Οι Πρόσφατες Κινήσεις Καθιστούν Πιθανή την Τελική Ήττα της Καμπάλ το 2022

Benjamin Fulford   3/1/2021


Υπάρχουν πολλά σημάδια ότι μια τελική ήττα της σατανικής Χαζαρικής Μαφίας είναι πιθανή το 2022. Το έτος  του ταύρου2021 χαρακτήρισε μια σε μεγάλο βαθμό επιτυχημένη άμυνα ενάντια στο σχέδιο της Χαζαρικής Μαφίας να σκοτώσει το 90% της ανθρωπότητας. Τώρα, η χρονιά της τίγρης σημαίνει ότι θα κινηθούμε επιθετικά και θα καταστρέψουμε τα τελευταία απομεινάρια αυτής της αρχαίας, διαβολικής συμμορίας.

Το κλειδί για τη νίκη είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη του David Rockefeller Jr. και άλλων μελών της οικογένειας Rockefeller, προκειμένου να τερματιστεί ο έλεγχός τους στις εταιρείες Fortune 500, συμπεριλαμβανομένων των φαρμακευτικών εταιρειών που προωθούν την ψεύτικη πανδημία και τον σχετιζόμενο εμβολιαστικό φασισμό, αναφέρουν πηγές της Μοσάντ και της CIA. Μέχρι να συμβεί αυτό, η εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ, το ψεύτικο καθεστώς του Τζο Μπάιντεν και οι προδοτικές κυβερνήσεις της G7 παραμένουν η καρδιά του σκότους στον πλανήτη Γη.

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου έχει προστατευθεί από την απόπειρα της Χαζαρικής Μαφίας να σκοτώσει έξι δισεκατομμύρια ανθρώπους, πηγές από την Ασιατική Μυστική Κοινωνία περιγράφουν αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ και σε άλλες δυτικές χώρες ως «δολοφονία-αυτοκτονία». Οι αφέντες του αρχαίου συστήματος της βαβυλωνιακής δουλείας προτιμούν να σκοτώσουν τους σκλάβους τους –συμπεριλαμβανομένων των Εβραίων– παρά να χάσουν την εξουσία, λένε πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας που προσπαθούν να αναγκάσουν τους Σατανιστές να παραδοθούν.

Δεν πρόκειται για ρητορική. Ο Scott Davison, Διευθύνων Σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρείας OneAmerica με έδρα την Ινδιανάπολη, λέει ότι το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των ηλικιών 18 έως 64 στις ΗΠΑ έχει αυξηθεί κατά 40% από τα προ πανδημίας επίπεδα.

https://www.thecentersquare.com/indiana/indiana-life-insurance-ceo-says-deaths-are-up-40-among-people-ages-18-64/article_71473b12-6b1e-11ec-8641-5b2c06725e2c.html

Τα συντριπτικά επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι αυτό το ποσοστό θνησιμότητας προκαλείται από τα εμβόλια. Δεδομένου ότι αυτό έχει τεκμηριωθεί εκτενώς από άλλους –ιδίως από τον John F. Kennedy Jr στο καλά τεκμηριωμένο βιβλίο του– δεν θα εμβαθύνουμε στα στοιχεία εδώ.

Ωστόσο, σημειώνουμε:

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία δηλώνει ότι είναι καιρός να τεθεί τέλος σε αυτήν την ανθρωπιστική κρίση. Επιπλέον, το Συμβούλιο δηλώνει επίσης ότι κάθε άμεση ή έμμεση συμμετοχή στην κατασκευή, διανομή, διαχείριση και προώθηση αυτών των ενέσεων παραβιάζει βασικές αρχές του κοινού δικαίου, του συνταγματικού δικαίου και της φυσικής δικαιοσύνης, καθώς και τον κώδικα της Νυρεμβέργης, τη Διακήρυξη του Ελσίνκι και άλλες διεθνείς συνθήκες…

Λαμβάνονται μέτρα. Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει αναθέσει σε μια ομάδα κρούσης της αστυνομίας να διερευνήσει εγκλήματα εμβολίων από ανώτερα μέλη κυβερνητικών υπηρεσιών.

https://www.theepochtimes.com/uk-government-officials-face-police-investigation-over-covid-vaccines_4171032.html

Παρουσιάζονται επίσης λεπτομερείς αποδείξεις στο διεθνές ποινικό δικαστήριο για τη μεγαλύτερη δολοφονική μανία μαζικών δολοφονιών μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ας ελπίσουμε ότι ο αριθμός των νεκρών θα είναι χαμηλότερος από αυτόν.

Ο υπόλοιπος κόσμος, ευτυχώς γι’ αυτούς, πληρώνει μικρότερο τίμημα. Στην Ιαπωνία –όπου η κυβέρνηση βρήκε και κατέστρεψε 3,6 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων «μολυσμένες με ξένες ουσίες»– το ποσοστό θνησιμότητας είναι στην πραγματικότητα χαμηλότερο από τα κανονικά χρόνια. Σε μέρη όπως η Αφρική, όπου οι κυβερνήσεις αρνήθηκαν να συμβαδίσουν είτε με την ψεύτικη πανδημία είτε με τα εμβόλια, το προσδόκιμο ζωής και ο πληθυσμός ουσιαστικά αυξάνονται.

Παρά τα δυσάρεστα νέα στη Δύση, οι υπηρεσίες πληροφοριών και το τμήμα του στρατού που έχει επίγνωση εκεί συνεχίζουν την επίθεσή τους εναντίον της χαζαρικής καμπάλ.

Αυτός ο τίτλος ειδήσεων είναι ένα σαφές τέτοιο δείγμα:

«Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ώστιν είναι θετικός στον COVID-19, συμπτώματα ήπια»

https://www.reuters.com/world/us/us-defense-secretary-austin-tests-positive-covid-19-mild-symptoms-2022-01-03/

«Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό…  Έχει συλληφθεί και βρίσκεται υπό ανάκριση από τα Λευκά Καπέλα / Στρατιωτική Συμμαχία», αναφέρει πηγή του Πενταγώνου.

«Έχουμε να κάνουμε με τον επιθανάτιο ρόγχο μιας βαβυλωνιακής αυτοκρατορίας 3000 ετών. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα αποχωρήσουν ήσυχα, θα προσπαθήσουν να τους πάρουν όλους μαζί τους», αναφέρουν πηγές της MI6, σημειώνοντας «καταλαμβάνουν την εξουσία παίρνοντας τον έλεγχο της κορυφής της κοινωνίας μέσω ενός συνδυασμού δολοφονιών, δωροδοκίας, προπαγάνδας και εκβιασμών».

Η MI6 περιγράφει το είδος των φρικιαστικών πράξεων που πραγματοποιήθηκαν από τους κορυφαίους Βαβυλώνιους: «Όταν χτίστηκαν τα δύο παγκόσμια κέντρα εμπορίου, ο David Rockefeller προήδρευσε ενός όργιου όπου σκότωσαν παιδιά και έκαναν σεξ στο αίμα τους». Η MI6 προσθέτει ότι «Έχουμε ένα βίντεο από την τελετή όπου κόβουν τα κεφάλια των παιδιών και κάνουν σεξ με το κεφάλι».
Τώρα καταλαβαίνετε γιατί ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ είναι πρόσωπο ενδιαφέροντος.

Η πρόσκληση των ανθρώπων σε τέτοιες εκδηλώσεις και η κινηματογράφησή τους σημαίνει ότι «Έχουν αρχείο για όλους στον κόσμο, και βασικά όλοι εκβιάζονται. Είναι ένα δίκτυο δυσφήμισης και ελέγχου», σημειώνει η υπηρεσία.

Ο άλλος τρόπος με τον οποίο στραγγαλίζουν τη δυτική κοινωνία είναι μέσω του ελέγχου του χρήματος. Το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο, για παράδειγμα, δείχνει πώς οι γιατροί στη Νέα Ζηλανδία πληρώνονται «1.000 δολάρια συν τα έξοδα» για κάθε άτομο που σκοτώνουν μέσω ευθανασίας.

Η δυτική ιατρική λειτουργεί υπό στρατιωτική ιεραρχία και οι γιατροί που δεν υπακούουν στερούνται των «αδειών» τους και αδυνατούν να κερδίσουν τα προς το ζην. Όσοι υπακούουν και εμβολιάζουν, λαμβάνουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

https://newtube.app/user/EternalNow/QCIchF4?u=t

Αυτό το απόφθεγμα «ακολούθησε το χρήμα» ισχύει για την πολιτική, τις εταιρείες, τα μέσα ενημέρωσης κ.λπ., όπως και ο εκβιασμός.

Όσο ζοφερή κι αν φαίνεται η κατάσταση στη Δύση, τα Λευκά Καπέλα έχουν ήδη κυνηγήσει και εκτελέσει πολλούς από τους κορυφαίους Σατανιστές. Όπως το θέτει μια πηγή της CIA:

Για όλους εκείνους τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι οι μαζικές συλλήψεις δεν συμβαίνουν: Αναρωτηθείτε αυτό το ερώτημα, γιατί εγκαθιστούν μια δεύτερη δικαστική αίθουσα για εγκλήματα πολέμου στο GITMO και έχουν δύο στρατιωτικούς δικαστές να εργάζονται ταυτόχρονα; Υπάρχουν χιλιάδες ακόμη μέλη της καμπάλ που πρέπει να κλητευθούν. Αυτό το δελτίο ειδήσεων απλά διαρρέει την αλήθεια αργά.

https://dailycaller.com/2021/12/30/pentagon-retreats-from-transparency-at-guantanamo-bay-builds-new-room/

Ωστόσο, υπάρχουν επίσης στοιχεία στις ειδήσεις που κάνουν να φαίνεται ότι οι Σατανιστές εξακολουθούν να είναι πολύ ισχυροί. Αυτό από την προηγούμενη εβδομάδα είναι ένα τέτοιο παράδειγμα:

Ο Tony Blair θα λάβει την ανώτατη ιπποτική τιμή στη λίστα τιμητικών διακρίσεων του νέου έτους

Ο πρώην πρωθυπουργός θα γίνει Ιππότης Σύντροφος του Πιο Ευγενούς Τάγματος της Καλτσοδέτας από τη Βασίλισσα

https://www.theguardian.com/politics/2021/dec/31/tony-blair-to-be-given-most-senior-knighthood-in-new-year-honours-list

«Είναι απίστευτο. Κάτι δεν πάει καλά. Ο Τόνι Μπλερ είναι ένας από τους πιο κακούς πολεμοκάπηλους που αναπνέουν ακόμα. Ποιος είναι πίσω από τη Βασίλισσα Ελισάβετ και κινεί τα νήματα τώρα για λογαριασμό της; Ή είναι αυτό το τελευταίο του βραβείο πριν μεταφερθεί σε στρατιωτικά δικαστήρια;» ήταν ο τρόπος με τον οποίο μια μπερδεμένη πηγή της Μοσάντ αντέδρασε στις ειδήσεις.

Ένα μήνυμα από τη Βασίλισσα Ελισάβετ εξήγησε ότι ο Τόνι Μπλερ έλαβε αυτή την υψηλή τιμή λόγω των εξαιρετικών -αλλά μυστικών- υπηρεσιών προς τη Βρετανική Αυτοκρατορία.

Μια πηγή της MI6 που γνωρίζει προσωπικά τον Μπλερ –και λέει ότι δεν είναι πολύ καλός άνθρωπος– ισχυρίζεται ότι ανταμείφθηκε επειδή βοήθησε στην διάλυση του γερμανικού τέταρτου Ράιχ. Θυμηθείτε, η 11/9 ήταν μια πυροδότηση του Ναζιστικό Ράιχσταγκ η οποία είχε ως αποτέλεσμα οι ΗΠΑ να γίνουν φασιστικό κράτος. Χάρη εν μέρει στη μυστική μαρτυρία του Μπλερ, η οικογένεια Μπους εκτελέστηκε για προδοσία, ενώ ο Γερμανός Πάπας Ράτζινγκερ και η Άνγκελα Χίτλερ (Μέρκελ) απομακρύνθηκαν από την εξουσία. Οι ναζί εισβολείς των κορυφαίων τάξεων της βρετανικής γραφειοκρατίας απομακρύνθηκαν επίσης –ανοίγοντας το δρόμο για το Brexit.

Τώρα η Μπέτι Γουάιτ –άλλη μια κορυφαία Σατανίστρια– έχει απομακρυνθεί οριστικά από αυτή τη γη.

Εδώ είναι ένα σημείο από την περίληψη που στάλθηκε από τη CIA:

Η Μπέτι Γουάιτ είναι η αδερφή της Μπάρμπαρα Μπους.
Ο Μπους δημιούργησε το OSS/CIA και το 322 Yale Skull and Bones.
Η Μπάρμπαρα Μπους και η Μπέτι Γουάιτ είναι κόρες του Άλιστερ Κρόουλι.

Η Μπάρμπαρα ήταν η χειρίστρια όλων των πολιτικών για τη CIA.
Η Μπέτι ήταν η χειρίστρια του Χόλυγουντ για τη CIA.
Η Μπέτι είναι/ΉΤΑΝ Η {SNOWWHITE} Η Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του Χόλυγουντ και εκπρόσωπος της CIA στη Συγκομιδή αδρενοχρωμίου/δίκτυο διακίνησης παιδιών.
«Snow White. Cia Dream»-17 {Betty White Crowley}

Εδώ είναι μια παράθεση για να θυμάστε τη White: Όταν ρωτήθηκε σε ποια ηλικία άρχισε να οδηγεί, χωρίς να διστάσει είπε «Νομίζω ότι ήμουν 4. Όχι, όχι, όχι. Τότε έγινε κάτι άλλο! Τότε έχασα την παρθενιά μου!»

https://www.etonline.com/news/162968_how_betty_white_got_a_black_eye

«Αυτό κάνει το Χόλυγουντ για να μετριάσει και να συγκαλύψει την αλήθεια σε κοινή θέα… το μετατρέπουν σε δημόσιο αστείο για να μας κοροϊδέψουν. Όπως έκανε η Έλεν Ντετζενέρις στα Όσκαρ όταν παρήγγειλε ένα μάτσο πίτσες για να φάνε όλα τα μέλη της ελίτ του κοινού σε δημόσια θέα στις κάμερες, για να χλευάσει το PizzaGate», σημειώνει πηγή της CIA.

«Ή όταν ο Jim Carrey βγήκε στην εκπομπή Jimmy Kimmel σχηματίζοντας το σύμβολο του τριγώνου με το χέρι και κάνοντας τη γκριμάτσα με τη γλώσσα-στο μάγουλο κοροϊδεύοντας το πώς είναι τα μέλη του αποκρυφισμού Illuminati. Η καριέρα του στο Χόλυγουντ έφτασε στο τέλος της λίγο μετά από αυτό, όπως γνωρίζετε», συνεχίζει η πηγή. Η συνέντευξη είναι στον πιο κάτω σύνδεσμο στο YouTube.

Έχουν τη δύναμη να κάνουν το ανθρωποκόπαδο να γελάει ΜΑΖΙ τους, καθιστώντας την πληροφορία έτσι ως μια ανόητη ιδέα.

Μιλώντας ανθρωποκόπαδο, σημειώνουμε ότι η Γκισλέιν Μάξγουελ κρίθηκε ένοχη για 5 από τις 6 κατηγορίες στην υπόθεση σεξουαλικής διακίνησης του Επστάιν.

Η πραγματική ιστορία –σύμφωνα με μια επαφή που συνδέεται με τη Μοσάντ στη Νέα Υόρκη– είναι ότι η Μάξγουελ, η οποία έχει ήδη αλλάξει πλευρά πριν από μήνες, έχει παραδώσει τόμους ενοχοποιητικών εγγράφων στη Συμμαχία. Αυτό θα στείλει εκατοντάδες ανώτερα σατανικά μέλη της συμμορίας στο Gitmo για δίκη και εκτέλεση. «Έχετε το νου σας για αυτοκτονία της Γκισλέιν ή μοιραία καρδιακή προσβολή στη φυλακή πολύ σύντομα. Μην ανησυχείτε, βρίσκεται ήδη σε ασφαλή και καλά φυλασσόμενη τοποθεσία, με τη Συμμαχία», αναφέρει η πηγή. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που σφραγίστηκαν από τον δικαστή σημαντικές λεπτομέρειες για την υπόθεση, σημειώνει. «Ολόκληρη η δικαστική διαδικασία ήταν μια παράσταση τσίρκου για το ανθρωποκόπαδο», καταλήγει.

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι η οπτική μας ψυχαγωγία έχει μεταναστεύσει μακριά από το παραδοσιακό Χόλυγουντ προς υπηρεσίες streaming, όπως το Netflix, δείχνει ότι η εκκαθάριση του κόσμου των «διασημοτήτων» βρίσκεται σε καλό δρόμο. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε διπλούς πράκτορες, όπως ο Τζεφ Επστάιν και η Μάξγουελ.

Η επόμενη μεγάλη προτεραιότητα είναι να ολοκληρωθεί η αποτοξίνωση του χρηματοπιστωτικού κόσμου. Αυτό έχει να κάνει με τον έλεγχο του νοθευμένου μηχανισμού ελέγχου επιτοκίων Libor (Διατραπεζικό Επιτόκιο Λονδίνου) των Ρότσιλντ.

Ενώ δεν επιτρέπεται η χρήση νέων συμβάσεων Libor, εξακολουθούν να υπάρχουν περίπου 230 τρισεκατομμύρια δολάρια σε συμβόλαια που βασίζονται σε αυτό. «Είναι μια από τις μεγαλύτερες μεταβάσεις στις χρηματοπιστωτικές αγορές εδώ και δεκαετίες»,  λέει ο Dixit Joshi, ταμίας του ομίλου της Deutsche Bank.

https://www.zerohedge.com/markets/have-regulators-really-defused-year-end-230-trillion-libor-derivative-time-bomb

Όταν θέσαμε σχετική ερώτηση στο άτομο που αρχικά ανατίναξε το καπάκι του Libor, είπε:

Το παράνομο χρηματοπιστωτικό σύστημα βασίζεται σε ένα σύστημα υπολογιστών στην Ανταρκτική που διευθύνεται από ένα άτομο με το κωδικό όνομα «Ian Fleming»… Ο Ίαν Φλέμινγκ είναι ο τεχνολόγος υπολογιστών που προστατεύεται από την MI6 μέσω ενός ατόμου ονόματι Σκοτ Λένον. Έχουμε τα στοιχεία του… Ο δόλιος κεντρικός υπολογιστής, ο οποίος ξεπλένει χρήματα για να πληρώσει πεμπτοφαλαγγίτες, συμπεριλαμβανομένης της λεγόμενης έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία  –άλλη μια απάτη των WMD [Weapons of Mass Destruction: Όπλα Μαζικής Καταστροφής]– ανήκει και ελέγχεται από διάφορες φατρίες που υποχωρούν απέναντί μας… Χρησιμοποιώντας απλά αυτά τα ονόματα θα δείτε τη συντριπτική πλειοψηφία της εγκληματικής γενοκτονικής συνωμοσίας να τρέχει στα βουνά. Τους υπόλοιπους θα τους αναλάβει ο στρατός.»

Έχουμε συναντήσει τον Σκοτ Λένον στο παρελθόν και ξέρουμε ότι είναι ένα από τα τελευταία επιζώντα μέλη της ομάδας Majestic 12, που ιδρύθηκε από τον Πρόεδρο Ντουάιτ Αϊζενχάουερ για να αλληλεπιδράσει με τους «εξωγήινους».

Το γεγονός ότι τα δύο τρίτα του προσωπικού της βελγικής βάσης της Ανταρκτικής μόλις «μολύνθηκαν από Covid 19» φαίνεται να σχετίζεται με αυτό. Υποθέτουμε ότι ήταν οι ειδικές δυνάμεις που τους «μόλυναν».

https://www.brusselstimes.com/belgium-all-news/199687/belgian-scientific-base-in-antarctica-engulfed-by-covid-19-despite-strict-measures

Σε κάθε περίπτωση, όπως δείχνει αυτό το ειδησεογραφικό άρθρο, αν η Δύση δεν βιαστεί να αφαιρέσει τη σατανική μόλυνση, θα φάμε τη σκόνη της Κίνας:

Ο «τεχνητός ήλιος» της Κίνας λειτούργησε για 20 λεπτά στην τεράστια θερμοκρασία των 70 εκατομμυρίων βαθμών στο τελευταίο πείραμα – πέντε φορές θερμότερος από τον πραγματικό ήλιο.

https://www.the-sun.com/tech/4376795/china-artificial-sun-experiment-five-times-hotter-real-sun/

Η προοπτική της ελεύθερης ενέργειας είναι κάτι που δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Εάν αξιοποιηθεί σωστά, θα επιτρέψει στους χρήστες να αυξήσουν εκθετικά την ποσότητα και την ποικιλία της ζωής: τρισεκατομμυριαπλάσια, τετράκις εκατομμυριαπλάσια ή περισσότερο. Η διαθέσιμη ποσότητα άνθρακα θα είναι ο μόνος περιορισμός ανάπτυξης στη έκρηξη της νέας Κάμβριας περιόδου.

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s