Το μεγάλο Kεφάλαιο για τα Εμφυτεύματα

John Dela

Όποιος ελέγχει την Ενέργεια, ελέγχει το σώμα, το μυαλό και την Ψυχή

Εμφύτευμα ➙ τεχνητό “υλικό” – όχι μόνο ως ύλη, αλλά και ενεργειακής φύσης, το οποίο τοποθετείται σε έν-ζωο οργανισμό με χειρουργική επέμβαση – το ενεργειακό εμφύτευμα βέβαια δεν χρειάζεται τέτοιου είδους διαδικασία παρά μόνο προσκόλληση στα ενεργειακά στρώματα.

Το άρθρο εστιάζει στα ενεργειακά εμφυτεύματα – ενεργειακό εμφύτευμα είναι και μία πεποίθηση.

Εμφυτεύματα χρησιμοποιούνται ακόμη και σε βασικές περιοχές του πλανήτη (έν-ζωος οργανισμός), για να καθοδηγήσουν το Ανθρώπινο Νευρικό Σύστημα να απελευθερώσει ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ. Και για έλεγχο βέβαια του πληθυσμού.  

Εκτός των υλικών γνωστών εμφυτευμάτων, ενεργειακά εμφυτεύματα  χρησιμοποιούνται σε μέρη του ανθρώπινου σώματος – όχι μόνο για έλεγχο, αλλά και ως παραγωγή τροφής (ενεργειακή τροφή αλλογενών ή αλλοειδών όντων).

Τα εμφυτεύματα χρησιμοποιούνται για να παρακάμψουν τον προγραμματισμό στον προσωπικό σας “βιο-υπολογιστή” (κακόβουλα λογισμικά). Ο “βιοϋπολογιστής” σας είναι το φυσικό σας σώμα.

ΈΤΣΙ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ​​ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ «ΕΑΥΤΟΥ» (και έτσι να χρησιμοποιείται ο Άνθρωπος ως ενεργειακή τροφή αλλογενών ή αλλοειδών όντων). Η κατασκευή και οι πρώτες ύλες/ουσίες που χρησιμοποιούνται στα εμφυτεύματα είναι πολλές – και μερικές άγνωστες. Για παράδειγμα μπορούν να κατασκευαστούν από βιολογικό υλικό, συνθετικό υλικό, αιθερικές ουσίες στο ενεργειακό σώμα ή προγραμματισμένα νανορομπότ (Nanites) που χρησιμοποιούνται σε τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης/ΤΝ. Τα εξωπλανητικά εμφυτεύματα είναι μια τεχνολογία βιο-μηχανικής που έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώνει το ανθρώπινο σώμα στην υποβολή Ελέγχου του Νου (Mind Control) στις ατζέντες NAA (Negative Alien Agenda: Αρνητική Ατζέντα Εξωπλανητικών όντων), ενώ η χημική (νανοσωματίδια) και Γεω-μηχανική χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του καιρού βλάπτοντας το στρώμα του όζοντος και δημιουργώντας υπερβολικά αέρια μεθανίου.

Μερικά “Γνωστά” Ενεργειακά Εμφυτεύματα

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ “ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ”

Ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα που προωθούνται για να διχάσουν τους Ανθρώπους είναι ο Πόλεμος των ψεύτικων θεών (κοινώς “πρόγραμμα θρησκεία”). Η ΨΕΥΔΗΣ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΓΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Τέτοιου είδους δομές ονομάζονται εμφυτεύματα Crucifixion (σταύρωσης). Τα εμφυτεύματα Σταύρωσης είναι απτές δομές ελέγχου τοποθετημένες στα λογότυπα της 7ης διάστασης και επομένως βρίσκονται στο 7ο ενεργειακό κέντρο/Τσάκρα, στους μεσημβρινούς (ενεργειακά κανάλια) και σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά (το γυναικείο πνεύμα μας) του σώματός μας (τα εμφυτεύματα Crucifixion  βρίσκονται σε επτά κύριες περιοχές στην αριστερή πλευρά του σώματος). Αυτά τα εμφυτεύματα ενισχύονται όταν κάνει ο καθένας το σχήμα του σταυρού στο σώμα του (εξ ου και το “ελέησον υμάς” που επαναλαμβάνουν οι χριστιανοί κάνοντας τον σταυρό τους στην αριστερή τους πλευρά/ώμο> στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει ενεργειακός κόμβος μεσημβρινών/ενεργειακών καναλιών).
Ο σκοπός της αρχιτεκτονικής του τεχνητού εμφυτεύματος σταυρού είναι να υποδουλώσει την ανθρωπότητα μέσω της σταύρωσης και της θυσίας αίματος μιας δήθεν εσωτερικής πνευματικής ύπαρξης ή του Χριστού. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ από τη NAA (Negative Alien Agenda – Αρνητική Ατζέντα Εξωπλανητικών όντων), ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΑΥΡΟΕΙΔΗ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΥ, έτσι ώστε η ανθρωπότητα να ζήσει υπό τον φόβο της ανταπόδοσης – και τιμωρίας – από τον (ψεύτικο) Πατέρα, τον Εξωπλανητικό Θεό του.

Αυτός ο ελεγκτικός μηχανισμός ήταν να κρατήσει την ανθρωπότητα υποταγμένη στη συνεχή τροφοδοσία των (ψεύτικων) Θεών – “Βρικολάκων” (ως ενεργειακή τροφή αλλογενών ή αλλοειδών όντων). Ένας από τους πιο παραγωγικούς τρόπους για να ταϊστούν, είναι οι μαζικές δολοφονίες σε πολέμους – ειδικά στο όνομα του Θεού ή στη Θρησκευτική βία ➙ ομαδικός φόβος.

Εμφύτευμα SPE

“Παρασιτικές Οντότητες Καταστολής”. Τα SPE ➙ Γενετική Τεχνητή Νοημοσύνη/ΤΝ, αποστέλλονται από ανώτερα στελέχη της NAA (Negative Alien Agenda – Αρνητική Ατζέντα Εξωπλανητικών όντων) και αυτά προέρχονται από τη δύναμη Imposter Spirit (“Πνεύμα Απατεώνας”). ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. Γενικά αποστέλλονται σε Αστρόσπορους,  Ίντιγκο κ.λπ, ώστε να τους καταστείλουν, ερχόμενα σε απευθείας σύνδεση με τις υψηλότερες ικανότητές τους.

Εμφυτεύμα ελέγχου “σεξουαλικού μυαλού”

Το όνομα του παιχνιδιού για το NRG  διαδίδει και τροφοδοτεί εξαιρετικά καταστροφικούς  εθισμούς  και αποκλίνουσες σεξουαλικές συμπεριφορές καθώς και συμπεριφορές στον παγκόσμιο ανθρώπινο πληθυσμό.

Σαν πρώτη προτεραιότητα έχει σχεδιαστεί να υποβαθμιστεί κάθε σεξουαλική δραστηριότητα και να συνοδεύονται από ενοχές και ντροπή στις χαμηλότερες δυνατές μορφές ανθρώπινης έκφρασης και διαστροφής. Ανάλογα με τις αποδεκτές πολιτιστικές συμπεριφορές, θα χρησιμοποιήσει το αντιληπτικό επίπεδο πρόσβασης για να εξυπηρετήσει το τρέχον κοινωνικό παράδειγμα σε στρέβλωση.

(Στις μουσουλμανικές χώρες μπορεί να είναι ο ακρωτηριασμός των γεννητικών οργάνων, δολοφονίες τιμής, νόμιμη δολοφονία βιασμένων κοριτσιών ή γυναικών που αφήνονται στην έρημο για να πεθάνουν από τον ίδιο τους τον σύζυγο, ή πώληση μικρών κοριτσιών πορνείας στην Ταϊλάνδη, παιδεραστία καθολικού ιερέα στο Βατικανό, σαδιστικά ή μαζοχιστικά φετίχ στη Γερμανία κ.λπ. Όλες αυτές οι συλλεχθείσες σεξουαλικές ενέργειες ανατροφοδοτούν την ίδια μήτρα NRG Grids και τροφοδοτούν τα προγράμματα σεξουαλικής μιζέριας/δυστυχίας).

Εμφύτευμα CROWN OF THORNS (“ΑΓΚΑΘΙΑ”)

Έχει σχεδιαστεί για να παραμορφώνει το φυσικό ενεργειακό κύκλωμα της κορώνας και να εμποδίζει την ανώτερη αυτό-επικοινωνία που κατέρχεται από υψηλότερες διαστάσεις και μεταδίδεται στους δέκτες της “κορώνας”– 8ο με 12ο ενεργειακό κέντρο/τσάκρα. Αυτό το εμφύτευμα λειτουργεί ως ένας άλλος φράκτης συχνότητας για να κρατήσει την ανθρωπότητα ανίκανη να επικοινωνήσει ή να αποκτήσει πρόσβαση στα ανώτερα ενεργειακά της σώματα. Μπλοκάρει και αποκόπτει το κατακόρυφο κανάλι επικοινωνίας γύρω από το κεφάλι, το κρανίο και το στέμμα (βλ. στον εσταυρωμένο χριστό το ακάνθινο στεφάνι στο κρανίο του). Τα βλέπουν τόσοι και τόσοι τόσα χρόνια έτσι.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ ΑΔΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Επηρεάζει τους δέκτες του εγκεφάλου και τον υποθάλαμο, τον θάλαμο, την επίφυση, τον θυρεοειδή και τον θύμο αδένα. Κατά τη διάρκεια της εισβολής της NAA (Negative Alien Agenda – Αρνητική Ατζέντα Εξωπλανητικών όντων) πριν από κάτι χιλιάδες χρόνια, η κατάρρευση του μαγνητικού πεδίου δημιούργησε κρυπτογράφηση DNA που ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΙΔΟΣ. Αυτό προκαλεί απώλεια μνήμης και της γλώσσας των ειδών (στη λεγόμενη Βίβλο των Εβραίων, αυτό αναφέρεται ως η εποχή που ο Γιαχβέ μπέρδεψε σκόπιμα τη γλώσσα του είδους μας, επειδή οι άνθρωποι ήταν αμαρτωλοί, και ως εκ τούτου ονομάζεται “Εμφύτευμα Πύργου της Βαβέλ”.

SPLITTER TECH (εμφύτευμα “διαχωριστής”)

Είναι ένας τύπος κωδικοποίησης Τεχνητής Νοημοσύνης/ΤΝ που εκτελείται ως σενάριο Mind Control, το οποίο είναι ενσωματωμένο σε διάφορους τύπους μέσων όπως γραπτές λέξεις, προφορικές λέξεις ενός μολυσμένου ατόμου, εγγραφές βίντεο ή ήχου, που μπορούν να περάσουν στο ίδιο σενάριο κωδικούς σε άλλο άτομο που αντηχεί με την ίδια συχνότητα, ή πληροφορίες. Αποκαλύπτει ένα προφίλ που παρατηρείται συνήθως σε πολύ ακαδημαϊκούς ή διανοητικά ανεπτυγμένους ανθρώπους και τείνει να προσκολλάται σε άτομα υψηλής νοοτροπίας με κυρίαρχα αρνητικά Εγώ, επικριτικές αντιλήψεις και ελάχιστο έως καθόλου άνοιγμα καρδιάς.

Τι Προκαλούν τα Εμφυτεύματα

ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ελέγχου του νου, μας αρρωσταίνουν με διάφορους τρόπους, όπως πχ τα Προγράμματα Γήρανσης ή κυτταρικού θανάτου. Υπάρχουν διάφορα εμφυτεύματα ή μεταφορτωμένα νοητικά προγράμματα για την ενεργοποίηση αρνητικών ετικετών για ιατρική ταξινόμηση ασθενειών, ταχεία γήρανση και ανικανότητα των ιστών να επιδιορθώσουν επαρκώς την κυτταρική ακεραιότητά τους, οδηγώντας σε κυτταρικό θάνατο. Αυτά τα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ διατηρούνται ζωντανά στη ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ​​για να ενεργοποιήσουν ασθένειες, να εφαρμόσουν φαρμακευτικές εξαρτήσεις, να αναλάβουν τις λειτουργίες του κεντρικού νευρικού συστήματος, ΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΙΟΥΣ ΖΩΗΣ.
Τα εξωπλανητικά εμφυτεύματα  χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του μυαλού των μαζών για να σχηματίσουν κοινωνικά αποδεκτά συστήματα πεποιθήσεων και να διαμορφώσουν αντιανθρώπινα συστήματα αξιών (metaνθρωπισμός) που χρησιμοποιούνται για να ρυθμίσουν την ανθρωπότητα να αποδεχτεί την πνευματική κακοποίηση από τους  Αρνητικούς (της ΝΑΑ ➙ Negative Alien Agenda: Αρνητική Ατζέντα Εξωπλανητικών Όντων) ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ τα συστήματα σκέψης ιεραρχικής υποδούλωσης και φόβου.
Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι τα ενεργειακά παράσιτα (αυτό είναι μόνο ένα υποπροϊόν των εξωπλανητικών εμφυτευμάτων) τελικά εκδηλώνονται μετατρεπόμενα σε μια ποικιλία φυσικών παρασίτων στο ανθρώπινο σώμα! Τα σωματικά παράσιτα επηρεάζουν όλες τις σωματικές λειτουργίες, τις νοητικές λειτουργίες του σώματος και τις μορφές σκέψης, προκαλούν συναισθηματικά υστερικές καταστάσεις και προάγουν την αποσύνδεση από τον εσωτερικό εαυτό και τις πνευματικές ενέργειες.
Εάν το σώμα είναι πολυ-εμφυτευμένο, και επομένως παρασιτικό, προτείνεται η αντιπαρασιτική θεραπεία, όπως καθαρισμοί ή νηστείες για την ανάκτηση της ενεργειακής ισορροπίας (ομοιοστασίας) ολόκληρου του σώματος, του νου και του πνεύματος.
Άνθρωποι εξαρτημένοι από το αλκοόλ, από ναρκωτικές ουσίες, άνθρωποι που ζουν με μεγάλες ποσότητες φαρμάκων και ουσιών, περιστοιχίζονται από δεκάδες οντότητες παρασιτικές που ζουν από την ενέργειά τους. Σχεδόν δεν έχουν τον έλεγχο του σώματος και του εαυτού τους.

Τα εμφυτεύματα λειτουργούν στο ανθρώπινο σώμα παρόμοια με τη χημική διαδικασία της Γεω-μηχανικής, που ψεκάζει χημικά ίχνη στους ουρανούς για να χειριστεί ή να ελέγξει δυνάμεις στη φυσική ύλη.
Όταν το ξένο (αφύσικο ή τεχνητό) υλικό εισάγεται στο φυσικό σώμα (ως εμφύτευμα), διαταράσσει την ηλεκτρομαγνητική ενεργειακή ισορροπία και τον ομοιοστατικό ρυθμό του σώματος. Πολλές φορές εκπέμπει ένα σήμα EMF (➙ΕlectroMotive Force ➙ Electromagnetism), ή ραδιοκύματα χαμηλού επιπέδου που είναι σχεδιασμένα να διαταράσσουν τη φυσική ομοιόσταση και την ηλεκτρομαγνητική ισορροπία του ανθρώπινου σώματος. Αυτό θέτει το σώμα σε κατάσταση υπερ-ανοσίας ή/και εξάντληση των επινεφριδίων, ενώ παλεύει ενάντια στον «εισβολέα». Το σώμα αναπτύσσει μηχανισμούς άμυνας για να αντιμετωπίσει τον ξένο εισβολέα, ενώ ακραίο στρες ασκείται στο κεντρικό νευρικό σύστημα, τον εγκέφαλο και το ανοσοποιητικό σύστημα.
Όπως και με τα chemtrails, τα εξωγήινα εμφυτεύματα γενικά λειτουργούν ως  «μεταλλική» υπερφόρτωση συχνότητας και έκθεση σε επιπτώσεις στις συνολικές σωματικές ενέργειες και το αυρικό πεδίο. Τελικά, αυτό διαταράσσει τον οργανισμό του σώματος και ως αποτέλεσμα, παράσιτα, μύκητες και άλλοι μικροοργανισμοί μεγαλώνουν υπερβολικά, θέτοντας το σώμα σε ανισορροπία.

… “και τι μπορούμε να κάνουμε…”

✾ Να μην βιάζεστε.
✾ Ενημερωθείτε πρώτα
✾ Κατανοείστε πώς λειτουργούν
✾ Δείτε τη ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ σας και του εαυτού σας
✾ Αυξήστε την ΑΥΤΟΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
✾ Αυξήστε την ΑΙΣΘΗΣΗ/ΕΠΙΓΝΩΣΗ του σώματός σας
✾ Ξεκαθαρίστε τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ σας
✾ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ

…και μόνοι σας θα οδηγηθείτε σε λύσεις – και από την άλλην, δεν θα φορτώσουμε ό,τι μας συμβαίνει σε ενεργειακά εμφυτεύματα…

Οι πεποιθήσεις είναι τα ποιο διαδεδομένα εμφυτεύματα

Εμφυτεύματα μέσα στο σύστημα των ενεργειακών καναλιών

Το Ανθρώπινο Φως / Σώμα έχει ένα εκτεταμένο ενεργειακό σύνολο μονοπατιών το οποίο ονομάζεται σύστημα μεσημβρινών (μονοπάτια όπου ρέει η ενέργεια/Φως). Αυτή η σοφία σχετικά με το σύστημα των μεσημβρινών ήταν γνωστή από τους αρχαίους χρόνους, ειδικά στην καταγωγή της ανατολικής ιατρικής – έως και σήμερα. Ωστόσο, υπάρχει ένα βασικό σύστημα που έχει υποστεί αρκετά μεγάλη ζημιά από τα αστρικά συντρίμμια και τα σχετικά κατασταλτικά φαινόμενα, συμβάλλοντας στη συναισθηματική- σωματική βλάβη του ανθρώπου. Αυτό έχει κάνει τα ανθρώπινα όντα εξαιρετικά ευάλωτα σε ψυχικές προσβολές, προσκολλήσεις οντοτήτων, παρασιτικά συντρίμμια και έλεγχο των εμφυτευμάτων. Πρόκειται για το πολύπλοκο σύστημα του Μεσημβρινού της χοληδόχου κύστης.

Ο Μεσημβρινός της χοληδόχου κύστης τρέχει πλευρικά, στο πλάι του ανθρώπινου σώματος και στα αριστερά και στα δεξιά, περιλαμβάνοντας τόσο την αρσενική όσο και τη θηλυκή ενέργεια. Ξεκινώντας από τον κρόταφο πάνω από το αυτί, η διαδρομή είναι εκτεταμένη στο πλάι του κρανίου, κάτω από την πλευρά του λαιμού και τρέχει προς τα κάτω κατά μήκος του σώματος και των ποδιών. Εξέρχεται από το τέταρτο δάχτυλο του ποδιού (είναι ενδιαφέρον ότι οι κατακόρυφες γραμμές που είναι ένα άλλο κύριο στρώμα του μεσημβρινού συστήματος το οποίο ελέγχει τα σημεία περιστροφής της μήτρας του “ολογραφικού” ενεργειακού μας σώματος, βρίσκονται στην ίδια διαδρομή γραμμής).

Ο Μεσημβρινός της χοληδόχου κύστης είναι το μόνο μονοπάτι του μεσημβρινού συστήματος που επιτρέπει την πρόσβαση από τα στρώματα του ενεργειακού φωτός – σώματος ΑΜΕΣΑ στις δομές της φυσικής μήτρας. Αυτό σημαίνει ότι όταν ένα εμφύτευμα τοποθετείται στον μεσημβρινό της χοληδόχου κύστης, μπορεί να ενσωματωθεί γενετικά στο φυσικό σώμα, επηρεάζοντας επομένως τη μοριακή και ατομική δομή του. Μπορεί επίσης να επηρεάσει τον προγραμματισμό του εγκεφάλου μέσω του ελέγχου της σκέψης.

Αυτό φυσικά μπορεί να εμποδίσει τη σύνδεση του DNA ή μια σειρά από άλλες ιδιότητες, ανάλογα με το ποιος προγραμματίζει το εμφύτευμα (να σημειώσουμε ότι στο ανατολικό σύστημα του βελονισμού, ο συγκεκριμένος μεσημβρινός της Χοληδόχου Κύστης “εξουσιάζει” την σκέψη και αντιπροσωπεύει την κρίση, αυτό που εκλαμβάνεται ως σωστό και λάθος για τη διαχείριση της αιτίας και του αποτελέσματος).

Για να αποκατασταθεί τόσο το συναισθηματικό σώμα όσο και τα αστρικά στρώματα σε μια ισορροπημένη και υγιή λειτουργία, αυτός ο μεσημβρινός πρέπει να επανατοποθετηθεί και να ενσωματωθεί σε μια νέα ανθρώπινη ενεργειακή αρχιτεκτονική. Αυτό το έργο δημιουργεί ένα πρότυπο με μια νέα μήτρα Χοληδόχου Κύστης που θα βοηθήσει στην επίλυση αυτού του προβλήματος.

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


5 comments

  1. Όταν διαβάζω κάτι άρθρα σαν αυτό, που μιλούν για εμφυτεύματα παραβίασης και συμπεριλαμβάνουν τον Άγιο Τίμιο Σταυρό, ο οποίος είναι ένα σύμβολο εξόδου από αυτόν τον ψεύτικο κόσμο, Samsara, τής ψευδαίσθησης, το Μάτριξ, τότε αναγνωρίζω την —είτε ασυνείδητη ή με πρόθεση— ημιμάθεια/προσπάθεια τού «new age thinking» να διαλαλήσει την ταύτιση αυτού τού ιερού συμβόλου (Σταυρού) τού Ιησού Χριστού μαζί με τα πάνδεινα που έχει υποστεί ο άνθρωπος από την χριστιανική εκκλησία: Άλλο οι θρησκείες, άλλο ο Ιησούς Χριστός.
    Τότε, λοιπόν, διαβάζοντας, έρχεται στον νου μου, εκείνο, το οποίο μάλλον είχε πει ο Mahatma Gandhi:
    «… ο Θεός μου, είναι τόσο μεγάλος, όπου μού επιτρέπει ακόμα και να αμφισβητήσω την ύπαρξη Του.»

    Μου αρέσει!

  2. … “και τι μπορούμε να κάνουμε…” Από προσωπική απειρία .. ¨ καθαρισμός μεσημβρινών σώματος – tuning forks ( διαπασών ) – επαναπρογραμματισμος υποσυνείδητου με ΕΝΤΟΛΕΣ σε Θ κυματική εγκεφάλου. Αν θέλετε πιο αναλυτικά δείτε https://youtu.be/IgKmjTYpW70 και https://youtu.be/Zk6tom8CYpU η όλη εμπειρία μου με όλα αυτά κ’ πολλά άλλα με έφερε στην αντίληψη του πόσο ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ κ’ φυσικά μέσω εντολών πλέον κ’ σε συνειδητό επίπεδο βλέπω πανέμορφα αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα. Ο μόνος περιορισμός που υπάρχει είναι η ιδέα οτι είσαι περιορισμένος

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s