Ο Δυτικός Κόσμος Εξεγείρεται Ενάντια στη Σατανική Άρχουσα Τάξη

Benjamin Fulford 22/11/2021


Mία μαζική επίθεση λαμβάνει χώρα εναντίον της Σατανικής κυβερνώσας συμμορίας στις περισσότερες δυτικές χώρες. Αυτό παρατηρείται σε μαζικές διαδηλώσεις, στρατιωτικές κινήσεις και ποινικές διώξεις.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις τεράστιες διαδηλώσεις στην Ιταλία, την Αυστραλία, την Αυστρία, την Ελβετία, τις Βρυξέλλες κ.λπ. Μοιάζει πολύ με αυτό που συνέβη λίγο πριν την πτώση του Τείχους του Βερολίνου στην Ανατολική Ευρώπη.

https://t.me/databaseitalia/2138

https://t.me/guerrieriperlaliberta/6036


Το μοτίβο είναι το ίδιο, η άρχουσα τάξη που είναι αντιμέτωπη με τη χρεοκοπία και τη λαϊκή εξέγερση αυξάνει την καταστολή του πληθυσμού. Αυτό δημιουργεί έναν αρνητικό βρόχο ανατροφοδότησης προκαλώντας όλο και μεγαλύτερη λαϊκή δυσαρέσκεια, μέχρι ο στρατός και η αστυνομία να συνταχθούν με το λαό και να ανατρέψουν την άρχουσα τάξη.

Όταν ο Αυστριακός Καγκελάριος Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ αποφάσισε να περιορίσει τους ανεμβολίαστους ανθρώπους, η αστυνομία και ο στρατός ανακοίνωσαν ότι θα αρνηθούν να ελέγξουν τα «διαβατήρια υγείας» στο όνομα της «ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας».

«Η Ευρώπη έπεσε. Η Αυστρία χάθηκε και τα υπόλοιπα κράτη θα καταρρεύσουν μέχρι το τέλος του έτους», λέει η MI6.

Στη Βόρεια Αμερική επίσης έχει ξεκινήσει μια μεγάλη στρατιωτική εκστρατεία κατά της καμπάλ. Αυτό εμφανίζεται στα ΜΜΕ ως μεγάλες πλημμύρες που έχουν αποκόψει το Βανκούβερ του Καναδά από την υπόλοιπη χώρα.

«Αν κάποιος από εσάς πιστεύει ότι αυτή η κλιματική καταιγίδα που απέκοψε το Βανκούβερ από τη Δημοκρατία του Καναδά ήταν οτιδήποτε εκτός του στρατού, είστε ανεγκέφαλοι ηλίθιοι. Οι πιθανότητες να κλείσει ΚΑΘΕ αυτοκινητόδρομος αψηφά κάθε πιθανότητα. Η ένταση της καταιγίδας αψηφά τον φυσικό νόμο της περιοχής. Αυτός ήταν καιρικός πόλεμος και οι κατολισθήσεις ήταν εξοπλισμός που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού από τον Καναδικό Στρατό ως κιβώτια εκρηκτικών με την ένδειξη ‘Επιχείρηση Atlas Strike 21’. Είδαμε τα κιβώτια να εκφορτώνονται από τις μεταφορές C17 Globemaster III στην Kelowna «, αναφέρει πηγή της CIA.

Οι πλημμύρες συνέπεσαν με ειδήσεις καναδικής τηλεόρασης σχετικά με τον εμπρησμό σε τρεις ναούς ελευθεροτεκτόνων στο Βανκούβερ. Ενδιαφέρον είναι ότι ο εμπρησμός έλαβε χώρα τον Μάρτιο, ωστόσο μεταδίδεται σαν να συμβαίνει τώρα. Καναδικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών και πηγές από τη CIA αναφέρουν ότι οι δρόμοι έχουν αποκλειστεί για να αποτρέψουν τους εγκληματίες να διαφύγουν από την αστυνομική δράση εναντίον της Συναγωγής του Σατανά στο Βανκούβερ. Αυτός ο Σατανικστικός ναός έχει αναγνωριστεί ότι χρησιμοποιεί χρήματα από την κομμουνιστική Κίνα για να χρηματοδοτήσει διαδηλώσεις της Antifa και της Black Lives Matter και για να σαμποτάρει όλη τη Βόρεια Αμερική.

Οι Γνωστικοί Ιλλουμινάτι επίσης τώρα έχουν επανεμφανιστεί στην Ανατολική Ασία. Κήρυξαν πόλεμο ενάντια στην Ενωτική Εκκλησία, το σύμμαχο στις επιχειρήσεις ναρκωτικών και όπλων της φατρίας των Ναζί Μπους, αναφέρουν πηγές από τους Ιλλουμινάτι. Λένε πως θα χρησιμοποιήσουν μία από τις πυρηνικές βόμβες 500 κιλοτόνων που πήραν από το ρωσικό υποβρύχιο ΚΟΥΡΣΚ το 2000.   Ο συγκεκριμένος στόχος είναι η πεδιάδα Kansai στην Ιαπωνία. Η περιοχή αυτή περιλαμβάνει τις πόλεις Οσάκα, Κιότο και Κόμπε. Οι πηγές αναφέρουν ότι θα καταστραφούν στις 21 Δεκεμβρίου, εκτός εάν ικανοποιηθούν τα ακόλουθα αιτήματα:

 1. Η ιαπωνική κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει κρατικά και εταιρικά δίκτυα μέσων ενημέρωσης για να ενημερώσει τον λαό της για την αλήθεια σχετικά με το τι συνέβη στη Φουκουσίμα στις 11 Μαρτίου 2011
 2. Να συλλάβει όλους τους Ιάπωνες πολιτικούς, γκάνγκστερ κ.λπ., οι οποίοι ήταν συνένοχοι στην επίθεση.
 3. Να ενημερώσει το ιαπωνικό κοινό ότι η πανδημία είναι ψεύτικη και να ζητήσει συγγνώμη για τον εξαναγκασμό των ανθρώπων να φορούν μάσκες, να κάνουν εμβόλια και να υποφέρουν από οικονομικές δυσκολίες ως αποτέλεσμα.
 4.  Να συλλάβει όλους όσοιο εμπλέκονται στην προώθηση της ψεύτικης πανδημίας και των εμβολίων στην Ιαπωνία.
 5. Να διακόψει την οικονομική στήριξη στην εγκληματική και ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν.

Η Κοινωνία του Λευκού Δράκου υποστηρίζει τα αιτήματα των γνωστικών Illuminati, αλλά δεν υποστηρίζει τη μαζική δολοφονία αθώων για πολιτικούς στόχους. Έτσι ζήτησε από τους Πεφωτισμένους να μην καταστρέψουν την πεδιάδα του Κανσάι. Ωστόσο, συνιστάται η απομάκρυνση αμάχων και πολιτιστικών θησαυρών από την περιοχή, εάν αυτά τα αιτήματα δεν ικανοποιηθούν, επειδή οι Illuminati φάνηκαν αποφασισμένοι να προχωρήσουν, εξηγώντας ότι η άρχουσα τάξη της πεδιάδας Kansai συμμετείχε σε βάθος στο σχέδιο καταστροφής και εκκένωσης του ευρύτερου Τόκιο κατά τη διάρκεια της επίθεσης στη Φουκουσίμα το 2011.

Η κίνηση εναντίον των Ιαπώνων ενόχων της Φουκουσίμα είναι δυνατή χάρη στην κατάθεση του πρώην Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, αναφέρουν πηγές της Μοσάντ. Και επίσης επειδή τρεις από τους κορυφαίους δράστες της Φουκουσίμα απολύθηκαν από τη Μοσάντ, προσθέτουν οι πηγές.

https://www.timesofisrael.com/three-senior-mossad-officials-reportedly-resign-over-decisions-by-new-spy-chief/

Για να κατανοήσουμε το κακό που πολεμιέται τόσο στην Ιαπωνία όσο και στη Δύση, πρέπει να κοιτάξουμε την αρχαία Βαβυλώνα, την απόλυτη πηγή του κακού που διαπερνά τη Δύση και τμήματα του ανατολικού πολιτισμού. (Ως ιστορικό, η ιαπωνική άρχουσα τάξη που εδρεύει στο Κιότο ισχυρίζεται ότι προερχόταν από την αρχαία Μεσοποταμία και την Αίγυπτο).

Ένα μήνυμα προς τις Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες από έναν Βρετανό βασιλικό έχει ως εξής: «Αντιμετωπίζουμε έναν κοινό εχθρό» έτσι «Ανατολή και Δύση πρέπει να ενωθούν για να εξοντώσουν το λάθος και να υπερασπιστούν το δικαίωμα ανεξάρτητα από τη φυλή, το θρήσκευμα ή το χρώμα».

Ως παράδειγμα του πόσο αρχαίος είναι αυτός ο εχθρός, σημειώνουμε ότι ο αρχαίος Ασσυριακός βασιλιάς Ashurnasirpal II  (ο οποίος κυβέρνησε από το 883 έως το 859 π.Χ.) έγραψε «Έχτισα έναν πυλώνα πάνω από την πύλη της πόλης και έκαψα όλους τους αρχηγούς που είχαν επαναστατήσει και κάλυψα τον πυλώνα με τα δέρματά τους». Έκαψε, τύφλωσε και αποκεφάλισε τους αντάρτες, πυρπόλησε τις «παρθένες» και καταδίκασε τους αντιπάλους στρατιώτες σε θάνατο από αφυδάτωση στην έρημο.

https://www.grunge.com/162587/messed-up-things-that-happened-in-ancient-mesopotamia/?utm_campaign=clip

Ο λόγος που αναφέρεται αυτή η αρχαία ιστορία είναι ότι η κυρίαρχη Σατανική δυτική ελίτ εξακολουθεί να καίει νεαρές γυναίκες.

Το εξαιρετικά γλαφυρό και ανατριχιαστικό παρακάτω βίντεο βρέθηκε κατά τη διάρκεια της επιδρομής στο νησί του Τζέφρι Επστάιν. Δείχνει ένα γυμνό κορίτσι να καίγεται με ένα δαυλό, προφανώς για να συλλεγεί το αδρενοχρώμιο.

https://newtube.app/user/EternalNow/Wn7i3zf?u=t

Αυτό δεν είναι κάποιο τυχαίο έγκλημα, αλλά μέρος μιας συστηματικής συγκομιδής από παιδιά. Για να εισέλθει κάποιος στον κόσμο των πλουσίων και διάσημων στη Δύση, είναι απαραίτητη η συμμετοχή στη θυσία παιδιών και στον επακόλουθο εκβιασμό. Τα στατιστικά στοιχεία του FBI δείχνουν ότι περισσότερα από 40.000 παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ χωρίς κανείς να τα ξαναδεί ποτέ. Αυτό είναι ένα ποσοστό 20 φορές υψηλότερο από χώρες όπως αυτές στην Αφρική, που δεν έχουν Σατανική άρχουσα τάξη.

Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω εικόνα των διασημοτήτων που έχουν επισκεφθεί το νησί του Επστάιν.

Αυτό το ποινικό κατηγορητήριο αναφέρει τη Miramax Films, τη Walt Disney Corporation, τη Universal Music, τη Vivendi, τη Sprint Corporation, τη Viacom CBS, το  Αστυνομικό Τμήμα της Πόλης της Νέας Υόρκης, τη Sony Entertainment και πάνω από 200 «Ανώνυμους» μεταξύ των ατόμων που κατηγορούνται για «καταδίωξη, επανειλημμένη χρήση ναρκωτικών, απαγωγή, σεξουαλική επίθεση, κακοποίηση, εκβιασμό, παράνομη παρακολούθηση, δεκαετίες ανθρώπινης διακίνησης και σεξουαλικής επίθεσης, κ.λπ. 

file:///C:/Users/benja/OneDrive/%E3%83%87%E3%82%B9%E3%82%AF%E3%83%88%E3%83%83%E3%83%97/benjamin/2021/images2/gov.uscourts.nysd.543369.2.0.pdf

Ο καταδικασμένος εγκληματίας Joao Teixeira de Faria ήταν ένας από τους προμηθευτές σκλάβων στο νησί Επστάιν, σύμφωνα με πηγές της CIA. Υποδούλωνε εκατοντάδες κορίτσια για πολλά χρόνια, που χρησίμευαν ως μήτρες για να μείνουν έγκυες, για να πουληθούν τα μωρά τους. Αυτά τα κορίτσια δολοφονούνταν μετά από δέκα χρόνια γεννών. Του πήρε συνέντευξη η Όπρα και είχε θεραπεύσει τον Μπιλ Κλίντον.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6657805/John-God-faith-healer-kept-teenagers-sex-slaves-sold-babies-40-000.html

Φυσικά, το νησί Έπσταϊν ήταν μόνο ένα μικρό κέντρο. Υπάρχουν πολλά άλλα, όπως το Μουσείο Getty.

.

Ο Βρετανός βασιλικός ισχυρίζεται ότι είδε ένα βίντεο της Barbara Bush (κόρης του ιδρυτή της Εκκλησίας του Σατανά, Aleister Crowley), του George Bush Πρεσβύτερου, του David Rockefeller και άλλων «σε κασέτα σε ένα αιματοβαμμένο όργιο δολοφονίας στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου». Προσπαθούμε να πάρουμε ένα αντίγραφο αυτού του βίντεο από τη Μοσάντ για να ενημερώσουμε τον κόσμο.

Ο βασιλικός λέει επίσης για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ότι «πολλά της έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια -συμπεριλαμβανομένης της Νταϊάνα- αλλά έχει επιβιώσει και είναι εντελώς ζωντανή». Σε μια ένδειξη του πόση προσοχή λαμβάνεται για να την κρατήσει ζωντανή, η πηγή αναφέρει ότι «όλα τα παλάτια έχουν απογυμνωθεί μέχρι το κόκαλο για υποκλοπές. Όλοι οι όροφοι ξεριζώθηκαν.» Οι προφυλάξεις λαμβάνονται λόγω της συνεχιζόμενης κατάστασης πολέμου εναντίον των Σατανιστών, αναφέρει η πηγή.

Όπως γνωρίζουν όλοι οι ενήμεροι άνθρωποι μέχρι τώρα, η Σατανική άρχουσα τάξη χρησιμοποιεί το μαζικό εμβολιασμό με τα εμβόλια τύπου «σημάδι του θηρίου» για να προσπαθήσει να επιβάλει μια διακυβέρνηση ολοκληρωτισμού ώστε να παραμείνει στην εξουσία.
Η εκστρατεία τους για τα εμβόλια καταρρέει τώρα όχι μόνο λόγω των διαδηλώσεων, αλλά λόγω της καθαρής ανικανότητας των ανθρώπων που διεξάγουν την εκστρατεία.

Στην Αυστραλία, η σκιώδης υπουργός Υγείας της Βικτόρια, Georgie Crozier, λέει ότι το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Άντριους για την πανδημία βρίσκεται σε «πλήρες μπάχαλο». Αναφέρει ότι οι αντιφάσεις, οι κωλοτούμπες κ.λπ. δείχνουν μια δυσλειτουργική κυβέρνηση. Για παράδειγμα, πρέπει να δείξετε πιστοποιητικό εμβολιασμού για να αγοράσετε παπούτσια, αλλά όχι για να επισκεφθείτε ένα σπίτι ηλικιωμένων.

Στο Ισραήλ, η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι λοιμώξεις, ασθένειες και θανατηφόρες βλάβες παρατηρούνται μόνο σε εμβολιασμένα άτομα.

https://www.brighteon.com/474635ae-9e29-4696-8d29-20f0fefd9a08

Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο ο FDA ζητά από έναν Ομοσπονδιακό Δικαστή να καθυστερήσει μέχρι το έτος 2076 την πλήρη απελευθέρωση των δεδομένων του εμβολίου COVID-19 της Pfizer. Έτσι, οι ομοσπονδιακοί δίνουν στην Pfizer δισεκατομμύρια δολάρια, την προστατεύουν από την ευθύνη, αναγκάζουν τους Αμερικανούς να πάρουν το προϊόν της, αλλά δεν τους επιτρέπουν να δουν τα δεδομένα ασφάλειας ή αποτελεσματικότητας;

https://aaronsiri.substack.com/p/fda-asks-federal-judge-to-grant-it

Αντίθετα, παρά την έλλειψη εμβολίων, η Βόρεια Κορέα αναφέρει μηδενικά κρούσματα νέου κορωνοϊού μετά από έναν ακόμη γύρο δοκιμών.

Επιπλέον, ακόμη και οι εταιρικοί προπαγανδιστές που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου υποφέρουν από γνωστική ασυμφωνία, καθώς αναρωτιούνται γιατί η Αφρική, χωρίς σχεδόν καθόλου εμβολιασμούς, δεν έχει Covid.

Τέλος πάντων, έχουν ήδη γραφτεί τόσα πολλά για την ψεύτικη πανδημία που αρκεί να πούμε ότι είναι θέμα χρόνου να τιμωρηθούν όλοι οι δράστες για εγκλήματα πολέμου.

Το άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η ψεύτικη διοίκηση του «Fuck» Joe Biden καταρρέει οικονομικά.

Τόσα πολλά προβλήματα έχουν συνωστίσθηκαν όλα μαζί. Οι τιμές των τροφίμων και της ενέργειας έχουν αυξηθεί. Ελλείμματα ύψους 5,9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια των 24 μηνών που ολοκληρώθηκαν στις 30 Σεπτεμβρίου 2021 και επέκταση του ισολογισμού της Fed κατά σχεδόν 5 τρισεκατομμύρια δολάρια κατά την ίδια περίοδο, έχουν βλάψει αμετάκλητα ολόκληρη την τιμολογιακή δομή του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της οικονομίας.

https://www.zerohedge.com/energy/how-they-intend-get-us-you-will-own-nothing-and-be-happy

Τώρα ανακαλύπτουμε ότι το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν πουλάει το στρατηγικό απόθεμα πετρελαίου των ΗΠΑ στην Κίνα, προκειμένου να αποτρέψει τη χρεοκοπία για λίγο ακόμα.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=187469

Η κατάσταση είναι τόσο άσχημη, που οι σύμβουλοι εμπορίου προϊόντων συνιστούν τώρα 100% να εγκαταλείψετε τα αμερικανικά δημόσια ταμεία.

https://www.zerohedge.com/markets/ctas-are-now-100-short-us-treasuries-nomura-warns-gamma-unclench-weeks-opex

Αυτό που πρόκειται να δούμε δεν θα είναι μόνο η κατάρρευση των Ηνωμένων Πολιτειών. Θα είναι η κατάρρευση ενός συστήματος μυστικής τυραννίας που πηγαίνει πίσω χιλιάδες χρόνια.

Η ευρωπαϊκή λευκή αριστοκρατία (σε αντίθεση με τη σκοτεινή αριστοκρατία), τα λευκά καπέλα του δυτικού στρατού και οι υπηρεσίες είναι στο πλευρό του λαού. Όμως όλοι πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να συνεχίσουμε να παλεύουμε, επειδή αυτοί οι άνθρωποι δεν σχεδιάζουν να αποσυρθούν ήσυχοι.

Όταν απελευθερωθεί η περιοχή γύρω από τη λίμνη της Γενεύης –όπου φιλοξενούνται πάνω από 200 διεθνείς οργανισμοί– τότε η ανθρωπότητα θα ξυπνήσει επιτέλους από έναν μακρύ και τρομερό εφιάλτη.

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


2 comments

  • Ας μην ξεχνάμε πως ο Fulford μεταφέρει συχνά τις θέσεις των πληροφοριοδοτών του, που δεν συνάδουν απαραίτητα με τις δικές του.
   Ας μην ξεχνάμε, επίσης, πως ο κάθε κρίκος σε αυτή την αλυσίδα πληροφόρησης ενδέχεται να χειραγωγεί τους κοντινούς του κρίκους, με απώτερο σκοπό τη χειραγώγηση του αναγνώστη.

   Λαμβάνουμε όλες τις πληροφορίες με κριτική ματιά, προσπαθώντας σταδιακά να αναπτύξουμε τη διάκριση και ίσως κάποια ταχύτερη αντίληψη για το τι συμβαίνει παρασκηνιακά.

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s