Η ΕΕ Διαπραγματεύεται την Παράδοσή της στη Ρωσία, η Ψεύτικη Κυβέρνηση Μπάιντεν Είναι Καταδικασμένη

Benjamin Fulford  7/3/2022

Η ΕΕ ή το τέταρτο Ράιχ των Ναζί, γνωρίζει ότι έχει υποστεί ρουά ματ και προσπαθεί να διαπραγματευτεί την παράδοσή της στη Ρωσία, επιβεβαιώνουν πολλές πηγές. Αυτό σημαίνει ότι το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν στις ΗΠΑ θα πρέπει επίσης να παραδοθεί ή να πεθάνει, υπόσχονται οι πηγές. «Η Ουκρανία είναι το κεφάλι του φιδιού. Μόλις πέσει, δεν θα υπάρχει πια αυτοκρατορία παγκοσμιοποιητών. Έχει τελειώσει», εξηγεί ένας Αυστραλός αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων.

Ο λόγος αυτής της ήττας είναι ότι το Πεντάγωνο και τα έθνη των Πέντε Οφθαλμών (Αυστραλία, Καναδάς, Αγγλία, Νέα Ζηλανδία και ΗΠΑ) αρνούνται να πολεμήσουν τη Ρωσία εξ ονόματος της ναζιστικής ΕΕ.

Αυτό ανάγκασε τον γαλλικό στρατό να κάνει μια απογραφή της ικανότητας του ΝΑΤΟ να πολεμήσει τη Ρωσία μείον τους Αγγλοσάξονες. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ΝΑΤΟ θα μπορούσε να αντέξει μόνο για πέντε ημέρες ενάντια σε μια μεγάλης κλίμακας ρωσική επίθεση.

https://www.voltairenet.org/article215757.html

Είναι επίσης σαφές ότι αυτή η ρωσική κίνηση είχε προγραμματιστεί εδώ και πολύν καιρό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε το 2021 ότι μεγάλες ευρωπαϊκές πολιτικές προσωπικότητες «μίλησαν για την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου χώρου από τη Λισαβόνα έως τα Ουράλια. Πιστεύω, και το ανέφερα αυτό, γιατί τα Ουράλια; Έως το Βλαδιβοστόκ.»

«Ο Ρώσος πολιτικός Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι γνώριζε ότι ο πόλεμος θα ξεκινούσε στις 22 Φεβρουαρίου 2022. Ήξερε την ακριβή ημερομηνία ε΄δω και κάποια χρόνια!», σημειώνει πηγή της FSB.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον, το ρωσικό οικόσημο δείχνει έναν ιππότη με ένα λευκό καπέλο να ποδοπατά έναν ερπετό. Είναι μια απλή σύμπτωση ή αυτό σημαίνει ότι τα τρέχοντα γεγονότα σχεδιάστηκαν αιώνες πριν;

Όποια και αν είναι η περίπτωση, είναι σαφές ότι το παιχνίδι τελείωσε για τη Χαζαρική Μαφία στην Ουκρανία.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι το καθεστώς του Κιέβου έχει σχεδόν χάσει εντελώς την ικανότητα διαχείρισης των περιοχών και των περιφερειών της χώρας.

https://telanganatoday.com/us-preparing-to-create-ukrainian-zelensky-govt-in-exile-in-poland

Η FSB και η CIA λένε και οι δύο ότι ο Ουκρανός πρόεδρος-μαριονέτα της Χαζαρικής Μαφίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, έχει καταφύγει εδώ και καιρό στην Πολωνία. Του υποσχέθηκαν επίσης πλούσια συνταξιοδότηση στη Φλόριντα. Δείτε συνημμένες φωτογραφίες των περιουσιακών του στοιχείων στην Κόστα Ρίκα στην Τράπεζα Dresner (1,3 δισεκατομμύρια δολάρια) και το σπίτι του αξίας 34 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Όσο για τους ναζί στρατιώτες που χρησιμοποιούν αμάχους για ανθρώπινες ασπίδες στην Ουκρανία, ο Πούτιν δεν αναμένει να καταλήξει σε συμφωνίες με «μια συμμορία ναρκομανών και νεοναζί που είναι κρυμμένοι στο Κίεβο».

https://tass.com/russia/1411363

Οι Ρώσοι αναφέρουν ότι τα ναζιστικά στρατεύματα στην Ουκρανία θα αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες και οι περισσότεροι θα σκοτωθούν απευθείας. Βασικά είναι game over.

Υπάρχει επίσης στρατιωτική δραστηριότητα εκτός Ουκρανίας. Για παράδειγμα, γαλλικές πηγές πληροφοριών αναφέρουν ότι το έθνος της Μολδαβίας που βρίσκεται μεταξύ Ουκρανίας και Ρουμανίας έχει «πάψει να υπάρχει».

Σουηδικές πηγές πληροφοριών αναφέρουν ότι τόσο η Φινλανδία όσο και η Σουηδία παραδόθηκαν στη Ρωσία την προηγούμενη εβδομάδα και υποσχέθηκαν να παραμείνουν ουδέτερες και εκτός ΝΑΤΟ.

Η de facto παράδοση της υπόλοιπης Ευρώπης στη Ρωσία μπορεί να φανεί σε πολλά δημόσια σχόλια. Για παράδειγμα, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον σημείωσε σε άρθρο γνώμης στους New York Times ότι «Δεν πρόκειται για σύγκρουση του ΝΑΤΟ και ούτε πρόκειται να γίνει… Η Ρωσία έχει μια συντριπτική δύναμη… Αυτό που θα συμβεί στην Ευρώπη θα έχει βαθιές επιπτώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.»

Οι συζητήσεις για κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι επίσης καθαρές μεγαλοστομίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ λέει ότι η χώρα του δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει χωρίς ρωσικό πετρέλαιο και προειδοποίησε ότι «η έλλειψη προμήθειας θα μπορούσε να απειλήσει την κοινωνική συνοχή στη Γερμανία».

Για να καταλάβουμε τι σκέφτονται οι Ρώσοι, είναι καλό να κοιτάξουμε πίσω σε αυτό που είπε το άβαταρ του προέδρου τους Βλαντιμίρ Πούτιν στους γκάνγκστερ του Νταβός το 2021. Προειδοποίησε ότι η αγνόηση των «συστημικών κοινωνικοοικονομικών προβλημάτων» ήταν μια «επικίνδυνη ψευδαίσθηση». Σημείωσε ότι «οι σύγχρονοι τεχνολογικοί γίγαντες ουσιαστικά ανταγωνίζονται τα κράτη», και ότι «οι παγκόσμιες επιχειρήσεις προσπαθούν να αντικαταστήσουν τους νόμιμους δημοκρατικούς θεσμούς και ουσιαστικά να υφαρπάξουν ή να περιορίσουν το φυσικό δικαίωμα των ανθρώπων να αποφασίζουν μόνοι τους», έπρεπε να σταματήσουν. Σε αυτό που ισοδυναμούσε με κήρυξη πολέμου κατά των εταιρικών φασιστών της Χαζαρικής Μαφίας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «ο κόσμος δεν μπορεί να συνεχίσει να δημιουργεί μια οικονομία που θα ωφελήσει μόνο ένα εκατομμύριο ανθρώπους, πρέπει τώρα να προχωρήσουμε από τη δήλωση των γεγονότων στη δράση».

Η ρωσική FSB διαπραγματεύεται τώρα απευθείας με την Κοινωνία των Λευκών Δράκων για το πώς να αντικαταστήσει το μεταπολεμικό σύστημα Bretton Woods με κάτι που λειτουργεί πραγματικά για τους ανθρώπους του πλανήτη. Όταν η FSB είπε σε έναν εκπρόσωπο της Κοινωνίας του Λευκού Δράκου ότι «Το 81% όλων των πολέμων από το 1945-2001 ξεκίνησε από τις ΗΠΑ… Οι ΗΠΑ μπορούν να κάνουν όλων των ειδών τα σκατά και να τα ονομάσουν «ιστορία» και δεν πληρώνουν κανένα τίμημα για αυτό», η Κοινωνία του Λευκού Δράκου απάντησε: «Η εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ θα πάψει σύντομα να υπάρχει και στα τσακίδια».

Αυτό το συναίσθημα συμμερίζονται ηγέτες σε όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα, για να δείτε τη στάση της Ινδίας παρακολουθήστε αυτό το ξεκαρδιστικό κλιπ τηλεόρασης 2 λεπτών.

https://twitter.com/skbozphd/status/1499298691156705282?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1499298691156705282%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fmarkets%2Fmust-see-tv

Δεδομένου ότι το Πεντάγωνο αρνείται να πολεμήσει τη Ρωσία για λογαριασμό των Ναζί που πραγματοποίησαν τρομοκρατικές επιθέσεις όπως η 11/9 και η Φουκουσίμα, η Χαζαρική Μαφία προσπάθησε να στραφεί στην Τουρκία για προστασία. Αυτό είχαν να πουν τα τουρκικά επίσημα μέσα ενημέρωσης:

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί, ένας πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας πρέπει να αποφευχθεί… Εάν η Δύση γονατίσει τη Ρωσία, το δεύτερο βήμα θα είναι να στραφεί απευθείας στην Τουρκία.

https://www.yenisafak.com/en/columns/ibrahim-karagul/a-european-war-is-raging-in-ukraineand-it-δεν είναι πιθανό-να-τελειώσει-σύντομα-γιατί-είναι-η-δύση-προσπαθεί-να-σύρει-τουρκία-σε-πόλεμο-με-Ρωσία-3590423

Ο υπόλοιπος μουσουλμανικός κόσμος επίσης αποφεύγει τις χώρες που διοικούνται από τη Χαζαρική Μαφία. Για παράδειγμα, ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Ιμράν Χαν «κατέληξε σε συμφωνία για την εισαγωγή φυσικού αερίου από τη Ρωσία – παρά την κατακραυγή για την εισβολή στην Ουκρανία».

https://www.msn.com/en-gb/news/world/imran-khan-strikes-huge-trade-deal-with-russia-despite-international-outcry-over-war/ar-AAUvn6Z

Η Σαουδική Αραβία τα έχει επίσης σπάσει με τη Χαζαρική Μαφία και έχει σταματήσει να την προμηθεύει δωρεάν πετρέλαιο με αντάλλαγμα παραστατικά δολάρια, αναφέρουν πηγές της CIA. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τιμές της βενζίνης αυξάνονται στις ΗΠΑ.

Τα ίδια και στη Λατινική Αμερική. Για παράδειγμα, ο Μπολσονάρου της Βραζιλίας αρνείται να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία, λέγοντας ότι οι Ουκρανοί «εμπιστεύτηκαν τη μοίρα ενός έθνους σε έναν κωμικό.»

Η παγκόσμια αηδία με το ατελείωτο κακό της Χαζαρικής Μαφίας σημαίνει ότι η συμμαχία είναι κοντά στην τελική νίκη για την απομάκρυνσή τους, αναφέρουν πηγές της οικογένειας των Δράκων.

«Ο Πούτιν έχει μια τελευταία κίνηση σε αυτό το παιχνίδι σκακιού. Μπορεί να εθνικοποιήσει όλη τη Ρωσία. Ακριβώς όπως και ο Xi έχει αυτό το σχέδιο ως τελική κίνηση. Δεν θα γίνει πυρηνικός πόλεμος. Μια παγκόσμια οικονομική κρίση μπορεί να είναι απαραίτητη για να νικήσουμε τη σατανική καμπάλ. Εάν εθνικοποιηθούν και οι δύο χώρες, θα καταρρεύσει το παγκόσμιο σύστημα. Μια παγκόσμια επανεκκίνηση θα εποπτεύεται από τη συμμαχία», όπως περιγράφει την κατάσταση μια πηγή της CIA.

Τα μέσα εταιρικής προπαγάνδας προσπαθούν να δείξουν γενναίο πρόσωπο προσποιούμενοι ότι οι εταιρείες τους του πετρελαίου, των αυτοκινήτων, της τεχνολογίας κ.λπ. «αποσύρονται από τη Ρωσία». Στην πραγματικότητα κατάσχονται.

Οι εταιρικοί προπαγανδιστές προσπάθησαν επίσης να κάνουν να φανεί ότι θα μπορούσαν να καταστρέψουν οικονομικά τη Ρωσία αφαιρώντας την από το διεθνές σύστημα τραπεζικής μεταφοράς SWIFT. Ωστόσο, όπως σημειώνει η MI6 «Το σύστημα SWIFT είναι ουσιαστικά ένα σύστημα ξεπλύματος χρημάτων για το ΝΑΤΟ. Είναι ένα σύστημα κληρονομιάς. Στους BRICS δεν καίγεται καρφί για το SWIFT.»

Το ίδιο ισχύει και για τη Visa και τη Mastercard που ανακοινώνουν την αποχώρησή τους από τη Ρωσία. Η αλήθεια είναι ότι οι Ρώσοι έχουν ήδη προετοιμάσει την αλλαγή προς το κινεζικό δίκτυο αποδοχής πληρωμών που λειτουργεί σε 180 χώρες.

https://www.reuters.com/business/finance/russian-banks-rush-switch-chinese-card-system-2022-03-06/

«Είναι καιρός τα Δυτικά έθνη να συνειδητοποιήσουν ότι η πλήρης κυριαρχία τους στην παγκόσμια οικονομία έχει χαθεί προ πολλού», λέει η ρωσική κυβέρνηση.

Το FSB σημειώνει επίσης ότι ο Covid εξαφανίστηκε από τη Ρωσία μόλις έκλεισαν τα εργαστήρια βιολογικού πολέμου στην Ουκρανία. Το άλλο όφελος της στρατιωτικής τους δράσης εκεί είναι ότι οι περισσότερες από τις επιχειρήσεις απάτης spam και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κόσμο έχουν πλέον κλείσει. Το τέλος των δραστηριοτήτων νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες της Χαζαρικής Μαφίας στην Ουκρανία αποδεικνύεται μοιραίο επίσης για αυτούς, σημειώνουν.

Η απώλεια τόσο του στρατιωτικού όσο και του οικονομικού ελέγχου ανάγκασε τη Χαζαρική Μαφία να προσπαθήσει να διαπραγματευτεί την παράδοσή της. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Ναφτάλι Μπένετ, ο οποίος συνελήφθη πρόσφατα («βρέθηκε θετικός στον Covid και αυτοαπομονώθηκε») συμφώνησε να εργαστεί για τη Συμμαχία για να διαπραγματευτεί τη μεταφορά της εξουσίας μακριά από τη Χαζαρική Μαφία. Για αυτόν το λόγο έχει συναντηθεί με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν εκ μέρους των κυβερνήσεων-μαριονέτας της Χαζαρικής Μαφίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία και τη Γερμανία», αναφέρουν πηγές της Μοσάντ.

https://indianexpress.com/article/world/israeli-pm-meets-putin-in-moscow-then-speaks-with-zelenskiy-by-phone-7803466/

Ωστόσο, η Χαζαρική Μαφία είναι απελπισμένη και επικίνδυνη τώρα και κάνει πολλαπλές προσπάθειες να οργανώσει ένα συμβάν πυρηνικής τρομοκρατίας. Για παράδειγμα, κυκλοφορούν δημοσιεύματα ειδήσεων για ένα «Φορτηγό πλοίο γεμάτο Πόρσε, Volkswagens, Bentleys που καίγονται στη Μέση του Ατλαντικού».

Αυτό είχε να πει η CIA για τη φωτιά:

Ήταν μια επιτυχημένη δουλειά στα σίγουρα. Η Συμμαχία χρησιμοποίησε ένα DEW (directed-energy weapon: όπλο κατευθυνόμενης ενέργειας) από το διάστημα. Η ενεργειακή ακτίνα χτύπησε το μηχανοστάσιο και έλιωσε τα πάντα. Δεν υπήρχε τρόπος να σβήσουμε τη φωτιά. Η συμμαχία γνώριζε ότι υπήρχε μια πυρηνική συσκευή στο φορτηγό πλοίο που κατευθυνόταν προς το Ρόουντ Άιλαντ για να χρησιμοποιηθεί σε μια εκδήλωση αντιπερισπασμού στις ΗΠΑ.

https://m.theepochtimes.com/mkt_app/cargo-ship-full-of-porsches-and-lamborghinis-on-fire-in-middle-of-atlantic_4286900.html

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass μετέδωσε επίσης ότι «το εθνικιστικό τάγμα Αζόφ σχεδιάζει να ανατινάξει έναν αντιδραστήρα στο Εθνικό Κέντρο Ερευνών του Ινστιτούτου Φυσικής και Τεχνολογίας του Χάρκιβ και να κατηγορήσει τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις».

Η Χαζαρική Μαφία ελπίζει επίσης ότι μπορούν να ξεμπλέξουν από τους μπελάδες δολοφονώντας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο γερουσιαστής της Καρολίνας Λίντσεϊ Γκράχαμ δήλωσε ότι ο Πούτιν πρέπει να δολοφονηθεί προκειμένου να τερματιστεί η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

https://www.theguardian.com/us-news/2022/mar/04/lindsey-graham-suggests-putin-assassination-russia-ukraine

Ορίστε τι είχε να πει η CIA σχετικά με το πάρα πάνω:
«Ο Lindsey Graham πολύ σύντομα θα βρεθεί θετικός στον Covid για δεύτερη φορά. Θα τεθεί από μόνος του σε καραντίνα. (Γνωρίζουμε ότι θα συλληφθεί και θα υποβληθεί σε ανάκριση από τη συμμαχία). Αν επανεμφανιστεί, θα φοράει το μποτάκι με το gps. Το πιο πιθανό είναι να εξαφανιστεί. Θα δημιουργηθεί μια ιστορία κάλυψης. Ξεπέρασε τα όρια.»

Η Ουάσιγκτον επίσης μπλοκάρεται τώρα από φορτηγά σε μια κίνηση να θέσει τέλος στο εγκληματικό ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν. Είναι θέμα χρόνου πλέον να τραβηχτεί η πρίζα για όλο αυτό το σόου. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο για να δείτε πόσο εκτός πραγματικότητας έχει βρεθεί η λεγόμενη ηγεσία της G7. Παρατηρήστε την ψεύτικη Καμάλα Χάρις, τον ψεύτικο Μπάιντεν, τους ηγέτες του Καναδά, της Ουκρανίας, της Γαλλίας κ.λπ. ντυμένους με ρούχα του άλλου φύλου, και θα πάρετε μια ιδέα για το πόσο εκφυλισμένα έχουν γίνει τα πράγματα.

https://newtube.app/user/EternalNow/4vYXhws?u=t

https://newtube.app/user/EternalNow/6RS8QoC?u=t

Επίσης, σημειώστε παρακαλώ ότι αυτοί οι αποκαλούμενοι ηγέτες δεν έχουν ακόμη πληρώσει για την ψεύτικη πανδημία και τα εγκλήματα πολέμου των εμβολίων. Σε περίπτωση που δεν το προσέξατε, ενώ σας αποσπούν την προσοχή με την εισβολή της Ρωσίας, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε μια έκθεση που επιβεβαιώνει ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι αντιπροσωπεύουν τώρα 9 στους 10 θανάτους covid-19 στην Αγγλία.

Υπάρχουν παρόμοιες αναφορές που αναδύονται από όλο τον κόσμο για ζημιές από τα εμβόλια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Γερουσία των ΗΠΑ μόλις ψήφισε τον τερματισμό της εθνικής έκτακτης ανάγκης για τον λεγόμενο Covid. Είναι απλά οι πιο πρόσφατοι σε ένα αυξανόμενο κίνημα για να μπει τέλος σε ολόκληρη την ψευτοδημία.

Στον Καναδά εν τω μεταξύ, οι επαρχιακές κυβερνήσεις, ο στρατός κ.λπ., παρακούουν ανοιχτά την προσπάθεια του Τζάστιν Κάστρο να μετατρέψει τον Καναδά σε ένα κράτος εμβολίων ολοκληρωτισμού. Πηγές της MI6 αναφέρουν ότι έχουν επανεξετάσει ολόκληρη την ιστορία του Τζάστιν Κάστρο φτάνοντας πίσω μέχρι το δημοτικό σχολείο και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι διπλός πράκτορας και προδότης. Μην περιμένετε να βρίσκεται ανάμεσά μας για πολύ ακόμα. Το ίδιο ισχύει για τον Εμανουέλ Μακρόν και πολλούς άλλους.

Η ανθρωπότητα απελευθερώνεται και δεν θα υπάρξει καμία διακοπή στην απελευθέρωσή της.

Τέλος, αυτή την εβδομάδα θα θέλαμε να μοιραστούμε αυτό το βίντεο ενός απόκοσμου UFO. Μια πηγή της NASA που συμμετέχει στο project Bluebeam είπε ότι «Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτό δεν είναι Bluebeam. Η καλύτερη ανάλυσή μου: πρόκειται για μια πύλη που άνοιξε, δείχνοντας έναν άλλο κόσμο τεχνολογίας».

https://newtube.app/user/EternalNow/8OFvivc?u=t

Εδώ είναι ένα άλλο μυστηριώδες φαινόμενο που γυρίστηκε πρόσφατα στη Ρωσία.

https://newtube.app/user/EternalNow/gZUXBnr?u=t

Σε ένα ακόμη σημάδι ότι αυτές δεν είναι φυσιολογικές εποχές, μπορείτε να δείτε έναν τεράστιο αριθμό ΑΤΙΑ σε μια έκθεση του BBC σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία.

https://newtube.app/user/EternalNow/pcqKrj4?u=t

Είτε πρόκειται για το Bluebeam είτε για κάτι άλλο αυτά τα γεγονότα –τόσο γήινα όσο και απόκοσμα– σαφώς υπογράφουν ότι ο πλανήτης Γη περνάει από αλλαγές βιβλικών διαστάσεων. Μια νέα εποχή ξημερώνει.

πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s