Πρωτόκολλο του Υπουργείου Οικονομικών «Σειρά Πρωτοκόλλων 6900 για την Οικονομική Κατάρρευση»

George Eaton   16/6/2020(Σημείωση: Αν και το παρόν κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια, το πρωτότυπο έγγραφο και το λεπτομερές σχέδιο –το οποίο έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ– είναι πραγματικό και εξακολουθεί να ισχύει σήμερα. Οι παγκοσμιοποιητές συνήθως χρησιμοποιούν διάφορα κόλπα για να διατηρήσουν το σύστημα σε ροή, και στη συνέχεια ξεκινούν κάποιον πόλεμο ώστε να δημιουργήσουν ένα νέο κύμα χρηματοπιστωτικών ροών σε όλη την οικονομία για να συνεχίσουν τα πράγματα να ρέουν και να αποκομίσουν κέρδη. Ωστόσο, εάν αποφευχθούν οι πόλεμοι, τότε η «συνεχιζόμενη συγκλίνουσα οικονομική κατάρρευση» μπορεί να ξεπεράσει ένα έθνος ή όλο τον κόσμο. Σε αυτό το άρθρο περιγράφεται αυτή η προσχεδιασμένη κυβερνητική επιχείρηση που θα θέσουν σε λειτουργία οι ενδεχόμενες δυνάμεις.
Ας έχουμε όλοι την αντίληψή μας ανοιχτή, ώστε να προετοιμαστούμε ορθά και ολοκληρωμένα για όλα τα ενδεχόμενα.)


Πρωτόκολλα για την οικονομική κατάρρευση στην Αμερική


Al Martin  23/2/2008

«Everybody knows that the dice are loaded
Everybody rolls with their fingers crossed
Everybody knows the war is over
Everybody knows the good guys lost
Everybody knows the fight was fixed
The poor stay poor, the rich get rich
That’s how it goes
Everybody knows»

Leonard Cohen

«Όλοι ξέρουν πως τα ζάρια είναι πειραγμένα
Όλοι τα ρίχνουν με ελπίδα
Όλοι ξέρουν πως ο πόλεμος τελείωσε
Όλοι ξέρουν πως οι καλοί έχασαν
Όλοι ξέρουν πως η μάχη ήταν στημένη
Οι φτωχοί μένουν φτωχοί, οι πλούσιοι γίνονται πλούσιοι
Έτσι πάει
Όλοι ξέρουν»

(lyricstranslate.com/ el/everybody-knows-original-version-όλοι-ξέρουν.html)


Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ θα χειριζόταν μια οικονομική κατάρρευση. Λέγεται «σειρά πρωτοκόλλων 6900». Θα άρχιζε με την κήρυξη ανωτέρας βίας, η οποία θα ερμηνευόταν αμέσως από τις αγορές ως de facto διαγραφή του χρέους. Στη συνέχεια, η SEC και τα διάφορα ρυθμιστικά χρηματιστήρια θα ανέμεναν την πτώση της αγοράς από ώρα σε ώρα – όταν οι αγορές της Ιαπωνίας θα ανοίξουν την επόμενη μέρα – και όσα συμβούν όταν ανοίξουν οι ευρωπαϊκές αγορές και όλες οι διασυνδέσεις των παγκόσμιων αγορών. Τη δεύτερη ημέρα, οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ (ΣτΜ τα πρωτόκολλα αφορούν τις ΗΠΑ) θα πέσουν με αλεξίπτωτο στις πόλεις όπου βρίσκονται οι δώδεκα περιφερειακές τράπεζες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ.

Τα πρωτόκολλα αυτά προέρχονται από το Υπουργείο Άμυνας. Πρόκειται για σχεδιασμό έκτακτης ανάγκης αναφορικά με διάφορα σενάρια μετά την κατάρρευση. Αυτά τα σενάρια θα περιλαμβάνουν, προφανώς, στρατιωτική κατάρρευση, Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο… και τα επακόλουθά του. Αυτό που συζητάμε τώρα είναι τα επακόλουθα, πώς θα αντιμετωπιστούν τα επακόλουθα.

Δεν είναι απαραίτητο κάποιος να γνωρίζει ποια γεγονότα θα προκαλούσαν την κατάρρευση, είτε πρόκειται για στρατιωτική κατάρρευση είτε για οικονομική κατάρρευση. Σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο θα γινόταν προφανές – όταν το μανιτάρι θα εμφανιζόταν πάνω από τις πόλεις.

Τα σενάρια οικονομικής κατάρρευσης βασίζονταν πάντα στη δήλωση ανωτέρας βίας των ΗΠΑ για την εξυπηρέτηση του χρέους. Είναι ένα πολύ εκτεταμένο σενάριο. Τα σενάρια είναι όλα ενοποιημένα, δηλαδή στρατιωτική, οικονομική, πολιτική και κοινωνική πλήρης αποσταθεροποίηση που οδηγεί σε κατάρρευση. Στη συνέχεια διασπώνται σε μεμονωμένα σενάρια.


Στο σενάριο της οικονομικής κατάρρευσης, το σημείο εκκίνησης θα ήταν η κήρυξη ανωτέρας βίας στην εξυπηρέτηση του χρέους από το Υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία είναι de facto αποκήρυξη, και τοιουτοτρόπως θα ερμηνευόταν από τις παγκόσμιες κεφαλαιαγορές. Στη συνέχεια, το σενάριο συνεχίζεται από εκεί.

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ θα κήρυττε προφανώς ανωτέρα βία κάποια στιγμή μετά τη σταθεροποίηση των ευρωπαϊκών αγορών. Με άλλα λόγια, θα είχαν ανοίξει την ημέρα, που σημαίνει 11:38 π.μ. EDT. Θα περίμεναν μέχρι να κλείσουν οι ευρωπαϊκές αγορές, και οι αγορές των ΗΠΑ θα ήταν ανοιχτές για μερικές ώρες ακόμη. Τότε θα καθόριζαν το πώς θα ξεκινήσουν τη διαδικασία εκτόνωσης ή ελέγχου της κατάρρευσης στον καλύτερο δυνατό βαθμό, κυρίως επειδή γνωρίζουν ότι η μεγαλύτερη πίεση αντιστάθμισης κινδύνου θα ήταν οι άνθρωποι που επιδιώκουν να χρησιμοποιήσουν άλλες αγορές για να αντισταθμίσουν τη μακρά έκθεσή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και ότι οι ΗΠΑ θα είναι ο μεγαλύτερος πωλητής σε όλες τις υπόλοιπες αγορές του κόσμου. Ως εκ τούτου, θα επιθυμούσαν να δηλώσουν την ανωτέρα βία αφού οι υπόλοιπες αγορές του κόσμου κλείσουν… Η δήλωση ανωτέρας βίας θα γινόταν εσπευσμένα μέσω της δήλωσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι πλέον σε θέση να εξυπηρετήσουν το χρέος τους. Απλούστατο. Ποιος παίρνει αυτή την απόφαση; Το Υπουργείο Οικονομικών. Δεν παίρνει αυτή την απόφαση ο Πρόεδρος. Ο Υπουργός Οικονομικών την παίρνει. Έχει αυτή την εξουσία.

 Αν δεν υπάρχουν χρήματα για την εξυπηρέτηση του χρέους, δεν έχει σημασία τι μπορεί να θέλει να κάνει το τρέχον καθεστώς.

Η μέρα της διευθέτησης πλησιάζει. Αυτό που συνέβη στο ενδιάμεσο, από το 2001 μέχρι σήμερα, είναι μια δυναμική, παγκόσμια οικονομική επιδείνωση. Η οικονομική επιδείνωση που επισκέφτηκε τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός. Είναι, ουσιαστικά, παγκόσμιο. Έχουμε πλέον έναν πλανήτη που βυθίζεται σε μια θάλασσα από κόκκινο μελάνι.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταναλώνουν το 80% του ποσοστού αποταμίευσης του πλανήτη για να χρηματοδοτήσουν το χρέος τους. Οι κεντρικές τράπεζες της Γερμανίας, της Ιαπωνίας και της Σαουδικής Αραβίας δεν είναι πλέον οι ισχυροί οίκοι που ήταν κάποτε. Τα αποθέματά τους έχουν πλέον εξαντληθεί σημαντικά. Ως εκ τούτου, δεν μπορούν πλέον να κρύψουν το γεγονός ότι κατέχουν έναν συγκεκριμένο αριθμό, πιθανότατα στα τρισεκατομμύρια δολάρια, του χρέους του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ που δεν εξυπηρετείται, δεν μπορούν να το κρύψουν μέσω διαφόρων κόλπων τήρησης βιβλίων πια επειδή τα αποθέματά τους είναι τόσο εξαντλημένα.

Όταν έρθει εκείνη η μέρα, με άλλα λόγια όταν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ δηλώσει ανωτέρα βία στο χρέος, δεν θα μεταδοθεί στα ΜΜΕ. Δεν έχει νόημα γιατί ο αμερικανικός λαός δεν καταλαβαίνει καν τι σημαίνει. Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ θα κηρύξει ανωτέρα βία για το χρέος μετά το κλείσιμο των ασιατικών και ευρωπαϊκών αγορών, πιθανότατα στις 12:30 μ.μ. EDT. Ο λόγος για τον οποίο επιλέγεται πάντα αυτή η ώρα είναι επειδή οι ασιατικές και ευρωπαϊκές αγορές κλείνουν. Είναι επίσης η ώρα του μεσημεριανού γεύματος για τις αγορές. Είναι η ώρα που θα κυκλοφορούν οι λιγότεροι άνθρωποι στον όροφο των ανταλλαγών. Αυτή θα ήταν η ιδανική ώρα για μια τέτοια ανακοίνωση.

Την τρίτη ημέρα, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, η SEC και άλλοι σχετικοί οργανισμοί θα συνιστούσαν στο Υπουργείο Οικονομικών και την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ να κλείσουν όλες οι αγορές. Αυτό θα γινόταν το πρωί της τρίτης μέρας. Στις 11 π.μ. η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ θα εξέδιδε διαταγή να κλείσουν όλες οι εγχώριες τράπεζες. Αμερικανικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστών θα βρίσκονταν μέσα και γύρω από τις δώδεκα περιφερειακές τράπεζες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας για να εξασφαλίσουν ό,τι αποθέματα χρυσού είχαν απομείνει.

Τρίτη μέρα, στις 9:00 μ.μ. ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα κήρυττε κατάσταση στρατιωτικού νόμου. Όλες οι οικονομικές συναλλαγές θα σταματούσαν. Το Υπουργείο Οικονομικών θα ενεργούσε για να απονομισματοποιήσει επίσημα το αμερικανικό δολάριο και να το κηρύξει άχρηστο.

Αυτά τα πρωτόκολλα στα οποία αναφέρομαι δεν είναι και τόσο μυστικά. Ήταν δημόσια διαθέσιμα σε όλη την περίοδο Κλίντον. Πρόκειται για πρωτόκολλα του Υπουργείου Οικονομικών που θεσπίστηκαν κυρίως στα τέλη της δεκαετίας του 1970, όταν το Υπουργείο Οικονομικών και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα άρχισαν να αισθάνονται ότι ήταν σημαντικό να υπάρχει διαθέσιμο ένα πρωτόκολλο έκτακτης ανάγκης-κατάρρευσης.

Όλες οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες είχαν μεμονωμένα πρωτόκολλα κατάρρευσης που τελικά συντονίστηκαν μέσω του Υπουργείου Άμυνας. Προφανώς, το Υπουργείο Άμυνας θα ήταν ο τελικός συντονιστής, διότι θα έπρεπε να έχει διαθέσιμες ειδικές δυνάμεις σε εφεδρική βάση έτοιμες, που θα μπορούσαν γρήγορα να πέσουν με αλεξίπτωτο σε περιοχές σε όλη τη χώρα, ιδιαίτερα στις πόλεις, για να εξασφαλίσουν ομοσπονδιακές περιουσίες και περιουσιακά στοιχεία.
Και έτσι θα άρχιζε κυριολεκτικά. Μέχρι το τέλος της τρίτης ημέρας, όλα θα είχαν τελειώσει – σε μια κατάσταση στρατιωτικού νόμου.

Δεν μιλάμε για πόλεμο. Τα πιο πάνω αφορούν απλά οικονομική κατάρρευση. Δεν υπάρχει στρατιωτική, πολιτική ή κοινωνική εμπλοκή εδώ, ούτε πολιτική ντιρεκτίβα. Πρόκειται αυστηρά για οικονομική κατάρρευση.

Το έχουν μελετήσει εξαιρετικά λεπτομερώς. Η Ειδική 117η Μονάδα Επίθεσης του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ θα έπεφτε με αλεξίπτωτο για να καταλάβει τον έλεγχο των μονάδων βοοειδών στην Οκλαχόμα Σίτι. Τόσο καλά έχει σχεδιαστεί. Με άλλα λόγια, η οικονομική κατάρρευση θα συνεπαγόταν αυτομάτως εκτεταμένη στρατιωτική δράση και έλεγχο.

Μέχρι το τέλος της τρίτης ημέρας, όταν δεν θα είχατε πλέον εγχώριο μέσο συναλλαγής, θα πρέπει να έχετε εξασφαλίσει αποθέματα τροφίμων και καυσίμων. Πρέπει να υπάρχουν στρατεύματα που έχουν εξασφαλίσει σημεία διανομής όπου είναι διαθέσιμα αποθέματα τροφίμων και καυσίμων, αποθήκες, δεξαμενές κ.λπ. Αλλιώς οι άνθρωποι θα πάνε να τα πάρουν μόνοι τους, και θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αν προσπαθήσουν να διαρρήξουν το μαγαζί και να κλέψουν τα προϊόντα, θα τους πυροβολήσουν.

Με άλλα λόγια, θα ήταν αθέμητο οι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν πολλά τρόφιμα και καύσιμα και να κατέχουν χρυσό επειδή θα είναι σε θέση να αντισταθούν στον κρατικό έλεγχο στο μέλλον.

Θα έπρεπε να δοθεί σε κάθε πολίτη μια κάρτα ώστε να ελέγχεται ο άμαχος πληθυσμός. Διαφορετικά οι άνθρωποι θα μπορούσαν να πουν στην κυβέρνηση «Δε γουστάρω κάρτα με την εθνική μου ταυτότητα. Δεν είμαι αναγκασμένος. Δεν μπορείς να με ελέγξεις μέσω τροφίμων και καυσίμων και άχρηστων νομισμάτων.»

Τελικά, πιστεύω ότι οι άνθρωποι της νοοτροπίας επιβίωσης (φαγητό, καύσιμα, χρυσός φυλαγμένος στην πίσω αυλή) θα δικαιωθούν.


πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s