Επιχείρηση Dreamland

Ο διαλογισμός Ενεργοποίηση Θεϊκής Παρέμβασης ήταν επιτυχής και το πρώτο μήνυμα που ήρθε από το ιστολόγιο του Cobra ήταν:

GR+, DREAMLAND v0.0 operational

Που συνήθως ερμηνεύεται ως:
Goal Reached + = στόχος επιτεύχθηκε και ξεπεράστηκε
η DREAMLAND v0.0 είναι λειτουργική.

Με αφορμή αυτή την ανάρτηση σας παραθέτουμε εδώ τμήμα μιας παλαιότερης ανάρτησης του Cobra, από τις 20/8/2012, στην οποία αναφέρεται για πρώτη φορά στην Επιχείρηση Dreamland.

Επιχείρηση Dreamland


(Επιχείρηση Ονειροχώρα)

Η Επιχείρηση Dreamland είναι μια επιχείρηση των Δυνάμεων Φωτός για την εκκίνηση μιας νέας Αναγέννησης στην επιφάνεια του πλανήτη. Η πρώτη Αναγέννηση πριν από 500 χρόνια εκκινήθηκε από μια μυστικιστική ομάδα πίσω από τους Λευκούς Ευγενείς τον 15° αιώνα στη Φλωρεντία.

Η δεύτερη Αναγέννηση θα ξεκινήσει από την ίδια μυστικιστική ομάδα παγκόσμια και θα αναγγείλει την τελική νίκη του ελεύθερου ανθρώπινου πνεύματος ενάντια στις δυνάμεις περιορισμού.

Η επαφή έλαβε χώρα με τις οικογενειακές γραμμές των Λευκών Ευγενών που εμπλέκονταν στη γέννηση της πρώτης Αναγέννησης, οι οποίοι ενδέχεται να βοηθήσουν επίσης και στη δημιουργία της δεύτερης.

Το Κίνημα της Αντίστασης θα είναι η κύρια ομάδα διαχείρισης για την Επιχείρηση Dreamland από τη στιγμή του Γεγονότος και μετά.
Ο σκοπός της Επιχείρησης Dreamland είναι διττός.

Πρώτος σκοπός είναι να αποκαταστήσει την αφθονία στους Εργάτες Φωτός. Πολλοί Εργάτες Φωτός έχουν ένα σύστημα πεποιθήσεων σχετικά με το ότι πνευματικότητα σημαίνει διαβίωση στη φτώχεια. Αυτό το σύστημα πεποιθήσεων είναι προγραμματισμός εγκεφάλου από την Καμπάλ. Στην πραγματικότητα, η υλική αφθονία είναι μία φυσική έκφραση της ομορφιάς της ενσαρκωμένης Ψυχής, και κάθε Εργάτης Φωτός την αξίζει. Η καμπάλ θέλει να κρατήσει τους Εργάτες Φωτός μακριά από τα χρήματα για να καθυστερήσει την πρόοδο των Δυνάμεων Φωτός. Οι μέθοδοι της καμπάλ κυμαίνονται από σχετικά άκακες όπως πληρωμένοι πράκτορες παραπληροφόρησης που αναρτούν ad hominem αναρτήσεις, έως πιο σοβαρές όπως η παρεμπόδιση πρόσβασης σε κονδύλια που ανήκουν σε Εργάτες Φωτός ή και κατάφορα κλέβοντάς τους.

Το καταπίστευμα του Saint Germain ιδρύθηκε στο τέλος του 18ου αιώνα από τον Κόμη Saint Germain με σκοπό να βοηθήσει τους Εργάτες Φωτός κατά την εποχή της αλλαγής των αιώνων. Το καταπίστευμα του Saint Germain θα απελευθερωθεί μόλις απομακρυνθεί η καμπάλ κατά τη διάρκεια του Γεγονότος. Οι Εργάτες Φωτός θα μπορούν επιτέλους να ζουν σε αφθονία.

Δεύτερος σκοπός της Επιχείρησης Dreamland είναι να αρχίσει να διαδίδει τα αληθινά διδάγματα του μυστικισμού των σχολών μυστών των Ανειλημμένων Δασκάλων. Τα τελευταία 26.000 χρόνια, καθώς ο πλανήτης αυτός βρισκόταν σε καραντίνα και σχεδόν εντελώς αποκομμένος από άμεση επικοινωνία με τους Ανειλημμένους Δασκάλους, τα πνευματικά διδάγματα είχαν υποβαθμιστεί και πλέον οι τυφλοί οδηγούσαν τους τυφλούς. Τέτοιο παράδειγμα αποτελούν πολλά μηνύματα μέσω διάμεσων καναλιών που υποτίθεται ότι έρχονται από τους Ανειλημμένους Δασκάλους ή την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία. Οι περισσότερες αυτών των περιπτώσεων είναι μια πραγματική ενεργειακή επαφή, αλλά στο υλικό πεδίο οι Άρχοντες εισέρχονται με την τεχνολογία τους και εισάγουν μηνύματα που δείχνουν όλο αγάπη και φως σε πρώτη εντύπωση, στην πραγματικότητα ωστόσο είναι απλά ανακυκλωμένες προτάσεις.

Κατά το Γεγονός, οι Δυνάμεις Φωτός θα αρχίσουν να αποκαλύπτουν τα αληθινά διδάγματα του Φωτός. Σε πολλές περιπτώσεις τα διδάγματα αυτά θα είναι λίγο διαφορετικά από αυτό που περιμένει ο πολύς κόσμος, εφόσον ο πλανήτης αυτός ήταν αποκομμένος από το Φως για 26.000 χρόνια και πολλά πράγματα έχουν προ πολλού ξεχαστεί.

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


2 comments

 1. Σας Ευχαριστούμε για ότι κάνετε
  IAM-ap-07171965
  Ζωντανός Άνδρας – Άνθρωπος(αιώνια ουσία)

  Στις Τετ 22 Δεκ 2021 στις 3:17 μ.μ., ο/η Eternal Now έγραψε:

  > eternalnowblog posted: » Ο διαλογισμός Ενεργοποίηση Θεϊκής Παρέμβασης ήταν
  > επιτυχής και το πρώτο μήνυμα που ήρθε από το ιστολόγιο του Cobra ήταν: GR+,
  > DREAMLAND v0.0 operationalΠου συνήθως ερμηνεύεται ως: Goal Reached + =
  > στόχος επιτεύχθηκε και ξεπεράστηκεη DREAMLAND »
  >

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s