Κρατήστε το Φως ΙΙ

Cobra 2/10/2021


Πολλά συμβαίνουν παρασκηνιακά αλλά δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά για λόγους ασφαλείας, ωστόσο θα αποκαλύψω όσα μπορώ.

Ο Σεπτέμβριος ήταν ένας μήνας πολύ έντονος. Οι Φωτεινές Δυνάμεις απέτρεψαν επιτυχώς τρεις διαφορετικές επικίνδυνες πλανητικές καταστάσεις που θα μπορούσαν να έχουν αρκετά σοβαρές συνέπειες.
Ορίστε ένα στοιχείο:

https://www.sott.net/article/147042-Russian-Journal-HAARP-Could-Capsize-Planet

Το σημείο καμπής στις 18 Σεπτεμβρίου εξελίχθηκε καλύτερα από το αναμενόμενο, και η εκκαθάριση της φυσικής υποκβαντικής ανωμαλίας έχει ξεκινήσει. Από τις 18 Σεπτεμβρίου, οι σκοτεινές δυνάμεις αρχίζουν να χάνουν τoν έλεγχο της αρπάγης τους στο φυσικό πεδίο και κάθε αρνητικό σενάριο που πυροδοτούν συνήθως τους γυρίζει μπούμερανγκ, έχοντας ως αποτέλεσμα να αφυπνίζονται όλο και περισσότεροι άνθρωποι, κάτι που οδηγεί τις σκοτεινές δυνάμεις στην ακόμη μεγαλύτερη απώλεια ισχύος:

Το καθάρισμα της υποκβαντικής ανωμαλίας σημαίνει επίσης πως οι Φωτεινές Δυνάμεις επιτέλους αρχίζουν να επιλύουν το πρόβλημα των βομβών τόπλετ, απομονώνοντας την ακτίνα δράσης της παραγωγής topness μέσα σε αυτό που ονομάζεται «φυσαλίδες χωροχρόνου σε κατάρρευση».


Ο χρονοκρύσταλλος που δημιούργησε η Google δημιουργεί την πρώτη μη-εντροπική επικράτεια στην επιφάνεια του πλανήτη, η οποία αψηφά τον δεύτερο νόμο της θερμοδυναμικής. Αυτό βοηθάει τις Φωτεινές Δυνάμεις στην εκκαθάριση της πρωτογενούς ανωμαλίας, αν και σίγουρα δεν ήταν αυτή η πρόθεση της Google:

https://eternalnowblog.com/2021/10/05 χρονοκρύσταλλοι/

https://www.livescience.com/google-invents-time-crystal

Τα κβαντικά κανόνια Mjolnir καθαρίζουν την πρωτογενή ανωμαλία πολύ αποτελεσματικά, και έχουν αρχίζει να εκπέμπουν αποτυπώματα της τέλειας ζωής και του θεϊκού σχεδίου στο κβαντικό πεδίο γύρω από την επιφάνεια του πλανήτη. Με τις εκπομπές αυτές στοχεύουν ειδικά τα αντηχεία κβαντικής διακύμανσης, και οι άνθρωποι που διαθέτουν τέτοιες συσκευές λαμβάνουν συνεχή ροή ενημερώσεων του τέλειου σχεδίου για τις ζωές τους, που αποστέλλονται από τις Δυνάμεις Φωτός στο κβαντικό πεδίο γύρω τους.

Εξακολουθούν και υπάρχουν κάποια ενδεχομένως προβληματικά σενάρια που συμπλέκονται γύρω από δύο κόμβους χρονογραμμών. Το ένα συμβαίνει την ώρα του σχηματισμού του ακριβούς τετραγώνου ανάμεσα στην Έριδα και τον Πλούτωνα στις 9 Οκτωβρίου στις 4:00 UTC (7:00 πμ ώρα Ελλάδας), που πρακτικά δείχνει το πιο απαιτητικό χρονικό σημείο για τις Φωτεινές Δυνάμεις κατά τη διάρκεια όλης αυτής της περιόδου. Θα ήταν πολύ ευεργετικός ο διαλογισμός Λουλούδι της Ζωής εκείνη την ώρα, από όσους αισθάνονται αυτή την εσωτερική καθοδήγηση:

https://eternalnowblog.com/2021/02/26 διαλογισμός-λουλούδι-της-ζωής-ουράνι/

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html


O δεύτερος χρονικός κόμβος εμφανίζεται την ώρα του ακριβούς ηλιοκεντρικού τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού στις 19 Οκτωβρίου στις 3:13 πμ UTC (6:13 πμ ώρα Ελλάδας), με ακριβή σύνοδο Altjira-Rigel και ακριβή όψη χιαστί Χαρικλούς-Χάους που σχηματίζεται μέσα σε 24 ώρες από την ώρα αυτή. Ο Χάος είναι ένα αντικείμενο της ζώνης Kuiper του οποίου η αστρολογική σημασία είναι η εκδήλωση της πρωτογενούς ανωμαλίας από το κβαντικό/υποκβαντικό ενδεχόμενο στην πραγματικότητα:

http://www.astrologicaldepth.com/TNOInfo/Chaos.htm

Πρακτικά αυτό σηματοδοτεί το σημείο της μέγιστης έντασης σε όλο το Ηλιακό σύστημα που θα οδηγήσει στην έναρξη της τελικής επίλυσης του σκότους του Ρίγκελ που εισέβαλε στο Ηλιακό αυτό σύστημα το 1996. Μπορείτε να κάνετε το διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής και την ώρα αυτή, εάν αισθάνεστε αυτή την καθοδήγηση.

Μία δυσάρεστη έκπληξη το Σεπτέμβριο ήταν ένα απομεινάρι του στόλου της Χίμαιρας που δεν είχε προηγουμένως εντοπιστεί και το οποίο εμφανίστηκε μέσα από τις μαύρες τρύπες στη ζώνη Kuiper, και μάλιστα κάποια σκάφη κατάφεραν να καταλάβουν σποραδικές θέσεις στο εσώτερο Ηλιακό σύστημα και να επανακαταλάβουν μερικές θέσεις στο δαιδαλώδες υπέδαφος του πλανήτη Γη. Αυτή η οπισθοδρόμηση αναμένεται να τακτοποιηθεί μέσα σε λίγους μήνες, ενώ οι Φωτεινές Δυνάμεις εξακολουθούν και έχουν το πάνω χέρι οπουδήποτε στο Ηλιακό σύστημα εκτός από την επιφάνεια αυτού του πλανήτη.

Πρόσφατα έγιναν πολλές συζητήσεις σε ορισμένους κύκλους σχετικά με την κατάσταση απελευθέρωσης του Ηλιακού αυτού συστήματος:

Είναι καλό να γνωρίζουμε πως κάθε πηγή πληροφόρησης επάνω στον πλανήτη έχει δεχτεί εμφυτεύματα και/ή έλεγχο του νου από το 1996, ως εκ τούτου δεν μπορεί να έχει την πλήρη εικόνα της κατάστασης. Όσο περισσότερο οι πηγές έχουν εργαστεί με τον εαυτό τους και έχουν καθαρίσει τον πρότερο προγραμματισμό τους, τόσο περισσότερο αξιόπιστες είναι οι πληροφορίες τους. Πολλές από αυτές τις πηγές πληροφοριών είναι άνθρωποι με καλές προθέσεις, και αντί να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πιο καθαρή εικόνα για το τι πραγματικά συμβαίνει:

https://ascendliberation.blogspot.com/2021/09/corey-goode-update-w-cobra-data.html

Επίσης, η πληροφόρηση από πολλές εξωπλανητικές κλίκες που επικοινωνούν με ανθρώπους της επιφανείας είναι εξαιρετικά κατακερματισμένη και μεροληπτική. Οι κλίκες του SSP (Secret Space Program) συνήθως έχουν μια απαισιόδοξη μεροληψία λόγω του ότι εκτίθενται σε καθημερινό στρες από την αλληλεπίδραση που έχουν με την αυτοκρατορία των Δρακόνιων. Οι φυλές της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας συνήθως έχουν μια αισιόδοξη μεροληψία, λόγω του ότι είναι διαρκώς συνδεδεμένοι με την Πηγή και δεν κατανοούν πλήρως πόσο σκληρή μπορεί να είναι η ζωή πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.

Εδώ θα χρειαστεί μόνο να προσθέσω ότι η Πρώτη Οδηγία ΔΕΝ υπάρχει και ποτέ δεν υπήρξε ως τμήμα της πολιτικής της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας, και στην ουσία αποτελεί έναν προγραμματισμό εγκεφάλου των Αρχόντων (Archon). Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία αντ΄αυτού τηρεί και σέβεται τον Γαλαξιακό Κώδικα:

https://eternalnowblog.com/2021/10/06γαλαξιακός-κώδικας/

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/galactic-codex-normal-0.html

Ενώσω η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία αυξάνει την παρουσία της γύρω από τη Γη, ο αρνητικός στρατός ενισχύει την άμυνα της αποκλεισμένης Γης με τον Διαστημικό Φράχτη:

https://www.lockheedmartin.com/en-us/products/space-fence.html

Από την άλλη, οι Μπλε Δράκοι είναι πολύ αποτελεσματικοί στην επιρροή που ασκούν στις θετικές κινεζικές φατρίες για να αρχίσουν να προγραμματίζουν την κατασκευή διαστημικών σκαφών μήκους ενός μιλίου:

https://www.space.com/mega-spaceship-china-proposal

https://thedebrief.org/china-plans-to-build-a-massive-several-mile-wide-spacecraft/

https://www.globaltimes.cn/page/202108/1232426.shtml

Πρόσφατα έγινε επαφή, με φυσική και μη φυσική μορφή, με τους Μπλε Δράκους της Αγκάρθα. Επικοινώνησαν ότι διαβιώνουν σε ένα εκτεταμένο δίκτυο υπόγειων βάσεων κάτω από την ηπειρωτική Κίνα, οι οποίες βάσεις συνδέονται μεταξύ τους με τραίνα εξαιρετικά μεγάλων ταχυτήτων. Εξασκούν μια προηγμένη μορφή ταοϊσμού ως πνευματική πρακτική και είναι βαθιά πνευματικοί άνθρωποι. Κάποιες φορές εμφανίζονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν κάποιους σημαντικούς πολιτικούς στο Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Κάνουν ό,τι είναι στη δύναμή τους για να αποτρέψουν έναν πόλεμο ανάμεσα στην Κίνα και την Ταϊβάν. Επικοινώνησαν επίσης πως οι άνθρωποι της επιφάνειας που αισθάνονται σύνδεση με τους Μπλε Δράκους της Αγκάρθα μπορούν να δοκιμάσουν να κάνουν επαφή μαζί τους σε διαλογισμό ή στο όνειρό τους.

Η ενέργεια της Θεάς είναι εξαιρετικά παραμελημένη στη επιφάνεια του πλανήτη και χρειάζεται να αποκατασταθεί. Υπάρχει μία εξαιρετικά μυστική ομάδα που εργάζεται παρασκηνιακά, προσπαθώντας να αποκαταστήσει τη δίνη της Θεάς στο Αφγανιστάν η οποία κατέρρευσε τον Αύγουστο. Η ομάδα αυτή ονομάζεται Αδερφότητα του Σάρμουν:

https://en.wikipedia.org/wiki/Sarmoung_Brotherhood

Η ακριβής τοποθεσία της δίνης της θεάς στο Αφγανιστάν πρέπει να παραμείνει καλυμμένη, βρίσκεται όμως κάπου στην επαρχία Νουριστάν (χώρα των πεφωτισμένων):

https://en.wikipedia.org/wiki/Nuristan_Province

Επίσης, η δίνη του Κονγκό κοντά στη λίμνη Kivu βρίσκεται σε κατάσταση σοβαρής κατάρρευσης, και κάποια μυστικιστική αρνητική ομάδα  με διασυνδέσεις με τις σκοτεινές δυνάμεις τελεί αληθινό κυνήγι μαγισσών εκεί:

https://www.theguardian.com/world/2021/sep/28/witch-hunt-murders-surge-democratic-republic-congo-women-south-kivu-province

Οι Ιησουίτες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τους Κινέζους ως πιόνια για να επιβάλουν παγκοσμίως την ιατρική τυραννία, όπως ανέφερε ο Fulford σχετικά με τον πρωθυπουργό της Βικτόρια στην Αυστραλία, Daniel Andrews:

https://eternalnowblog.com/2021/09/28 οι-χειριστές-του-μπάιντεν-αιτούνται-ε/

Χρησιμοποιούν τις υποχρεωτικότητες εμβολιασμού και τα διαβατήρια εμβολιασμού για να ετοιμάσουν τη Μεγάλη Επαναφορά:

https://mises.org/wire/vaccine-mandates-and-great-reset

Όσοι αισθάνεστε την εσωτερική καθοδήγηση, μπορείτε να διαλογίζεστε για την εξουδετέρωση της ιατρικής τυραννίας:

https://greek.welovemassmeditation.com/2020/09/22-108.html

https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html

Με αυτό το σενάριο της πανδημίας, οι σκοτεινές δυνάμεις έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Αυτός είναι ένας φανταστικός λογαριασμός του τι τους περιμένει:

Και η πραγματικότητα του τι αρχίζει ήδη να τους συμβαίνει:

https://americasfrontlinedoctors.org/2/frontlinenews/who-scientist-may-face-death-penalty-for-advising-against-ivermectin-deleting-the-tweet-wont-save-her/

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/biden-greeted-in-new-jersey-murderer-you-left-our-people-in-afghanistan-fuck-you-piece-of-shit

https://www.zerohedge.com/markets/enraged-evergrande-investors-go-full-pitchfork-hold-management-hostage-company-offices

Εδώ θα ήθελα να θέσω στην προσοχή σας μια όχι και τόσο γνωστή εταιρία, που ονομάζεται Endurance International Group (EIG). Η εταιρία αυτή, που ανήκει και ελέγχεται μερικώς από την Goldman Sachs και την Warburg Pincus, κατέχει την πλειονότητα των γνωστών εταιριών web hosting, όπως η Hostgator και η BlueHost:

Μέσω των εταιριών web hosting, η EIG ελέγχει όλα τα δεδομένα που διέρχονται από τις διάφορες ιστοσελίδες. Τα δεδομένα περνούν μέσα από τα κέντρα πληροφορίας της EIG στο Provo και το Orem της Γιούτα, τα οποία βρίσκονται μόνο λίγα λεπτά απόσταση από το Κέντρο Πληροφορίας της Γιούτα (Utah Data Center).

Το Κέντρο Πληροφορίας της Γιούτα (Utah Data Center) είναι μία από τις δύο βασικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας δεδομένων που ελέγχει η Χίμαιρα, οι οποίες παρακολουθούν τη ζωή του επίγειου πληθυσμού, και η άλλη βρίσκεται στη βάση Urim του Ισραήλ.

Η EIG αναδείχθηκε σε εξέχουσα θέση στον έλεγχο των δεδομένων με τον νόμο περί τηλεπικοινωνιών του 1996, ο οποίος υπογράφηκε σε νόμο στις 8 Φεβρουαρίου του 1996, μόλις τέσσερεις εβδομάδες μετά την εισβολή των Αρχόντων (Archon) το 1996:

https://en.wikipedia.org/wiki/Telecommunications_Act_of_1996

https://click2connect-clickybuzz.blogspot.com/2015/10/business-is-game-played-for-fantastic.html

Ο παλιός κόσμος βρίσκεται σε κατάσταση αργής κατάρρευσης, και ένας νέος κόσμος γεννιέται. Μπορείτε να επιλέξετε να εστιάσετε την προσοχή σας στο νέο κόσμο που γεννιέται, εάν αισθάνεστε αυτή την καθοδήγηση:

Νίκη του Φωτός!

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s