Ένα Φιλί Μπορεί να Αλλάξει την Πραγματικότητα

Andrew Ifandis


­Καθώς οι Δεσμοί της Σελήνης διαγράφουν τον κύκλο τους στο κοσμικό ρολόι, η Αφροδίτη με τον Άρη συνεχίζουν να είναι μαζί διασχίζοντας τις τελευταίες δέκα μοίρες της περιοχής του Αιγόκερω, στον Τροπικό Ζωδιακό.
Η περιοχή αυτή του Ζωδιακού, ιδωμένη μέσα από άλλα πρίσματα αντίληψης που σχετίζονται με την ίδια τη φύση της πραγματικότητας, είναι ο τόπος (loci) της μέγιστης πύκνωσης του Υλικού Πεδίου.
Ο Αιγόκερως όπως λέμε είναι ένα ζώδιο ‘Γήινο’, δηλαδή ‘Υλικό’, αλλά και ένα ζώδιο ‘Παρορμητικό’, δηλαδή γεμάτο με ορμή. Έτσι η περιοχή εμπεριέχει και την Ύλη (Μάζα = Γήινο Ζώδιο) και την Ενέργεια (Παρορμητικό).

Είναι μια περιοχή στην οποία η ενέργεια πυκνώνεται ακόμα περισσότερο σε υλική μορφή μέσα στο χωρόχρονο. Το χώρο δηλαδή στον οποίο ξεδιπλώνεται ο χρόνος. Γιατί Χρόνος = Κρόνος (Κυβερνήτης του Αιγόκερω) και έτσι έχουμε μάζα, ενέργεια και χρόνο ταυτόχρονα στο ίδιο φάσμα συχνοτήτων (δηλαδή περιοχή του Ζωδιακού).
Είναι μια περιοχή εκδήλωσης ενεργειών – όπως όλες οι περιοχές του Ζωδιακού, η οποία όμως έχει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα ότι, μέσα από το μέγιστο ενεργειακό δυναμικό που την χαρακτηρίζει, μπορεί να θέσει σε κίνηση διαδικασίες (παρορμητική φύση), και να υλοποιήσει – ή αν προτιμάτε να κρυσταλλοποιήσει (Κρόνος), στο Υλικό Πεδίο (Γήινο Στοιχείο), τις αρχετυπικές ενέργειες που εκφράζουν οι όποιοι πλανήτες την διασχίζουν.

Ο Άρης είναι ένας πλανήτης αρσενικής ενέργειας, που συνδέεται με τη διεκδίκηση, το πάθος και τη σεξουαλικότητα, ενώ η Αφροδίτη είναι θηλυκή, με ενεργειακή δόνηση αγάπης, ομορφιάς, γοητείας και αισθησιασμού.
Η σύνδεση Άρη και Αφροδίτης αντιστοιχεί στο ενεργειακό δυναμικό που παράγεται ανάμεσα στο Τσάκρα της Βάσης και το Τσάκρα της Καρδιάς.

Στο συμπαντικό ρολόι, η σύνδεση αυτή ανάμεσα σε Άρη και Αφροδίτη, αναπαράγεται ισόμορφα -δηλαδή είναι ίδια βάση ιδιοτήτων και ποιότητας χωρίς όμως να είναι πανομοιότυπη- από την θέση που βρίσκονται οι Δεσμοί της Σελήνης.
Και αυτό γιατί οι Δεσμοί διασχίζουν τις αντίστοιχες περιοχές του Ζωδιακού που οι δύο αυτοί πλανήτες κυβερνούν παραδοσιακά, με την κεφαλή του Δράκου ναι είναι στον Ταύρο και την ουρά του να είναι στο Σκορπιό.

Καθώς κάνει ατέρμονους κύκλους γύρω από το γήινο υλικό πεδίο της ανθρώπινης εμπειρίας, ο Δράκος ή αλλιώς o Ουροβόρος, σύμβολο ‘Γνώσης’ και όχι μόνο…, μας φέρνει μαθήματα.

Από τις παρούσες θέσεις του ο άξονας αφορά βιώματα και γνώσεις μέσα απ’ τα οποία σταδιακά επέρχεται η επίτευξη βαθύτερης συναισθηματικής και ψυχικής ένωσης ανάμεσα στο Aρσενικό και το Θηλυκό.
Φανταστείτε τα μαθήματα αυτά, να είναι κάτι σαν κινηματογραφικά ‘μοιραίες’ συναντήσεις, συμπαντικά όμως ορισμένες ή και… προ-καθορισμένες, -διαλέγετε και παίρνετε… για ‘Ψυχή (Σκορπιός) τε και Σώματι (Ταύρος)’ ενώσεις.
Ενώσεις που δύνανται να λειτουργήσουν μεταμορφωτικά, και οι οποίες δημιουργούνται με σκοπό να διδάξουν το Αρσενικό και το Θηλυκό, πως να είναι ενωμένα αλλά αυτάρκη ταυτόχρονα.
Να τους δείξουν πως να βιώνουν την αρμονία στην ένωσή τους, και πως να απολαμβάνουν ηρεμία μέσω αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εγγύτητας.

Ενώσεις – Δεσμοί Ζωής, και σκοπίμως επαναλαμβάνω τη λέξη Δεσμοί, που περισσότερο απ’ όλα δημιουργούν ΣΥΖΕΥΞΗ ανάμεσα σε σώμα και συναισθήματα, σε καρδιά και αισθήσεις, και προκαλούν έντονη Έκλυση Ενεργειακής Ροής σε ανώτερες συχνότητες, οι οποίες και χαρακτηρίζουν τα παραπάνω συναισθήματα ηρεμίας, αρμονίας και εγκύτητας που ανέφερα.

Πρόκληση Ενεργειακής Ροής ανάμεσα σε δύο άτομα, ανάμεσα σε δύο δεσμούς, ανάμεσα στους ζωδιακούς τόπους (loci), αλλά και ανάμεσα στα chakra.
Το όλο συμπαντικό κύκλωμα στοχεύει φυσικά στην πρόκληση έντονου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που θα προκαλέσει ανώτερες δονήσεις αφύπνισης(!) μέσα στο ΣΥΝΕΧΕΣ που έχουμε συνηθίσει να ονομάζουμε «φάσμα συχνοτήτων της ανθρώπινης αντίληψης και συνείδησης».

Η όπως μπορεί να ειπωθεί αλλιώς… Στο Μatrix.

Ας το θέσω απλά Κινηματογραφικά…
«Tελικά ένα φιλί, μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα»


αστρολόγος
Andrew Ifandis

www.cosmosofastrology.com


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s