Προκαταρκτική Αναφορά για την Ενεργοποίηση Θεϊκής Παρέμβασης


Cobra 22/12/2021

Σας ενημερώνουμε ότι τόσο η Ενεργοποίηση Θεϊκής Παρέμβασης, όσο και το Αίτημα Πλανητικής Απελευθέρωσης συγκέντρωσαν τη συμμετοχή της κρίσιμης μάζας.
Συγχαρητήρια! Πλήρης αναφορά θα αναρτηθεί στο http://2012portal.blogspot.com/ σε μία-δύο εβδομάδες.

Οι Δυνάμεις Φωτός επικοινώνησαν ότι τώρα χρειάζεται να κρατήσουμε ενεργή τη δυναμική. Εάν δεν έχετε ήδη υπογράψει, μπορείτε ακόμη να υπογράψετε το αίτημα:

https://www.change.org/p/the-awakened-population-planetary-liberation-now

Ζήτησαν επίσης από όσους αισθάνονται αυτή την καθοδήγηση, να κάνουν το διαλογισμό Ενεργοποίηση Θεϊκής Παρέμβασης μία φορά το μήνα την ακριβή ώρα της πανσελήνου. Αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα να κρατηθούν ανοιχτές οι δίοδοι Φωτός και να δυναμώσει το Φωτεινό πλέγμα γύρω από τον πλανήτη.
Οι οδηγίες είναι εδώ:

πηγή

από τη blogger: σε καμία περίπτωση δεν προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να εισάγουν τα προσωπικά τους στοιχεία σε οποιοδήποτε σύνδεσμο αναφέρεται στο παρόν ιστολόγιο.Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


2 comments

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s