Παγκόσμιο Ένταλμα Σύλληψης για τον David Rockefeller Jr Καθώς Συνεχίζεται η Αποξήλωση της Χαζαρικής Μαφίας

Benjamin Fulford  24/1/2022


Η κατάρριψη της Χαζαρικής Μαφίας επιταχύνεται. Η έκδοση ενός παγκόσμιου εντάλματος σύλληψης για τον David Rockefeller Jr. σημαίνει ότι ένα από τα κορυφαία αφεντικά τους είναι τώρα ένας κυνηγημένος άνθρωπος. Εν τω μεταξύ, ταραχές και διαδηλώσεις σε όλο τον δυτικό κόσμο ρίχνουν άλλους ηγέτες της Χαζαρικής Μαφίας, όπως ο Εμμανουέλ Μακρόν της Γαλλίας και ο Τζάστιν Κάστρο του Καναδά. Ήδη, η φατρία Ρότσιλντ έχει παραδεχτεί την ήττα της και τώρα βρίσκεται υπό την ηγεσία του Ναθάνιελ Ρότσιλντ. Υπόσχεται ότι από εδώ και πέρα η φατρία του θα περιοριστεί στις δουλειές και θα μείνει μακριά από τη γεωπολιτική. Εδώ είναι ένας σύνδεσμος με την εταιρεία του Volex. 

https://www.volex.com/

Η ήττα των κορυφαίων επιπέδων της Χαζαρικής Μαφίας οδηγεί σε ιστορικές αλλαγές σε όλο τον κόσμο. Αυτό περιλαμβάνει το τέλος του ΟΗΕ, την αναγέννηση των Ηνωμένων Πολιτειών και την έναρξη μιας νέας εποχής για τον πλανήτη Γη. Όλο το θέμα είναι το τέλος χιλιετιών διακυβέρνησης από μια Σατανική αίρεση.

Δεδομένου ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι ξυπνούν τώρα, ήρθε η ώρα να εκθέσουμε για άλλη μια φορά γενικές πληροφορίες σχετικά με το εναντίον ποιανού γίνεται αυτή η επανάστση. Ο Barry Chamish, ένας Εβραίος που έχασε το ένα τρίτο της οικογένειάς του από το ολοκαύτωμα, περιγράφει την πραγματική ιστορία της αίρησης των Σαββατιανών/Φρανκιστών (των ανθρώπων που αποκαλώ Χαζαρική Μαφία). Σημειώνει, για παράδειγμα, ότι «Στο παγκόσμιο σιωνιστικό συνέδριο του 1936 ο Chaim Weizmann είπε ότι «Ίσως μόνο 2 εκατομμύρια θα επιβιώσουν από το επερχόμενο ολοκαύτωμα, αλλά θα είναι έτοιμοι για διαβίωση στην Παλαιστίνη».

Αν αυτό είναι νέο για σας, σας συνιστώ να αφιερώσετε 40 λεπτά από το χρόνο σας για να παρακολουθήσετε το βίντεο για το οποίο σκοτώθηκε κατά το γύρισμά του. Θα μάθετε τα πάντα για τους δεσμούς μεταξύ του 666, των Illuminati, του Σιωνισμού, των Rothschilds κ.λπ. Επισημαίνει ξεκάθαρα ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι Εβραίοι.

https://odysee.com/@TheSearch4Truth:8/trim.8F0E2F33-3161-43A1-9A68-AAA852586A6B:5?t=1565

Ωστόσο, ο Chamish εντοπίζει το πρόβλημα μόνο από το 1666 και αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι έχουμε να κάνουμε με μια αρχαία αίρεση ανθρώπων – δουλεμπόρων γνωστών ως Υξώς που λατρεύουν έναν θεό-κατσίκα με διχαλωτή ουρά, τον οποίο γνωρίζουμε ως Σατανά. Το ολοκαύτωμα είναι μια προσφορά θυσίας στον Σατανά. Οι Εβραίοι είναι σκλάβοι τους εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Εγώ έμαθα γι’ αυτούς τους ανθρώπους μόνο όταν με προσκάλεσαν να τους ακολουθήσω και μου πρόσφεραν μεγάλο πλούτο και δύναμη, αρκεί να συμφωνούσα να συμμετάσχω στη σκευωρία τους να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας και να υποδουλώσουν τους υπόλοιπους. Τους πολεμάω από τότε.

Η συνεχιζόμενη ψεύτικη πανδημία και η πολύ πραγματική εκστρατεία μαζικών δολοφονιών μέσω των εμβολιασμών είναι μόνο η τελευταία προσπάθεια αυτών των Σατανιστών να δολοφονήσουν αρκετούς ανθρώπους ώστε να μπορέσουν να παραμείνουν στην εξουσία και να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα.

Στο 7’50’’ (στο δεύτερο βίντεο είναι στο 4’) της μαρτυρίας εμπειρογνωμόνων στον πιο κάτω σύνδεσμο, μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι η πρωτεΐνη ακίδας στις τοξικές παρτίδες εμβολίων συνδέεται με τη φυλή και οι Εβραίοι Ashkenazi είναι απρόσβλητοι σε αυτή.

Δύο διαφορετικές πηγές της Μοσάντ λένε ότι σχεδόν σε όλους τους Ισραηλινούς δίνεται το αλατούχο διάλυμα, αριθμός κωδικού φυαλιδίου 01. Και όμως, παρόλο που το Ισραήλ είναι μία από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο, έχουν ένα από τα υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας από COVID. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η Χαζαρική Μαφία χρησιμοποιεί εμβόλια για να σκοτώσει αντιφρονούντες μεταξύ των Εβραίων σκλάβων της. Με άλλα λόγια, τα υπάκουα πρόβατα λαμβάνουν εικονικά φάρμακα, ενώ τα ενοχλητικά λαμβάνουν θανατηφόρες ενέσεις.

Ο στρατός και οι υπηρεσίες πληροφοριών του πλανήτη βρίσκονται στη μέση μιας μεγάλης επίθεσης εναντίον αυτών των εγκληματιών. Οι Εβραίοι επίσης επαναστατούν. Το ίδιο και οι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι της Δύσης.

Η επανάσταση είναι τώρα ασταμάτητη. Σύντομα όλος ο κόσμος πρόκειται να δει το αμερικανικό ισοδύναμο της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου όταν ο Λευκός Οίκος κατεδαφιστεί. Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube τη Δευτέρα, μια κατασκευαστική ομάδα φαίνεται να χτίζει το φράγμα μεταξύ του Λευκού Οίκου και του σιδερένιου φράχτη που περιβάλλει ήδη την ιδιοκτησία.

Σύμφωνα με τη CIA «Τα τσιμεντένια οδοφράγματα που τοποθετούνται γύρω από τον Λευκό Οίκο είναι έτσι ώστε η έκρηξη από την πυροδότηση 💥  (όταν ο Λευκός Οίκος καταρρεύσει) να μην βγει στο δρόμο και τη γύρω περιοχή. Έρχεται σύντομα. Έχετε δει τα βίντεο στο διαδίκτυο από τις νυχτερινές εκρήξεις που συμβαίνουν μέσα στον Λευκό Οίκο στον δεύτερο όροφο. Οι πυλώνες αποδυναμώνονται, ενόψει της επερχόμενης κατάρρευσης. Αυτό αποτελεί επίσης απόδειξη ότι ο Λευκός Οίκος είναι άδειος. Ο Μπράντον [Μπάιντεν] κρύβεται σε άλλη τοποθεσία, θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε…. ??? «

Ως επιβεβαίωση ότι κάτι ιστορικό πρόκειται να συμβεί, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποκαλύπτει ότι ο Στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών είναι υπεύθυνος για τη χώρα, ότι υπάρχει σχέδιο δράσης για την επιστροφή του έθνους μας σε μια συνταγματικά περιορισμένη αντιπροσωπευτική δημοκρατία και ότι σύντομα θα γίνει μπλακάουτ. Δείχνει επίσης ότι δεν έλαβε ποτέ το εμβόλιο.

Σε επιβεβαίωση, μια πηγή του Πενταγώνου λέει ότι κάτι πραγματικά παράξενο συμβαίνει στον Λευκό Οίκο, και ότι ενδέχεται σύντομα να δεχθούμε επίθεση ΗΜΠ (Ηλετκρομαγνητικού Παλμού). Αυτή η «επίθεση ΗΜΠ» μπορεί να είναι δικαιολογία για ένα πλήρες κλείσιμο του διαδικτύου.

Ένα μυστηριωδώς υποαναφερθέν περιστατικό στην Ουρουγουάη δίνει μια ένδειξη για το τι μπορεί να έρχεται. Εδώ είναι ο λογαριασμός ενός αυτόπτη μάρτυρα:

«Πρώτα υπήρξαν πυρκαγιές, μετά 440C (1110 F) θερμοκρασίες, στη συνέχεια θυελλώδεις άνεμοι, μετά ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ πλημμύρες και τώρα ο ΗΜΠ ΕΚΤΙΝΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ… γ@μω έκαψε πλήρως έναν τόνο συσκευών … δεχόμαστε επίθεση.»

Η Ουρουγουάη είναι μία από τις πολλές χώρες του νότιου ημισφαιρίου όπου διέφυγε η Χαζαρική Μαφία για να αποφύγει το ολοκαύτωμα που είχε σχεδιάσει (προσφορά θυσίας στον Σατανά) της πλειοψηφίας των ανθρώπων που ζουν στο βόρειο ημισφαίριο.

Η συνεχιζόμενη αντεπίθεση κατά της Χαζαρικής Μαφίας και της ψεύτικης πανδημίας τους κατέστη δυνατή με μια συνεχή συστηματική εκκαθάριση των υψηλόβαθμων στελεχών της. Αυτό μπορεί να φανεί στα μέσα εταιρικής προπαγάνδας με τη μορφή νόσησης από Covid πολλών υψηλόβαθμων ατόμων. Όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες, «θετικό COVID τεστ και αυτο-απομόνωση» είναι ένας κώδικας για τους συλληφθέντες και υπό ανάκριση. Μεταξύ αυτών που πρόσφατα «αυτο-απομονώθηκαν» είναι ο προδότης κορυφαίος Στρατηγός των ΗΠΑ Μαρκ Μίλλεϊ, ο ψεύτικος υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Μπένι Γκαντζ, ο κορυφαίος καρδινάλιος του Βατικανού Πιέτρο Παρολίν και ο αρχιεπίσκοπος Έντγκαρ Πένια Πάρρα. Αυτοί είναι μεταξύ των πολλών που «έχουν COVID παρά τον εμβολιασμό».

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10411255/Top-U-S-general-Milley-tests-positive-COVID-19-spokesman.html

https://www.timesofisrael.com/gantz-becomes-latest-government-minister-to-catch-covid-19/

https://www.arabnews.com/node/2006896/world

Πολλοί κοιμώμενοι πράκτορες ή ελεγχόμενοι παράγοντες της αντιπολίτευσης επίσης απενεργοποιούνται. Για παράδειγμα, ο ειδικός ψυχολογικού πολέμου των αμερικανικών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών Patrick Bergy, ο οποίος συνεργάστηκε με τον πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών Στρατηγό Μάικλ Φλιν, λέει «Με βάση τις προσωπικές μου αλληλεπιδράσεις είναι επαίσχυντος».

Σημειώνουμε επίσης ότι η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern ακύρωσε ξαφνικά τον γάμο της λέγοντας «Μόλις ταυτίστηκα με πολλούς άλλους Νεοζηλανδούς που είχαν ανάλογη εμπειρία ως αποτέλεσμα της πανδημίας, καθώς και με όποιον έχει εμπλακεί σε αυτό το σενάριο, λυπάμαι πολύ». Φαίνεται τρομοκρατημένη στο βίντεο και δικαίως, πρόκειται να εκτελεστεί, αναφέρουν πηγές της CIA.

Ένα άλλο πρόσωπο που φαίνεται πραγματικά φοβισμένο και αγχωμένο είναι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν. Η CIA μας έστειλε τις ακόλουθες φωτογραφίες με το σχόλιο «ο Μακρόν χωρίς μακιγιάζ και χωρίς τηλεοπτικό φωτισμό έχει πραγματικά ένα κακό πρόσωπο. Ο τύπος ξεκάθαρα κρέμεται στην άκρη του σχοινιού του. (Είναι όντως ο Μακρόν);»

Πιθανώς φοβάται μέχρι θανάτου τις μαζικές διαδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ευρώπη κατά των καθεστώτων της Χαζαρικής Μαφίας. Για παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά σε εξωπραγματικές σκηνές στις Βρυξέλλες, καθώς η αστυνομία διαφεύγει υπόγεια την ώρα που δέχεται μεταλλικούς φράχτες στο κεφάλι από τον αλαλάζοντα όχλο.

https://newtube.app/user/EternalNow/yD8hMWj?u=t

Ελπίζουμε ότι σύντομα και ο Justin Castro από τον Καναδά (για έλεγχο ιστορικού εδώ: https://www.henrymakow.com/) θα λάβει επίσης καιρό αναμενόμενη δικαιοσύνη.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-59833123

Όπως δείχνει αυτό το βίντεο, καναδοί φορτηγατζήδες κατεβαίνουν τώρα στην Οτάβα, στο πλαίσιο ενός κινήματος για την απομάκρυνση του εγκληματία Κάστρο.

Μεταξύ των πολλών άλλων εγκλημάτων του, σημειώνουμε ότι ο Κάστρο ενέκρινε πρόσφατα ένα κονδύλι της τάξης των 31 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να «αποζημιώσει τα αυτόχθονα παιδιά». Το κονδύλι εγκρίθηκε μετά από διεθνή εκστρατεία στα ΜΜΕ η οποία κατήγγειλε τη «μαζική δολοφονία» παιδιών των Πρώτων Εθνών (αυτόχθονες) σε οικοτροφεία σχολείων. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει βρεθεί ούτε ένα πτώμα στους «μαζικούς τάφους», αναφέρεται στις εκθέσεις. Γεγονός είναι ότι το ποσοστό θνησιμότητας των παιδιών σε οικοτροφεία σχολείων ήταν στην πραγματικότητα συγκρίσιμο με τον καναδικό μέσο όρο από το 1950 έως το 1965.

https://www.dorchesterreview.ca/blogs/news/in-kamloops-not-one-body-has-been-found

Σε κάθε περίπτωση, να είστε βέβαιοι ότι μόνο ένα μικρό μέρος αυτού του «κονδυλίου» θα κατέληγε πραγματικά στα χέρια των ανθρώπων των Πρώτων Εθνών. Τα υπόλοιπα θα πήγαιναν στις τσέπες των Χαζάρων Μαφιόζων χειριστών του, όπως οι Rockefellers.

Αυτοί είναι οι Rockefellers που χρησιμοποίησαν το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν για να ακυρώσουν τον αγωγό-κλειδί, έτσι ώστε οι Αμερικανοί να αναγκαστούν να αγοράζουν πετρέλαιο από τους πληρεξούσιούς τους στη Σαουδική Αραβία και τη Ρωσία.

Οι Σαουδάραβες Βασιλικοί είναι Χαζάροι Μαφιόζοι δουλέμποροι οι οποίοι μέχρι σήμερα διοικούν ένα καθεστώς σκλάβων που πήρε το όνομά του από την οικογένειά τους. Ακόμη και τα μέσα εταιρικής προπαγάνδας αναφέρουν τώρα ότι «η σύγχρονη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας είναι απόγονοι Εβραίων που πολέμησαν πρώιμες μουσουλμανικές φυλές».

https://m.jpost.com/middle-east/iran-news/article-692595

Το γεγονός ότι αυτό βγαίνει στη φόρα σημαίνει ότι η σαουδαραβική οικογένεια δεν διευθύνει πλέον αυτή τη φυτεία σκλάβων που παριστάνει τη χώρα.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε άλλους ηγέτες πληρεξούσιους της Χαζαρικής Μαφίας που σύντομα θα απομακρυνθούν να διαβάζουν σενάρια της «Μεγάλης Επαναφοράς» των αφεντικών τους Rockefeller / Rothschild.

https://newtube.app/user/EternalNow/QFTQ81F?u=t

Μιλώντας για τους Ροκφέλερ, φαίνεται ότι προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη για τα εγκλήματά τους, συμπεριλαμβανομένου του ψεύτικου καθεστώτος Μπάιντεν, στον Μπαράκ Ομπάμα. Είναι σαν σαύρα που κουνάει την ουρά της για να δραπετεύσει.

https://newtube.app/user/EternalNow/JiVzE6J?u=t

Με τους Χαζάρους Μαφιόζους αφέντες τους εκτεθειμένους, κάθε μέρα όλο και περισσότερες χώρες οπισθοχωρούν στην ψεύτικη πανδημία, καθώς οι μαριονέτες-ηγέτες τους μπορούν να δουν τη θηλιά να κρέμεται γύρω από το λαιμό τους. Για παράδειγμα, η Αγγλία, η Ιρλανδία και η Σκωτία έχουν άρει όλους τους περιορισμούς που σχετίζονται με τον COVID.

Ο ΠΟΥ υποχωρεί επίσης ζητώντας ταυτόχρονα κρατική χρηματοδότηση, ώστε να μην χρειάζεται πλέον να ακολουθούν την εμβολιαστική ατζέντα των εταιρικών χορηγών που την προωθούν, όπως το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς.

https://www.theguardian.com/world/live/2022/jan/20/covid-news-live-who-recommends-lifting-international-travel-bans-and-abolishing-proof-of-vaccination-requirements?page=with:block-61e8ae858f082d5471705795

https://www.japantimes.co.jp/news/2022/01/23/world/us-who-independent/

Οι υγειονομικές αρχές του Καναδά αναζητούν επίσης μια οδό απόδρασης, καθώς παραδέχονται ότι υπερέβαλαν τους κινδύνους του COVID.

«Η ατζέντα τους για τον COVID καταρρίπτεται γρήγορα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αγώνας τελείωσε. Ο πλανήτης είναι μεγάλος και θα υπάρχουν θύλακες σατανικών πρακτόρων του Βαθέως Κράτους της Χαζαρικής Μαφίας που θα συνεχίσουν να προωθούν αυτή την ατζέντα στους μικρούς τομείς ελέγχου τους. Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι – ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ. Χωρίς συμμόρφωση, δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ. Σταθείτε στα πόδια σας. Κρατήστε τις γραμμές σας. Τα Καλύτερα Έπονται», λέει μια πηγή της CIA που συνδέεται με την Κοινωνία των Λευκών Δράκων.

Μεταξύ των γεγονότων που «έπονται» ενδέχεται να είναι η πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος στην Κίνα. Αποδεικνύεται ότι το πραγματικό χρέος της Κίνας βρίσκεται τώρα στο εκπληκτικό 833% του ΑΕΠ ή 118 τρισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν χτίσει το ισοδύναμο 27 Κενών Πόλεων της Νέας Υόρκης.

http://udumbara.net/china-builds-27-empty-new-york-cities

«Αυτό είναι το έναυσμα για την κατάρρευση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος» αναφέρει πηγή της CIA, σημειώνοντας ότι τα ευρέως δημοσιοποιημένα προβλήματα της χρεωμένης με 1 τρις δολάρια Evergrande είναι «ψιλά».

Επίσης, κοιτάξτε την παρακάτω εικόνα για να δείτε τι βγήκε από το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων Evergreen όταν κόλλησε επίτηδες στη διώρυγα του Σουέζ και αργότερα το ανέλαβαν και το ερεύνησαν για αρκετές εβδομάδες σε άλλη τοποθεσία. Ο κατάλογος περιλαμβάνει παιδιά, εξοπλισμό τροποποίησης καιρού και πυρηνικές κεφαλές.

Τέλος, αυτή την εβδομάδα, θα θέλαμε να δείξουμε στους αναγνώστες μας αυτό το κλιπ με τις πυραμίδες που βρίσκεται στην Ανταρκτική.

https://newtube.app/user/EternalNow/L2lcZ99?u=t

Το περίγραμμα της μεγαλύτερης πυραμίδας φαίνεται να είναι μια λευκή έκδοση της πυραμίδας της Γκίζας στην Αίγυπτο. Ωστόσο, το γεγονός ότι μας αποστέλλεται ένα τέτοιο βίντεο από μια υψηλού επιπέδου στρατιωτική πηγή είναι ένα καλό σημάδι ότι σχεδιάζεται κάποιου είδους διαστημικού/Ανταρκτικής/UFO γεγονότος.

Μιλώντας για διαστημικά γεγονότα, εδώ είναι ένα βίντεο που δείχνει ότι η λεγόμενη έκρηξη της Τόνγκα ήταν ένας πυρηνικός πύραυλος που προερχόταν από το διάστημα.

https://newtube.app/user/EternalNow/IsF1eeU?u=t

πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s