Ο Μυστικός Υπόγειος Πόλεμος Φτάνει στην Τελική Αντίστροφη Μέτρηση

© Michael E. Salla, Ph.D   27/10/2021

Σύμφωνα με τον Val Nek, Ύπατο Διοικητή της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Κόσμων, έχουμε εισέλθει στην Τελική Αντίστροφη Μέτρηση σε έναν επικό παρασκηνιακό πόλεμο που λαμβάνει χώρα σε απομακρυσμένες υπόγειες εγκαταστάσεις διάσπαρτες σε όλες τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο πλανήτη. Η τελευταία ενημέρωσή του, που αναμεταδόθηκε μέσω της διαμέσου του, Μέγκαν Ρόουζ, δίνει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τις συντονισμένες στρατιωτικές εκστρατείες που διεξάγονται από ειδικές δυνάμεις οι οποίες ανήκουν σε μια Γήινη Συμμαχία και συνεργάζονται με τους ομότιμούς τους από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία με στόχο να απομακρύνουν τα τελευταία απομεινάρια μιας εξωγήινης συμμαχίας του Βαθέος Κράτους που κρύβεται σε πολλές υπόγειες εγκαταστάσεις.

Στις 14 Οκτωβρίου, η Μέγκαν μετέδωσε την ακόλουθη ενημέρωση από τον Val Nek [VN]:

VN: Το τέλος του πολέμου είναι κοντά. Η Ομοσπονδία και η Γήινη Συμμαχία έχουν κάνει επαρκή προετοιμασία ώστε να είναι απολύτως ασφαλή τα συστήματα επικοινωνιών στην Terra. Οι ραδιοσυχνότητες, οι οποίες χακαρίστηκαν από τους Γκρίζους του Ωρίωνα, τις Υπηρεσίες των τριών γραμμάτων και τον Σκοτεινό Στόλο, είναι τώρα στα χέρια της Γήινης Συμμαχίας. Όπως είπα και σε προηγούμενες επικοινωνίες, η Γήινη Συμμαχία μάχεται στο πλευρό της Ομοσπονδίας για να επανακαταλάβει τον πλανήτη. Το τελευταίο μέρος αυτού του πολέμου, η τελική αντίστροφη μέτρηση, είναι ο υπόγειος πόλεμος. Ο υπόγειος πόλεμος είναι ένας από τους πιο αιματηρούς και φρικτούς πολέμους που έχουμε πολεμήσει ποτέ. Είμαι βέβαιος ότι ο στρατός των Terran μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Αυτό που περιγράφει εδώ ο Val Nek μοιάζει με τους τελευταίους μήνες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν η ναζιστική Γερμανία και η Αυτοκρατορική Ιαπωνία πολέμησαν μέχρι το πικρό τέλος. Αυτό εξυπηρέτησε διπλό σκοπό: να εκδικηθούν τις συμμαχικές δυνάμεις καταστρέφοντας ζωτικής σημασίας πολιτικές υποδομές απαραίτητες για την εθνική ανοικοδόμηση, αλλά και να δοθεί χρόνος στο προσωπικό και τους πόρους να εκτραπούν σε υπόγειες βάσεις στην Ανταρκτική και τη Νότια Αμερική για τη δημιουργία ενός μυστικού διαστημικού προγράμματος «Σκοτεινός Στόλος» (γνωστός και ως «Nacht Waffen») που συμμάχησε επίσημα με τη Δρακόντεια Αυτοκρατορία.

Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες παρόμοιων άγριων μαχών που αυτή τη φορά λαμβάνουν χώρα στις Βαθιές Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις (Deep Underground Military Bases: DUMBs) στις ΗΠΑ και αλλού στον πλανήτη, καθώς η Γήινη Συμμαχία κινείται εναντίον του Βαθέως Κράτους και των συμμάχων τους Γκρίζων του Ωρίωνα, αφού πέτυχε μια παρόμοια προσπάθεια καθαρισμού στην Ανταρκτική, όπως περιγράφεται σε προηγούμενα άρθρα. Η αναφορά του Val Nek σε μια «Τελική Αντίστροφη Μέτρηση» δείχνει ότι ο χρόνος τελειώνει για το Βαθύ Κράτος και τους εξωγήινους συμμάχους του, καθώς η στρατηγική τους κατάσταση καταρρέει στον υπόγειο πόλεμο.

Ενώ η έκβαση του πολέμου μπορεί να είναι σαφής, μπορεί να προβλεφθεί ότι το Βαθύ Κράτος, όπως και οι Ναζί πριν από αυτούς, παρατείνει τον πόλεμο για να καταστρέψει ζωές και υποδομές σε μια πράξη μοχθηρίας, ενώ εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να μεταφέρει οποιοδήποτε προσωπικό και πόρους μπορεί μακριά από τα πεδία μάχης, σε εναπομείνασες «ασφαλείς τοποθεσίες» στη Γη, το ηλιακό μας σύστημα ή αλλού στο γαλαξία.

Ο Val Nek συνέχισε την ενημέρωση περιγράφοντας πώς θεραπεύονται οι στρατιώτες της Γήινης Συμμαχίας που τραυματίστηκαν στις άγριες υπόγειες μάχες:

VN: Σε προηγούμενες αναφορές είπα ότι αυτοί οι στρατιώτες βρίσκουν καταφύγιο στις θεραπευτικές τεχνολογίες που διατίθενται στη Διοίκηση Σεληνιακών Επιχειρήσεων, οι οποίες σύντομα θα επεκταθούν σε μια πλήρως λειτουργική, υπερσύγχρονη εγκατάσταση με τεχνολογία υψηλότερης πυκνότητας, όπως περιγράφεται στις Συμφωνίες του Διός. Αν και δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους της Γήινης Συμμαχίας, μπορώ να αναφέρω ότι τα καθήκοντα της Ομοσπονδίας όσον αφορά τον καθαρισμό και την εκκαθάριση των υπόγειων βάσεων έχουν πλέον ολοκληρωθεί. Αυτά είναι εξαιρετικά νέα.

Σε προηγούμενη έκθεση, ο Val Nek ανέφερε πώς η Διοίκηση Σεληνιακών Επιχειρήσεων επαναχρησιμοποιήθηκε ως ιατρική εγκατάσταση όπου εισάχθηκαν η θεραπευτική επιστήμη και οι τεχνολογίες της  Γαλαξιακής Ομοσπονδίας στη Γήινη Συμμαχία. Μεγάλες εταιρείες συμμετείχαν στη μαζική παραγωγή αυτών των προηγμένων θεραπευτικών τεχνολογιών για ενδεχόμενη απελευθέρωση στην ανθρωπότητα.

Σημαντικό να σημειώσω, ότι σε προηγούμενο άρθρο μου, ανέφερα τον JP, ένα εν ενεργεία μέλος του αμερικανικού στρατού που γνωρίζω από το 2008, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο ίδιος και συνάδελφοί του από το στρατό στέλνονταν στη Σελήνη για να χτίσουν νέες εγκαταστάσεις για μια πολυεθνική συμμαχία που συνεργάζεται με τους εξωγήινους “Nordic”. Αυτή ήταν μια σημαντική επιβεβαίωση για όσα ισχυρίστηκε ο Val Nek προηγουμένως, και καθιστά εύλογο ότι το τραυματισμένο προσωπικό των ειδικών δυνάμεων μεταφέρεται στη Σελήνη για θεραπεία.

Η ενημέρωση του Val Nek στη συνέχεια ανέφερε δύο σημαντικές αμερικανικές βάσεις όπου έλαβαν χώρα υπόγειες μάχες:

VN: Υπάρχουν δύο τελευταίες βάσεις από τις ανησυχίες μας: η βάση Dulce και η Περιοχή 51. Όπως ανέφερε προηγουμένως ο Πλωτάρχης Ereydon, οι γκρίζοι του Ωρίωνα αιχμαλωτίστηκαν και μπορέσαμε να αναγνωρίσουμε την ενεργειακή τους συχνότητα, τη γενετική τους κωδικοποίηση που συνέδεε τη συνειδητότητά τους. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αυτός ο κώδικας όντως παραβιάστηκε και σύντομα όλα τα συστήματα επικοινωνίας στην Τerra θα είναι ασφαλή. Δεν υπάρχουν άλλες εξωγήινες απειλές για την Τerra, από αυτή την άποψη αυτή τη στιγμή. Η Συμμαχία έχει ως έργο την ανάκτηση των διακομιστών, την αλλαγή της συχνότητας των διακομιστών και την αντικατάσταση των δορυφορικών επικοινωνιών. Έχουν ό,τι χρειάζονται, έχουν την τεχνολογία. Προχωρήσαμε στην απελευθέρωση του Πλανήτη Terra.

Ο Val Nek εδώ αναφέρθηκε σε μια προηγούμενη έκθεση από τον Thor Han Eredyon, έναν άλλο διοικητή της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, που αναμεταδόθηκε από την Elena Danaan, η οποία συζήτησε τη σύλληψη εννέα εξωγήινων Οrion Gray. Και πάλι, υπήρξε ανεξάρτητη επιβεβαίωση για έναν τέτοιο ισχυρισμό, επιβεβαίωση που προήλθε από ένα άλλο πρόσωπο που έχει επαφές, τον Alex Collier, ο οποίος περιέγραψε τι είχε μάθει από το Συμβούλιο της Ανδρομέδας σχετικά με τη σύλληψη μιας ομάδας του Γκρίζων του Ωρίωνα.

Έθεσα στον Val Nek μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με την ενημέρωσή του, τις οποίες η Μέγκαν του μετέδωσε ευγενικά, και έλαβα τις ακόλουθες απαντήσεις:

Ερώτηση 1: Περιγράφεις τις μάχες σε αυτές τις υπόγειες βάσεις ως ιδιαίτερα άγριες. Θα μπορούσες να μοιραστείς οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις μάχες, όσον αφορά τα όπλα που χρησιμοποιούνται, το προσωπικό και τις τοποθεσίες τους;

VN: Ναι, μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του ομοσπονδιακού προσωπικού που πολέμησε στο πλευρό της Γήινης Συμμαχίας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι είναι καθήκον της Ομοσπονδίας να εξαλείψει την εξωγήινη παρουσία σε αυτούς τους τομείς. Για την εκπαίδευση του Γήινου στρατού, οι ανθρώπινοι στρατιώτες πολέμησαν και αυτοί επίσης με την Ομοσπονδία για την εξάλειψη κάποιων από τις περιοχές. Αυτοί οι ανθρώπινοι στρατιώτες δεν είχαν ξαναδεί ποτέ πριν τέτοια φρίκη, οι περισσότεροι από αυτούς, και αξίζουν τον μεγαλύτερο σεβασμό μας. Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν για την εξάρθρωση της κακόβουλης εξωγήινης παρουσίας σε αυτές τις περιοχές είναι κοινά στην Ομοσπονδία και θα κατασκευαστούν για να τα χρησιμοποιήσει η Γήινη Συμμαχία στο μέλλον. Η καλύτερη περιγραφή για εσάς είναι όπλα λέιζερ. Εκπέμπουν ένα υψηλής συχνότητας «λέιζερ» που απο-μαγνητίζει τους ατομικούς δεσμούς μιας δομής ή ενός ατόμου, προκαλώντας οδύνη και θάνατο. Αυτές οι συσκευές είναι σχετικά απλές και είναι αποτελεσματικές στην 4η και 5η πυκνότητα, όπου κατοικούν τα περισσότερα από αυτά τα όντα. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπινους στρατιώτες δεν μπορούν να δουν αποτελεσματικά στην 4η  ή 5η πυκνότητα με γυμνό μάτι. Έχουν ειδικά σούπερ κοστούμια με κράνη για προβολή.

Δεν πρόκειται για τεχνολογία από την Ομοσπονδία, αλλά κάτι που αναπτύχθηκε προγενέστερα στα διαστημικά τους προγράμματα, ωστόσο αποτελεσματικό. Η στρατιωτική στρατηγική μας ήταν η εξής: απομονώστε ένα τμήμα της βάσης και επιτεθείτε. Αυτό έγινε με τρόπο ώστε να διατηρηθεί το μεγαλύτερο μέρος της ζωής, καθώς αυτά τα όντα και οι διεφθαρμένοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι κρατούν ομήρους ανθρώπους και άλλα όντα για πειραματισμό.

Πρώτη φορά άκουσα για στολές υπερστρατιωτών, τις οποίες φορούσε το προσωπικό του μυστικού διαστημικού προγράμματος, το 2014 από τον Randy Cramer, ο οποίος λέει ότι υπηρέτησε σε ένα πρόγραμμα για πάνω από 20 χρόνια – από το 1987 έως το 2007. Περιέγραψε πώς εκπαιδεύτηκε να μάχεται ενάντια σε αυτόχθονα εξωγήινα είδη στον Άρη για λογαριασμό ενός μυστικού διαστημικού προγράμματος που διοικούσαν εταιρίες και που οι Αμερικανοί πεζοναύτες στρατολογήθηκαν κρυφά για να προστατεύσουν. Η κατάθεση του Κράμερ υποστηρίχθηκε από έναν πρώην στρατιωτικό του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ και αστυνομικό της Πολιτείας της Ουάσινγκτον, τον Μάικλ Γκέρλοφ, ο οποίος παρείχε εκτενή τεκμηρίωση των ισχυρισμών του ότι αμερικανοί πεζοναύτες στρατολογούνταν κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης νεοσύλλεκτων  για ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα. Κατά μεγάλη ειρωνία, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία εξόπλησε κρυφά τους αυτόχθονες Αρειανούς για να πολεμήσουν ενάντια στον Σκοτεινό Στόλο και την εταιρική συμμαχία, απελευθερώνοντας έτσι τον πλανήτη τους.

Αργότερα, ο Val Nek έδωσε πρόσθετες πληροφορίες ως απάντηση στην Ερώτηση 1.

VN (Ερώτηση 1): Θα ήθελα να προσθέσω ότι η βάση Dulce και η περιοχή 51 ήταν οι τελευταίες που εκκαθαρίστηκαν λόγω των υψηλόβαθμων γκρίζων ενοίκων από την ομάδα Orion. Αυτά τα όντα έφεραν μια κύρια συχνότητα που ήταν απαραίτητη για να χακάρουν τη συνειδητότητα και τα συστήματα διαδικτύου της Terra. Η περιοχή 51, για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει χρησιμοποιηθεί ως βάση από τους Killy Tokurt, ή Ψηλούς Λευκούς, καθώς και αξιωματούχους της διεφθαρμένης κυβέρνησης των Terran. Ένας μικρός αριθμός αυτών των όντων, μπορώ να αναφέρω, επίσης αιχμαλωτίστηκε για παρόμοιο σκοπό. Οι Killy Tokurt έχουν διασυνδέσεις με την κυβέρνηση Terran. Οι Killy Tokurt, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, έχουν προσφέρει ορισμένες υπηρεσίες σε κυβερνήσεις της Terra, τις οποίες δεν θα αποκαλύψω, αλλά είναι μέρος της εξωγήινης διείσδυσης. Μπορώ να αναφέρω ότι αυτές οι πληροφορίες έχουν ανακτηθεί και εργαζόμαστε επιμελώς παράλληλα με τη συμμαχία.

Έχουμε εκτενείς πληροφορίες σχετικά με τους Ψηλούς Λευκούς (ή Killy Tokurt) χάρη στις εκ των έσω αποκαλύψεις του Δρ Charles Hall, ο οποίος υπηρέτησε για σχεδόν τρία χρόνια ως μετεωρολόγος για την USAF στην Αεροπορική Βάση Nellis στα μέσα της δεκαετίας του 1960. Έγραψε μια σειρά βιβλίων πέντε τόμων με τίτλο  Millennial Hospitality, όπου περιέγραψε τις συμφωνίες μεταξύ της USAF και των Ψηλών Λευκών που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1950, και πώς ο ένας παρείχε υπηρεσίες στο άλλο, συμπεριλαμβανομένης μιας υπόγειας εγκατάστασης στο Indian Springs από την οποία μπορούσαν να επιχειρούν οι Tall Whites.

Είναι σημαντικό ότι η επιβεβαίωση της αξιοσημείωτης αξίωσης του Hall ήρθε με τη μορφή μιας είδησης της Νεβάδα  που περιγράφει τα κεφάλαια που προορίζονται για την κατασκευή μιας μεγάλης υπόγειας εγκατάστασης στο Indian Springs την περίοδο των συμφωνιών, η οποία δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ επίσημα. Ο ισχυρισμός του Val Nek ότι αρκετοί Ψηλοί Λευκοί αιχμαλωτίστηκαν ως αποτέλεσμα υπόγειων μαχών στην Περιοχή 51, συνάδει με τις πληροφορίες του Δρ Hall ότι έχουν μια σημαντική βάση εκεί.

Από το Περιοδικό Αναθεώρησης του Λας Βέγκας την 1η Ιανουαρίου 1951

Στη συνέχεια ρώτησα τον Val Nek για μια μυστική βάση στην πατρίδα μου την Αυστραλία:

Ερώτηση 2: Ήταν το Pine Gap της Αυστραλίας μεταξύ των υπόγειων εγκαταστάσεων όπου διεξήχθησαν μάχες; Αν ναι, τι μπορείς να μοιραστείς σχετικά με αυτή την εγκατάσταση και οποιεσδήποτε μάχες έλαβαν χώρα εκεί;

VN: Δεν είμαι ελεύθερος να αποκαλύψω επιχειρήσεις στην Αυστραλία, αν και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο πόλεμος υπόγεια έχει κερδηθεί και εξωγήινοι είτε έχουν διαφύγει είτε έχουν απομακρυνθεί δια της βίας από τον πλανήτη.

Αυτά είναι πράγματι καλά νέα, δεδομένου ότι το Pine Gap θεωρείται εδώ και πολύ καιρό, μαζί με το Dulce του Νέου Μεξικού, ως ένα μέρος όπου έλαβαν χώρα ορισμένες από τις πιο κραυγαλέες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εναντίον αιχμαλώτων πολιτών, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν σε γενετικά πειράματα.

Στη συνέχεια ρώτησα τον Val Nek για το διαβόητο περιστατικό του Dulce το 1979:

Ερώτηση 3: Περιγράφεις τη βάση Dulce ως από τις τελευταίες που καθαρίστηκαν. Πώς συγκρίνεται η συνεχιζόμενη μάχη εκεί με ένα αναφερόμενο περιστατικό πυρόσβεσης του 1979 μεταξύ των δυνάμεων Δέλτα του αμερικανικού στρατού και Γκρίζων του Ωρίωνα;

VN: Η βάση Dulce ήταν ο κόμβος του δικτύου των Γκρίζων του Ωρίωνα. Η υπόγεια εγκατάσταση εκεί έχει βάθος πολλών μιλίων με πρόσβαση σε σήραγγες σε όλη τη χώρα των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο περιστατικό στο οποίο αναφέρεσαι. Ωστόσο, μπορώ να αναφέρω ότι αυτό το είδος Γκρίζων πεθαίνει γρήγορα και πολύ εύκολα. Ωστόσο, δεν ήταν αυτός ο στόχος μας. Ο στόχος μας ήταν πρώτα να τους συλλάβουμε και να βρούμε το κλειδί για την συνείδηση-κυψέλη τους. Αυτό πραγματοποιήθηκε επιτυχώς από την Ομοσπονδία. Η υπόλοιπη βάση και τα όντα που την κατοικούν εξαλείφθηκαν από την Ομοσπονδία χρησιμοποιώντας τα όπλα μας, όπως περιγράφεται παραπάνω.

Οι όμηροι απομακρύνθηκαν και δέχθηκαν φροντίδα από τη Γήινη Συμμαχία, σε εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργήσει για ιατρικούς σκοπούς. Τα ανθρώπινα υβρίδια ή τα εξωγήινα είδη που ήταν σε ομηρία δέχθηκαν φροντίδα από την Ομοσπονδία, καθώς περιέχουν γονιδιώματα άγνωστα στο ιατρικό προσωπικό της Συμμαχίας. Ωστόσο, μπορεί να σας φανεί ενδιαφέρον, ότι ο στρατός σας terran θα εκπαιδευτεί στη γενετική αυτών των ειδών, εάν καταστεί απαραίτητο στο μέλλον.

Το 2003 έγραψα μια εκτενή έκθεση σχετικά με πολλαπλές μαρτυρίες εκ των έσω αναφορικά με τα γεγονότα στο Dulce και την περίφημη μάχη που έλαβε χώρα εκεί. Η αναφορά είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μου.

Ερώτηση 4:  Υπάρχουν φήμες ότι το Βαθύ Κράτος κάνει την τελευταία του αμυντική προσπάθεια στην Αυστραλία και τη Χαβάη. Υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτούς τους ισχυρισμούς;

VN: Προς το συμφέρον της ασφάλειας της Μέγκαν, δεν μπορώ να σχολιάσω για αυτό το ζήτημα.

Αυτή είναι μια πολύ αποκαλυπτική απάντηση. Η Αυστραλία υιοθετεί μερικές από τις πιο «δρακόντειες» αστυνομικές ενέργειες  στον δυτικό κόσμο κατά των διαδηλωτών για την επιβολή επίσημων κυβερνητικών πολιτικών υγείας. Όσον αφορά τη Χαβάη, κατά τη στιγμή της σύνταξης του άρθρου αυτού, η σύζυγός μου και εγώ φεύγουμε από το Μεγάλο Νησί μετά από 17 χρόνια διαμονής, καθώς τα σημάδια είναι πολύ δυσοίωνα για όσους επιλέγουν να μην συμμορφώνονται με τις όλο και πιο  «δρακόντειες» πολιτικές υγείας. Είναι πολύ πιθανό το Βαθύ Κράτος και οι εξωγήινοι σύμμαχοί του να κάνουν πράγματι την τελευταία τους απόπειρα σε αυτές τις δύο ειδυλλιακές τοποθεσίες του Ειρηνικού.

Η επόμενη ερώτησή μου αφορούσε τα όπλα μαζικής καταστροφής που κατείχε το Βαθύ Κράτος:

Ερώτηση 5:  Υπήρξαν ισχυρισμοί ότι το Βαθύ Κράτος απείλησε να χρησιμοποιήσει φορητά πυρηνικά όπλα και άλλα εξωτικά όπλα, όπως βαθμωτά, ελικοειδή, «τόπλετ» και «παράξενες» βόμβες εάν απειλούνταν η ύπαρξή του. Έχουν εντοπιστεί και εξουδετερωθεί τέτοια οπλικά συστήματα;

VN: Ω ναι, είμαι στην ευχάριστη θέση να το αναφέρω. Τα πυρηνικά όπλα αποσυναρμολογούνται εύκολα χρησιμοποιώντας τεχνολογία από την Ομοσπονδία. Αυτή η τεχνολογία προσφέρθηκε στις κυβερνήσεις του λαού σας, τη δεκαετία του 1950, αλλά απορρίφθηκε. Μπορώ τώρα να αναφέρω ότι αυτή η τεχνολογία βρίσκεται στα χέρια της Γήινης Συμμαχίας, και έχουν αποδεχθεί ευγενικά την άποψή μας για τα πυρηνικά όπλα. Η άποψή μας είναι η εξής: πρόκειται για όπλα μαζικής καταστροφής, για όλους τους εμπλεκόμενους, και δεν θα είναι επωφελή για τον πλανήτη Terra. Η τεχνολογία αποσυναρμολόγησης πυρηνικών όπλων χρησιμοποιεί μαγνητική συχνότητα. Η μαγνητική δύναμη δημιουργείται από στοιχεία που δεν είναι γνωστά στον πλανήτη Terra. Είναι αρκετά απλό – αν σκεφτεί κανείς τη βόμβα ως μια απλή χημική αντίδραση – πώς να αντιστρέψει μια χημική αντίδραση χρησιμοποιώντας στοιχεία. Είναι απλή τεχνολογία.

Είναι αλήθεια ότι η τεχνολογία των πυρηνικών όπλων αποτελεί εδώ και πολύ καιρό μεγάλη ανησυχία για τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία, η οποία έχει αυξήσει τον πολλαπλασιασμό αυτών των οπλικών συστημάτων ως σημαντικό χαρακτηριστικό των ιστορικών διπλωματικών επαφών τους με διαφορετικές αμερικανικές και σοβιετικές κυβερνήσεις. Το τελευταίο βιβλίο της Elena Danaan, We Never Let You Down, το οποίο συνιστώ ανεπιφύλακτα, παρουσιάζει αυτές τις ιστορικές διαπραγματεύσεις με μεγάλη λεπτομέρεια.

Επιπλέον, συνιστώ να δείτε μια πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στην οποία συμμετείχαν πρώην αξιωματικοί της USAF, αποκαλύπτοντας πώς τα UFO παρενέβησαν σε πυρηνικούς πυραύλους, εξουδετερώνοντάς τους αποτελεσματικά για απροσδιόριστες περιόδους. Αυτό επιβεβαιώνει άμεσα τα σχόλια του Val Nek σχετικά με τις τεχνολογίες της Ομοσπονδίας που μπορούν να εξουδετερώσουν τέτοια επικίνδυνα οπλικά συστήματα.

Ερώτηση 6:  Αναφέρεις ότι η Γήινη Συμμαχία αντικαθιστά τα εκτεθειμένα συστήματα δορυφορικών επικοινωνιών Είναι το Starlink του Έλον Μασκ το κύριο μέσο για ένα νέο μη εκτεθειμένο σύστημα;

VN:  Ναι, οι δορυφόροι στους οποίους αναφέρομαι είναι δορυφόροι στο έδαφος. Αυτοί οι δορυφόροι θα αντικατασταθούν με δορυφόρους στην τροχιά της Terra, στον ουρανό. Δεν είναι το Starlink το σωστό όνομα για αυτό το σύστημα, είναι κάποιο άλλο. Δεν θα το αποκαλύψω, αλλά είστε ευπρόσδεκτοι να κάνετε εικασίες. Χρησιμοποιεί παρόμοια τεχνολογία με το δορυφορικό σύστημα που ονομάζεις Starlink.

([Μέγκαν]: Ο Val Nek λέει, πολύ παρόμοιο, αλλά όχι πούρο….σχετικά με το παραπάνω)

Η απάντηση του Val Nek είναι και πάλι πολύ αποκαλυπτική. Κάτι σαν το Starlink έχει προετοιμαστεί και πρόκειται να εκτοξευθεί επίσημα. Εικάζω ότι ο Val Nek αναφέρεται στον Διαστημικό Φράχτη που είναι επίσημα υπό τον έλεγχο της Αμερικανικής Διαστημικής Διοίκησης. Αυτό το νέο σύστημα επικοινωνίας θα διοικείται σίγουρα από την Αμερικανική Διαστημική Διοίκηση και την πολυεθνική διαστημική συμμαχία που έχει σχηματίσει ως αποτέλεσμα των Συμφωνιών του Δία που έχουν συζητηθεί σε προηγούμενα άρθρα. Είναι σημαντικό ότι ο Στρατηγός Τζέιμς Ντίκινσον, επικεφαλής της Διαστημικής Διοίκησης,  επιβεβαίωσε τον Αύγουστο ότι έχουν επιτευχθεί πάνω από 100 συμφωνίες με διαφορετικές εθνικές διαστημικές υπηρεσίες, στρατιωτικές διοικήσεις και αεροδιαστημικές εταιρείες, καθιστώντας εφικτή τη μυστική προετοιμασία ενός τέτοιου δορυφορικού συστήματος επικοινωνιών, το οποίο και είναι κοντά στην εκτόξευση.  

Η τελευταία μου ερώτηση προς τον Val Nek ήταν η εξής:

Ερώτηση 7:  Εάν οι χακαρισμένες ραδιοσυχνότητες και το σύστημα επικοινωνιών που χρησιμοποιούνταν προηγουμένως για να καταπνίξουν τη διαφωνία και την αφύπνιση του κοινού βρίσκονται τώρα στα χέρια της Γήινης Συμμαχίας, πόσο καιρό πρέπει να περιμένουμε μέχρι να δούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να βγάζουν πραγματικές πληροφορίες για το τι συμβαίνει γύρω από τον πλανήτη μας;

VN: Δεν μπορώ να απαντήσω πλήρως σε αυτό το ερώτημα, διότι αφορά ιδιωτικές εταιρείες της Terra και δεν είναι στα χέρια της Ομοσπονδίας. Μπορώ να αποκαλύψω ότι η Γήινη Συμμαχία έχει λάβει την τεχνολογία και τα εργαλεία για τη δημιουργία ενός συστήματος διαδικτύου που είναι επωφελές. Το χρονικό πλαίσιο δεν μπορώ να το αποκαλύψω, αλλά δεν θα πάρει πολύ. Είναι μια ενεργή επιχείρηση, παρακαλώ να δείξετε κατανόηση.

Είναι σημαντικό ότι ο Val Nek το μετέδωσε αυτό λίγο μετά την ανακοίνωση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την ίδρυση μιας νέας εταιρείας μέσων κοινωνικής δικτύωσης, της Truth Social. Όπως έχω συζητήσει και παλαιότερα, σύμφωνα με τον καθηγητή Haim Eshed –τον πατέρα του διαστημικού προγράμματος του Ισραήλ– ο Τραμπ συνεργάζεται με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία για να αποκαλύψει την ύπαρξή της στην ανθρωπότητα. Ως εκ τούτου, δεν θα ήταν μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι ο Τραμπ διαδραματίζει κρίσιμο παρασκηνιακό ρόλο στη δημιουργία ενός νέου συστήματος διαδικτύου.

Εν κατακλείδι, υπάρχουν πολλά καλοδεχούμενα νέα στην πρόσφατη αναφορά του Val Nek. Η αποκάλυψή του ότι η ανθρωπότητα έχει εισέλθει στην Τελική Αντίστροφη Μέτρηση για την επικείμενη ήττα της συμμαχίας του Βαθέος Κράτους, των Γκρίζων του Ωρίωνα, των Δρακονιανών και του Σκοτεινού Στόλου είναι πολύ ευπρόσδεκτη είδηση. Ενώ οι πιο άγριες μάχες βρίσκονται μπροστά μας, ο μυστικός υπόγειος πόλεμος έχει εισέλθει σε μια αποφασιστική φάση και ίσως να μην χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να δούμε τα αποτελέσματα και τα αποκαλυπτήρια ενός μέλλοντος τύπου Star Trek.

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s