Συνελήφθη ο Ερντογάν της Τουρκίας και ο Τρουντό του Καναδά Τρέχει, Καθώς το Ντόμινο Συνεχίζει να Πέφτει

Benjamin Fulford   7/2/2022

Σημείωση μεταφράστριας: διαβάστε ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ 

Θα θέλαμε να συγχαρούμε την Αυτού Μεγαλειότητα «Βασίλισσα» Ελισάβετ Β’ με την ευκαιρία του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της και ανυπομονούμε για το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο της. Έχει κάνει πολλά στο παρασκήνιο για να βοηθήσει στην απελευθέρωση της ανθρωπότητας.

Ο πόλεμος για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από μια αρχαία Σατανική αίρεση προχωράει πολύ καλά. Στη μεγαλύτερη κίνηση της προηγούμενης εβδομάδας, ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ερντογάν συνελήφθη από μέλη της συμμαχίας των Λευκών Καπέλων κατά την επίσκεψή του στην Ουκρανία, αναφέρουν πηγές της CIA και της Μοσάντ. Στον Καναδά, ο προωθητής των τοξικών εμβολίων Πρωτοκακούργος Τζάστιν Κάστρο είναι φυγάς και μπορεί να έχει ήδη συλληφθεί, αναφέρουν πηγές της Καναδικής Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Εν τω μεταξύ, καθώς η Δύση συνεχίζει να παραλύει από τον αδήλωτο εμφύλιο πόλεμό της, η Κίνα ξεκινά το έτος της τίγρης με μερικές πολύ μεγάλες κινήσεις, κυρίως μια επιταχυνόμενη προσπάθεια να καταλάβει τη Λατινική Αμερική.

Υπάρχουν επίσης πολλά περισσότερα που συμβαίνουν αλλού, αλλά ας ξεκινήσουμε με την Τουρκία. Δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν ότι ο Ερντογάν «απομονώνεται μετά από θετικό τεστ για Covid». Αυτή είναι φυσικά η νέα έκφραση για πολιτικές συλλήψεις υψηλού επιπέδου:

https://www.usnews.com/news/world/articles/2022-02-05/turkeys-president-erdogan-tests-positive-for-covid-19

Αυτό συνέβη όταν ο επίδοξος Οθωμανός αυτοκράτορας Ερντογάν μετέβη στην Ουκρανία την προηγούμενη εβδομάδα για να συναντηθεί με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Ορίστε τι είχαν να πουν τα δεξιά τουρκικά μέσα ενημέρωσης για τις προθέσεις του:

Η Ουκρανία δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία. Αλλά η Τουρκία μπορεί. Έτσι γίνονται οι υπολογισμοί και, ως εκ τούτου, τα σχέδια. Εάν επιτύχουν, ένας πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας θα καταστεί αναπόφευκτος. Αυτό σηματοδοτεί την καταστροφή και των δύο χωρών. Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη θα είναι οι μόνοι νικητές.

https://www.yenisafak.com/en/columns/ibrahim-karagul/will-war-break-out-in-ukraine-or-will-the-west-stoke-a-turkey-russia-conflict-what-sort-of-game-is-being-played-in-the-black-sea-3588392

Εδώ είναι οι ακατέργαστες πληροφορίες από τα Λευκά Καπέλα σχετικά με τη σύλληψη του Ερντογάν:

«Συμβαίνουν πολύ περισσότερα παρασκηνιακά σχετικά με τη συνάντηση αυτή. Φαίνεται ότι ο Ερντογάν λαμβάνει πληροφορίες για να τις διαβιβάσει στον Πούτιν. Ο Ερντογάν χρωστάει στον Πούτιν μερικές χάρες, όπως γνωρίζετε. Που φτάνουν πίσω στην «τυχαία κατάρριψη» ενός ρωσικού Sukhoi SU-24 κοντά στα σύνορα Ρωσίας/Συρίας το 2015. Το θετικό τεστ Covid για τον Ερντογάν και τη σύζυγό του είναι ένας τρόπος να έχει η συμμαχία μια πολύ ιδιωτική και εμπιστευτική συζήτηση με τον Ερντογάν. Πρόκειται για μια συνάντηση εμπιστευτική. Χωρίς κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης, φυσικά. Αυτά που θα καταθέσει ο Ερντογάν στη Συμμαχία θα καθορίσουν το μέλλον του. Όπως γνωρίζετε η υγεία του δεν είναι όπως παλιά».

Η σύλληψη του Ερντογάν είναι πολύ σημαντική επειδή η Χαζαρική Μαφία που λατρεύει το Σατανά κατέλαβε την εξουσία στη Δύση εισερχόμενη μέσω του Τούρκου αυτοαποκαλούμενου Μεσσία, Σαμπατάι Ζήβι (Sabbatai Zevi). Εάν η συμμαχία ανακαλύψει ότι ο Ερντογάν μάχεται εναντίον των Χαζάρων, θα γίνει σημαντικός σύμμαχος. Αν είναι ένας από τους πράκτορές της, θα πεθάνει από Covid, λένε οι πηγές. Όπως και να ‘χει, θα είναι σοβαρό πλήγμα για τη Χαζαρική Μαφία.

Τώρα ας δούμε τι συμβαίνει με την απελευθέρωση της Δύσης, ξεκινώντας από τον Καναδά. Πρώτον, για όσους δεν τις έχουν δει ακόμα, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες. Εδώ είναι μια φωτογραφία του κερατά πατέρα του, Πιέρ Τρουντό, με τον Φιντέλ Κάστρο. Ο Pierre Trudeau ήταν ένας προδότης που παρέδωσε τον έλεγχο της Τράπεζας του Καναδά στη Χαζαρική Συμμορία.

Η σύζυγός του, Μάργκαρετ Σινκλέρ, είναι από την σατανική οικογένεια Σινκλέρ του διάσημου Rosslyn Chapel. Η φωτογραφία της να επιδεικνύει το καναδικό εφήβαιό της στο κοινό στο Club 54 της Νέας Υόρκης σας λέει πολλά για το είδος της ανατροφής που είχε.

Ο Τζάστιν, o γιος που είχε με τον Κάστρο.

Ακολουθεί μια φωτογραφία του Τρουντό το 2022

Παρακάτω είναι μια φωτογραφία του το 2019. Προσέξτε ότι τα δόντια είναι διαφορετικά.

Ο Τρουντό έχει μια σειρά σκανδάλων διαφθοράς πίσω του τόσο μεγάλη που δεν θα υπεισέλθουμε τώρα. Αρκεί να πούμε ότι είναι ένας παιδόφιλος που πλήρωσε 2,25 εκατομμύρια δολάρια σε μία πολύ νεαρή μαθήτριά του την οποία είχε ποινικά αποδεδειγμένα βιάσει.

Ο Τζάστιν Κάστρο είναι ένας κομμουνιστής διπλός πράκτορας, η δουλειά του οποίου ήταν να μετατρέψει τον Καναδά σε στρατόπεδο σκλάβων των Χαζάρων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Κάστρο αρνείται να μιλήσει με τους φορτηγατζήδες αλλά πολύ ευχαρίστως μίλησε στο κομμουνιστικό μέτωπο του Black Lives Matter (του οποίου η ηγεσία είναι κυρίως λευκή). Αυτό είναι το ίδιο BLM που πρόσφατα μετέφερε εκατομμύρια για να αγοράσει μια έπαυλη που προηγουμένως ανήκε στο κομμουνιστικό κόμμα.

https://resistthemainstream.org/blm-transferred-millions-to-canadian-charity-to-buy-mansion-formerly-owned-by-communist-party/?utm_source=telegram

Τέλος, μπορούμε να δούμε ότι ο Trudeau που βλέπουμε τώρα στις οθόνες είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που βλέπαμε πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι είτε έχει συλληφθεί και η Χαζαρική Μαφία χρησιμοποιεί γραφικά υπολογιστή, είτε τα Λευκά Καπέλα τον αντικατέστησαν. Τα γεγονότα θα δείξουν τι πραγματικά συμβαίνει.

Σε κάθε περίπτωση, ο Θεός να ευλογεί τους φορτηγατζήδες, τους αγρότες, τους καουμπόηδες κ.λπ., που αντιστάθηκαν για να απελευθερώσουν τον Καναδά και ενέπνευσαν παρόμοια κινήματα σε όλο τον κόσμο. Εδώ, για παράδειγμα, βλέπουμε μια γερμανική φάλαγγα φορτηγών να ετοιμάζεται να ελευθερώσει τον γερμανικό λαό.

Η προσπάθεια της Χαζαρικής Μαφίας να χρησιμοποιήσει τον Covid και τον έλεγχο που έχει στους Δυτικούς Ιατρικούς Συλλόγους για να εγκαταστήσει καθεστώτα σκλάβων, καταρρέει τώρα παντού.

Αυτό το εταιρικό ειδησεογραφικό στοιχείο δείχνει πώς συνεχίζεται η βιαστική υποχώρηση από τον Covid.

Κοπεγχάγη (AFP) – Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας την Πέμπτη προσέφερε στην Ευρώπη ελπίδα για μια «μακρά περίοδο ηρεμίας» και ακόμη και «διαρκούς ειρήνης» στον πόλεμο κατά του κορωνοϊού, με έναν αυξανόμενο κατάλογο εθνών να αίρει σχεδόν όλα τα μέτρα περιορισμού του Covid.

https://www.france24.com/en/live-news/20220203-who-sees-pause-even-end-of-pandemic-for-europe

Οι χώρες που τερματίζουν ή μειώνουν τον φασισμό του Covid περιλαμβάνουν την Αυστραλία, τη Δανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, την Ιαπωνία κ.λπ.

Μιλώντας για την Ιαπωνία, την προηγούμενη εβδομάδα εκπρόσωποι της Κοινωνίας του Λευκού Δράκου συναντήθηκαν με ανώτερο Ιάπωνα στρατηγό που εστάλη από τον Αυτοκράτορα, καθώς και με Ρώσο εκπρόσωπο. Επιτεύχθηκε συμφωνία για την

απελευθέρωσε της Ιαπωνίας από την 80ετή μεταπολεμική κατοχή της. Ο ιαπωνικός στρατός και η αστυνομία συμφώνησαν να αναλάβουν την Τράπεζα της Ιαπωνίας, την εθνική ραδιοτηλεοπτική εταιρεία NHK, το πρωθυπουργικό γραφείο και το κοινοβούλιο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Κοινωνίας του Λευκού Δράκου που παρευρέθηκε στη συνεδρίαση. Αυτό θα γίνει σε συντονισμό με τα αμερικανικά στρατιωτικά Λευκά Καπέλα, ανέφερε η πηγή.

Μετά την απελευθέρωση, η εξουσία στην Ιαπωνία θα πάει και πάλι στην αξιοκρατική γραφειοκρατία υπό τη συμβολική καθοδήγηση του Αυτοκράτορα. Μια από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης θα είναι να σταματήσει τη μείωση του πληθυσμού κατά 500.000 άτομα ετησίως ξεκινώντας μια νέα έκρηξη γεννήσεων, αναφέρει η πηγή.

Ο νέος αποκαλούμενος πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ιαπωνία, Rahm Emmanuel, θεωρείται ζητιάνος που στάλθηκε για να προσπαθήσει να κάνει τους Ιάπωνες να αγοράσουν περισσότερο πετρέλαιο των Ροκφέλερ και δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψη, δήλωσε ο Ιάπωνας στρατηγός. Ο Ιάπωνας στρατηγός επιβεβαίωσε ότι ο αμερικανικός στρατός δεν υπακούει στο ψεύτικο καθεστώς Ροκφέλερ/Μπάιντεν.

Για τα πιο πρόσφατα αναδυόμενα στοιχεία ότι ο Μπάιντεν είναι ένας ψεύτικος, παρεμπιπτόντως, συγκρίνετε αυτόν που βλέπετε τώρα με τον φαλακρό πραγματικό Μπάιντεν πριν από 30 χρόνια.

https://newtube.app/user/EternalNow/9I7YApp?u=t

Αξιωματούχοι του ιαπωνικού υπουργείου Εξωτερικών από την πλευρά τους, επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση στην Ουάσινγκτον DC και οι εκπρόσωποί τους στις ΗΠΑ δρουν από τη Νέα Υόρκη. Αυτό σημαίνει ότι αν οι Αμερικανοί φορτηγατζήδες θέλουν να στήσουν ένα κονβόι ελευθερίας, είναι καλύτερα να θέσουν προορισμό τη Νέα Υόρκη παρά την Ουάσινγκτον.
Ως επιβεβαίωση, εδώ είναι μια εικόνα του εγκαταλελειμμένου Λευκού Οίκου που περιβάλλεται από έναν τσιμεντένιο τοίχο.

Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε ότι παρόμοια τείχη χτίζονται γύρω από πρώην κυβερνητικά γραφεία και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Βατικανού και του Γερμανικού Κοινοβουλίου.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον τοίχο που τοποθετείται γύρω από το ολλανδικό Κοινοβούλιο.

Στην Ιταλία, εν τω μεταξύ, ο πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι έγινε Τρουντό και κρύφτηκε μετά την αποκήρυξη του από το Κοινοβούλιο.

Οι άλλοι που κρύβονται είναι όλα τα αφεντικά των φαρμακοφονικών εταιριών που βρίσκονταν πίσω από την εμβολιαστική απόπειρα μαζικής δολοφονίας. Για παράδειγμα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Albert Bourla (του οποίου το πραγματικό Χαζαρομαφιόζικο όνομα είναι Israel-Abraham Burla) είναι είτε νεκρός είτε φυγάς.  

Γάλλοι διαδηλωτές επιτίθενται στα κεντρικά γραφεία της Pfizer και οι υπάλληλοι της Pfizer παραιτούνται μαζικά. Οι υπεύθυνοι της εμβολιαστικής εκστρατείας θα κυνηγηθούν όπου κι αν προσπαθήσουν να κρυφτούν στον πλανήτη, υπόσχονται πηγές της Κοινωνίας του Λευκού Δράκου. 

Σημειώνουμε επίσης ότι ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ παραιτήθηκε και ελπίζει να πληρωθεί για το έργο του ως μαριονέτα της Χαζαρικής Μαφίας με τον έλεγχο των χρημάτων της Νορβηγίας που του δόθηκε. Ορίστε τι είχε να πει για αυτόν μια πηγή της CIA:


Είναι ανώτερη μαριονέτα της Σατανικής Καμπάλ της Χαζαρικής Μαφίας. Ήδη δοκιμάζει το 1,4 τρις δολάρια και τον τρόπο να έχει πρόσβαση σε αυτό για τους αφέντες του. Ας ελπίσουμε ότι η Συμμαχία θα τον πείσει να συμμετάσχει στις προσπάθειες της ανθρωπότητας για ελευθερία. Μπορεί να βγει θετικός στον COVID σύντομα και να μπει σε αυτοαπομόνωση. Αν συμβεί αυτό, ξέρουμε τι θα ακολουθήσει.

https://www.reuters.com/world/europe/nato-chief-stoltenberg-named-norway-central-bank-chief-despite-opposition-2022-02-04/

Ενώ η Χαζαρική κυριαρχία στη Δύση συνεχίζει να καταρρέει, η Κίνα κινείται πολύ έντονα. Ενώ η στηριζόμενη στα ακίνητα οικονομία τους έχει φτάσει σε αδιέξοδο χρεωκοπίας, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα σχεδιάζει τεράστιες αλλαγές, αναφέρουν πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας.

Ορίστε τι έχει να αναφέρει η CIA της Ανατολικής Ασίας σχετικά με αυτό:

Το ΚΚΚ έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή το PLAN Β. Ετοιμάζονται να εθνικοποιήσουν τα πάντα στην Κίνα. Θα αναλάβουν όλες τις επιχειρήσεις, τις τράπεζες και τα ακίνητα. Αυτό θα καταστρέψει όλες τις ξένες επενδύσεις. Οι ξένες τράπεζες και οι ομολογιούχοι θα είναι οι χαμένοι σε ποσά που θα ανέρχονται σε τρις δολαρίων. Παρατηρήστε πώς έκλεισε το μεγάλο λιμάνι στο Tianjin, χρησιμοποιώντας ως αιτία μια έξαρση COVID. Ορισμένες ναυτιλιακές γραμμές έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, καθώς τουλάχιστον τρία άλλα κινεζικά λιμάνια, συμπεριλαμβανομένης της Σαγκάης και της Σενζέν, παραμένουν μερικώς κλειστά. Ο πραγματικός λόγος: θέλουν να κρατήσουν τα αγαθά τους στη χώρα. Το ΚΚΚ εξετάζει επίσης σοβαρά το ενδεχόμενο να αναπροσαρμόσει την τιμή του χρυσού τουλάχιστον στο διπλάσιο, προκειμένου να σώσει το Γιουάν από την πλήρη κατάρρευση. Αυτός είναι ένας τέλειος τρόπος για να εξισορροπήσουν το έλλειμμά τους που ανέρχεται στα 116 τρισεκατομμύρια δολάρια. Η Κίνα έχει υπεραρκετά φυσικά αποθέματα χρυσού. Επιπλέον, μπορούν να γεμίσουν τα 70 εκατομμύρια άδεια διαμερίσματα που θα μπορούσαν να στεγάσουν 27 πόλεις στο μέγεθος της Νέας Υόρκης.

Η Κίνα χρησιμοποιεί επίσης την απόσπαση της προσοχής της Δύσης για να κινηθεί προς τον υπόλοιπο κόσμο. Ο Πούτιν είναι ενημερωμένος σχετικά με αυτό το προτεινόμενο σχέδιο δράσης.
Ορίστε τι είχε να πει ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping για τη συνάντησή του την περασμένη εβδομάδα με το Avatar του Ρώσου Προέδρου (δείτε τις παρακάτω εικόνες) Βλαντιμίρ Πούτιν:

Οι δύο πλευρές συμμετείχαν ενεργά στη μεταρρύθμιση και την ανάπτυξη του παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης, εφάρμοσαν πραγματικά πολύπλευρη προσέγγιση, διατήρησαν πραγματικό δημοκρατικό πνεύμα και διαδραμάτισαν καίριο ρόλο στην ένωση της διεθνούς κοινωνίας για την αντιμετώπιση των σημερινών δυσκολιών και τη διασφάλιση της διεθνούς ισότητας και δικαιοσύνης.

Τη δήλωση αυτή ακολούθησε μια σειρά από σημαντικές ρωσικές και κινεζικές κινήσεις, κυρίως σε αυτό που μέχρι πρότινος ήταν η πίσω αυλή των ΗΠΑ, η Λατινική Αμερική. Οι Ρώσοι υπόσχονται αυξημένη στρατιωτική/οικονομική συνεργασία με χώρες όπως η Νικαράγουα, η Κούβα και η Βενεζουέλα.

Η Αργεντινή μετατρέπεται επίσης σε ένα νέο ρωσικό μέτωπο, λέγοντας ο Πρόεδρός της,  Αλμπέρτο Φερνάντεζ, στη Ρωσία: «Εργάζομαι συνεχώς για να απαλλάξω την Αργεντινή από… εξάρτηση από το ΔΝΤ και τις ΗΠΑ…  Η συνεργασία με τη Ρωσία είναι ζωτικής σημασίας για εμάς».  Αυτό περιλαμβάνει την διευρυμένη συνένωση μεταξύ της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης και της Κοινής Αγοράς του Νότου (MERCOSUR).

http://en.kremlin.ru/events/president/news/67706

Η Αργεντινή προσχώρησε επίσης στην πρωτοβουλία της Κίνας για τις υποδομές Belt and Road,.

Παρόμοιες κινήσεις γίνονται και στη Μέση Ανατολή. Ο Xi συναντήθηκε με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Abdel el-Sisi και δήλωσε ότι η ολοκληρωμένη αιγυπτιακή-κινεζική στρατηγική εταιρική σχέση είναι ένα μοντέλο «Κινεζο-Αραβίας, Κινεζο-Αφρικής και Κινεζο-αναπτυσσόμενης παγκόσμιας αλληλεγγύης.»

https://www.aljazeera.com/news/2022/2/5/xi-says-china-egypt-hold-similar-visions-and-strategies

Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι τι σχεδιάζει η Μυστική Διαστημική Δύναμη των ΗΠΑ ως αντεπίθεση. Το μόνο που ξέρουμε στα σίγουρα είναι ότι πολλαπλασιάζονται τα σημάδια μιας επιχείρησης-μπλε ακτίνας τύπου διαστημικής όπερας.

Η πηγή μας στη βάση Θούλη της Πολεμικής Αεροπορίας επιμένει (χωρίς να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες) ότι κάτι εντελώς συγκλονιστικό συμβαίνει στην Ανταρκτική. Οι ακόλουθες φωτογραφίες στάλθηκαν ως απόδειξη.

Υπάρχουν επίσης αυξανόμενες εμφανίσεις ΑΤΙΑ σε όλο τον κόσμο.

https://newtube.app/user/EternalNow/sNBSUxu?u=t

Ως συνήθως με αυτού του είδους τα πράγματα όμως, η στάση μας είναι ότι θα το πιστέψουμε όταν το δούμε. Εν τω μεταξύ, αντί να περιμένουμε τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια να μας απελευθερώσουν, εμείς οι άνθρωποι πρέπει να συνεχίσουμε να ελευθερώνουμε τον πλανήτη Γη μόνοι μας.


πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s