ΟΡΓΗ

από τη blogger


Ήθελα λίγο να σταθώ στις ενέργειες.

Το Συναίσθημα εκδηλώνει Ύπαρξη.

Ενέργειες που κατευθύνονται στο νοητικό μπορούν να το χειραγωγήσουν ώστε να προκαλέσει χημικές αντιδράσεις, και οι χημικές αντιδράσεις να παράξουν συναίσθημα. Ηχητικά σήματα μπορούν να «χτυπήσουν» απ΄ευθείας τις χορδές που ξεκινούν την παραγωγή συναισθήματος. Ας μην ξεχνάμε, ότι στη βάση των πάντων είμαστε Δόνηση.

Δονούμαστε Ασυνείδητα.
Και παράγουμε Συναίσθημα.

Το συναισθηματικό μας σώμα – το σύνολο της ύπαρξής μας που κυκλοφορεί και δονείται από ενέργειες οι οποίες προκαλούνται από συναισθήματα – είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ευάλωτο, δεδομένου ότι οι περισσότεροι αγνοούμε την ύπαρξή του.

Αυτή την εποχή που διανύουμε, βιώνουμε τη γενικευμένη επίθεση στο ανθρώπινο γένος μέσω αποφάσεων που λήφθηκαν και λαμβάνονται ερήμην μας και οι οποίες αφορούν τη διαβίωση, την επιβίωση, την υγεία, την ευμάρεια, την εργασία, και τέλος όλη την ύπαρξή μας στο Εδώ και στο Αύριο. Σε αυτό το διάστημα έχουμε δεχτεί και δεχόμαστε τεράστιες ενεργειακές πιέσεις που όλες στοχεύουν στο συναισθηματικό μας σώμα. Αυτό είναι που θα εκκινήσει τις ακούσιες διαδικασίες αυτοφαγίας ή ετεροφαγίας, ενώ θα έπρεπε να στοχεύει σε δημιουργία ομορφιάς.

Ας πάρουμε ως παράδειγμα τα εμβόλια:

Αρχικά εξοργίστηκαν οι πειθήνιοι επειδή οι συνωμοσιολόγοι δεν υπάκουαν στις εντολές. Στην πορεία εξοργίστηκαν οι συνωμοσιολόγοι με τους πειθήνιους, που έσπευσαν να υπηρετήσουν το σύστημα, καλλιεργώντας έτσι μία πραγματικότητα σκοτεινή, δυστοπική, ανεπιθύμητη. Μετά εξοργίστηκαν συγγενείς κατά συγγενών, φίλοι κατά φίλων, συνεργάτες, γείτονες, δάσκαλοι, μαθητές, πολίτες, παππούδες, και τελικά όλοι εξοργίστηκαν. Τώρα εξοργίζονται οι πειθήνιοι κατά του συστήματος που τους είπε ψέματα για τα σκευάσματα, που τους διαβεβαίωσε ότι είναι ασφαλή, που τους σέρβιρε ότι πάνω απ΄όλα επιθυμεί το καλό τους.

Όλα κατανοητά.

Στο τέλος της εξίσωσης, όμως, αυτό που απομένει είναι ο θυμός και η οργή. Σε παραλλαγή, η απέραντη θλίψη, η οποία αποτελείται από συμπιεσμένο χρόνιο μη εκφρασμένο θυμό.

Και μάλιστα, θυμός και οργή που στοχεύει ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
Εγώ κι Εσύ, οι Αιώνιοι Αντίπαλοι.

Μία εξίσωση που πάλι ευνοεί όσους μας χειραγώγησαν. Δύο χρόνια, δύο δεκαετίες, δύο αιώνες. Για τους ψαγμένους τα νούμερα μεγαλώνουν κατά πολύ.

Ίσως εδώ σκεφτείς πως ναι, αλλά με το θυμό αποφασίζει ο άνθρωπος να κάνει κάτι. Με το θυμό συνειδητοποιεί ότι τα όριά του καταπατήθηκαν και δεν θα κάνει άλλο πίσω.
Ναι. Με το θυμό. Κι αυτή η λειτουργία είναι που δομεί κοινωνίες εντάσεων, εκρήξεων, ανισορροπίας, μίσους, πληγών.
Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε;

Μήπως, εδώ που είμαστε και με όσα βιώνουμε, ως ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για το μέλλον της αθωότητας που φέρνουμε στον κόσμο ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να κάνουμε απολογισμό των λαθών, και διόρθωση; Μήπως πίσω απ΄όλα κρύβεται η χειραγώγηση του συναισθήματος, η οποία εξακολουθεί να υπάρχει σε κάθε ΔΡΑΣΗ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ που προβάλλουμε δονούμενοι στη συχνότητα του θυμού;

Δεν πρόκειται για μεταφυσική.
Απλά κάνε τον απολογισμό σου.

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

Όταν ερωτηθούμε την Πιο Καυτή Ερώτηση «κι εσύ τι έκανες πατέρα; μητέρα; δάσκαλε; πνευματικέ;» να μπορούμε να απαντήσουμε «Έναν Αληθινό Απολογισμό».

Η Αγάπη δονεί υπέροχα.
Αγάπη δεν είναι η αποδοχή της βίας εναντίον μας.
Αγάπη είναι η εστίαση σε ό,τι δονείται ειρηνικά, ενωτικά, γαλήνια. Αγάπη είναι η συνειδητή αποχή από ΟΛΕΣ τις δονήσεις που δε μας ταιριάζουν.

Σε ευχαριστώ που είσαι κοντά μου,

♥ Μαχητή Εσύ της Αλήθειας και της Ομορφιάς ♥

4 comments

  1. Μαθαινουμε ( δια βιου μαθηση ) να κανουμε ντριπλες και να αποφευγουμε τις λακουβες της αρνητικης ενεργειας…
    Παραλληλα επανα συντονιζομαστε στην δικη μας φωτεινη συχνοτητα που υπερεχει ολων. Αγαπη δηλει Φως και φως Ειναι ελευθερια…
    Ειμαι φως και αγαπω εν ελευθερια.

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s