Γαλαξιακός Κώδικας

Cobra 4/4/2012


Από τη blogger: το άρθρο αυτό ανέβηκε στο blog του Cobra στις 4/4/2012 και το αναρτούμε τώρα λόγω του ενδιαφέροντος που παρουσιάζει επί του παρόντος…


Ο πλανήτης Γη είναι ο τελευταίος πλανήτης σε αυτό το σύμπαν υπό την κατοχή των Σκοτεινών Δυνάμεων, του τελευταίου λείψανου γαλαξιακών πολέμων που μαίνονταν σε όλο το γαλαξία για εκατομμύρια χρόνια.

Καθώς ο Γαλαξίας απελευθερωνόταν από τη λαβή των Σκοτεινών Δυνάμεων, οι Δυνάμεις του Φωτός εξελίσσονταν από μια στρατιωτική δύναμη –που δημιουργήθηκε στην επείγουσα ανάγκη υπεράσπισης των βασικών ελευθεριών των αισθησιακών υπάρξεων– προς μια αρμονική γαλαξιακή και κοσμική κοινωνία. Καθώς τα όντα εντός της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας εξελίχθηκαν πνευματικά και έκαναν την ευθυγράμμιση και την ένωσή τους με τους Ανειλημμένους Δασκάλους, ανακάλυψαν έναν εσωτερικό κώδικα που ρυθμίζει όλες τις διασυνδέσεις μεταξύ των όντων του Φωτός και της σχέσης τους με τις Σκοτεινές Δυνάμεις και τους κατεχόμενους πλανήτες. Αυτός ο κώδικας ονομάζεται Γαλαξιακός Κώδικας και αντιπροσωπεύει τη νομική βάση για όλες τις ενέργειες της Συνομοσπονδίας σε αυτόν και σε άλλους γαλαξίες. Αυτός ο Κώδικας δεν είναι ένα άκαμπτο σύνολο εξωτερικών νόμων, αλλά ένας συστηματοποιημένος κώδικας εσωτερικής ηθικής όλων των ψυχών του Φωτός που όλα τα όντα του Φωτός αποδέχονται με την ελεύθερη βούλησή τους επειδή αντανακλά την εσωτερική τους αλήθεια.

Θα δηλώσουμε τώρα τον Γαλαξιακό Κώδικα σε μορφή που είναι κατανοητή στο μέσο αφυπνισμένο ον μιας ανθρώπινης κοινωνίας.


Τμήμα Ι: Ο Νόμος της Θείας Χάριτος


Κάθε αισθανόμενο ον έχει ένα αναφαίρετο και άνευ όρων δικαίωμα σε μια θετική εμπειρία ζωής


Για να εξηγήσουμε τον Τομέα Ι πρέπει να καταλάβουμε ότι ο πόνος και η ταλαιπωρία δεν έχουν καμία αξία στη φωτισμένη Γαλαξιακή κοινωνία, την απελευθερωμένη από την επιρροή των Σκοτεινών Δυνάμεων και άλλων πτυχών της κοσμικής ανωμαλίας. Η αξία του πόνου, των βασάνων και της θυσίας ως μέρος της εξελικτικής εμπειρίας ήταν τμήμα του προγραμματισμού από τις Σκοτεινές Δυνάμεις προκειμένου να υποδουλωθεί ευκολότερα ο πληθυσμός των κατεχομένων πλανητών.

Η άνευ όρων θετική εμπειρία ζωής κάθε αισθανόμενου όντος στο απελευθερωμένο σύμπαν είναι εγγυημένη από την εσωτερική σύνδεση κάθε ζωντανού όντος με την Πηγή και ενισχύεται από τη δύναμη των Ανειλημμένων Δασκάλων επί της ύλης, που τους επιτρέπει να βοηθήσουν όλα τα έμβια όντα στις προσδοκίες τους από την Πηγή και να τους παρέχουν τα απαραίτητα για τις ανάγκες της ζωής.  Η ζωή δεν προοριζόταν ποτέ να είναι σκληρή δουλειά και αγώνας, αλλά μάλλον ένα ταξίδι χαράς και δημιουργικότητας.   Διαφορετικές υποενότητες του Τμήματος Ι ρυθμίζουν όλη τη ζωή στο απελευθερωμένο σύμπαν και όλες τις σχέσεις μεταξύ των Φωτεινών όντων, έτσι ώστε ποτέ να μην χρειάζονται συγκρούσεις.  Ας εξηγήσουμε τις υποενότητες:

Τμήμα Ι/1:

Κάθε αισθανόμενο ον έχει αναφαίρετο και άνευ όρων δικαίωμα σε φυσική και πνευματική αφθονία

Αυτή η υποενότητα εγγυάται μια θετική εμπειρία ζωής για κάθε ον στο απελευθερωμένο σύμπαν. Οι Ανειλημμένοι Δάσκαλοι παρέχουν όλα τα απαραίτητα για τις ανάγκες της ζωής και για τον φυσικό και πνευματικό πλούτο και την ομορφιά, χρησιμοποιώντας τη δύναμη που έχουν πάνω στη λυτρωμένη ύλη του απελευθερωμένου σύμπαντος.

Τμήμα Ι/2:

Κάθε αισθανόμενο ον έχει αναφαίρετο και άνευ όρων δικαίωμα στην Ανάληψη

Αυτή η υποενότητα εξηγεί πώς οι Ανειλημμένοι Δάσκαλοι χρησιμοποιούν την προηγμένη κατανόηση της πνευματικής τεχνολογίας της Ανάληψης, και με τη χρήση της Ηλεκτρικής Φωτιάς της Λύτρωσης βοηθούν όλα τα όντα που επιλέγουν με την ελεύθερη βούλησή τους την Ανάληψη.

Τμήμα Ι/3:

Κάθε αισθανόμενο ον έχει αναφαίρετο και άνευ όρων δικαίωμα συγχώνευσης με άλλα όντα ανάλογα με τη θέση του στην Οικογένεια Ψυχής Μαντάλα

Αυτή η υποενότητα είναι ένα όργανο ρύθμισης όλων των σχέσεων μέσα σε μια Οικογένεια Ψυχών. Εγγυάται τη συγχώνευση των όντων αντίθετης πολικότητας (δίδυμες ψυχές, αδελφές ψυχές) και την ευθυγράμμιση όλων των άλλων όντων ανεξάρτητα από την κατάσταση ανάπτυξής τους και τις εξωτερικές συνθήκες.

Τμήμα I/4:

Κάθε αισθανόμενο ον έχει αναφαίρετο και άνευ όρων δικαίωμα σε όλες τις πληροφορίες

Αυτή η υποενότητα είναι μια εγγύηση ότι όλα τα όντα λαμβάνουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να κατανοήσουν το ρόλο τους στο σύμπαν, την ευρύτερη οπτική της εξέλιξης και όλα τα άλλα τμήματα που χρειάζονται για τις αποφάσεις τους, την ανάπτυξη και την ευημερία τους. Όλα αυτά τα δεδομένα παρέχονται από Ανειλημμένους Δασκάλους ή άλλα όντα που επιβλέπουν τις εξελίξεις διαφόρων φυλών και πολιτισμών.

Τμήμα I/5:

Κάθε αισθανόμενο ον έχει αναφαίρετο και άνευ όρων δικαίωμα στην ελευθερία

Αυτή η υποενότητα προβλέπει ότι κάθε ον έχει απεριόριστο δυναμικό ανάπτυξης και εμπειρίας ζωής. Δεδομένου ότι όλα τα όντα στο απελευθερωμένο σύμπαν δημιουργούν μόνο θετικισμό, η ελευθερία τους δεν αντιτίθεται ποτέ στην ελευθερία των άλλων όντων.

Τμήμα II: Ο Νόμος περί Διαχωρισμού των Αντικρουόμενων Μερών


Κάθε αισθανόμενο ον έχει ένα αναφαίρετο και άνευ όρων δικαίωμα να διαχωρίζεται και να προστατεύεται από τις αρνητικές ενέργειες άλλων αισθανόμενων όντων


Αυτό το τμήμα ρυθμίζει τις συνθήκες σε εκείνα τα τμήματα του σύμπαντος τα οποία μόλις απελευθερώθηκαν από την επιρροή των Σκοτεινών Δυνάμεων και τα οποία ακόμη δεν έχουν γίνει αποδεκτά στη Συνομοσπονδία. Απαιτεί οι Δυνάμεις του Φωτός να διαχωρίζουν πάντα τα μέρη που βρίσκονται σε σύγκρουση για να τα προστατεύουν από την αμοιβαία βλάβη μεταξύ τους. Στη συνέχεια, οι Δυνάμεις Φωτός μεσολαβούν στη σύγκρουση μέχρι αυτή να επιλυθεί. Αυτό το τμήμα χρησιμοποιείται συχνά για τον τερματισμό πολέμων και άλλων ένοπλων συγκρούσεων.


Τμήμα III: Ο Νόμος της Ισορροπίας


Κάθε αισθανόμενο ον που έχει επιλέξει να ζει και να δρα ενάντια στις αρχές του Γαλαξιακού Κώδικα και αρνείται ή δεν είναι σε θέση να τις αποδεχθεί τώρα και να ισορροπήσει τις συνέπειες των προηγούμενων ενεργειών, θα μεταφέρεται στον Κεντρικό Ήλιο, θα αναδομείται στη βασική στοιχειώδη ουσία και θα ξεκινά έναν νέο κύκλο εξέλιξης από την αρχή


Αυτή η ενότητα ρυθμίζει τις σχέσεις μεταξύ των Δυνάμεων του Φωτός και των Δυνάμεων του Σκότους. Όταν ηττηθούν, τα όντα που ανήκουν στις Δυνάμεις του Σκότους έχουν την ευκαιρία να αποδεχτούν τον Γαλαξιακό Κώδικα, να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να διορθώσουν τα λάθη που έκαναν και να ζήσουν θετικά στο εξής. Αν δεχτούν, συγχωρούνται και προσχωρούν στη Συνομοσπονδία. Αν δεν είναι σε θέση ή δεν είναι πρόθυμοι να δεχτούν, μεταφέρονται στον Κεντρικό Ήλιο, οι προσωπικότητες και οι ουσίες της ψυχής τους αναδιαρθρώνονται με την Ηλεκτρική Φωτιά και η θεϊκή σπίθα τους ξεκινά έναν νέο κύκλο εξέλιξης.

Τμήμα IV: Ο Νόμος της Παρέμβασης


Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία έχει αναφαίρετο και άνευ όρων δικαίωμα παρέμβασης σε όλες τις περιπτώσεις παραβίασης του Γαλαξιακού Κώδικα, ανεξάρτητα από τους τοπικούς νόμους


Αυτή η ενότητα περιγράφει την πολιτική των Δυνάμεων φωτός σχετικά με τους κατεχόμενους πλανήτες. Η Συνομοσπονδία διατηρεί το δικαίωμα να παρεμβαίνει σε όλους τους τομείς, πολιτισμούς, πλανήτες ή ηλιακά συστήματα όπου παραβιάζεται ο Γαλαξιακός Κώδικας. Έχει το δικαίωμα να το πράξει ανεξάρτητα από τη θέση των τοπικών πολιτισμών σχετικά με αυτή την παρέμβαση. Έχει πάντα το δικαίωμα να χρησιμοποιεί όλα τα ειρηνικά μέσα εκπαίδευσης και ρύθμισης. Αν παραβιαστεί η κρίσιμη μάζα των αρχών του Γαλαξιακού Κώδικα, έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει στρατιωτική βία. Ειδικές περιπτώσεις αποτελούν πλανήτες υπό την άμεση κατοχή των Σκοτεινών Δυνάμεων.  Οι Σκοτεινές Δυνάμεις συνήθως κρατούν όμηρο τον τοπικό πληθυσμό για να εμποδίσουν την πρόοδο των Δυνάμεων του Φωτός.  Στη Γη έχουν απειλήσει με πυρηνικό πόλεμο αν επέμβουν οι Δυνάμεις του Φωτός.  Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι Δυνάμεις του Φωτός δεν έχουν ακόμη απελευθερώσει αυτόν τον πλανήτη (και όχι οι γνωστές χαζομάρες «δεν θα επέμβουμε επειδή σεβόμαστε την ελεύθερη βούληση,  απλά θα παρακολουθούμε πώς συνεχίζονται τα βάσανα). Όπως σε κάθε κατάσταση ομηρίας, απαιτούνται πολλές περίτεχνες διαπραγματεύσεις και τακτική προσέγγιση. Αυτή η κατάσταση επιλύεται τώρα και ο πλανήτης Γη θα απελευθερωθεί σύντομα.

Τμήμα IV/1:

Κάθε αισθανόμενο ον έχει αναφαίρετο και άνευ όρων δικαίωμα να καλεί τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία σε περίπτωση ανάγκης, και η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία έχει το δικαίωμα να συνδράμει, ανεξάρτητα από τους τοπικούς νόμους

Αυτή η υποενότητα δίνει μια νομική βάση για παρέμβαση και βοήθεια σε όλους τους ομήρους των Σκοτεινών Δυνάμεων.  Οι Δυνάμεις Φωτός κάνουν πάντα το καλύτερο που μπορούν για να βοηθήσουν και να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης όλων των αισθανόμενων όντων, ακόμη και στη Γη.  Η κατάσταση στον πλανήτη Γη δείχνει πόσο ισχυρότερο ήταν το σκότος έναντι του Φωτός σε αυτόν τον πλανήτη. Ευτυχώς, αυτό αλλάζει τώρα.

Τμήμα IV/2:

Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία έχει αναφαίρετο και άνευ όρων δικαίωμα στην εφαρμογή του Γαλαξιακού Κώδικα και στην κατάκτηση των περιοχών παραβίασης του Γαλαξιακού Κώδικα με στρατιωτική δύναμη, εάν είναι απαραίτητο

Αυτή η υποενότητα δίνει μια νομική βάση για την απελευθέρωση των κατεχόμενων πλανητών με στρατιωτική δύναμη.  Οι στρατιωτικές δυνάμεις της Συνομοσπονδίας απομακρύνουν ή παρέχουν βοήθεια στην απομάκρυνση των εκπροσώπων των Σκοτεινών Δυνάμεων και απελευθερώνουν τους ομήρους. Στη συνέχεια, άλλες δυνάμεις της Συνομοσπονδίας καθοδηγούν τη διαδικασία αποδοχής του πλανήτη στη Συνομοσπονδία, δίνοντας οδηγίες στον τοπικό πληθυσμό.

Ίσως μερικοί άνθρωποι αισθάνονται ότι η Συνομοσπονδία δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρεμβαίνει και ότι η ανθρωπότητα έχει το δικαίωμα να λύσει τα προβλήματά της από μόνη της. Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Πολλοί πόλεμοι σε όλο τον πλανήτη και η συνεχής κατάχρηση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν αποδείξει ότι η ανθρωπότητα δεν είναι ικανή να χειριστεί την κατάστασή της.  Είναι λοιπόν πολύ καλύτερα να δεχτεί σοφούς φύλακες που θα την καθοδηγήσουν. Η Συνομοσπονδία θα παρέχει βοήθεια στην αντικατάσταση των σημερινών αφεντικών των μαριονετών (Σκοτεινές Δυνάμεις) που η ανθρωπότητα προσκάλεσε πριν πολύν καιρό στην Ατλαντίδα. Και τότε ο Γαλαξιακός Κώδικας θα γίνει επιτέλους ο συμπαντικός κώδικας ηθικής σε όλο το σύμπαν και το σκοτάδι θα εκλείψει.

πηγή
Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s