχίες, να δημιουργούν Εμπόριο και να κάνουν όλες τις άλλες Πράξεις και Πράγματα που οι Ανεξάρτητες χώρες μπορούν αυτοδικαίως να κάνουν. Και για την υποστήριξη αυτής της Διακήρυξης, με επιβεβαιωμένη εμπιστοσύνη στην Προστασία της θείας Πρόνοιας, δεσμεύουμε αμοιβαία ο ένας για τον άλλον  τη Ζωή μας, τις Περιουσίες μας και την ιερή Τιμή μας και ξεκινάμε αμέσως  την επικοινωνία με τους πολιτειακούς νομοθέτες μας για να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές για την προστασία των ατομικών μας δικαιωμάτων και ελευθεριών, ξεκινώντας με τη διαφύλαξη του πιο βασικού μας δικαιώματος που είναι η προστασία των ψήφων μας και των διαδικασιών και των συσκευών προκειμένου να έχουμε αληθινές και τίμιες εκλογές.

Εμείς ο λαός έχουμε την εξουσία να επιβάλλουμε τα δικαιώματά μας σε πολιτειακό επίπεδο, κάτι που μπορεί να διορθώσει όλα όσα έχουν πάει στραβά και να ελέγξει την έκβαση του μέλλοντός μας και την ελευθερία να ζούμε υπό το σύνταγμα χωρίς το κακό που έχει γίνει μέρος της καθημερινής ζωής όλων.

Η δράση που πρέπει να πραγματοποιηθεί σήμερα είναι  κάθε άτομο σε κάθε πολιτεία να γράψει μια επιστολή που να απευθύνεται σε κάθε εκπρόσωπο της πολιτείας, νομοθέτη και γερουσιαστή απαιτώντας τις μεταρρυθμίσεις και τις διορθώσεις ώστε να αλλάξουν μέσω του νέου νομοθετικού σώματος τους νόμους που απαιτούνται για την εξάλειψη της συγκεκριμένης διαφθοράς στην πολιτειακή κυβέρνηση προστατεύοντας την πολιτειακή κατοικία της.

Συγκεκριμένα, για την αντιμετώπιση των ακόλουθων ζητημάτων:

1).Πραγματική εκλογική τεχνολογία που δεν μπορεί να παραβιαστεί. Όπως το λογισμικό και το υλισμικό (software and hardware) του QFS  (Κβαντικό Οικονομικό Σύστημα) αντί για τα συστήματα της Dominion.

2).Προστασία των ατομικών ελευθεριών μας, όπως το δικαίωμα επιλογής των ιατρικών θεραπειών που είναι αποδεκτές και μη αποδεκτές, όπως τα ζητήματα των ανεπιθύμητων εμβολίων COVID-19.Αυτό το εμβόλιο περιέχει πολλά στοιχεία που θα θέσουν σε κίνδυνο το ανθρώπινο DNA με mRNA και HIV καθώς και άλλα αρνητικά στοιχεία.

3).Αποζημίωση και ευθύνη για βλάβη σε όσους εξαναγκάστηκαν να κάνουν τον εμβολιασμό κατά του COVID 19 μέσω της επιρροής των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της επιρροής της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης, καθώς και διαταγών βασισμένων σε παράνομη ψήφιση εγκρίσεων της χρήσης των εμβολίων από τον FDA και άλλες ομοσπονδιακές υπηρεσίες που επηρεάζονται όλες από την εν λόγω ατζέντα των καμπαλιστικών οργανώσεων των παγκοσμιοποιητών ολιγοπωλιστών, όπως το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (FRB),  τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA),το  Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI), το Υπουργείο Δικαιοσύνης (DOJ),το  Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων (IRS) και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ή ομάδα που έχει επιρροή στις υποθέσεις του λαού των Ηνωμένων Πολιτειών και που έχει κάνει επίθεση στις ατομικές μας ελευθερίες στην επιδίωξη της ευτυχίας.

4). Άρση όλων των περιορισμών και τερματισμός της προώθησης του φόβου σχετικά με τον COVID-19 και οποιωνδήποτε άλλων ιατρικών ζητημάτων για τον έλεγχο και την καταστροφή των ατομικών ελευθεριών μας στην εργασία, στο κέρδος και στην κατανάλωση που είναι η βάση μιας υγιούς οικονομίας.

Παραμένουμε με την ειρήνη και την αγάπη της ανθρωπότητας. Επιθυμούμε ζωή και όχι θάνατο ή προγραμματισμένη γενοκτονία και θα επιβάλουμε όλα τα μέτρα ώστε αυτό να διορθωθεί προκειμένου να σώσουμε το Έθνος μας από την πτώση και την καταστροφή.

Ο Άνθρωπος του Θεού

πηγή: https://simonparkes.org/wp-content/uploads/2021/09/MAN-OF-GOD-Declaration-of-the-People-of-the-United-States-for-Global-Peace-and-Prosperity-FINAL.pdf

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s