Εκπύρωσις

Cobra  15/3/2022

Οι βόμβες τόπλετ εξακολουθούν να είναι η κύρια αιτία λόγω της οποίας οι Φωτεινές Δυνάμεις δε μπορούν να επέμβουν ευθέως στην κατάσταση που υπάρχει στην επιφάνεια του πλανήτη. Οι Φωτεινές δυνάμεις καθαρίζουν τώρα την κβαντική και την υποκβαντική ανωμαλία στο ανώτερο νοητικό πεδίο με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα, και μόλις τελειώσει αυτό θα αρχίσουν να καθαρίζουν την υποκβαντική ανωμαλία στο φυσικό πεδίο, κάτι το οποίο είναι το πιο ριψοκίνδυνο τμήμα όλης της επιχείρησης.


Το πιο κρίσιμο χρονικό διάστημα είναι ανάμεσα στο παρόν και στις 24 Απριλίου.  Τυχαία ή όχι και τόσο τυχαία η τελεσίδικη ημερομηνία της 24ης Απριλίου συμπίπτει με το τέλος της Kala Sarpa Dosha, μιας πολύ δύσκολης περιόδου στην Βεδική Jyotish αστρολογία, η οποία τελειώνει στις 22 Απριλίου:

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα λάβει χώρα ένα πολύ έντονο καθάρισμα της πρωτογενούς ανωμαλίας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ίδιας περιόδου, ο Πλούτωνας θα σχηματίσει τρίγωνο ακριβείας με τη Sedna. H Sedna είναι αστεροειδής που αστρολογικά εκφράζει τη μετάπτωση του κύκλου του Πλατωνικού έτους, καθώς η περίοδος περιστροφής του των 11.390 ετών φτάνει κατά προσέγγιση στο μέσο του κύκλου του. Ενεργειακά, η Sedna συνδέεται με τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο και τους τακτικούς παλμούς του, οι οποίοι προκύπτουν περίπου κάθε 12.800 έτη. H Sedna σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα είναι μια πάρα πολύ ισχυρή όψη, η οποία αρμονικά αρχίζει να μας εισάγει στο επόμενο γαλαξιακό υπερκύμα που πρόκειται να εμφανιστεί στο κοντινό μας μέλλον:

https://www.abiggerpicture.com/sedna/29th-degree

Καθώς πλησιάζουμε το τέλος του κύκλου, οι σκοτεινές δυνάμεις τρελαίνονται επειδή γνωρίζουν πως το τέλος τους είναι κοντά. Λόγω του ότι το σχέδιό τους για την πανδημία απέτυχε, τώρα προσπαθούν να στήσουν ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο μέσω της σύγκρουσης στην Ουκρανία. Το σχέδιό τους είναι να κλιμακώσουν τον πόλεμο ώστε να γίνει πυρηνική σύγκρουση προκαλώντας και τις δύο πλευρές, κι έτσι να μειώσουν τον πληθυσμό της επιφανείας και να διασώσουν περίπου 1 εκατομμύριο μέλη των Ιλλουμινάτι σε υπόγεια καταφύγια. Εδώ μπορείτε να δείτε ότι οι ίδιοι πολιτικοί που προωθούσαν τη Μεγάλη Επανεκκίνηση του κορονοϊού τώρα προσπαθούν να κλιμακώσουν την κατάσταση στην Ουκρανία μέχρι να γίνει παγκόσμιος πόλεμος:

https://exploringrealhistory.blogspot.com/2021/12/part-5-global-crime-syndicatecesarini.html

Σε κάποιους κύκλους, το σχέδιό τους είναι γνωστό με τον κωδικό ονομασίας  Doom 33 (*Doom: καταστροφή), σε άλλους κύκλους είναι γνωστό ως Z-Plan ή Πλάνο Ζ:

Οι οικογένειες Μαύρων Ευγενών και οι Ιησουίτες γνωρίζουν σχετικά με τον επερχόμενο Γαλαξιακό παλμό και λατρεύουν τον Γαλαξιακό κεντρικό Ήλιο ως τον Μαύρο Ήλιο:

Θα επιθυμούσαν να πυροδοτήσουν τον Γαλαξιακό παλμό ως μέρος των προφητειών τους για το Τέλος του Κόσμου με μια εκπύρωση πυρηνικού πολέμου “ordo ab chao”:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ekpyrosis

Στη ρωσική πλευρά, ένας από τους βασικούς παράγοντες είναι ο Πατριάρχης Κύριλλος:


Ήταν πράκτορας της KGB με το όνομα-κωδικό Michailov:

https://www.academia.edu/37152767/The_Mikhailov_Files_Patriarch_Kirill_and_the_KGB

Όπου εισήλθε στη σφαίρα επιρροής των Ιησουιτών:

Κύριος στόχος του είναι να ανακτήσει το Κίεβο για τη Ρωσία και να το αποκαταστήσει ως πρωτεύουσα της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας:

https://edition.cnn.com/2022/03/14/europe/patriarch-kirill-putin-spiritual-battle-intl-cmd/index.html

https://dianabutlerbass.substack.com/p/next-year-in-kyiv?s=r

Υπάρχουν επίσης κάποιοι πράκτορες των Μαύρων Ευγενών στα ανώτατα κλιμάκια του ρωσικού στρατού, οι οποίοι έδωσαν στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τον κωδικό ονομασίας Επιχείρηση Ζ:

https://www.abc.net.au/news/2022-03-01/russian-military-remade-itself-modern-deadly-fighting-machine/100868776

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ασκούσαν πίεση στον Πούτιν να εισβάλει στην Ουκρανία, ενώ ταυτόχρονα τον στόχευαν με όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας (DEW) ώστε να αποδυναμώσουν την αντίστασή του στο Σχέδιο Ζ.

Όταν ο ρωσικός στρατός έλαβε πληροφορίες σχετικά με τα ουκρανικά σχέδια επίθεσης στο Ντονμπάς τον Μάρτιο του 2022, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι:

https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/03/spuntnik-news-2022-03-09-russian-mod.html

Οι Παλαβιτσίνι είναι οικογένεια Μαύρων ευγενών που επηρεάζει έμμεσα τον Πούτιν από τη Ρώμη:

https://worldcrimesyndicate.blogspot.com/2020/03/pallavicini-crime-syndicate.html

Οι Πλειάδιοι σύμβουλοι των ανώτατων Ρώσων αξιωματικών τοποθετήθηκαν αυστηρά κατά της εισβολής και πρόσφεραν σχέδια ειρηνικής επίλυσης της κατάστασης, αλλά δεν εισακούστηκαν. Ο πόλεμος αυτός δημιουργεί πολλές αχρείαστες οδύνες τόσο στον ουκρανικό όσο και στον ρωσικό λαό, και θα πρέπει να τελειώσει το συντομότερο δυνατό. Για το λόγο αυτό οι Φωτεινές Δυνάμεις ζητούν ξανά να συμμετέχουν όσο περισσότεροι άνθρωποι γίνεται στον Διαλογισμό Ειρήνης:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/01/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html

Στην ουκρανική πλευρά, το Σχέδιο Ζ προωθείται μέσω της εξαιρετικά μυστικής «Ομάδας Ζ» των νεοναζί, η οποία σχηματίστηκε από τις οικογένειες Μαύρων ευγενών κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Γερμανία:

https://www-causa–nostra-com.translate.goog/Einblick/Sechmet-Z-und-der-Krieg-nach-dem-Krieg–e1007a04.htm?_x_tr_sl=de&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=sc

Και μπορείτε να δείτε Ουκρανούς στρατιώτες να φορούν το σύμβολο του Μαύρου Ήλιου:

Οι Φωτεινές Δυνάμεις μπορούν να αποτρέψουν όλα τα αρνητικά σενάρια σε ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 99%, αλλά δε μπορούν να αποτρέπουν όλα τα σενάρια συνέχεια, ειδικά εάν οι Σκοτεινές δυνάμεις τα επιχειρούν ξανά και ξανά. Γι’ αυτό είναι πολύ απίθανο ο παρών πόλεμος στην Ουκρανία να κλιμακωθεί πολύ περισσότερο, αλλά δεν είναι εντελώς αδύνατον.

Υπάρχουν άλλες καταστάσεις παγκόσμια που χρειάζονται την προσοχή μας.

Οι επιθέσεις με όπλα στοχευμένης ενέργειας (DEW) σε σημαντικούς Εργάτες Φωτός και σε Πολεμιστές του Φωτός συνεχίζονται:

Η πλειονότητα του λαού στο Αφγανιστάν και την Υεμένη αντιμετωπίζουν ακραία φτώχεια και λιμοκτονία:

https://www.rescue.org/press-release/six-months-change-power-irc-warns-starvation-could-kill-more-afghans-last-twenty-years

https://www.commondreams.org/news/2022/02/16/china-denounces-us-bandits-seizing-7-billion-afghans-starve

https://www.commondreams.org/news/2022/01/10/progressives-demand-biden-end-sanctions-avert-mass-starvation-afghanistan

https://www.rfi.fr/en/middle-east/20220314-famine-conditions-in-war-torn-yemen-rising-sharply-un

Ως εκ τούτου ο διαλογισμός μας για το Αφγανιστάν εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμος:

https://www.welovemassmeditation.com/2021/08/meditation-for-afghanistan-every-4-hours.html

Σε αυτήν την ταραγμένη εποχή είναι σημαντικό να βρούμε την εσωτερική γαλήνη:

https://www.collective-evolution.com/2021/10/25/are-you-tired-of-being-angry-at-the-state-of-the-world/

Και να αναπτύξουμε τη συμπόνια:

https://www.heartmath.org/calendar-of-events/special-care-focus-collective-compassion/

Είναι ξεκάθαρο ότι πολλοί άνθρωποι στερούνται συμπόνιας, όπως μπορείτε να δείτε παντού στον κόσμο, όπως και στα σχόλια του blog μου και επίσης εδώ:

https://www.zerohedge.com/covid-19/poll-finds-close-half-democratic-voters-want-covid-internment-camps-unvaxxd

https://www.heartland.org/news-opinion/news/press-release-heartlandrasmussen-poll-democrats-support-draconian-covid-measures

Σε ένα πιο χαρούμενο θέμα, η ανθρωπότητα αρχίζει να επεκτείνεται στο διάστημα:

https://www.thenationalnews.com/uae/2021/11/27/five-planned-space-stations-for-tourists-and-astronauts/

Και οι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι δεν είμαστε μόνοι:

https://www.zerohedge.com/technology/71-americans-believe-we-are-not-alone-universe

Οι επιστήμονες αρχίζουν να ανοίγονται στην ιδέα της ανθρωπόμορφης ζωής σε όλο το σύμπαν:

https://futurism.com/scientists-humans-universe

https://www.sciencefocus.com/space/science-of-dune-humans-evolve/

Οι επιστήμονες αρχίζουν επίσης να κατανοούν ότι οι ανωμαλίες της μαύρης τρύπας δεν υφίστανται και είναι μάλλον κβαντικό κενό, και οι μαύρες τρύπες στην πραγματικότητα είναι μπάλες νηματίων που αποτελούνται από χορδές 11ης διάστασης (* Θεωρία των Χορδών):

https://www.resonancescience.org/blog/Black-holes-to-be-or-not-to-be


Αρχίζουν επίσης να κατανοούν ότι η σκοτεινή ύλη δεν υπάρχει, είναι απλά μία δύναμη Casimir που επιδρά επάνω στο χωροχρονικό συνεχές από κβαντικό το επίπεδο:
 

https://bigthink.com/hard-science/mystery-effect-speeds-up-the-universe-not-dark-energy-says-study/#Echobox=1644558469

Η θεά επιθυμεί ειρήνη και ειρήνη θα υπάρξει:

Νίκη του Φωτός!

πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.
Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s