Η Ανθρωπότητα Απελευθερώνεται Καθώς η Συμμαχία των Λευκών Καπέλων Συνεχίζει την Επίθεση

Benjamin Fulford 28/2/2022

Ο ρωσικός και ο εβραϊκός λαός λαμβάνουν επιτέλους δικαιοσύνη για το Γολοντομόρ και το Ολοκαύτωμα, μαζικές δολοφονικές εκδηλώσεις ανθρωποθυσίας που οργάνωσε η Χαζαρική Μαφία. Αυτό οφείλεται σε μια ρωσική αστυνομική επιχείρηση κατά της Χαζαρικής Μαφίας η οποία δρα  εντός των συνόρων τους. Η ρωσική δράση κατά της Χαζαρικής Μαφίας είναι απλώς μέρος μιας ευρύτερης διεθνούς κίνησης της Συμμαχίας των Λευκών Καπέλων για την απομάκρυνση της Χαζαρικής Μαφίας από όλες τις θέσεις εξουσίας, συμφωνούν πηγές της ασιατικής και δυτικής μυστικής κοινωνίας.

Στην Ασία, έχει επιτευχθεί συμφωνία για την ενοποίηση της Ταϊβάν με την Κίνα και το σχηματισμό φιλικής συμμαχίας με την Ιαπωνία, καθώς και για μια ενοποιημένη Κορέα και ASEAN, αναφέρουν πηγές της Οικογένειας των Δράκων. Οι Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες λένε ότι τώρα έχουν απελευθερωθεί τα 3/4 της ανθρωπότητας από τη σατανική Χαζαρική Μαφία.

Όταν όλα αυτά τελειώσουν, θα υπάρξει ένα ιωβηλαίο, παγκόσμια ειρήνη και η αρχή μιας νέας Χρυσής Εποχής, υπόσχονται πηγές της συμμαχίας.

Εδώ είναι μια περίληψη των σημείων αιχμής του τι είχε να πει το άβαταρ του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν για την επιχείρηση στην Ουκρανία:

Αυτό αφορά ολόκληρο το σύστημα των διεθνών σχέσεων… θεμελιώδεις κανόνες που υιοθετήθηκαν μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο… ήρθε μέσω αυτών που αυτοανακηρύχθηκαν νικητές του Ψυχρού Πολέμου… [Η Χαζαρική Μαφία] είχε ένα αίσθημα απόλυτης ανωτερότητας… σε συνδυασμό με τα χαμηλά πολιτιστικά πρότυπα… Για τη χώρα μας, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Έπρεπε να σταματήσουμε αυτή τη φρικαλεότητα· αυτή τη γενοκτονία των εκατομμυρίων ανθρώπων που ζουν εκεί… θα επιδιώξουμε να αποστρατιωτικοποιήσουμε και να αποναζιστικοποιήσουμε την Ουκρανία, καθώς και να οδηγήσουμε σε δίκη όσους διέπραξαν πολλά αιματηρά εγκλήματα εναντίον αμάχων… Όλοι γνωρίζουμε ότι το να έχουμε τη δικαιοσύνη και την αλήθεια με το μέρος μας είναι αυτό που μας κάνει πραγματικά δυνατούς.

Για να σας το οπτικοποιήσω, εδώ είναι ένα βίντεο που μας έστειλε η ρωσική FSB το οποίο δείχνει τι κάνουν οι σατανικοί μισθοφόροι της Χαζαρικής Μαφίας στην Ουκρανία στους χριστιανούς κρατούμενους.
(προειδοποίηση: σκληρές σκηνές).

https://newtube.app/user/EternalNow/4WFFKha?u=t

Για να καταλάβουμε πόσο πραγματικά ιστορική είναι η απομάκρυνση αυτών των εγκληματιών πολέμου, πρέπει να εξετάσουμε εν συντομία την ιστορία αυτού που συμβαίνει τώρα. Δεν θα γυρίσουμε πίσω χιλιάδες χρόνια, στην προέλευση της Χαζαρικής Μαφίας που λατρεύει τον Σατανά. Αντ’ αυτού, θα ξεκινήσουμε με μια σύντομη ματιά στο πώς η Χαζαρική Μαφία κατέλαβε την Ευρώπη και ξεκίνησε μια αποστολή αιώνων με στόχο την αποκατάσταση της αρχαίας πατρίδας τους, της Χαζαρίας.

Μια καλή περίληψη των δραστηριοτήτων τους μπορείτε να δείτε εδώ:

Για να παραθέσω και να παραφράσω μερικά βασικά τμήματα:

Η Χαζαρία ήταν ένα βασίλειο στην κεντρική Ασία που ασκούσε βαβυλωνικές μαύρες τέχνες. Ήταν γνωστοί στις γύρω χώρες ως κλέφτες, δολοφόνοι, ληστές του δρόμου, και για να καταχραστούν τις ταυτότητες των ταξιδιωτών που δολοφονούσαν… Περίπου το 1.200 μ.Χ., οι Ρώσοι ηγήθηκαν μιας ομάδας εθνών περικυκλώνοντας την Χαζαρία και εισέβαλαν σε αυτήν, προκειμένου να σταματήσουν τα εγκλήματα των Χαζάρων εναντίον του λαού τους, τα οποία περιελάμβαναν την απαγωγή μικρών παιδιών και βρεφών για τις αιματηρές θυσιαστικές τελετές στον Βάαλ. [Σατανάς].

Η ελίτ της Χαζαρικής Μαφίας κατέφυγε στην Ευρώπη όπου σιγά-σιγά, σε μια περίοδο αιώνων, διείσδυσαν και τελικά κατέλαβαν τις άρχουσες τάξεις εκεί. Η μεγαλύτερη νίκη τους ήρθε το 1913, όταν το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας καταλήφθηκε από Χαζαρική Μαφία σε μια παράνομη κίνηση ανήμερα των Χριστουγέννων.

Αρπάζοντας τον έλεγχο των χρημάτων του λαού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο John Rockefeller I και οι συνάδελφοί αφεντικοί της Χαζαρικής Μαφίας κατάφεραν να χρηματοδοτήσουν την κομμουνιστική επανάσταση του Βλαντιμίρ Λένιν και του Leon Trotsky στη Ρωσία. Μόλις η Χαζαρική Μαφία ανέτρεψε τη χριστιανική κυβέρνηση της Ρωσίας, άρχισαν την εκδίκησή τους για την καταστροφή της Χαζαρίας. Συνολικά σκότωσαν 80 εκατομμύρια Ρώσους κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα. Ξεκίνησαν επίσης το σχέδιό τους να αναδημιουργήσουν την Χαζαρία οδηγώντας σε λιμό εκατομμύρια Ρώσους που ζούσαν μέσα στα αρχαία σύνορα της Χαζαρίας.

https://en.wikipedia.org/wiki/Holodomor

Για το λόγο αυτό ο Πούτιν δήλωσε ότι «η σύγχρονη Ουκρανία δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου και ολότελα από τη Ρωσία, ή μάλλον από τη μπολσεβίκικη, κομμουνιστική Ρωσία».

https://tass.com/politics/1407587

Η υπομονή του Ρώσου τελικά εξαντλήθηκε όταν η Χαζαρική Μαφία προσπάθησε να καταλάβει το έθνος του Καζακστάν για να προωθήσει το σχέδιό της για την αναδημιουργία της Χαζαρίας.

Ένα ακόμη σημείο που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι το 2014 ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν δήλωσε ότι η Ουκρανία δεν έχει καταχωρήσει τα σύνορά της από τις 25/12/1991. Δεδομένου ότι ο ΟΗΕ δεν έχει καταχωρήσει τα σύνορα της Ουκρανίας ως κυρίαρχο κράτος, και η Ρωσία είναι ο νόμιμος διάδοχος της ΕΣΣΔ (αυτό επιβεβαιώνεται από τις αποφάσεις των διεθνών δικαστηρίων σχετικά με τις περιουσιακές διαφορές μεταξύ της πρώην ΕΣΣΔ και ξένων χωρών), τα εδάφη στα οποία βρίσκονται η Ουκρανία, η Λευκορωσία και η Νοβορωσία ανήκουν στη Ρωσία. Με άλλα λόγια, η λεγόμενη «εισβολή» στην Ουκρανία είναι μια αστυνομική δράση που λαμβάνει χώρα εντός των συνόρων της Ρωσίας.

Είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το Ισραήλ αρνείται να υποστηρίξει ένα ψήφισμα του ΟΗΕ από την ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν για να καταδικάσει τη λεγόμενη «ρωσική εισβολή στην Ουκρανία».

https://news.yahoo.com/u-protests-israels-refusal-back-221006922.html

Αυτό σημαίνει ότι οι Εβραίοι έχουν αφαιρέσει τον έλεγχο της Χαζαρικής Μαφίας από το Ισραήλ και τώρα συνειδητοποιούν ότι το ολοκαύτωμα (προσφορά καύσης) ήταν μια μαζική θυσία του λαού τους από τη Χαζαρική Μαφία στον Σατανά.

Σύμφωνα με πηγές της Μοσάντ, η κίνηση της Ρωσίας προς την Ουκρανία σημαίνει ότι η ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν πρόκειται να καταρρεύσει και δεν θα διαρκέσει πέραν του Μαρτίου. «Αυτή η μυρωδιά στα ρουθούνια σας είναι το Βαθύ Κράτος που χέζεται πάνω του για την επιχείρηση ξεπλύματος χρημάτων της Ουκρανίας που κατεδαφίζεται από τον Πούτιν. Η Πελόσι, ο Μπάιντεν, ο Μπους, ο Ομπάμα, η Κέρι, ο Ρόμνεϊ, ο Σόρος, η Κλίντον και το Βατικανό (και άλλοι που θα εκτεθούν), όλοι έχουν τα ματωμένα χέρια τους χωμένα βαθιά στην Ουκρανία», σημειώνει η πηγή της Μοσάντ.

Ο Πούτιν και η ομάδα του εξάγουν όλα τα δεδομένα από τις τράπεζες, οι οποίες θα αποκαλύψουν τη διαφθορά που έχει λάβει χώρα από το 2014 και ότι δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια υπεξαιρέθηκαν χρησιμοποιώντας την Ουκρανία ως αγωγό, συνεχίζει η πηγή.

Πηγές της Οικογένειας των Δράκων προσθέτουν ότι «Τα εργοστάσια βιολογικών όπλων που κατασκευάστηκαν από τον Μπιλ Γκέιτς και το Ίδρυμα Σόρος (Rothschilds) έχουν καταστραφεί,

το Ουκρανικό Ναυτικό έχει βυθιστεί, οι πόλεις είναι περικυκλωμένες και η συμμαχία ελέγχει πλέον το 75% της χώρας, οπότε κερδίζουμε».

Η σύλληψη του κορυφαίου πράκτορα της Χαζαρικής Μαφίας Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ερντογάν σημαίνει ότι η Τουρκία δεν θα αγωνιστεί για τη Χαζαρική Μαφία.

«Η Τουρκία γνωρίζει ότι, παρά το γεγονός ότι είναι μέλος του ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, η Ευρώπη και το ΝΑΤΟ είναι η προέλευση όλων των απειλών που έχει δεχτεί μέχρι στιγμής. Γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτές οι χώρες την εγκατέλειψαν σε κάθε τομέα. Η Τουρκία γνωρίζει ότι ίδρυσαν έναν τρομοκρατικό στρατό εναντίον της στη βόρεια Συρία. Μόλις πρόσφατα ξεπέρασε μια εσωτερική επίθεση όμοια με την απόπειρα πραξικοπήματος του 2016, η οποία ήταν επίσης επιχείρηση των ΗΠΑ, της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ» είναι ο τρόπος με τον οποίο τα επίσημα τουρκικά μέσα ενημέρωσης περιγράφουν την κατάσταση.

https://www.yenisafak.com/en/columns/ibrahim-karagul/putin-has-launched-an-age-of-madness-will-there-be-a-turkey-russia-war-3590151

Η Γερμανία και η Γαλλία μένουν επίσης εκτός. Ο Όλαφ Σολτς, ο Γερμανός καγκελάριος, κατέστησε σαφές ότι ούτε η χώρα του ούτε η ΕΕ δεν θα στηρίξουν κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Ειδικότερα, τα ευρωπαϊκά έθνη δεν υποστηρίζουν οικονομικές κυρώσεις κατά ρωσικών τραπεζών.

Τα μέσα προπαγάνδας της Χαζαρικής Μαφίας κάνουν μεγάλο θέμα για το ότι η Ρωσία τώρα αποκόπτεται από το SWIFT. Ωστόσο, η συμμαχία είναι πέντε κινήσεις μπροστά τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έπιασαν πρόσφατα τον επικεφαλής του Νταβός Κλάους Σβαμπ και την επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της ΕΕ Κριστίν Λαγκάρντ στην Ανταρκτική. Αυτό οδήγησε στην αντικατάσταση του SWIFT με το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Εάν έχετε κάνει πρόσφατα κάποια διεθνή μεταφορά χρημάτων θα το γνωρίζετε αυτό επειδή αντί να χρησιμοποιήσετε το αλφαβητικό σύστημα SWIFT, τώρα χρειάζεστε έναν αριθμό για να κάνετε μια μεταφορά.

Ένα ορατό σημάδι ότι η Ευρώπη δεν συμβαδίζει με αυτήν την παρωδία είναι ότι οι τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη βυθίζονται καθώς αυξάνονται οι εξαγωγές μέσω της Ουκρανίας. Με άλλα λόγια, η Χαζαρική Μαφία έχει σταματήσει να εκβιάζει τις τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη.

https://www.zerohedge.com/commodities/european-natgas-prices-plunge-russian-flows-ukraine-soar

Και το σημαντικότερο, οι τραπεζικοί διακομιστές των Rothschild βρίσκονται στην Ουκρανία και τώρα έχουν κατασχεθεί. Αυτό σημαίνει ότι γι’ αυτούς είναι Game Over.

Είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεν αφήνουν τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και την αντιπροσωπεία του να επισκεφθούν τον ΟΗΕ στη Γενεύη. Αυτό σημαίνει ότι ο ΟΗΕ έχει ξεπεράσει τον εαυτό του ως οντότητα των Rothschild. Πρόκειται να αντικατασταθεί.

https://tass.com/world/1412817

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στην ψεύτικη ιστορία που γράφεται από τα μέσα προπαγάνδας της Χαζαρικής Μαφίας σχετικά με το τι συμβαίνει στην Ουκρανία. Μπορείτε να δείτε ότι οργανώνουν ψεύτικες φρικαλεότητες και θανάτους επειδή δεν έχουν πραγματικές φρικαλεότητες για να αναφέρουν.

https://newtube.app/user/EternalNow/4JPJSpz?u=t

Το άλλο πράγμα που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι όλη η υστερία στα δυτικά μέσα προπαγάνδας για την Ουκρανία είναι μια απελπισμένη προσπάθεια να αποσπάσει την προσοχή από τον αυξανόμενο όγκο αποδεικτικών στοιχείων για το ότι η πρόσφατη εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού ήταν ένα τεράστιο έγκλημα πολέμου. Τα ποσοστά θνησιμότητας μεταξύ των εμβολιασμένων έχουν αυξηθεί κατά 495%.

Η εκδίκηση έχει αρχίσει. Χιλιάδες συγκεντρωμένοι στο νεκροταφείο Père-Lachaise στο Παρίσι για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Luc Montagnier, Γάλλο βιολόγο-ιολόγο και νομπελίστα ιατρικής που μίλησε κατά του «εμβολιασμού» του Covid, φωνάζουν «ελευθερία».

https://newtube.app/user/EternalNow/4O1Vjcy?u=t

Εδώ είναι μια λίστα με 40 δισεκατομμυριούχους που πλούτισαν από το έγκλημα αυτό. Να είστε βέβαιοι ότι όλοι θα κυνηγηθούν και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Κατάλογος 40 δισεκατομμυριούχων που πλούτισαν από τον COVID – GreatGameIndia

Πηγές του Πενταγώνου και της MI6 αναφέρουν ότι οι ειδικές δυνάμεις συνεχίζουν να κυνηγούν όλους τους κορυφαίους αρχηγούς των συμμαχικών δυνάμεων και τους μπράβους. Αυτοί περιλαμβάνουν Καναδούς προδότες όπως ο Τζάστιν Κάστρο και η Κρίστια Φρίλαντ.

Στην Ασία εν τω μεταξύ, ακούμε από την Οικογένεια των Δράκων και την Ασιατική Μυστική Κοινωνία ότι όλη η επιρροή της Χαζαρικής Μαφίας αφαιρείται από την περιοχή. Οι πηγές αναφέρουν ότι έχει επιτευχθεί θεμελιώδης συμφωνία για επανένωση της Ταϊβάν με την ηπειρωτική χώρα, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Μας ζητήθηκε να μην παράσχουμε περισσότερες λεπτομέρειες, διότι πρόκειται για μια εν εξελίξει επιχείρηση.

Ωστόσο, μας είπαν ότι ο ψεύτικος Κιμ Γιονγκ Ουν και οι ψευδείς ειδήσεις για πυραύλους της Βόρειας Κορέας που βγαίνουν στα μέσα προπαγάνδας της Χαζαρικής Μαφίας είναι ένα μάτσο ψέματα. Ο Κιμ είναι νεκρός και η αδελφή του είναι τώρα υπεύθυνη στη Βόρεια Κορέα, σημειώνουν πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας. Η Βόρεια Κορέα είναι μέρος της συμμαχίας για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας, προσθέτουν.

Στην Ιαπωνία, η αστυνομία και ο στρατός έχουν αρχίσει να συλλαμβάνουν πολλούς ανθρώπους που συμμετείχαν στη μαζική επίθεση δολοφονίας στη Φουκουσίμα, αναφέρουν ιαπωνικές δεξιές πηγές κοντά στον αυτοκράτορα.

Πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας υπόσχονται ότι οι ιστορικές αλλαγές θα συνεχίσουν να λαμβάνουν χώρα από τώρα μέχρι την εαρινή ισημερία της 21ης-22ης Μαρτίου.

Τέλος, αυτή την εβδομάδα, όπως συνηθίζουμε, θα ολοκληρώσουμε με μια πληροφορία που σχετίζεται με ένα πρότζεκτ blue beam (Μπλε Ακτίνα). Πρόσφατα τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης κυκλοφόρησαν αυτό το βίντεο από το 2010 που δείχνει μια πολύ παράξενη ανωμαλία καιρού ή κάποιον αφύσικο δίσκο στην Αυστραλία. Αυτό είναι ένα στοιχείο ότι κάτι εξαιρετικά συγκλονιστικό θα έρθει σύντομα από την Ανταρκτική, υπόσχεται μια πηγή από τη διαστημική δύναμη των ΗΠΑ.

https://newtube.app/user/EternalNow/R6xkbdw?u=t

πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

2 comments

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s