Η Αμερικανική Εταιρία Ενδέχεται να Καταρρεύσει Αυτή την Εβδομάδα

Benjamin Fulford  14/2/2022


Αν όλα πάνε καλά, η σατανική παρασιτική οντότητα γνωστή ως Εταιρία Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα χρεοκοπήσει και θα υποστεί ενδόρρηξη αυτή την εβδομάδα. Εάν συμβεί αυτό, τότε ένα φαινόμενο τύπου ντόμινο θα έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση των εκβιαζόμενων, δωροδοκούμενων που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου ανόητων, οι οποίοι παριστάνουν τους ηγέτες και σε άλλες χώρες των G7. Η Αμερικανική Εταιρεία έχασε προθεσμία εξωτερικών πληρωμών στις 31 Ιανουαρίου. Τους δόθηκε διορία μέχρι αυτή την εβδομάδα για να επιστρέψουν με τα χρήματα ή να αποκοπούν από τα δανεικά χρήματα που χρειάζονται για να παραμείνουν ενεργοί.

Ζητάμε από τους κυρίως Ασιάτες πιστωτές να μην τους επεκτείνουν άλλα κεφάλαια και να αφήσουν αυτή την κύρια πηγή του παγκόσμιου κακού να πεθάνει. Τα Λευκά Καπέλα υπόσχονται να κινηθούν μετά την κατάρρευση για να αποκαταστήσουν τη δημοκρατία, την ελευθερία του Τύπου και την άξια οικονομική/ κοινωνική / περιβαλλοντική διαχείριση.

Φυσικά, η Χαζαρική Μαφία και οι πολιτικοί σκλάβοι της προσπαθούν υστερικά να αποτρέψουν κάτι τέτοιο, ξεκινώντας τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ουκρανία. Μοιάζουν με μαθητή σχολείου που προσπαθεί να ανατινάξει το σχολείο του για να αποφύγει τις εξετάσεις στις οποίες γνωρίζει ότι θα αποτύχει.

Ας αρχίσουμε λοιπόν εξετάζοντας τα σημάδια που δείχνουν ότι η κυβέρνηση της Αμερικανικής Εταιρίας καταρρέει. Τα σημαντικότερα μηνύματα έρχονται από τις χρηματοπιστωτικές αγορές όπου οι εκ των έσω σπεύδουν σε εξόδους.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει μακράν το μεγαλύτερο χρηματιστηριακό ξεπούλημα τουλάχιστον στην τελευταία δεκαετία.

Το ίδιο συμβαίνει και στην αγορά του Υπουργείου Οικονομικών, όπου οι τιμές έχουν καταρρεύσει το μέγιστο από το 1973 και πιθανώς και από ποτέ.

Κάθε μακροχρόνιος παρατηρητής της αγοράς γνωρίζει ότι συνήθως όταν οι μετοχές αυξάνονται τα ομόλογα πέφτουν και αντίστροφα, όταν όμως και τα δύο καταρρέουν, τότε έχουμε ένα συμβάν «μαύρου κύκνου».

Η γκρίνια της ψεύτικης κυβέρνησης Μπάιντεν ότι «η Κίνα δεν αγόρασε από εμάς τα 200 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο που υποσχέθηκε» είναι μια αδύναμη δικαιολογία. Οι Κινέζοι απάντησαν ότι δεν υπήρχε τίποτα να αγοράσουν επειδή η αμερικανική οικονομία έχει αδειάσει και δεν έχει τίποτα να πουλήσει, εκτός από όπλα (τα οποία αρνούνται να πουλήσουν στην Κίνα) και καλαμπόκι (την πρώτη ύλη φαγητού του ανθρωποκόπαδού τους).

Ακόμα κι αν η Αμερικανική Εταιρεία κάνει για άλλη μια φορά κάποιο βρώμικο κόλπο για να μετακυλήσει τη χρεοκοπία, ο λαός βρίσκεται σε ανοιχτή εξέγερση εναντίον των διεφθαρμένων και ανίκανων ηγετών του.

Σημειώνουμε, για παράδειγμα, μια κλιμακούμενη εξέγερση από τους απλούς στρατιώτες του καναδικού στρατού εναντίον των κορυφαίων διοικητών τους που έχουν πλέον εκτεθεί.

https://www.redvoicemedia.com/video/2022/02/canadian-police-officer-has-an-urgent-message-for-fellow-officers-its-time/

Μας στάλθηκε από μια πηγή της Μοσάντ αυτή η παράθεση για την σχετιζόμενη με τον Τρουντό κατάσταση, και παρόλο που δεν γνωρίζουμε ποιος το είπε αξίζει να μεταδοθεί:

Δεν είναι επιλογή του Τρουντό να παραιτηθεί ή να επιχειρήσει να παραμείνει. Είναι απόφαση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF). Πρόκειται για μια κρίσιμη απόφαση που θα επηρεάσει ολόκληρο τον κόσμο. Δεν είναι απλά μια μάχη για τον Καναδά, είναι μια μάχη για όλο τον κόσμο. Αυτό είναι το πρώτο ντόμινο διαφθοράς, και αν πέσει τότε αποτυγχάνει ολόκληρο το σχέδιο του WEF, επειδή όλα τα διεφθαρμένα ντόμινο θα πέσουν εάν αναγκαστούν να εγκαταλείψουν την εξουσία. Η παραμονή τους στην εξουσία είναι απλά μια σύντομη αναβολή για το λαό.

Ο Κλάους Σβαμπ δηλώνει πόσο περήφανος είναι για τον Φιντέλ το Νεότερο και το υπουργικό του συμβούλιο των παγκοσμιοποιητών

Ειλικρινά, το WEF δεν έχει την πολυτέλεια να παραιτηθεί ο Τρουντό. Αν πέσει, θα πέσει ο Μπάιντεν, θα πέσει η Αυστραλία, θα πέσει η Νέα Ζηλανδία και θα πέσει όλη η Ευρώπη.Και τότε θα συμμετάσχει και ο υπόλοιπος κόσμος.

Ο λογικός κόσμος θα είναι τρελός εάν δεν κάνει την Οτάβα το λόφο στον οποίο θα πεθάνει και δε θα ενδώσει. Είναι μια απρόσμενη ευκαιρία. Πιθανώς μια ευκαιρία που δεν θα εμφανιστεί ξανά.

Οι Φορτηγατζήδες είναι πραγματικά ο Λαϊκός Στρατός. Πού αλλού θα μπορούσατε να συγκεντρώσετε γρήγορα έναν τόσο ισχυρό, νεότερο στρατό που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει το Στρατό της Τυραννίας της Παγκοσμιοποίησης; Είναι ένας στρατός που μπορούν όλοι να ενταχθούν στα μετόπισθεν. Ο μισός Στρατός της Τυραννίας των Παγκοσμιιστών θα εγκαταλείψει τα πόστα του και θα καταταγεί στους Φορτηγατζήδες, αν φαίνεται να πετυχαίνουν στην Οτάβα.

Οι φορτηγατζήδες μπορούν να κερδίσουν, αλλά θα χρειαστούν υποστήριξη από όλους. Υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας που δεν θα μείνει ανοιχτό για πάντα. Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας.

Το WEF δεν πρόκειται να φύγει αμαχητί ή χωρίς το μεγάλο φόβο ότι θα συνθλιβούν από αυτό το παγκόσμιο κίνημα. Ακόμα και τότε τα μέλη του WEF θα φοβούνται πολύ μήπως καταλήξουν σαν τον Μουσολίνι που κρεμάστηκε στην πλατεία του Μιλάνου, και θα αγωνιστούν για να αποφύγουν κάτι τέτοιο.

Νομίζω ότι οι άνθρωποι υποτιμούν σε μεγάλο βαθμό τη συνολική σημασία της Οτάβα και υποτιμούν τη δυσκολία να υπερνικήσουν τον Τρουντό. Αυτός και το WEF απλά δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν. Φοβάμαι επίσης ότι οι λαοί του κόσμου δεν έχουν την πολυτέλεια μιας ήττας στην Οτάβα. Πιθανότατα θα είναι η τελευταία μάχη του λαού αν χάσουν την Οτάβα.

Δεν συμφωνώ ότι πρόκειται μόνο για μια μη βίαιη αντιπαράθεση. Δεν νομίζω ότι το WEF θα πάει πάσο λόγω μιας επιμήκους μη βίαιης διαμαρτυρίας μερικών χιλιάδων φορτηγατζήδων. Δουλεύουν πάνω σ’ αυτό το σχέδιο τυραννίας εδώ και 100 χρόνια. Νομίζω ότι θα πάνε πάσο μόνο αν είναι σαφώς πιο αδύναμοι σε δύναμη από τον Λαϊκό Στρατό. Είτε πρόκειται για μη βίαιη είτε για βίαιη αντιπαράθεση, για να πετύχει οποιοσδήποτε από τους δύο τρόπους απαιτείται μεγάλη δύναμη πίσω από τους Φορτηγατζήδες με προφανή εφεδρεία σε αναμονή. Αυτό σημαίνει ότι το WEF πρέπει να δράσει τώρα, πριν ο Λαϊκός Στρατός μεγαλώσει πολύ με ισχυρά αποθέματα. Περιμένω σύντομα δράση από το WEF για να διαλύσει αυτή την εξέγερση. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον Τρουντό, αφορά το σχέδιο του WEF που εφαρμόζεται σε όλο τον κόσμο. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν τους Φορτηγατζήδες και να μπουν στη μάχη αν τους επιτεθούν.

Αυτό που πρέπει να κάνουν οι Καναδοί πατριώτες είναι να απαιτήσουν από τους ανώτερους αξιωματικούς και την καναδική κυβέρνηση να αποδείξει ότι ο Covid –η δικαιολογία που χρησιμοποιούν για να επιβάλουν τους τοξικούς εμβολιασμούς– υπάρχει. Έχουμε ζητήσει προηγουμένως από την Health Canada, τον ΠΟΥ και το CDC μεταξύ πολλών άλλων φορέων να παράσχουν ακόμη και ένα δείγμα του ιού Covid (Certificate Of Vaccination ID) και δεν ήταν σε θέση να το κάνουν. Αντ ‘αυτού, έχουμε τον Επικεφαλής Εμβολιαστή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer Albert Israel Abraham Bourla να λέει ότι βασίζουν τα εμβόλιά τους σε έναν ψεύτικο ιό: «Δεν μελετήσαμε τον «πραγματικό» ιό, αλλά έναν ιό που χτίσαμε στο εργαστήριο».

Ο πραγματικός λόγος για το εμβόλιο είναι ο κοινωνικός έλεγχος με το σημάδι του θηρίου, όχι η καταπολέμηση της πανδημίας. Ως αποδεικτικό στοιχείο, οι P3 Ελευθεροτέκτονες μας έστειλαν αυτή την εικόνα ενός πρότυπου μηχανήματος ΑΤΜ που θα περιορίζει την πρόσβασή σας σε χρήματα εκτός αν έχετε αποδείξει ότι έχετε εμβολιαστεί.

Οπότε ο στρατός σε όλη τη Δύση πρέπει να θυμάται ότι η επιβολή ιατρικών πράξεων  που βασίζονται σε ψέματα στους ανθρώπους είναι έγκλημα πολέμου σύμφωνα με τους νόμους της Νυρεμβέργης. Τιμωρείται με θάνατο.

Ήδη οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Φαρμακοφονίας είναι σε φυγή. Αυτό το ειδησεογραφικό στοιχείο, για παράδειγμα, σημειώνει:

Λίγες ημέρες αφότου η Pfizer παραδέχθηκε ότι ένας έλεγχος ασφαλείας θα μπορούσε να εξαφανίσει δισεκατομμύρια από την αποτίμηση των χρηματιστηρίων της, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna Stéphane Bancel πέταξε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε μετοχές και διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter.

https://www.planet-today.com/2022/02/moderna-ceo-just-dumped-400-million-in.html?m=1

Πηγές της CIA λένε ότι συνελήφθη. Οι άλλοι διευθύνοντες σύμβουλοι έχουν επίσης συλληφθεί ή είναι φυγάδες, αναφέρουν οι πηγές.

Υπήρξαν επίσης πολλοί κορυφαίοι παγκόσμιοι ηγέτες που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα. Για παράδειγμα, ο πρίγκιπας Κάρολος «συνελήφθη για

τη δολοφονία της γυναίκας του. Ο Κάρολος δολοφόνησε την Νταϊάνα, κάτι που είναι γνωστό στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Ο Κάρολος είναι κάθαρμα… η σύζυγός του είναι ένας κοινός νταής σύμφωνα με το προσωπικό της», σύμφωνα με τον πραγματικό επικεφαλής της MI6. Στα εταιρικά νέα, μας λένε ότι «ο Τσαρλς βρέθηκε θετικός στον Covid και έχει μπει σε απομόνωση».

Σημειώνουμε επίσης ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ερντογάν εξακολουθεί να αγνοείται και ακούμε ότι δεν θα επιστρέψει στην Τουρκία. Αυτό το ειδησεογραφικό στοιχείο το αντικατοπτρίζει:

Οι ηγέτες έξι αντιπολιτευόμενων κομμάτων στην Τουρκία ανέφεραν ότι η Τουρκία βιώνει «τη βαθύτερη πολιτική και οικονομική κρίση» της ιστορίας της και την αποδίδουν στο εκτελεστικό προεδρικό σύστημα. Ανέφεραν ότι κοινός στόχος τους ήταν να μετατρέψουν τη διακυβέρνηση της Τουρκίας σε «ενισχυμένο κοινοβουλευτικό σύστημα».

https://apnews.com/article/business-recep-tayyip-erdogan-europe-turkey-middle-east-5960b2414b07b7bae6a10e6981d6a970

Ο Τούρκος πρόεδρος τέθηκε υπό κράτηση από τη συμμαχία των Λευκών Καπέλων επειδή προσπαθούσε να ξεκινήσει πόλεμο με τη Ρωσία στην Ουκρανία, αναφέρουν πηγές της Κοινωνίας του Λευκού Δράκου. Άλλοι ηγέτες που χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου θα απομακρυνθούν επίσης, υπόσχονται οι πηγές.

Ρωσικές πηγές της FSB, από την πλευρά τους, αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξει πόλεμος στην Ουκρανία.

Οι Ρώσοι θέλουν να καθίσουν και να μην κάνουν τίποτα. Ο Μπάιντεν και οι χειριστές του λένε ότι «έρχεται πόλεμος, έρχεται πόλεμος!», αλλά τίποτα δεν θα συμβεί, απλά τίποτα. Δεν θα γίνει πόλεμος στα σίγουρα. Πρέπει να καταλάβετε ότι η Ουκρανία και η Ρωσία είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Είμαστε σαν σύζυγοι, η ίδια οικογένεια, η ίδια εκπαίδευση, τα ίδια ιδρύματα, το ίδιο στρατιωτικό πρόγραμμα με την ίδια νοοτροπία. Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας είναι στην ευχάριστη θέση να λαμβάνει όπλα και άλλα πράγματα από τις ΗΠΑ, αλλά δεν πρόκειται να κάνει τίποτα.

Έτσι περιγράφει την κατάσταση μια ανώτερη πηγή της FSB.

Η FSB πιστεύει ότι όταν δεν συμβεί ο πόλεμος, το «εντελώς γελοιοποιημένο» καθεστώς Μπάιντεν θα καταρρεύσει.

Φυσικά, δεν πρέπει ποτέ να υποτιμούμε τη Χαζαρική Μαφία. Πρώτον, εξακολουθούν να είναι σε θέση να αντικαταστήσουν πολλούς παγκόσμιους ηγέτες με σωσίες. Για παράδειγμα, το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν προσπαθεί να διατηρήσει την ψευδαίσθηση ότι εξακολουθεί να ελέγχει τη CIA βγάζοντας έναν ψεύτικο Μάικ Πομπέο στις ροές των εταιρικών τους μέσων ενημέρωσης. Ρίξτε μια ματιά στη μάσκα στο λαιμό του ψεύτικου Pompeo παρακάτω και συγκρίνετέ την με τη φωτογραφία του πραγματικού Pompeo, ο οποίος συνεργάζεται με τη συμμαχία.

Επίσης ακούμε αλλά δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζάστιν Τρουντό, ο Εμμανουέλ Μακρόν και πολλοί άλλοι ηγέτες συνελήφθησαν, όμως αντικαταστάθηκαν από σωσίες που εξακολουθούν να ελέγχουν μοχλεύσεις εξουσίας.

Το άλλο που βλέπουμε από τη Χαζαρική Μαφία είναι μια τεράστια έκρηξη τρομολαγνείας. Λένε ότι όλοι θα πεθάνουν από AIDS, καρδιακές προσβολές, από πρωτεΐνες ακίδας κ.λπ. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, επειδή λένε παρόμοια πράγματα εδώ και δεκαετίες και όμως οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν.

Ο πραγματικός λόγος του φόβους τους είναι αυτές οι πολυπληθείς ισχυρές συγκεντρώσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπως ο Καναδάς, η Αυστραλία, το Ισραήλ, κ.λπ.

https://twitter.com/ezralevant/status/1492882906611650563?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1492882906611650563%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fmarkets%2Fpolice-arrest-ambassador-bridge-truckers-dawn-raid-after-thousands-flock-demonstration

Αυστραλιανές πηγές, για παράδειγμα, σημειώνουν «Η επανάσταση στην Καμπέρα δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα άχρηστα σκατοΜΜΕ. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες παρευρισκόμενοι.»

Η Χαζαρική Μαφία δεν πρόκειται να δολοφονήσουν για να ξεφύγουν από την πολυαναμενόμενη δικαιοσύνη αυτή τη φορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουν όμως, όπως καθιστά σαφές αυτό το μήνυμα της CIA:

Η διεφθαρμένη αστυνομική δύναμη στην πρωτεύουσα της Αυστραλίας, ACT Canberra, αναπτύσσει έναν διακόπτη σημάτων για να διαταράξει οποιαδήποτε μετάδοση ζωντανών βίντεο των διαμαρτυριών. Αυτά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως όπλα συχνότητας, που παράγουν το φαινόμενο της Αβάνας και αν διατηρηθούν ενεργά για πολύ καιρό οι άνθρωποι θα ασθενήσουν σοβαρά και θα προκαλέσουν μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Είναι πολύ αληθινό και πρέπει να διαλυθεί.

.

Μήνυμα προς την αστυνομία της Καμπέρα: θα σας σκοτώσουν Αυστραλοί ελεύθεροι σκοπευτές των ειδικών δυνάμεων εάν αναπτύξετε αυτά τα όπλα εναντίον του αυστραλιανού λαού.

Το ίδιο ισχύει και αλλού. Η αστυνομία και ο στρατός δεν πρέπει να επιτεθούν στο λαό τους αλλιώς θα αντιμετωπίσουν άμεση δικαιοσύνη.

Γνωρίζουμε ότι ο στρατός των ΗΠΑ δεν υποστηρίζει το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν και δεν θα πάει σε πόλεμο για λογαριασμό τους. Άλλες στρατιωτικές δυνάμεις πρέπει να το λάβουν υπόψη τους ή να αντιμετωπίσουν τις τελικές συνέπειες.

Μιλώντας για τις τελικές συνέπειες: οι Γιαπωνέζοι άρχισαν να επιτίθενται στην Χαζαρική Μαφία. Μια ιαπωνική πηγή προσκείμενη στη δεξιά πτέρυγα κοντά στον Αυτοκράτορα λέει ότι την περασμένη εβδομάδα έγινε μια μεγάλη μυστική κίνηση εναντίον του γαλλικού κλάδου της οικογένειας Ρότσιλντ. Στην ουσία, εκδιώκονται από την Ιαπωνία και από μεγάλο μέρος της Ασίας, αναφέρει η πηγή. Σε αυτόν το λόγο οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα στο εργοστάσιο εκτύπωσης χρημάτων της Τράπεζας της Γαλλίας. Σε αυτό οφείλεται επίσης η σύλληψη ενός ανώτερου μέλους της ιαπωνικής αυτοκρατορικής αστυνομίας την περασμένη εβδομάδα. Η Ιαπωνία πρόκειται να γίνει ξανά ανεξάρτητη χώρα για πρώτη φορά εδώ και 80 χρόνια.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/fire-bank-france-money-printing-factory-b2011307.html

https://www.yomiuri.co.jp/national/20220209-OYT1T50367/

Τέλος, θα ολοκληρώσουμε την έκθεσή μας αυτή την εβδομάδα εξετάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο σχέδιο Μπλε Ακτίνα και τους διαστημικούς πολέμους. Σε αυτό το μέτωπο, η μεγαλύτερη εξέλιξη ήταν ότι κάποιος κατέρριψε 49 δορυφόρους Starlink του Έλον Μασκ.

https://www.the-sun.com/tech/4646489/elon-musk-starlink-satellites-geomagnetic-storm-spacex/

Καταρρίφθηκαν από μια γήινη ακτίνα DEW (Directed Energy Weapons: Κατευθυνόμενα Ενεργειακά Όπλα) που ανήκει στην καμπάλ της Χαζαρικής Μαφίας, σύμφωνα με τη CIA. «Δεν θέλουν ο Μασκ να πάρει τον έλεγχο της παγκόσμιας επικοινωνίας από τα χέρια τους. Ο Μασκ επί του παρόντος βρίσκεται υπό την προστασία της Συμμαχίας. Παρακολουθείται προσεκτικά (καθώς του αρέσει να «πηδάει το φράχτη»). Το χτύπημα των DEW προήλθε από την Ευρώπη, όχι από τις ΗΠΑ», αναφέρει η CIA. Υπαινίχθηκαν ότι η επίθεση προήλθε από το Βατικανό ή τη λίμνη της Γενεύης.

Μας έστειλαν επίσης αυτές τις πρόσφατες εικόνες που σχετίζονται με τη Μπλε Ακτίνα. Σίγουρα ο κόσμος εισέρχεται σε αχαρτογράφητα εδάφη.

https://newtube.app/user/EternalNow/5mk2OTi

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


2 comments

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s