Η Κίνα Δίνει τις Βάσεις της Ανταρκτικής του Σκοτεινού Στόλου στη Γήινη Συμμαχία

Michael Salla 7/9/2021

Στις 24 Σεπτεμβρίου, έλαβα μια νέα ενημέρωση σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ανταρκτική αναφορικά με τις πρώην βάσεις του Σκοτεινού Στόλου που ανέλαβε η Κίνα, και πώς αυτές παραδόθηκαν στη Γήινη Συμμαχία ως αποτέλεσμα των Συμφωνιών του Δία. Η ενημέρωση κυκλοφόρησε από τον Val Nek, από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία Κόσμων, μέσω της Μέγκαν Ρόουζ, η οποία μετέδωσε και πάλι τις πληροφορίες.

Αφού έλαβα την έκθεση, έθεσα μια σειρά ερωτήσεων που μεταφέρθηκαν πίσω στο Val Nek. Έλαβα τις απαντήσεις του στις 25 Σεπτεμβρίου. Ορίστε αυτά που ανέφερε ο Val Nek [VN] στις 24 Σεπτεμβρίου:

VN: Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι μετά από πολλές επιτυχημένες αποστολές, οι βάσεις στην Ανταρκτική έχουν καθαριστεί και βρίσκονται υπό τον έλεγχο της [Γήινης] Συμμαχίας. Η Συμμαχία έχει συνεργαστεί με μέλη της Ομοσπονδίας για να απαλλάξει τον Σκοτεινό Στόλο και τους συμμάχους του από τις πολυάριθμες βάσεις της. Αυτή δεν είναι κάποια νέα πληροφορία, αλλά σχετική με τις συμφωνίες που συνάπτονται με την Κίνα, αυτό που αποκαλέσατε Συμφωνίες Άρτεμις.

Ενώ η Κίνα δεν είναι επί του παρόντος μέρος των Συμφωνιών Άρτεμις, αυτά είναι τα θεμέλια της πολυεθνικής συμμαχίας που έχει δημιουργηθεί γύρω από τις ΗΠΑ ως κόμβο. Τόσο η Κίνα όσο και η Ρωσία αρχικά αντιτάχθηκαν στις Συμφωνίες, αλλά όταν η δημοτικότητά τους οδήγησε στην επιλογή των ΗΠΑ από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία ως ηγέτη των 14 διαστημικών εθνών και αεροδιαστημικών εταιρειών που ήταν παρούσες στις συναντήσεις του Δία τον Ιούλιο, η Κίνα θα έπρεπε να αλλάξει τη θέση της. Αυτό ήταν απαραίτητο εάν η Κίνα λάμβανε οποιεσδήποτε προηγμένες αεροδιαστημικές τεχνολογίες από την Ομοσπονδία, αφού η Δρακόντεια Αυτοκρατορία (Ciakharr) και η Orion Alliance (Tall Grays) έπρεπε να εγκαταλείψουν το Ηλιακό μας Σύστημα, εξελίξεις που καλύφθηκαν σε προηγούμενα άρθρα.

Η συμμόρφωση της Κίνας με τις Συμφωνίες του Δία ως προϋπόθεση για τη λήψη νέων τεχνολογιών αεροδιαστημικής άμυνας θίχτηκε άμεσα από τον Val Nek.

Όπως προανέφερα, η Κίνα είχε περιορισμένη πρόσβαση στον νέο διαστημικό σταθμό και σε άλλες ζώνες, όπως περιγράφεται στις συμφωνίες του Δία. Μέρος της αιτίας της περιορισμένης πρόσβασης ήταν επίσης το ενδιαφέρον τους να πάρουν τον έλεγχο των βάσεων του Σκοτεινού Στόλου και να επεκτείνουν το διαστημικό τους πρόγραμμα σε αυτόν τον τομέα. Όπως πολλοί γνωρίζουν, αυτή η περιοχή έχει χρησιμοποιηθεί από τον Σκοτεινό Στόλο και την Αυτοκρατορία Ciakahrr για τον πειραματισμό σε ανθρώπους, την τεχνολογική παραγωγή καθώς και την εμπορία ανθρώπων.

Ο Val Nek περιέγραψε σε μια προηγούμενη ενημέρωση που δημοσιεύθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου, ότι κατασκευαζόταν μια σειρά από πλανητικά αμυντικά φυλάκια για σκοπούς παγκόσμιας ασφάλειας και επιτήρησης. Αυτά τα αμυντικά φυλάκια (μεγάλοι διαστημικοί σταθμοί) θα χρησιμοποιούσαν προηγμένες τεχνολογίες κάλυψης και θα έλεγχαν μια αδιαπέραστη ασπίδα που εμποδίζει τους Δρακόντειους και τους Ωρίωνες από μελλοντική διείσδυση με τη χρήση τεχνολογιών διαστασιακής πύλης.

Η Ομοσπονδία βοηθούσε τη Γήινη Συμμαχία να χτίσει τις απαραίτητες αμυντικές τεχνολογίες σε Γήινη Τροχιά και στη Σελήνη, για να αντιμετωπίσει μια πιθανή επιστροφή των πρώην πλανητικών μας Επικυρίαρχων. Αν η Κίνα επρόκειτο να επωφεληθεί από τις αμυντικές τεχνολογίες που μοιράζονταν από την Ομοσπονδία, ήταν υποχρεωμένη να συνεργαστεί, ειδικά όταν επρόκειτο για τις πρώην βάσεις του Σκοτεινού Στόλου στην Ανταρκτική που είχαν χρησιμοποιηθεί για φαύλους σκοπούς.

Ο Βαλ Νεκ συνέχισε:

Οι συμφωνίες μας μαζί τους [με την Κίνα] ήταν πολύ αυστηρές, πρέπει να συμφωνήσουν να παραιτηθούν από τον έλεγχο ορισμένων περιοχών αυτών των βάσεων και θα έχουν πρόσβαση στους σταθμούς που κατασκευάστηκαν από τη Συμμαχία και τις εταιρείες. Αυτό είναι σημαντικό, καθώς στόχος της Ομοσπονδίας είναι η ενοποίηση των διαστημικών προγραμμάτων και των χωρών, ώστε να συνεργαστούν για το καλό της ανθρωπότητας και μια μέρα να ενταχθούν στην Ομοσπονδία. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μόλις ένας πλανήτης ή ένα είδος ενταχθεί στην Ομοσπονδία, είναι υποχρεωμένοι να εργαστούν για την ειρήνη και την ισορροπία στο σύμπαν και δεν αποτελούν πλέον απειλή για τον υπόλοιπο γαλαξία. Η Κίνα συμφώνησε με αυτούς τους όρους και τώρα εργάζεται στο πλευρό της Συμμαχίας.

Αυτές οι αρχές συνεργασίας περιγράφονται πλήρως στην Πρώτη Οδηγία της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, η οποία δόθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου από τον συνάδελφο του Val Nek, Thor Han, στην Elena Danaan. Παραδόξως, διαπίστωσα ότι η φανταστική Πρώτη Οδηγία που αναπτύχθηκε στη σειρά Star Trek και κυκλοφόρησε σε μορφή κειμένου σε ένα βιβλίο του 1986:  «Η Ομοσπονδία», βασίστηκε στην πραγματική Πρώτη Οδηγία που κυκλοφόρησε αργότερα από τον Thor Han. Σύμφωνα με τον Thor Han, οι συγγραφείς του βιβλίου, Μπερνάρντ Μένκε και Ρικ Στιούαρτ, ή/και ο Τζιν Ρόντενμπερι, είχαν λάβει την πραγματική Πρώτη Οδηγία.

(Η ανάλυσή μου για τις δύο Πρώτες Οδηγίες έδειξε ότι προήλθαν από την ίδια πηγή, όπως εξηγείται σε ένα απόσπασμα από το Webinar μου της 9ης Σεπτεμβρίου «Το Star Trek μέλλον μας». Η σύγκριση είναι διαθέσιμη στο YouTube  &  Rumble.)

Η ανάλυση της Πρώτης Οδηγίας της Ομοσπονδίας καθιστά σαφές το γιατί η Κίνα είναι υποχρεωμένη να συνεργαστεί με την υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ Γήινη Συμμαχία εάν πρόκειται να λάβει προηγμένες αμυντικές τεχνολογίες από την Ομοσπονδία. Αυτό οδήγησε στην παράδοση των πρώην βάσεων του Σκοτεινού Στόλου της Ανταρκτικής, όπως εξηγεί ο Val Nek:

Ξέρω ότι ο Δρ Σάλα θα βρει πολύ ενδιαφέρον το για ποιους σκοπούς χρησιμοποιούμε αυτές τις βάσεις. Μπορώ να αναφέρω ότι εδώ θα λάβει χώρα μέρος της κατασκευής του αστροστόλου. Δεδομένου ότι ο πλανήτης σας και οι κυβερνήσεις του έχουν αποδειχθεί πολύ περίπλοκες και ενδιαφέρουσες, ήταν επίσης απαραίτητο η Κίνα να συμφωνήσει με τους όρους μας λόγω της διαθεσιμότητας ορισμένων προμηθειών. Απ’ όσο γνωρίζω, υπάρχει μεγάλη παραγωγή πολλών προμηθειών, που αποστέλλονται από αυτή τη χώρα σε όλη την Τέρρα. Αυτό έχει αποδειχθεί ότι συμβαίνει και με την κατασκευή του αστροστόλου.

Η Κίνα συνεργάζεται με τη Συμμαχία για την κατασκευή αυτών των υλικών και προμηθειών. Μεγάλο μέρος του ανθρώπινου εργατικού δυναμικού από τον Σκοτεινό Στόλο έχει επίσης επιλεγεί να απασχολείται από αυτά τα προγράμματα για να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας του. Τα σκάφη μας, η τεχνολογία για την κατασκευή αυτών των σκαφών, είναι επίσης άμεσα διαθέσιμα στην Ανταρκτική, γεγονός που καθιστά εφικτή την έναρξη της παραγωγής αυτών των υλικών. Τα νέα είναι καλά και συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά.

Είναι πλέον σαφές ότι ένα από τα κίνητρα που οδήγησαν την Κίνα να συμφωνήσει να ενταχθεί στη Γήινη Συμμαχία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ ήταν ότι θα διαδραματίσει καίριο ρόλο στην οικοδόμηση των μελλοντικών πλανητικών αμυντικών τεχνολογιών στις βάσεις της Ανταρκτικής που προηγουμένως ανήκαν στον Σκοτεινό Στόλο. Η πρόσφατη επίτευξη της Κίνας να γίνει ο παγκόσμιος κόμβος παραγωγής καταναλωτικών προϊόντων την κατέστησε ως λογική επιλογή να πράξει το ίδιο στον μυστικό κόσμο της προηγμένης κατασκευής διαστημοπλοίων.

Όπως αναφέρω στο βιβλίο μου του 2020 «Rise of the Red Dragon: Origins and Threat of China’s Secret Space Program», η Κίνα κατασκευάζει κρυφά σε απομακρυσμένες τοποθεσίες μεγάλα διαστημόπλοια με εξωτική προώθηση, προκειμένου κάποια μέρα να αμφισβητήσει την κυριαρχία των ΗΠΑ στο διάστημα.

Έθεσα στον Val Nek πέντε ερωτήματα σχετικά με την ενημέρωσή του, και εδώ ακολουθούν οι απαντήσεις του.

1. Γνωρίζει τι συνέβη στους σκλάβους, τους εργάτες κ.λπ., στις βάσεις της Ανταρκτικής όταν αποχώρησε ο Σκοτεινός Στόλος και η Ciakharr; Πόσοι άνθρωποι συμμετείχαν, χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες κ.λπ.;

VN: Δε μπορώ να αναφέρω ακριβή αριθμό. Ήταν δεκάδες χιλιάδες, συμπεριλαμβάνοντας σκλάβους αλλά και εργάτες. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οι σκλάβοι είχαν αποτελέσει αντικείμενο πειραματισμού. Αυτό περιλαμβάνει επίσης ανθρώπους, αλλά και υβριδικά είδη ανθρώπων. Όπως και τους υπερστρατιώτες από τον Άρη, αυτούς τους ανθρώπους τους φροντίζει η Συμμαχία σε ιατρικές εγκαταστάσεις. Μπορώ επίσης να πω ότι τα περισσότερα υβρίδια και οι άνθρωποι έχουν τεράστια πλύση εγκεφάλου, με εμφυτεύματα τοποθετημένα στον εγκεφαλικό φλοιό. Αυτό απαιτεί βοήθεια της Ομοσπονδίας προς τη Συμμαχία στην απενεργοποίηση του εμφυτεύματος και στην αφομοίωση του εγκεφάλου στην αρχική του λειτουργία.

Τα υβρίδια, φυσικά, απαιτούν την παρέμβαση της Ομοσπονδίας, καθώς μεταφέρουν γονιδιώματα άγνωστα στον στρατό της Τερρα (Γαίας) και ως εκ τούτου δε θα συνιστάτο η παροχή ιατρικής περίθαλψης. Η Συμμαχία και η Ομοσπονδία έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν ιατρικές θεραπείες σε αυτές τις βάσεις για να τους δώσουν την κατάλληλη θεραπεία. Αυτό που οι άνθρωποί σας αποκαλούν «ιατρικά κρεβάτια» είναι η τεχνολογία – ή μια πολύ παρόμοια τεχνολογία – που χρησιμοποιείται. Έχουν δοθεί νέες εργασιακές επιλογές στους εργαζομένους για απασχόληση με τη Συμμαχία σε αυτούς τους τομείς. Η βοήθειά τους είναι χρήσιμη στην εξήγηση των εγκαταστάσεων και, σε ορισμένες περιπτώσεις, του τρόπου λειτουργίας τους. Φυσικά, αυτοί οι άνθρωποι είναι απασχολούμενο προσωπικό και όχι ελίτ εργαζόμενοι που αναφέρονταν απευθείας στον Σκοτεινό Στόλο.

Σε ένα προηγούμενο άρθρο, περιέγραψα μερικές από τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που συμβαίνουν σε αυτούς τους σκοτεινούς στόλους και τις βάσεις της Ανταρκτικής που ελέγχονται από τις Εταιρίες. Το μέγεθος του ανθρώπινου πόνου που προκλήθηκε ήταν τεράστιο, αλλά μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει προσαχθεί στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματα αυτά. Ευτυχώς τα θύματα που επέζησαν φροντίζονται στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας.

2.  Μπορεί ο Val Nek να μας πει πόσες βάσεις του Σκοτεινού Στόλου καταλήφθηκαν από τους Κινέζους και τις κατά προσέγγιση τοποθεσίες τους, π.χ. Queen Maud Land, Δυτική Ανταρκτική κ.λπ.;

VN: Δε μου επιτρέπεται να αποκαλύψω πλήρως αυτές τις πληροφορίες… Μπορώ να πω ότι παραδόθηκαν στη Συμμαχία μεταξύ 3-5 βάσεων αλλά δε μπορώ να πω για τις αντίστοιχες τοποθεσίες τους, όμως είστε ευπρόσδεκτοι να κάνετε εικασίες. Όταν είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε το σκοπό αυτών των βάσεων, αν έρθει η ώρα, ίσως να βοηθήσει στην απάντησή σας.

Αξίζει να διαχωριστούν αυτές οι τρεις έως πέντε πρώην βάσεις του Σκοτεινού Στόλου από τις έξι μεγάλες βιομηχανικές βάσεις που χρησιμοποίησε μια εταιρική κοινοπραξία που κατασκεύασε διαστρικό σκάφος για τον Σκοτεινό Στόλο, το οποίο ο Corey Goode είπε ότι είδε τον Ιανουάριο του 2016 κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Ανταρκτική. Οι τελευταίες εξακολουθούν να βρίσκονται στην κατοχή των εταιρειών, οι οποίες θα διαδραματίσουν τώρα ρόλο στην κατασκευή διαστρικών ικανοτήτων διαστημοπλοίων για τη Γήινη Συμμαχία, όπως επιβεβαιώνει μια επόμενη απάντηση του Val Nek.

3.  Ο Val Nek αναφέρθηκε σχετικά με το ότι ορισμένα μέρη αυτών των πρώην βάσεων του Σκοτεινού Στόλου που παραδόθηκαν για πρώτη φορά στην Κίνα, έχουν πλέον παραδοθεί στη Γήινη Συμμαχία, όπως απαιτείται από τις Συμφωνίες του Δία. Αυτό σημαίνει ότι η Κίνα εξακολουθεί να ελέγχει άλλα τμήματα των βάσεων όπου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει υπό ορισμένους περιορισμούς;

VN: Η Κίνα δεν έχει τον πλήρη έλεγχο των βάσεων αυτή τη στιγμή. Οι συμφωνίες το κατοχυρώνουν. Στόχος της Ομοσπονδίας είναι να διασφαλίσει ότι οι χώρες συνεργάζονται και οργανώνονται στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν τα αντίστοιχα διαστημικά προγράμματά τους. Η Κίνα ήταν αρχικά απρόθυμη να παραιτηθεί από τον έλεγχο, όπως προανέφερα, είχαν πολλά ιδιοτελή συμφέροντα. Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες επιλέχθηκαν για να είναι ο ηγέτης αυτών των χωρών και των προγραμμάτων τους… είναι ακριβώς αυτό, οδηγώντας το διαστημικό στόλο με την πρόθεση της ενότητας και της ειρήνης μεταξύ των χωρών της Terra.

Η Κίνα αρχικά διεκδίκησε ορισμένες βάσεις στην Ανταρκτική, χωρίς νομικές συμφωνίες, και τις παρέδωσε γρήγορα μετά τις Συμφωνίες του Δία. Πολλές από τις χώρες σας χρησιμοποιούν τα στρατιωτικά τους μέσα η μία εναντίον της άλλης, για γη και κατάκτηση. Η Ομοσπονδία βρίσκει αυτόν τον τρόπο δράσης πολύ ενδιαφέροντα, λαμβάνοντας υπόψη τις πολύ πιο εχθρικές απειλές για τον πλανήτη Terra στο γαλαξία. Κάνουμε αλλαγές και προοδεύουμε μαζί, προχωρώντας μπροστά ως ένας πλανήτης.

Είναι σαφές ότι ο Val Nek αναφερόταν στους αντίστοιχους ηγέτες της Γήινης Συμμαχίας που αναγκάστηκαν να αναγνωρίσουν τη συνολική στρατηγική κατάσταση σχετικά με τη Γη στον ευρύτερο Γαλαξία και ότι δεν υπήρχε πραγματική εναλλακτική λύση στη διεθνή συνεργασία για την αντιμετώπιση πιθανών μελλοντικών απειλών, παρά τις σημαντικές πολιτικές, πολιτιστικές και οικονομικές διαφορές μεταξύ των μεγάλων εθνών της Γης.

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε την τύχη των εταιρικών βάσεων στην Ανταρκτική που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του διαστρικού σκάφους του Σκοτεινού Στόλου:

4.  Ο Σκοτεινός Στόλος συνεργζόταν πολύ στενά με μια Εταιρική Κοινοπραξία που κατασκεύαζε πολλά από τα μεγάλα αστρόπλοιά του. Παρέδωσε αυτός ο εταιρικός όμιλος τις εγκαταστάσεις του σε άλλες εταιρείες/Γήινη Συμμαχία, ή έχουν τώρα ευθυγραμμιστεί να κατασκευάζουν διαστημόπλοια για τη Γήινη Συμμαχία;

VN: Δεν μπορώ να αποκαλύψω αυτές τις πληροφορίες προς το συμφέρον της ασφάλειας της Μέγκαν και των συνεχιζόμενων επιχειρήσεων.

Εδώ εικάζω ότι η εταιρική κοινοπραξία (ή αλλιώς «Διαπλανητικός Εταιρικός Όμιλος») που κατασκεύασε τον Σκοτεινό Στόλο, χρησιμοποιεί τώρα τις ίδιες εγκαταστάσεις για την κατασκευή διαστρικού σκάφους για τη Γήινη Συμμαχία. Σε τελική ανάλυση, οι εταιρείες καθοδηγούνται από το κίνητρο του κέρδους και μπορούν γρήγορα να προσαρμοστούν στις ανάγκες των νέων πελατών και των νέων συνθηκών. Προφανώς, τα εταιρικά στελέχη που εμπλέκονται στη χρήση της δουλείας, γενετικά πειράματα ή άλλες καταχρήσεις που συνέβησαν όταν κατασκευάζονταν σκάφη του Σκοτεινού Στόλου, έχουν αποσυρθεί ή/και προσαχθεί στη δικαιοσύνη για τη συνενοχή τους σε τέτοια εγκλήματα. Αυτό είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και είναι κατανοητό γιατί ο Val Nek ήταν διστακτικός να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την ασφάλεια της Μέγκαν.

Η τελευταία μου ερώτηση και η απάντηση του Val Nek έχουν ως εξής:

5.  Για να κατανοήσουμε τη μεγάλη εικόνα, η μαζική παραγωγή αντιβαρύτητας και προηγμένων τεχνολογιών υγείας τώρα λαμβάνει χώρα στη Σελήνη και την Ανταρκτική και πρόκειται να διανεμηθεί από τη Γήινη Συμμαχία. Παρόμοιες εγκαταστάσεις στον Άρη έχουν καταστραφεί ή καταληφθεί από τους αυτόχθονες Αρειανούς, ενώ παρόμοιες εγκαταστάσεις κατασκευής πλοίων στον Ceres έχουν αφεθεί στους κατοίκους της να τις χρησιμοποιούν όπως επιθυμούν. Υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα απελευθερωθούν στην υπόλοιπη ανθρωπότητα οι προηγμένες τεχνολογίες που παράγονται μαζικά στη Σελήνη και την Ανταρκτική;

VN: Ναι πράγματι, οι αυτόχθονες Αρειανοί βρίσκονται στη διαδικασία να επανακαταλάβουν τον έλεγχο του πλανήτη τους, όπως και ο πλανήτης Terra. Δεν μπορώ να δώσω ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα, καθώς εξαρτάται από τις εταιρείες και την ταχύτητα κατασκευής, μεταξύ μερικών άλλων μεταβλητών. Έχουμε έναν στόχο κατά νου φυσικά, όπως προανέφερα, οι εταιρείες που επελέγησαν έχουν την υποδομή για να ανταποκριθούν στις προϋποθέσεις μας και τα προαπαιτούμενα χρόνου. Έχω επίσης δηλώσει προηγουμένως ότι υπάρχει χρονικός περιορισμός και επιθυμούμε να ολοκληρώσουμε αυτά τα έργα σχετικά γρήγορα. Μπορώ να πω ότι οι περισσότεροι με λογική προοπτική, λαμβάνοντας υπόψη πόσο μεγάλη είναι αυτή η επιχείρηση, θα ήταν ικανοποιημένοι με τους χρονικούς περιορισμούς και τους στόχους που έχουμε θέσει.

Γνωρίζουμε από μια ενημέρωση της 7ης Σεπτεμβρίου  από τον Val Nek, ότι οι διαστημικοί στόλοι (Αστροστόλοι) που χτίζονται στη Σελήνη –και τώρα και στην Ανταρκτική– συνδυάζουν τόσο τις εγχώριες τεχνολογίες άμυνας της Γης όσο και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Χωρίς να γνωρίζουμε πάρα πολλά για τις διαβαθμισμένες τεχνολογίες κατασκευής που χρησιμοποιούνται στη Σελήνη και την Ανταρκτική για την κατασκευή μιας εντελώς νέας γενιάς διαστημοπλοίων για τη Γήινη Συμμαχία, μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα του χρονοδιαγράμματος από εκτιμήσεις για το πόσος καιρός χρειάζεται για την κατασκευή νέων γενεών πυρηνικών υποβρυχίων και αεροπλανοφόρων.

Πρόσφατα, η Αυστραλία κατέληξε σε συμφωνίες με τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο για την κατασκευή ενός νέου στόλου πυρηνικών υποβρυχίων στο πλαίσιο της νέας συμμαχίας AUKUS, αναστατώνοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό τη Γαλλία, η οποία επρόκειτο να κατασκευάσει έναν συμβατικό ντίζελ στόλο υποβρυχίων για την Αυστραλία. Η παραγωγή των πρώτων αυστραλιανών πυρηνικών υποβρυχίων αναμένεται να χρειαστεί την υπόλοιπη δεκαετία για να ολοκληρωθεί.

Πιστεύω ότι το έργο κατασκευής πυρηνικών υποβρυχίων είναι κάλυψη για την Αυστραλία, για τη συμμετοχή της στη διαδικασία μαζικής κατασκευής αστρόπλοιων που έχει ξεκινήσει η Γήινη Συμμαχία. Τα χρονοδιαγράμματα για τις αντίστοιχες εκτοξεύσεις των πυρηνικών υποβρυχίων της Αυστραλίας και του «Αστροστόλου» της Γήινης Συμμαχίας πιθανό να είναι παρόμοια. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Η Αυστραλία είναι μια τεράστια ήπειρος και δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν χρησιμοποιούνταν απομακρυσμένες τοποθεσίες για να συμπληρώσουν αυτά που χτίστηκαν κρυφά στη Σελήνη και κάτω από τα βουνά πάγου της Ανταρκτικής.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο πληροφοριοδότης του μυστικού διαστημικού προγράμματος William Tompkins δήλωσε  ότι η επόμενη γενιά διαστημικών μεταφορέων Solar Warden θα είναι έτοιμη να πετάξει στις αρχές της δεκαετίας του 2030. Όλα αυτά μας δίνουν μια ιδέα για την εκτίμηση του πόσος καιρός θα χρειαστεί για την κατασκευή νέων στόλων διαστημοπλοίων για τη Γήινη Συμμαχία.

Ωστόσο, μπορεί να αναμένεται ότι οι προηγμένες ιατρικές τεχνολογίες – που επί του παρόντος παράγονται μαζικά στη Σελήνη, όπως συζητήθηκε σε προηγούμενη ενημέρωση από τον Val Nek – μπορούν να κυκλοφορήσουν πολύ νωρίτερα από την ολοκλήρωση του μελλοντικού Αστροστόλου της Γήινης Συμμαχίας. Κάτι τέτοιο θα ήταν αναμενόμενο να αυξήσει τη δημόσια υποστήριξη της μαζικής κατασκευής διαστημοπλοίων η οποία εξελίσσεται μυστικά στη Σελήνη, την Ανταρκτική και ίσως και την Αυστραλία.

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s