Όχι Μόνο οι ΗΠΑ Αλλά Ολόκληρη η Δύση Είναι Χρεοκοπημένη Οικονομικά και Ηθικά

Benjamin Fulford   21/2/2022


«Τι κάνετε αν ένα δημόσιο πρόσωπο που γνωρίζετε ως μια καλή ηλικιωμένη κυρία έχει κόψει το κεφάλι ενός παιδιού, έχει πιει το αίμα του και έχει φάει την καρδιά του;» απάντησε μια κορυφαία μορφή της MI6 όταν ρωτήθηκε γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ είχε «βρεθεί θετική στον Covid», δηλαδή συνελήφθη.

Έχουμε ξανακούσει προηγουμένως από έναν ξάδερφο της βασίλισσας ότι οι Βρετανοί Βασιλικοί (μέχρι πρόσφατα) διεξήγαγαν ετήσιες ανθρώπινες θυσίες στο κάστρο Balmoral. Τώρα ξέρουμε τις λεπτομέρειες, επειδή έχουν δοθεί αποδείξεις στην MI6 σχετικά με αυτό σε βίντεο.

Ο λόγος που αυτό βγαίνει τώρα είναι ότι η οικογένεια Rothschild και άλλα κορυφαία αφεντικά της Χαζαρικής Μαφίας, όπως οι Rockefellers, έχουν χρεοκοπήσει. Βγάζουν όλες τις κάρτες εκβιασμού τους, όπως αυτή που είχαν εναντίον της Βασίλισσας, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να παραμείνουν στην εξουσία. «Είναι ένας μηχανισμός εκβιασμού και ελέγχου και εκτείνεται σε όλο τον κόσμο», λέει η MI6. «Κάθε πίνακας σε κάθε κυβερνητικό γραφείο έχει μια κάμερα πίσω του», συνεχίζει η MI6, εξηγώντας γιατί είναι τόσο δύσκολο να «στραγγίξει ο βούρκος».

«Πολλοί άνθρωποι αναγκάζονται να συμβιβαστούν με ένα όπλο στο κεφάλι τους» συνέχισε η πηγή, σημειώνοντας παράλληλα ότι «πολλοί από τους στρατιωτικούς του κόσμου έχουν επίσης λάβει μέρος σε ανθρώπινες θυσίες».

Αυτό εξηγεί γιατί είδα ένα βλέμμα τρόμου στα πρόσωπα του Τζορτζ Σόρος και του Πολ Γούλφοβιτς όταν τους ρώτησα για τις οικογένειες στις οποίες ανήκει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας. Πρέπει να θυμούνται τις δικές τους αιματηρές μυήσεις στις κορυφαίες τάξεις της εξουσίας.

Εξηγεί επίσης πιθανώς γιατί ο Πρόεδρος της Καναδικής Βουλής φοβήθηκε πολύ να απαντήσει σε ερώτηση βουλευτή σχετικά με το ποιος στην κυβέρνηση εργάστηκε για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Rothschild (δείτε παρακάτω στην έκθεση για την απάντηση).

Even Canadian elected officials aren’t allowed to question the World Economic Forum ties to Canada’s Parliament – Prepare For Change

Όλα αυτά βγαίνουν τώρα επειδή ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων, και όχι μόνο οι λεγόμενοι «συνωμοσιολόγοι», συνειδητοποιούν το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις μας έχουν καταληφθεί από μια αρχαία Σατανική αίρεση.
Το ερώτημα είναι, τι θα κάνουμε γι’ αυτό; Δεδομένου ότι η Βασίλισσα και πολλοί άλλοι κορυφαίοι ηγέτες γεννήθηκαν σε αυτή τη λατρεία και είτε έπρεπε να συνεργαστούν είτε να θυσιαστούν οι ίδιοι, μπορεί να αποτελεί δυνατότητα για τη διαδικασία αλήθειας και συμβιβασμού. Ο χρόνος και η κοινή γνώμη θα το δείξουν.

Όπως και να έχει, το θέμα τώρα είναι να αποτρέψουμε αυτούς τους σατανικούς ηγέτες από το να ξεκινήσουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο ως κάρτα «βγες από τη φυλακή».
Αυτό μας φέρνει στο θέμα της Ουκρανίας. Υψηλόβαθμοι υπάλληλοι των Rothschild και Rockefeller συγκεντρώθηκαν στο Βερολίνο το περασμένο Σαββατοκύριακο για να χτυπήσουν τα τύμπανα του πολέμου εκεί ως αντίδραση στη χρεοκοπία τους. Οι υπηρέτες αυτοί περιλαμβάνουν την Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις, τον επικεφαλής του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον επικεφαλής του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σημειώνει ότι Αλβανία, το Κόσοβο και η Βοσνία και Ερζεγοβίνη στέλνουν «μισθοφόρους» για να πολεμήσουν στην Ουκρανία.

https://balkaninsight.com/2022/02/18/albania-kosovo-bosnia-deny-sending-mercenaries-to-ukraine/

Ωστόσο, ο λόγος που οι Rothschilds και Rockefellers χρειάζονται να προσλάβουν Αλβανούς μισθοφόρους, είναι επειδή τα κανονικά αμερικανικά στρατεύματα δεν θα ξεκινήσουν πόλεμο με τη Ρωσία για να σώσουν το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο από την πτώχευση.

Πηγή της CIA σχολιάζει ότι «Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι Βρετανοί πείθουν όλο τον κόσμο για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία… ο υπουργός Άμυνας της ίδιας Ρωσίας αναχώρησε για τη Συρία για να επιθεωρήσει τις ασκήσεις των στόλων του Ειρηνικού, του Βορρά και της Μαύρης Θάλασσας στη Μεσόγειο Θάλασσα.» «Η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει τις στρατηγικές της εγκαταστάσεις στη Συρία σε περίπτωση στρατιωτικής αντιπαράθεσης με το ΝΑΤΟ» επιβεβαιώνει το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Tass. 

https://tass.com/world/1404543

Αυτό σημαίνει ότι οι Ρώσοι δηλώνουν ότι θα καταστρέψουν το κεφάλι του Χταποδιού στο Ισραήλ αντί να ασχολούνται μόνο με τους άνδρες με τα μαύρα στην Ουκρανία. Με άλλα λόγια, ρουά ματ.

Ωστόσο, σε κίνηση που ελπίζουν ότι θα αλλάξει εντελώς το παιχνίδι, η μυστική διαστημική δύναμη των ΗΠΑ πρόκειται να «βάλει ένα ολογραφικό ‘κέλυφος’ σε ορισμένες περιοχές. Αυτό σημαίνει ότι ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ του κόσμου θα ζει μια πραγματικότητα – μια ψεύτικη «σφαίρα», σύμφωνα με μια πηγή της NASA. Το παρακάτω βίντεο από την Αγγλία φαίνεται να δείχνει ακριβώς αυτό.

https://www.bitchute.com/embed/7rCaBH15piF3/

Η πηγή προσθέτει ότι «μερικοί στον κόσμο θα ζήσουν με τη φύση, τον πραγματικό κόσμο. ΠΟΣΟ ΤΡΕΛΟ θα είναι αυτό;»

Αυτή η κίνηση προσπάθειας να βάλουν τους ανθρώπους σε μια εναλλακτική πραγματικότητα συνδέεται πιθανώς με μαζικές δραστηριότητες εξόρυξης κρυπτονομισμάτων και εγκαταστάσεις στην Ουκρανία. Η κυβέρνηση της Ουκρανίας επίσης μόλις νομιμοποίησε το κρυπτονόμισμα. Αυτό ώθησε τον Serhiy Tron, ιδρυτή της White Rock Management, να πει ότι «Δημιουργώντας μια αγορά κρυπτονομισμάτων υψηλής τεχνολογίας, που παίζει με σαφείς κανόνες, η χώρα αναμένει την ταχεία άφιξη επενδυτών κρυπτονομισμάτων από όλο τον κόσμο».

https://bitcoinmagazine.com/markets/ukraine-legalizes-bitcoin

Αν κοιτάξετε το Διοικητικό Συμβούλιο του White Rock Management θα καταλάβετε ότι πρόκειται για μέτωπο Rothschild.

https://ru.linkedin.com/in/giovanni-salvetti-71809827

Με άλλα λόγια, οι παραληρητικοί Rothschilds ελπίζουν να ξεφύγουν από την πραγματικότητα προχωρώντας στο «metaverse» και χρησιμοποιώντας το ψηφιακό νόμισμα.

Η MI6 σημειώνει ότι εάν οι Ρώσοι καταλάβουν τον κόμβο ξεπλύματος χρημάτων και εμπορίου κρυπτονομισμάτων στην Ουκρανία «θα έχουν όλες τις πληροφορίες για όλους τους κατασκόπους του κόσμου». Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι κατάσκοποι κλειδώνονται τώρα στα σπίτια τους, σημειώνουν.
Φυσικά, η Χαζαρική Μαφία προσπαθεί επίσης να αποτρέψει την πτώχευση στον πραγματικό κόσμο αυξάνοντας τις τιμές βασικών προϊόντων, όπως το πετρέλαιο και ο χαλκός, αλλά δεν είναι αρκετό, λέει η MI6.
Αυτό που πρέπει να συμβεί τώρα στον πραγματικό κόσμο είναι ότι οφείλουμε να απομακρύνουμε μόνιμα αυτούς τους ανθρώπους από την εξουσία. Κάτι που μας φέρνει πίσω στον Καναδά, όπου οι άνθρωποι με βασιζόμενες σε πραγματικότητα επιχειρήσεις, όπως τα φορτηγά και η γεωργία, έχουν ανατρέψει με επιτυχία τη σατανική κυβέρνηση Rothschild του Justin Castro.

Ο Κάστρο είναι τώρα σε κατ’ οίκον περιορισμό. Επίσης, εδώ είναι η απάντηση από την Καναδική Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών στην ερώτηση του Καναδού βουλευτή σχετικά με το ποιος εντός της κυβέρνησης εργάζεται για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ των Rothschild:

– Τζάστιν Τρουντό: Πρωθυπουργός

–  Chrystia Freeland:  Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης & Υπουργός Οικονομικών

– Katrina Gould : Υπουργός Οικογενειών, Παιδιών και Κοινωνικών Υποθέσεων, Εργασίας & Κοινωνικής Ανάπτυξης

– Francois-Philippe Champagne : Υπουργός Καινοτομίας, Επιστημών και Βιομηχανίας, Καινοτομίας, Επιστημών και Οικονομικών.

– Ailish Campbell : Πρεσβευτής του Καναδά στην ΕΕ

– Elissa Golberg : Βοηθός Υφυπουργός Στρατηγικής Πολιτικής, Παγκόσμιες Υποθέσεις Καναδάς

– Renee Maria Tremblay : Ανώτατο Δικαστήριο Ανώτερων Συμβούλων της CA

– Jagmeet Singh : Ηγέτης, Νέο Δημοκρατικό Κόμμα – στον ίδιο βηματισμό πολιτικής με τον J. Trudeau καθ ‘ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Μια πηγή του CSIS (Center for Strategic and International Studies: Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών) προσθέτει «Αδελφέ, σύμφωνα με τις ΕΚΛΟΓΈΣ του ΚΑΝΑΔΆ, ο αριθμός των χαμένων/μη ευρεθέντων ψηφοδελτίων ήταν μεγαλύτερος από το περιθώριο της εκλογικής νίκης του Τζάστιν Τρουντό το 2021. Το ποσοστό του των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων ήταν 20,3%. Δεν είναι έγκυρος πρωθυπουργός, με βάση τα μαθηματικά των ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!»

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνελήφθη, επιβεβαιώνει η MI6. «Έχουμε θέσει τον Καναδό πρωθυπουργό σε κατ’ οίκον περιορισμό και του έχουμε απαγορεύσει τα ταξίδια, τον Τύπο και το κοινό. Το διαβατήριό του ακυρώθηκε ως υποκείμενο της Αυτής Μεγαλειότητας», λένε.
 (*υποκείμενα της Αυτού Μεγαλειότητας θεωρούνται οι υπήκοοι στις χώρες όπου η Αυτού Μεγαλειότης Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ είναι Αρχή του Κράτους).

Η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία επίσης απελευθερώνονται. Ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους πολεμιστές Μαορί που διαβάζουν την πράξη εξέγερσης στην εγκληματική κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας.

Τώρα παρακολουθήστε αυτούς τους Αυστραλούς που απαιτούν την απομάκρυνση όλων των προδοτών Rothschild από την κυβέρνησή τους.

Έχουμε ακόμη και ένα πρακτορείο ειδήσεων του Rupert Murdoch το οποίο επιβεβαιώνει ότι ολόκληρη η πανδημία ήταν ένα μεγάλο ψέμα, σημειώνοντας επίσημη επιβεβαίωση από την Αυστραλιανή Στατιστική Υπηρεσία ότι όχι μόνο οι λεγόμενοι «θάνατοι covid» αντιπροσώπευαν μόνο το 1% των θανάτων κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά το 92% αυτού του 1% ήταν άτομα με προϋπάρχοντα  προβλήματα υγείας που κυμαίνονται από πνευμονία έως καρδιακές παθήσεις.

Ωστόσο, η μάχη απέχει πολύ από το να τελειώσει.

Όλοι πρέπει να αναλάβουμε άμεση προσωπική δράση εάν θέλουμε να κερδίσουμε. Στην περίπτωσή μου, θα καταθέσω ποινικές και αστικές κατηγορίες κατά του συμβουλίου της Λέσχης Ξένων Ανταποκριτών της Ιαπωνίας. Έχουν συμμετάσχει ενεργά σε μια συγκάλυψη της μαζικής δολοφονίας της Φουκουσίμα στις 11 Μαρτίου 2011. Για το λόγο αυτό, θα υποβάλω κατηγορίες εγκλημάτων πολέμου –που τιμωρούνται με θάνατο– εναντίον τους. Θα τους κατηγορήσω επίσης για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου, αφού προσπάθησαν να με αναγκάσουν να φορέσω μάσκα αρνούμενοι όμως να παράσχουν επιστημονικά στοιχεία σχετικά με τους λόγους για τους οποίους αυτό είναι απαραίτητο. Παραβιάζουν όλες τις αρχές της δημοσιογραφίας αρνούμενοι να συζητήσουν με βάση γεγονότα και στοιχεία, καθώς οδηγούν τον σύλλογο στη χρεοκοπία λόγω μιας ψεύτικης πανδημίας.

Θα καταθέσω επίσης αστικές κατηγορίες εναντίον τους για οικονομικές απώλειες που προκλήθηκαν από την άρνησή τους να με αφήσουν να παραστώ σε εκδηλώσεις Τύπου, κάτι που είναι δικαίωμά μου ως μέλος του συλλόγου και μέλος των εργαζομένων στον Τύπο.

Η ιαπωνική αστυνομία μου είπε ήδη ότι είναι πρόθυμη να διερευνήσει αυτές τις κατηγορίες. Οι ιαπωνικές δυνάμεις αυτοάμυνας υπόσχονται επίσης την υποστήριξή τους.
Ενημέρωσα επίσης τον σύλλογο ότι οι κατηγορίες δεν θα προχωρήσουν εάν συμφωνήσουν να πραγματοποιήσουν επίσημη συνέντευξη Τύπου για να συζητήσουν τη μαζική δολοφονία της Φουκουσίμα, καθώς και την ψεύτικη πανδημία.
Άλλοι δημοσιογράφοι πρέπει να αναλάβουν παρόμοια δράση για να διασφαλίσουν ότι η Χαζαρική Μαφία θα απομακρυνθεί από τον έλεγχο του εταιρικού μηχανισμού μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των New York Times, του Associated Press κ.λπ. Μόνο τότε θα ξυπνήσει το τελευταίο κοιμισμένο πρόβατο.

Η αστυνομία και οι υπηρεσίες πληροφοριών πρέπει επίσης να αναλάβουν μεγαλύτερη δράση. Για παράδειγμα, έχουμε αξιόπιστη μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα ενός μέλους του υπουργείου Εξωτερικών της Ιαπωνίας ότι ο Μπιλ Γκέιτς ήταν πρόσφατα στο Πακιστάν προωθώντας εμβόλια. Εδώ και χρόνια ο κόσμος μου στέλνει πληροφορίες ότι ο Γκέιτς έχει εκτελεστεί ή είναι νεκρός. Φαίνεται ότι ο Γκέιτς προσπαθούσε να μας εμποδίσει να στείλουμε στρατιωτική αστυνομία να τον συλλάβει για μαζική δολοφονία προσποιούμενος ότι ήταν νεκρός. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο για να δείτε τι είδους τέρας είναι:

https://newtube.app/user/EternalNow/iYCNADH?u=t

Ο διάσημος δικηγόρος Dr Reiner Füllmich έχει απαγγείλει κατηγορίες στον Άντονι Φάουτσι,

τον Τέντρος Αντχάνομ, Γενικό Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, τον Μπιλ Γκέιτς, τη BlackRock, την Pfizer & τον Κρίστιαν Ντρόστεν. Ο Drosten είναι ο Γερμανός ιολόγος που ηγείται της εκστρατείας της ΕΕ για τον Covid 19 και είναι το άτομο που συνέστησε για πρώτη φορά τη χρήση δόλιων τεστ PCR.

https://rumble.com/vv8qtt-reiner-fuelmich-grand-jury-of-public-opinion-opening-statements.html

Αυτές οι διαδικασίες παρακολουθούνται και επηρεάζονται από τις παγκόσμιες υπηρεσίες πληροφοριών, επιβεβαιώνουν πηγές της CIA και της MI6.

Ο Κινέζος –μαριονέτα της Χαζαρικής Μαφίας– ηγέτης Xi Jinping βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο για το ρόλο του στην ψεύτικη πανδημία, σύμφωνα με τις Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες. Επιτράπηκε από αυτούς να γίνει viral στην ηπειρωτική Κίνα ένα άρθρο 40.000 λέξεων στο οποίο απαριθμούνται τα λάθη που έχει κάνει ο Xi στην πολιτική, την οικονομία και τη διπλωματία.

Η συμμαχία Ανατολής-Δύσης για την απελευθέρωση του πλανήτη Γη θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι η ανθρωπότητα να ελευθερωθεί τελικά από αυτή την αρχαία Σατανική κατάρα, υπόσχονται πηγές της μυστικής ασιατικής και δυτικής κοινωνίας.
Οι Ασιάτες πρεσβύτεροι που βοηθούν στην πτώχευση της Χαζαρικής Μαφίας πρέπει τώρα να παρέμβουν για να υποστηρίξουν τα Λευκά Καπέλα στη Δύση και στην Ανατολή.

Υποσχόμαστε έναν πολυ-πολικό κόσμο με ικανές κυβερνήσεις οι οποίες θα εργάζονται ως υπηρέτες του λαού και άλλων ζωντανών πλασμάτων σε αυτόν τον πλανήτη. Έχουν παρουσιαστεί λεπτομερή σχέδια για το πώς ακριβώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Αναπνέουμε όλοι τον ίδιο αέρα, χρησιμοποιούμε τους ίδιους ωκεανούς και εξαρτιόμαστε από την ίδια βιόσφαιρα. Ήρθε η ώρα να τα φροντίσουμε επιμελώς.

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s