Ενημέρωση Simon Parkes

Απομαγνητοφώνηση-απόδοση: Μάρη Λιώκη

(αποσπάσματα)

Ας μιλήσουμε λίγο για την υποτιθέμενη συνομιλία μεταξύ Προέδρου Τραμπ και Προέδρου Πούτιν. Είναι πραγματικά εκπληκτικό που πολλοί άνθρωποι έκαναν μερικά βίντεο λέγοντας, ότι τους υποσχέθηκα ότι θα μιλήσουν και ότι είχα καταλάβει λάθος διότι δε μίλησαν, δε συναντήθηκαν και το πόσο λάθος είχα κάνει. Εγώ δεν προώθησα καν αυτή την είδηση στον ιστότοπο, ούτε έβαλα σχετικό σύνδεσμο και ο λόγος που δεν το έκανα ήταν επειδή δεν είχα πεισθεί ότι θα συνέβαινε. Αντίθετα ζήτησα από τους συντονιστές του Continental CC και τους γενικούς συντονιστές δεδομένου ότι δεν είχα την εφαρμογή Τruth Social (ΣτΜ: Πρόσβαση στο κοινωνικό αυτό δίκτυο έχουν μόνο οι χρήστες εντός ΗΠΑ) να ρίξουν μία ματιά. Αυτό που στην πραγματικότητα είχα πει ήταν, ότι νομίζω πως όλο αυτό είναι μέρος του πολέμου παραπληροφόρησης, δεδομένου ότι γνωρίζω πως το Βαθύ Κράτος θα τρομοκρατείτο βλέποντας να διαφημίζεται μια τέτοια είδηση και φυσικά με την προοπτική να έβγαινε ο Πούτιν και να μιλούσε για πάρα πολλά πράγματα. Θα ήταν πολιτική αυτοκτονία για τον Τραμπ αυτή την περίοδο να συζητήσει με τον Πούτιν, δεδομένου ότι ο Πούτιν έχει χαρακτηριστεί ως διάβολος. Επίσης οι πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές που είχα ήταν, ότι βασικά δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με αυτό και αυτό μ’ έκανε να βγάλω το συμπέρασμα πως κάτι τέτοιο δεν επρόκειτο να συμβεί ή ότι δεν ήταν μια αληθής πληροφορία. Οπότε κι εγώ δεν το δημοσιοποίησα, δεν έκανα ούτε ένα βίντεο για να το προωθήσω, δεν έβαλα καν γραπτό μήνυμα για να το προωθήσω.

Ας μιλήσουμε τώρα για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Οι πληροφορίες που έλαβα από αξιόπιστες πηγές κατέστησαν σαφές, ότι ο Πούτιν δεν είχε σκοπό να σφετεριστεί την Ουκρανία, δεν πρόκειται για έναν πόλεμο προκειμένου να κατακτήσει όλη την Ουκρανία. Τώρα όσον αφορά στον Τραμπ. Ο Τραμπ ήθελε να εξασφαλίσει ότι δεν έχει σχέση με τίποτα από αυτά και έτσι όντας εκτός Λευκού Οίκου δεν έκανε καμία συζήτηση με τον Πούτιν. Οπότε ο Τραμπ δεν εμπλέκεται σε τίποτα από όλα αυτά. O Τραμπ δεν είπε να πάει ο Πούτιν και να το κάνει. O Πούτιν ήθελε να το κάνει εδώ και χρόνια και εσκεμμένα δεν είχε μοιραστεί αυτήν την άμεση πληροφορία με πολλούς ανθρώπους γιατί θα τους είχε φέρει σε δύσκολη θέση. Οπότε ο Πούτιν έκανε αυτό που είχε ανέκαθεν κατά νου να κάνει. Να δημιουργήσει ένα διαχωριστικό ανάμεσα στο τι είναι η ορθή Ρωσία και στο τι είναι η ορθή Ουκρανία. Δεν θα εκπλαγώ αν τα εδάφη ανατολικά του ποταμού Δνείπερου γίνονταν Ρωσία και εκείνα δυτικά του ποταμού παρέμεναν Ουκρανία. Αυτό που ήθελε να κάνει ο Πούτιν ήταν να δημιουργήσει ένα ουδέτερο κράτος. Να δημιουργήσει ένα ασφαλές καταφύγιο, ώστε αν δημιουργείτο θέμα με το ΝΑΤΟ, να υπήρχε αυτός ο επιπλέον χώρος. Όσον αφορά στη Μαριούπολη, αυτό που δε λένε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι, ότι οι “Γιοι του Μαύρου Ήλιου”, η Ταξιαρχία Αζόφ ή πιο σωστά το Τάγμα που είναι το τέταρτο ράιχ που δημιουργήθηκε από τους φασίστες εντός του Βαθέως Κράτους της Cabal και πήρε το όνομά του από τη θαλάσσια περιοχή στην οποία βρίσκεται κοντά η Μαριούπολη, έχουν επιφορτιστεί με το καθήκον να πολεμήσουν μέχρι θανάτου στο ανατολικό τμήμα της Μαριούπολης. Στο βόρειο τμήμα της υπήρχαν Ουκρανοί πεζοναύτες και στο δυτικό τμήμα της πόλης υπήρχε μια τεθωρακισμένη ταξιαρχία ή ημι-τεθωρακισμένη ταξιαρχία για να την υπερασπιστεί. Και ενώ όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο Κίεβο και στο Βόρειο και ανώτερο Ανατολικό μέρος της χώρας, η πραγματική δράση λάμβανε χώρα προς την Κριμαία. Η πραγματικότητα ήταν πως ο Πούτιν αποφάσισε να περικυκλώσει την Μαριούπολη, ώστε αυτοί οι “Γιοι του Μαύρου Ήλιου” να μην μπορέσουν να δραπετεύσουν. O Πούτιν έτρεφε σεβασμό για τους Tσετσένους αντάρτες που πριν από πολλά χρόνια βρέθηκαν σε έναν αυτονομιστικό πόλεμο με τη Ρωσία και από τότε πολλοί Τσετσένοι έχουν παραταχθεί με τον ρωσικό στρατό. Οι Τσετσένοι είναι εξαιρετικοί μαχητές του δρόμου, έτσι νομίζω ότι έφερε περίπου πέντε ή έξι χιλιάδες από αυτούς τους τσετσένους στρατιώτες και τους τοποθέτησε κατευθείαν εναντίον του Τάγματος Αζόφ. Ο λόγος που η Μαριούπολη βρίσκεται στο επίκεντρο των μαχών είναι, επειδή το τέταρτο ράιχ είχε όλη την εξουσία και τον έλεγχό της πόλης αυτής. Έτσι αυτό που έχουμε τώρα είναι, φασίστες του 4ου Ράιχ να πολεμούν εναντίον Τσετσένων.

Ας υποθέσουμε τώρα πως κάποιος διαθέτει ένα βιολογικό εργαστήριο. Πολλές χώρες έχουν, αλλά στις περισσότερες χώρες δεν εξυπακούεται πως θα απελευθερώσεις ιούς πλήττοντας αθώους ανθρώπους. Όμως υπάρχουν χώρες και οργανισμοί που το έχουν κάνει. Ας φανταστούμε τώρα μια μυθική χώρα όπου υπάρχουν πολλά τέτοια εργαστήρια (βιολογικού πολέμου). Δεν θα υπήρχε φυσικά καμία ταμπέλα στην κορυφή κάποιου λόφου που θα έλεγε “Παρακαλώ βομβαρδίστε με”. Σε αυτή τη χώρα θα συνέβαινε αυτό που μόνο οι δειλοί πράττουν. Θα τοποθετούσαν αυτά τα εργαστήρια σε σημεία όπου υπάρχει άμαχος πληθυσμός, χρησιμοποιώντας τον ως ασπίδα, όπως σε υπόγεια νοσοκομείων, σχολείων ή ακόμα και εργοστασίων πυρηνικής ενέργειας όπως το Τσερνομπίλ όπου θα ήταν σίγουροι ότι δεν θα βομβαρδιζόταν εξ’αιτίας της βέβαιης διασποράς ραδιενέργειας σε όλο τον πλανήτη. Έτσι το Βαθύ Κράτος θα ένιωθε και ένιωθε πολύ σίγουρο ότι τα εργαστήρια κάτω από αυτό το εργοστάσιο ήταν ασφαλή. Όμως οι κατασκοπευτικοί ρωσικοί δορυφόροι πήραν μία υπογραφή θερμότητας από το σημείο μεγαλύτερη από αυτή που θα μπορούσε να εκλύεται από ραδιενεργά υπολείμματα πάνω στη γη. Γι’ αυτό χρησιμοποιήθηκαν μερικά ειδικά αερομεταφερόμενα στρατεύματα Spetsnaz, που κατέλαβαν αυτήν την εγκατάσταση κάτω από το Τσέρνομπιλ χωρίς να προκληθεί καμιά ζημιά.

Η Δύση έχει συσσωρεύσει ένα φορτίο κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας που θα της γυρίσουν μπούμερανγκ και θα πληγούν σημαντικά κυρίως η Ευρώπη, οι Ηνωμένες Πολιτείες και λιγότερο η Βρετανία.

Χωρίς αμφιβολία η Ρωσία, η Κίνα, πιθανώς η Ινδία, ενδεχομένως ακόμη και η Πολωνία και μερικές άλλες χώρες έχουν μετακινηθεί σε ένα νόμισμα που υποστηρίζεται από περιουσιακά στοιχεία. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι η Ρωσία έχει μετακινηθεί σε ένα νόμισμα που υποστηρίζεται από περιουσιακά στοιχεία , η Κίνα που και αυτή έχει μετακινηθεί σε αυτό το οικονομικό μοντέλο, έχει καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία ενώ έχει δηλώσει πως θα προμηθεύσει με όπλα τη Ρωσία αν αυτή το ζητήσει. Αυτό είναι μία κίνηση περισσότερο πολιτικής σημασίας. Είναι σαν να λέει η Κίνα στην Αμερική: “Μην μας λέτε τι να κάνουμε. Δεν πρόκειται να επιβάλουμε κυρώσεις στη Ρωσία”. Έχουμε λοιπόν μια κατάσταση που τα πράγματα τελειώνουν προφανώς στην Ουκρανία. Δεν είναι μακριά η στιγμή που θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Η Cabal θα βρεθεί εκτός Ουκρανίας, το ΝΑΤΟ δεν θα θέλει πλέον την Ουκρανία διότι δεν υπάρχει κάτι το οποίο πλέον μπορεί να αλλάξει. Η Cabal δεν θα τολμήσει πλέον να ξαναγυρίσει στην Ουκρανία διότι η Ρωσία θα την εκδιώξει εκ νέου. Το πρόβλημα τώρα είναι τι θα γίνει με άλλες χώρες στις οποίες η Cabal σκέφτεται να μετεγκατασταθεί. Όπως πχ η Κροατία η οποία θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική δεδομένου ότι είναι μία χώρα που εντάχθηκε σχετικά πρόσφατα στην ΕΕ.

Αυτό που επικρατεί τώρα εκεί και φυσικά τα ΜΜΕ μην κάνοντας επιτόπιο ρεπορτάζ δε δείχνουν, είναι ότι ναι μεν υπάρχει ο ουκρανικός στρατός που πολεμά, αλλά αυτοί που ελέγχουν τις μεγάλες πόλεις και τον κόσμο είναι ιδιωτικές εταιρίες ή μισθοφόροι με μαύρα SUV. Δε φαίνεται να είναι τακτικές στρατιωτικές μονάδες ενώ φέρουν το σύμβολο του Μαύρου Ήλιου.

Aναρωτιέμαι τι μπορεί να επακολουθήσει. πολύ πιθανόν η Κίνα και η Ταϊβάν να ακολουθήσουν τα ίδια βήματα.

Πότε όλα αυτά θα τερματιστούν; Νομίζω, κατά πρώτον όταν το κακό εξαλειφθεί σε μεγάλο βαθμό και κατά δεύτερον, όταν ο κόσμος κατανοήσει επαρκώς τι έχει συμβεί. Έχω κουραστεί να ακούω από διάφορους σχολιαστές ότι ολοένα και περισσότερος κόσμος έχει αφυπνιστεί. Αν συνέβαινε αυτό, τότε δεν θα ζούσαμε αυτή την παράνοια. Είναι αλήθεια ότι πολλοί άνθρωποι έχουν αφυπνιστεί, όμως δεν αποτελούν την πλειοψηφία. Ο αριθμός εκείνων που είναι αποφασισμένοι να αντισταθούν στην αλήθεια, είναι μεγάλος. Αγγίζει το 75%. Το θέμα με αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι να πιστέψουν αλλά να δουν πράγματα να συμβαίνουν μέσα στη μούρη τους!

Και φυσικά δεν πρέπει να περιμένουμε το “έβδομο ιππικό” για να μας σώσει. Εμείς είμαστε το “έβδομο ιππικό”. Εμείς έχουμε εκλέξει τις κυβερνήσεις που μας διοικούν. Εμείς έχουμε επιτρέψει να συμβούν πράγματα επί σειρά ετών.

Οι “επιχειρήσεις” που λαμβάνουν χώρα είναι φυσικά μυστικές κι έτσι πρέπει να είναι. Δεν μπορεί να γίνονται σε κοινή θέα. Ο κόσμος θέλει αποδείξεις αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Όμως θα μπορούσαμε να έχουμε αποδείξεις για το πώς κυλούν τα πράγματα. Και η πραγματικότητα τώρα είναι, πως οι “καλοί” θα μπορούσαν να αρχίσουν να εργάζονται με το ευρύ κοινό, χωρίς το φόβο της Cabal, στέλνοντας κάποιο μήνυμα στα κινητά μας τηλέφωνα ή μέσω της τηλεόρασης.

Αν οι τιμές του πετρελαίου εκτοξευτούν στα ύψη, τότε ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Θα υπάρξουν ταραχές στα άδεια καταστήματα της Ουάσινγκτον. Οι ευρωπαϊκές χώρες ξεμένουν από τρόφιμα και αυτό δεν έχει να κάνει με τον κορωνοϊό. Έχει να κάνει με τα γεγονότα που συμβαίνουν στον πλανήτη. Αυτό που θα δούμε είναι ανθρώπους να ωθούνται στα άκρα μην έχοντας να πληρώσουν για τα βασικά στη διαβίωσή τους, κάτι που θα τους οδηγήσει στην απελπισία. Όταν όλα αυτά που η πλειοψηφία του κόσμου θεωρούσε δεδομένα δεν υπάρχουν πια, τότε θα την αναγκάσουν να έρθει αντιμέτωπη με όσα συμβαίνουν και να αντιδράσει ενάντια στο Σύστημα με το οποίο μεγαλώσαμε όλη μας τη ζωή. Αυτό που οι αφυπνισμένοι αποκαλούν Μάτριξ. Αν λοιπόν το 75% του κόσμου γυρίσει την πλάτη του στο Σύστημα αυτό, τότε το αποτέλεσμα θα είναι η αλλαγή της πραγματικότητάς μας. Και αυτό πιστεύω ότι επιθυμούν οι “καλοί”. Μια μεγάλη πλειοψηφία να πει: Απορρίπτω τον κόσμο αυτό και επιθυμώ να είμαι μέρος ενός κόσμου με διαφορετικές αξίες”. Αυτό επιθυμούν τα Λευκά Καπέλα να ακούσουν από την πλειονότητα των ανθρώπων.

Το Κβαντικό Οικονομικό Σύστημα (QFS) αναπτύσσεται με πολύ μεγάλη επιτυχία. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου κι εγώ αλλά και άλλοι, έλαβαν μηνύματα από ανθρώπους με δάνεια που έλεγαν ότι οι ιστότοποι που έπαιρναν τις πληρωμές τους, έχουν καταρρεύσει ως μέρος της διαδικασίας Διαγραφής Χρεών. Η αλήθεια είναι, πως ο δυτικός κόσμος έχει αυτοκαταστραφεί οικονομικά. Όλα είναι θέμα εμπιστοσύνης. Αν η Cabal μπορεί να διατηρεί την εμπιστοσύνη του κόσμου, τότε το χρηματοπιστωτικό σύστημα μπορεί να σαπίσει όσο δεν παίρνει. Όσο ο κόσμος συνεχίζει να πιστεύει σε αυτό, τότε αυτό θα συνεχίζει να είναι λειτουργικό. Αυτό μπορεί να ανατραπεί αν έρθει κάποιος όπως συμβαίνει τώρα και πει: “ Ας έχουμε ένα νόμισμα που να βασίζεται στον χρυσό, τον άργυρο και την πλατίνα και αρνούμαστε να χρησιμοποιούμε πλέον το δολάριο για την αγορά πετρελαίου”. Αυτό είναι το σημείο αλλαγής. Πολλοί μιλούν για κατάρρευση των χρηματιστηριακών αγορών. Αυτό είναι πραγματικά πολύ πιθανό να συμβεί όμως δυστυχώς κάτι τέτοιο πλήττει όχι μόνο την Cabal αλλά τους πάντες. Τους τελευταίους μήνες υπήρξε μία ήπια κατάρρευση, επειδή έγινε σταδιακά κι επειδή το Βαθύ Κράτος προσποιήθηκε ότι τα αποθέματα είναι καλά. Έτσι δεν υπήρξε μεγάλος αντίκτυπος κάτι που πολύς κόσμος ανέμενε να συμβεί.

Όσοι αρέσκονται στις καθαρές κουβέντες – και οι περισσότεροι εξ ημών λειτουργούμε έτσι –θα πρέπει να συμβιβαστούν με το γεγονός ότι πολλά εξ όσων γνωρίζουμε δε θα βγουν ποτέ στο φως. Επειδή δεν είναι προς όφελος των Λευκών Καπέλων. Για πολλούς πατριώτες που δεν είναι επαρκώς αφυπνισμένοι, το μήνυμα που βγαίνει προς τα έξω είναι απλοποιημένο: “Ο Τραμπ είναι ο καλός και ο Μπάιντεν ο κακός”. Τέλος της ιστορίας. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που στην Αμερική πολλοί πατριώτες διαμαρτύρονται για τις τιμές της βενζίνης, των τροφίμων κ.λπ και για τίποτε άλλο. Πιστεύω ότι η αλήθεια θα μαθευτεί αλλά όχι ακόμη.

Βλέπουμε μεγάλες αλλαγές και είμαι πολύ αισιόδοξος, στην πραγματικότητα είμαι πολύ πιο αισιόδοξος από ό,τι ήμουν πριν από έξι εβδομάδες. Είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπής, όσον αφορά στο QFS, όσον αφορά στην κατάρρευση του Βαθέως Κράτους στρατιωτικά και την ικανότητά του να προβάλλει τον εαυτό του. Βρισκόμαστε τώρα σε μια εποχή επιλογών, ίσως πάντα ήμασταν σε μια εποχή επιλογών, αλλά τώρα είμαστε σε μια στιγμή επιλογών τώρα και εκείνοι οι άνθρωποι που έχουν σκοπό να δουν την αλήθεια θα το κάνουν και εκείνοι που δεν έχουν σκοπό να δουν την αλήθεια απλά δεν θα τη βλέπουν. Ο αριθμός των ανθρώπων που λένε ότι πιστεύουν όσα τους λέει η κυβέρνηση είναι σοκαριστικός και υποτίθεται ότι αυτό ότι είναι το ανώτερο είδος στον πλανήτη. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων έχει παραχωρήσει την κυριαρχία της.

Σύντομα θεωρώ ότι θα αντιμετωπίσουμε πολλές αλήθειες. Και οι περισσότεροι εξ ημών θα πούμε: “Δόξα τω Θεώ” . Αλλά να θυμάστε, πως για την πλειοψηφία του κόσμου, αυτό θα είναι ακραία σοκαριστικόΚαι πολλά σοκαριστικά πράγματα βρίσκονται καθ’ οδόν. Πιστεύω ότι τα Λευκά Καπέλα το έχουν υπολογίσει σωστά αυτό, μέσω του ψυχολογικού προφίλ αυτών των ανθρώπων. Αυτός ήταν ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για να τους οδηγήσουν εκεί που ήθελαν. Σας ευχαριστώ πολύ που μπήκατε στη διαδικασία να με ακούσετε. Ο Θεός να σας ευλογεί.

πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s